Word ik een cuckold

Word ik een cuckold.

We waren vroeg naar bed gegaan en na wat zoenen en strelen bewoog ze al snel met haar heupen. Mijn vingers gleden in haar string en ik voelde dat ze al nat was. Mijn mooie, roodharige, slanke, 49-jarige vriendin heeft in het jaar dat ik haar ken eigenlijk altijd zin en lijkt wel onverzadigbaar. Ik was extra geil door de gedachte wat komen ging.

Terwijl ze mijn harde paal streelde en met haar heupen hongerig bewoog pakte ik de blinddoek en deed haar die voor. Ik schoof haar string opzij en plaatste mijn lul tegen haar natte kut. Ze kreunde. Ik bewoog langs haar kut met mijn lul. Ze draaide met haar heupen. Ze was al weer botergeil. “Neuk me”, kreunde ze. Ik hield in en ze kreunde weer: “Toe, neuk me..”. Ik fluisterde terug: “Je bent weer totaal neukbaar.. het maakt je niet eens meer uit welke lul er nu bij je binnenkomt, als je maar geneukt wordt..”. “Dat komt door jou.. jij maakt me zo geil… toe….”. Toen drong ik in haar en kreunde ze verzaligd. Ze kreunde zo hard dat ze niet hoorde dat de voordeur openging en de verrassing die ik voor haar in petto had mijn huis betrad. Ik begon haar te neuken en ze was volledig gericht op de in en uit gaande bewegingen van mijn lul. Ze kreunde verlekkerd. Mmm… ooohh… “. Ze hoorde niet dat de jonge (begin 30) neger de slaapkamer binnenkwam en de blinddoek zat goed voor haar ogen. Ik trok de dekens van ons af. Hij grijnsde bij de aanblik van haar naakte lichaam (op haar stringetje na) en haar gespreide benen.

Ik hield even in en ze begon meteen te draaien met haar heupen, onwetend dat ze wellustig bekeken werd. “Niet stoppen.. neuk me…”. “Ik moet even stoppen, anders kom ik klaar en je hebt nog lang niet genoeg lul gehad..”. Opnieuw stootte ik diep in haar en de jonge neger deed zijn broek uit. Zijn lul was al halfhard en groot. “Öoohhh…”, kreunde ze.. neuk me.. jaa.. “. “Mmmm.. wat ben je weer geil.. volgens mij moet je de hele nacht geneukt worden, schat…””Ooohh jaa.. de hele nacht… lekker…..” antwoordde ze… En toen kwam ze zelf met wat onze fantasie was. “Heb je dan een man met een lekkere lul geregeld?”, kreunde ze. “Want jij houdt het geen hele nacht vol.. je bent ook al bijna 50..”. Dat is een fantasie die we vaker spelen, en ze bezweert altijd dat het puur fantasie is, dat ze het niet in het echt zou willen, een andere kerel die haar neukt. “Die heb ik geregeld..”. “Öohh… lekkerrrr…. “ Ik pakte haar hand terwijl ik diep in haar drong en strekte haar hand uit richting de donkere lul.

Hij kwam iets dichterbij. Dan raakten haar blanke vingers zijn donkere paal. Ze trok haar hand verschrikt terug. “Nee..”, kreunde ze. “Jawel, schat, ik heb gezegd dat je niet geneukt wilt worden. Maar je kunt wel zijn lul strelen, toch?” Ik bracht haar hand tegen haar weerstand in weer terug naar die halfharde donkere lul. Ze raakte hem aan en ik legde haar vingers om zijn jonge paal. Ze kreunde zachtjes, hij had ook een grote lul. Ik bewoog met trage stoten in haar en zag hoe ze zijn lul zachtjes begon te kneden. Hij werd groter in haar hand. Ze kneedde en bewoog haar handje op en neer. Zijn lul werd harder en nog groter en ik voelde aan haar bewegingen hoe ze geiler werd. Haar heupen bewogen gretiger, ze werd natter en wijder. Ze genoot er duidelijk van dat die lul groter en harder werd in haar hand. Ik begon me af te vragen waar ze over fantaseerde met die draaiende heupen en die alsmaar groter groeiende donkere paal in haar hand. Knedend zwierf haar blanke handje over zijn lul. Ondertussen neukte ze me.

“Heeft ie een lekkere lul, schat?”.

Ze knikte en duwde haar heupen verder omhoog. Ik knikte naar hem en hij bewoog verder naar voren. Hij duwde zijn lul richting haar wang, haar mond. Ik neukte haar met langzame stoten. Haar handje bleef om zijn lul geklemd en ze verzette zich niet. Hij streelde haar wang met zijn lul. Ze begon geiler te kronkelen. Jezus, ze genoot echt van die lul. Een beetje plagerig streelde hij haar wang en haar lippen met die grote lul. Daar lag ze, mijn vriendin, een donkere lul strelend over haar gezichtje. Hij grijnsde alsof hij wist wat er komen ging. En ja hoor, het leek alsof ze zijn lul naar haar mond toebracht. Haar handje trok zijn lul naar haar mond, ze draaide haar gezicht wat en toen raakte de donkere eikel haar lippen. Ik hield in en zag hoe ze haar lippen om zijn eikel plooide. Ze sabbelde wat op zijn eikel en toen begon ze hem dieper en dieper in haar mond te zuigen. Die grote donkere lul verdween dieper en dieper tussen haar lippen.

Ik had gedacht dat ze hem zou aftrekken en meer niet. En nu lag ze hem te pijpen. Met volle overgave. “Jezus, wat een lekkere mond”, kreunde de neger. Dat spoorde haar nog meer aan en ze nam hem dieper in haar geile mond. “Ja, pijp me, lekker wijf..”. Met draaiende bewegingen van haar hoofd pijpte ze zijn grote lul, terwijl ik diep in haar was. Terwijl ze geneukt werd pijpte ze die donkere man. En pijpen kan ze, dat weet ik uit ervaring. En ik weet ook dat ze er geil van wordt.

Het was zo’n geil gezicht dat ik bijna spontaan klaar kwam. Die grote donkere lul domineerde haar blanke gezicht en lippen. Hij legde zijn hand op haar achterhoofd en trok aan haar rode haar. Trok haar dieper op zijn paal. Hij begon haar mondje te neuken. Alsof hij wist dat ze er van houdt een beetje onderdanig gemaakt te worden. Ze draaide geil met haar heupen, molk mijn lul. Haar hand kneedde nu zijn ballen. En ze zoog op zijn lul. Wat een geil gezicht. Ik voelde dat ik bijna kwam en trok terug. “Niet stoppen.. neuk me..”, kreunde ze gefrustreerd. “Ik kom bijna, schat. Ik moet even afkoelen. Maar je mag zijn lul wel even voelen.”

“Nee”, zei ze, maar ik knikte naar hem. Hij trok zich terug uit haar mond. Ik deed haar string uit en hij zette zijn lul tegen haar kut. Ze kreunde: “Nee..”, maar ze was weerloos. Haar kut zoog hem bijna naar binnen en haar heupen gingen iets omhoog. Dan schoof hij langzaam zijn grote, donkere paal in haar blanke kut. “Oooooohhhh….”, kreunde ze. “Is het lekker, schat?”. “Jaaa…. hij komt diep…”, kreunde ze. “Mmm.. wat een lekkere zuigende kut”, kreunde de jonge neger. Toen begon hij mijn vriendin te neuken en was er geen enkele sprake van verzet. Sterker nog: ze kreunde en bewoog mee in zijn ritme. Toen kwam mijn twijfel. Ik had dit zelf zo gearrangeerd maar ben verbaasd hoe gewillig ze zich nu door hem laat neuken. Ze slaat haar benen om zijn heupen. “Ooohh…”, kreunt ze. Ik besluit dat het eigenlijk wel genoeg geweest is. “Nu ik weer..”, zeg ik. “Ja, kom.. neuk me…”, fluistert ze.. “Neuk me hard, schat..”

Ze duwt hem van zich af en hij gehoorzaamt aarzelend. Ik glij nu gemakkelijk in haar kut, na die grote donkere paal. Ze begint meteen te bewegen en te neuken. “Jezus, voorzichtig”, kreun ik, “anders kom ik zo klaar..” “Dat geeft toch niet, schat..”. “Jawel, want je bent nog lang niet verzadigd..”. “Hij is er toch nog…”, kreunt ze. “Ja, daarom juist, als ik snel klaarkom is er geen houden aan, dan wil hij je neuken en heb jij geen weerstand..”. “Das waar”, zegt ze en ik voel hoe haar kut golft en melkt.. Als ze niet stopt daarmee dan ga ik zo klaarkomen. Ik hou dit niet lang vol en ze gaat maar door. “Oohh.. stop toch..”, kreun ik. “Dan gaat-ie diep in me stoten… me hard neuken.. met zijn grote lul..”. En ze melkt en golft met die zalige kut van haar. Ik weet dat dit fout gaat, maar kan het niet tegenhouden. Zij is nu de baas en ze gaat me diep in haar laten klaarkomen. Zij heeft de macht. “Zijn lekkere lul diep in me… ga je kijken hoe hij me neukt? Me diep neukt.. oohh…”, kreunt ze. En dan dender ik naar een orgasme. Schokkend kom ik klaar in die heerlijke kut, ze melkt iedere druppel zaad uit me, terwijl de jonge neger grijnzend toekijkt…

En toen kon ik alleen maar hopen dat ze bij haar zinnen zou komen..

“Ooohhh… waarom kwam je zo snel.. ik ben nog zo geil…”, kreunt ze. ”Sorry, schat.. het was zo lekker.. zo opwindend..” Ze draait geil met haar heupen. “Ik heb nog niet genoeg gehad.. ik ben nog zo geil… “. Daar ligt ze botergeil te draaien onder me, mijn mooie roodharige vriendin, geblinddoekt. Ik voel mijn lul verslappen na het enorme orgasme dat ze me bezorgd heeft. Ik doe mijn uiterste best om hard te blijven, maar ik voel mezelf verslappen. De jonge neger grijnst, hij weet dat hij iets heeft waar mijn vriendin nu enorm naar verlangd, een grote, harde paal. De enige vraag is of ze zo ver heen is dat ze zich ondanks alles wat ze altijd gezegd heeft door hem zal laten neuken. “Misschien moet hij je maar even warm houden, dan, tot ik weer hard ben”, zeg ik aarzelend. “Ja, misschien wel”, kreunt ze, op dezelfde manier als het in onze fantasie altijd gaat, alleen kreunt ze nu dieper en geiler. De jonge neger ziet het als een aanmoediging en gaat boven haar hangen. Het enige lichaamsdeel dat haar raakt is zijn paarse, grote eikel en die raakt haar kut. “Ooohh.. mmm…”, kreunt ze en waarschijnlijk onwillekeurig duwt ze haar heupen iets omhoog. Het is ongelooflijk, ze biedt hem alle ruimte, verlangt er kennelijk naar dat hij haar neukt. Zijn eikel glijdt iets naar binnen. “Ben je al bijna weer hard, schat?.... alsjeblieft, zeg me dat je bijna weer hard bent… anders moet hij me neuken.. ik ben zo geil.. ik heb het zo nodig… als jij niet hard bent…”. “Nog niet… ik ben nog niet hard..”.

De jonge neger maakt meteen misbruik van mijn antwoord en duwt zijn eikel in haar. “Ooohh.. neeee… mijn Goddd….”, kreunt ze. Die donkere lul die een stukje haar blanke lichaam in glijdt ziet er zo geil uit dat ik weer een beetje hard word. “”Ik word iets harder”, zeg ik. Hij trekt langzaam terug en zij duwt haar heupen omhoog. Hij pakt zijn lul en streelt haar kut met zijn eikel. Wanhopig duwt ze haar heupen omhoog. “Iets harder is niet genoeg… neuk me..”, fluistert ze.. “Wie moet je neuken, schat?” Tegen beter weten in hoop ik dat ze mijn naam zal kreunen. Ze antwoordt echter niet en de jonge neger streelt langs haar klit met zijn eikel. Ze kreunt diep, ze kronkelt onder hem. Dan duwt hij zijn eikel weer in haar. “Ooohh… jaaa.. neuk me….”, kermt ze. “Wie?” “Maakt me niet uit.. ooohhh…. als jij niet hard bent… dan moet hij het doen… hij mag me neuken.. als ik maar geneukt wordt.. je mag me neuken… neuk me…. toe…”.

Hij bekijkt haar terwijl hij langzaam bezit van haar neemt. Zij ziet niks met haar blinddoek voor, maar voelt des te meer. Ik zie alles goed. Zijn grote donkere lul schuift in het blanke lichaam van mijn vriendin. “Ooohhh… jaaa…. oohh… lekker….. jaaa… oohhh.. zo diep… zoooo diep…”. “Je hebt een lekkere kut, schatje… voel je mijn lul goed?”. “Ja, heel goed… neuk me..”, kermt ze en ze draait met haar heupen. Dan begint hij te neuken. Diepe, langzame stoten. Ze kermt en draait en kreunt. “Is het lekker? Neukt-ie goed?””Ja, hij is goeddd… neuk me diep.. hard…moest je maar niet zo snel klaarkomen… nu wil ik zijn lul… diep voelen... neuken.. ooohhh… hij komt diep…..””.

Dan draait ze wat meer, en draait hem op zijn rug en zorgt dat ze boven op hem komt te zitten. Zijn grote lul heeft haar kut niet verlaten. En dan berijdt ze hem. Mijn vriendin berijdt, geblinddoekt, de jonge neger met die grote lul die in en uit haar glijdt. Volgens mij voelt ze hem nu tegen haar baarmoeder, want iedere keer als hij helemaal in haar zit kreunt ze diep. Ze berijdt hem, neukt hem. “Ooohhh.. hij wordt nog groter… hij gaat zo klaarkomen.. “ “Nee, dat niet..”, zeg ik, “laat hem niet in je klaarkomen..”. “Je hebt je kans verspeeld”, zegt ze. “Ik wil zijn zaad diep in me voelen spuiten.. jij bent al klaargekomen.. ik ben zo geil… nu wil ik hem voelen klaarkomen.. kom in me klaar…”. “Mmm.. wat een geil wijf ben jij..”, kreunt de neger. Hij pakt haar blanke billen, trekt ze omhoog en begint haar hard te neuken… “Oohh.. jaa.. jaaa…”, kermt ze. Dan pakt hij haar achterhoofd, trekt aan haar haar en trekt haar naar beneden. Haar mond is vlakbij de zijne en de brutale kerel likt langs haar lippen. Ik word keihard als ik zie hoe haar tong naar de zijne reikt en ze in no time geil met hem zoent. Ze tongt geil met hem en ze kreunt harder en harder. “Ik ben weer hard”, roep ik.

Ze zoent gewoon met hem verder, terwijl ze zijn paal neukt. Draaiende bewegingen met haar heupen, haar kont.. Om zijn keiharde lul te berijden, te voelen.. Ze gaat sneller, hij zoent geiler.. hij trekt aan haar rode haar, het tempo gaat verder omhoog.. Jezus ik heb haar nog nooit zo geil met haar kont zien draaien en ik weet wat ze nu met die kut doet.. melken en melken aan die harde, zwarte paal. Ze wil nu zijn negerzaad diep in zich voelen. De jonge neger begint te grommen. De zoen stopt.. lippen nog tegen elkaar en dan verstrakt zijn lichaam.. “Jaa.. kommm.. kommmm…”, fluistert ze.. “Spuit in me.. oohh.. jaaaaa…..hij spuit in me…”. Dan schokt hij en weet ik dat hij klaarkomt. Ze klemt haar benen om zijn donkere billen. Grommend en diep stotend komt hij klaar in mijn vriendin. En ik weet hoe het voelt als ze zijn lul melkt met haar zuigende kut.. En dat doet ze nu.. Ze melkt het zaad uit zijn grote lul. Het is zo’n geil gezicht dat als ik even mijn eigen lul aanraak ik ook begin te spuiten.. over de lakens van het bed…

Als hij uitgeschokt is blijft hij nog even op haar liggen. Dan staat hij op, kleedt zich aan en verdwijnt. Ik doe haar de blinddoek af en ze kust me geil. “Dank je wel, schat.. het was heerlijk..  Maak je me vannacht wakker voor nog een keer?”

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten