Witte kerst tussen haar benen.

De avond voor kerst, kerstavond dus, zijn mijn vrouw en ik naar een kerstfeest gegaan. Het werd gehouden in een groot hotel en we hadden daar ook een kamer geboekt, zo konden we ook wat drinken en dan overnachten. Monique had speciaal voor die avond/nacht een wit lingerie setje gekocht en daaroverheen droeg zij een kort wit visnet jurkje. De dresscode was kleding die met kerst had te maken en iedereen had zich daar keurig aan gehouden. Sommige vrouwen hadden iets roods aan gedaan en het zag er allemaal gezellig en eigenlijk wel opwindend uit. Het jurkje van Monique was lekker doorzichtig, ik vind het altijd wel geil als je haar tepels kunt zien, ik kan zelf erg opgewonden raken van mijn eigen vrouw. Zij had ook grote aandacht voor de mannen zonder partner en toen wij aan de bar zaten en er gelegenheid was voor een dansje kwamen er regelmatig mannen vragen of ze met haar mochten dansen. Gelukkig danst zij graag en was het verzoek niet tevergeefs en was zij vaak op de dansvloer te zien en zag ik hoe veel vreemde handen over haar kontje gingen, er even in knepen en zo nu en dan ging er zelfs een hand naar haar borst en kneep daarin.

Monique had mij wel eens verteld dat zij graag eens met een donkere man zou willen neuken en gelukkig voor haar waren die er deze avond ruimschoots aanwezig. Een van hem kwam naast haar zitten en wij raakten aan de praat en toen Monique even naar het toilet was zei hij tegen mij “ik zou haar graag eens zonder die kleding willen zien, zou dat mogen?” “En dan” vroeg ik. Hij lachte, keek me aan en zei “je begrijpt het wel, dan zou ik haar lekker willen neuken, het liefst zonder condoom en dan heel veel zaad in haar kut spuiten.” “Ze mag van mij doen wat ze wil en ik denk dat je grote kans maakt wanneer je het haar vraagt, ze komt er weer aan dus grijp je kans” zei ik tegen hem. Nou dat deed hij. “Zullen wij nog een dansje maken” vroeg hij haar en Monique wilde wel weer. Toen ze bezig waren zag ik zijn grote handen op haar kontje liggen en trok hij haar tegen zich aan. Het was duidelijk dat ze zijn lul wel moest voelen en ze werkte niet tegen, ik zag dat hun monden elkaar vonden en hun tongen ook. Het ging gebeuren dat wist ik zeker en het dansje werd dan ook snel afgebroken en ze verlieten de dansvloer.

“Kamer twaalf” zei hij toen ze langs mij heen liepen en ik keek ze na toen ze de trap op liepen. Voordat ze boven waren zag ik hem wenken, maar ik kon niet zien naar wie. Haar lange benen waren ongelofelijk mooi en haar kontje trilde heerlijk, het is gewoon een lekker geil wijf en in mijn broek nam de spanning ook gelijk toe. Ik zag dat ze gevolgd werden door nog een donkere man en ik vroeg me af, zou die er bij horen.

Na een klein half uurtje kon ik het niet langer meer houden, ik moest naar boven naar kamer twaalf. De deur stond op een kier en ik opende stilletjes de deur, daar lag ze, naakt met haar rug naar mij toe. Ik zag aan haar hoofd dat zij iemand aan het pijpen was en zij lag met een been opgetrokken. Toen zag ik de andere man ook, die was met haar kut aan het spelen. “Ga maar lekker door” zei ik. “Ik wil eerst een even toekijken” en ik trok mijn broek en onderbroek uit en ging op de rand van het grote bed zitten. Ik was verbaasd dat ze die grote lul zover in haar mond kon nemen. Hij had zijn hand op haar hoofd gelegd en drukte haar hoofd stevig omlaag, een paar keer te diep ze moest er wat van kokhalzen, maar ze bleef doorgaan met pijpen.

De andere man kroop nu achter haar en schoof zijn eikel in haar kut, deed zijn arm om haar heen en trok haar naar zich toe terwijl hij toe stootte, een kreun ontsnapte uit Monique’s mond. Hij begon haar met lange halen te neuken en Monique liet de andere zwarte lul uit haar mond glijden en begon met die paal te spelen. Aan haar tepels was duidelijk te zien dat zij bloedgeil was, ze waren zo hard. Er werd ook flink aan getrokken en het gekreun van haar nam toe toen de man die haar neukte zijn tempo opvoerde. Zijn zwarte vingers hadden haar klitje ook gevonden en Monique kreunde alleen maar harder “ik ga komen, ga door, ga door” riep ze en opeens kwam ze dan ook hevig kreunend klaar.

De man ramde nog een paar keer diep in haar kut en toen spoot hij zijn lading zaad diep bij haar naar binnen, hij gromde het uit “wat een kut, wat een zaadkut” en daar had hij gelijk in dat heeft ze. De neger die zij had gepijpt draaide zich op zijn rug en daar stond zijn paal recht overeind, hij trok Monique over hem heen en zij liet zich over die paal heen zakken en begon hem te berijden. Keer op keer zag ik zijn glimmende paal in en uit haar soppende kut gaan, het zaad van de andere neger begon daardoor gewoon te schuimen. Ik hield het niet meer en ging voor haar staan “pijpen slet” zei ik. Het duurde niet lang of ik voelde mijn zaad borrelen en daar spoot het met kracht in haar mond, zij slikte zoveel mogelijk door maar niet alles. De neger begon harder te stootten “daar komt mijn eerste portie” zei hij en Monique schreeuwde dat ze zijn zaad voelde spatten in haar kut. Toen hij uit haar kut gleed met zijn lul zag ik het zaad er in grote hoeveelheden uit lekken.

“Zo nu op je rug” zei hij en Monique ging graag weer liggen, ze trok haar benen op en daar lag ze met haar kut open, klaar voor ontvangst. Hij ging op haar liggen en zij kreeg weer een flinke beurt en kwam nu zelfs twee keer klaar voordat hij zijn tweede lading diep in haar kut spoot. Ja, dit was wat zij nodig had en nadat wij ons hadden gedoucht trok zij alleen haar visnetjurkje aan en genoten wij van een drankje om daarna nog een neukronde te maken.

Toen wij de volgende dag naar huis reden lekte er nog steeds zaad uit de kut van mijn Monique. Haar kut was die nacht al zover opgerekt dat zij die twee negerlullen zelfs gelijktijdig in haar kut had laten spuiten. Zo had zij toch nog iets van een witte kerst, maar dan tussen haar benen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten