Wild van donkere mannen.

Door een reorganisatie op het werk vorig jaar zijn we nog maar met 10 man/vrouw. Dat betekent dat het contact onderling wat closer is. Tijdens de laatste ‘eindemaandsborrel’ (aan het eind van elke maand drinken we met z’n allen, even een biertje) sprak mijn collega Peter me aan. Ik wilde net weggaan….. ineens tranen in zijn ogen, hij ging scheiden ! Nu ken ik Peter en zijn vrouw Karin redelijk, ben er zelfs een keer op een zomerdag nog eens op visite geweest, dus dat hakt er aardig in. Karin is een hele leuke, mooie vlotte vrouw en ik heb mij eerlijk gezegd altijd afgevraagd wat ze in Peter zag, maar ja.

Nu had ik in de wandelgangen wel iets opgevangen van een andere collega, Dwight, over Peter en iets met een kast, maar Dwight fantaseert nog wel eens. Dus was het nieuwtje niet echt blijven hangen. Dwight is een grote, donkere man van Nigeriaanse oorsprong. Maar nu begint Peter ook ineens over een kast. Hij had zeker teveel bier op, maar nog verrassend helder verteld hij dat ze (hij en Karin) een nieuwe kledingkast bij Ikea hadden gekocht. De oude mocht van haar wel weg, maar Peter had hem beloofd aan Dwight. Dwight, was gescheiden en kon alles aan inboedel wel gebruiken. Hij was alleen erg laks en hij had geen haast. Na 2 maanden was bij Karin de maat vol en had ze Peter de huid stijf gescholden. Uiteindelijk zou dat ding 2 weken geleden op vrijdag opgehaald worden en dus alles opgelost zou je zeggen. Maar op die bewuste dag begon het eigenlijk pas.

Peter buigt zich samenzweerderig naar mij toe en begint te fluisteren. “Ik was geil die dag jongen, GEIL, dat wil je niet weten. Ik was ’s ochtends al geil, maar toen ’s middags die Brigitte op de afdeling kwam, pfff toen had ik het niet meer. Ze moest bij jou zijn weet je nog?” Ik kende Brigitte natuurlijk want ik had haar als stagiaire 2 weken onder mijn hoede. Een leuke meid van 23 met alles erop en eraan zeg maar en nog spontaan ook. Ik wist ook van de dag waarop Peter sprak. Ze was bij mij gekomen met een vraag. Ik stuurde haar naar mijn collega aan het andere blok met het verzoek haar het een en ander uit te leggen. Peter zat er vlak achter en zijn ogen puilden uit. Dat zagen we allemaal en hebben er hartelijk om moeten lachen. Brigitte was te, laten we zeggen, frivool gekleed. Een heel kort rokje met een panty eronder en een strak kort truitje. Ze kon het meer dan goed hebben, maar Brigitte was zoals gezegd, zeer vrouwelijk en haar kleding die dag bewees dat! Toen ze wat aanwees op het computerscherm en hierdoor naar voren boog, schoof het rokje gevaarlijk op en stond strak om haar billen. Daarbij liet ze onbedoeld een flinke streep zien van haar blote buikje en Peter zat daar dus vlak achter. We waren werkelijk even bang dat Peter zijn hand tussen de benen van Brigitte zou laten glijden om haar kutje te strelen. Onze veronderstelling over Peter bleek dus juist te zijn.

Peter vervolgde zijn verhaal. Hij was botergeil thuisgekomen die dag en direct naar boven gegaan om makkelijke kleding aan te trekken. Hij had daar Karin aangetroffen die de was aan het opruimen was. Rijkelijk laat, want dat deed ze normaal altijd overdag. Ze stond gebogen over het bed te vouwen en toen hij achter haar langs zijn joggingbroek wilde pakken schuurde hij opzichtig zijn boxershort langs haar gespannen kontje. Normaal volgde dan een snerende opmerking of op z’n minst een reactie, maar nu niets en had hij het idee dat ze haar kontje zelfs expres tegen hem aanduwde. Ik begreep uit de manier hoe Peter het mij vertelde dat hun huwelijk niet echt lekker liep. Peter was natuurlijk verbaasd geweest, maar tegelijk vastbesloten om deze ‘kans’ niet te laten lopen. Toen Karin hoog boven in de kast moest reiken stapte hij snel achter haar en schoof zijn hand onder haar blouse op haar blote huid rechtstreeks tot aan de aanzet van haar borsten. Zonder bh, vertelde Peter mij met een knipoog. Het voelde een beetje gênant hoe Peter mij dit allemaal vertelde, maar tegelijk wond het me ook wel weer op. Het was of er ik vlak naast had gezeten zo gedetailleerd vertelde Peter mij dat Karin tegen hem aan was gaan hangen toen Peter zijn volle hand zachtjes over haar borsten had laten glijden. Hij voelde hoe haar tepels hard werden onder zijn aanraking en hij rolde ze tussen zijn vingers. Karin rilde van genot.

Peter liet zijn andere hand tussen de broekband glijden van haar huispak en schoof direct onder het elastiekje van haar broekje. Zijn vingers gleden over volstrekt gladde lipjes. Zijn hand omvatte haar hele poesje en met een lichte druk van het topje van zijn middelvinger duwde hij door de lipjes in het sponsige stukje van haar kutje. Tot zijn grote verbazing was Karin al heel erg nat. Langzaam trok hij zijn vinger in een spoor van geil naar boven voorzichtig haar clitje ontwijkend. Al vingerend manoeuvreerde hij haar naar het bed. Karin liet zich ruggelings zakken en terwijl Peter haar ‘broeken’ uittrekt, trekt ze haar benen op en toont ze zich aan Peter in volle glorie. Haar kutlipjes weken vanzelf en Peter haastte zich om zijn boxer uit te trekken. Zijn paal stond strak vooruit en hij kroop op bed. Dit was het beste begin van een weekend in jaren. Hij haalt zijn lul door haar lippen en constateert nog eens hoe nat ze wel niet is. Karin ligt met haar ogen dicht en voelt hoe zijn dikke eikel zich moeiteloos voor haar gaatje nestelt en langzaam haar vochtige ingang betreedt. Langzaam maar zeker neemt Peter bezit van haar. Hij zet aan voor een stevige stoot tot diep in haar kutje als beneden indringend de deurbel gaat. Beiden kijken elkaar aan. Karin fronst haar wenkbrauwen en knikt van nee en Peter stoot zijn pik diep in het kutje van Karin die het beantwoord met een diepe zucht. Als hij zich terugtrekt en het glimmende kutvocht van Karin op zijn eikel ziet gaat de bel voor de 2e keer. Nu luider en langer. Peter zucht, buigt zijn hoofd en trekt zich terug. Hij dacht dat het collectanten waren en hij grist wat kleingeld van het kaptafeltje van Karin op zijn weg naar beneden. Daar aangekomen trekt hij de deur open en kijkt hij recht in de ogen van…… Dwight, die dus de kast op komt halen. Dat verhaal had ik dus inderdaad van Dwight gehoord. Hij was met zijn neef Jerryl volgens afspraak die kast gaan ophalen. Om het verhaal helemaal compleet te maken liep ik vorige week Karin tegen het mooie lijf waar ik uitgebreid mee heb geluncht de hele middag op mijn hotelkamer…. in afwachting van een vlucht naar Singapore. Aangezien ik een drama van 3 kanten heb mogen aanhoren, heb ik besloten het op papier toe te vertrouwen.

Karin had er stevig de balen van dat Peter toch naar beneden was gegaan. Achteraf had hij niet anders gekund, maar van de afspraak over de kast wist Karin nog niets. Ze was geil geweest die middag en ze had zich op bed heerlijk verwend met een leuk filmpje van 2 zwarte reuzen die bij een blonde makelaar op het punt stonden een huis te kopen. De heren begonnen avances te maken, grepen haar bij haar smetteloze witte blouse waarin haar volle borsten strak opgesloten zaten. Ze protesteerde zogenaamd wat tegen, maar toen de een haar kutje begon te masseren was ze om. Karin was wild van donkere mannen. Zo’n neger met een lul van 25 cm. Daar werd ze botergeil van. Ze was zich net lekker met haar dildo aan het verwennen toen de bel ging. De collectante van de Nierstichting kon het niet helpen maar het moment van geiligheid was even weg. Toen Peter langs haar kont schuurde voelde ze haar poesje weer reageren en liet ze zich gaan. Weer gestoord door de bel zette Karin maar even haar filmpje op. De makelaar had alleen nog de resten van een prachtig lingeriesetje aan haar lijf hangen. Haar BH was los en zwarte handen masseerden haar tieten en haar broekje was opzij geschoven. Een dikke, glimmende lul schoof in en uit haar poesje. Karin liet haar vingers verdwijnen in haar soppende kutje bij de aanblik van dit geile trio.

Beneden zag Dwight Peter in de deur staan die volledig de weg kwijt leek te zijn. Peter opende zijn mond maar er kwam geen geluid. Dwight vatte dit op als een uitnodiging om binnen te komen en stapte vrijwel direct richting de trap waar hij de kast vermoedde. Dwight was lang, zo’n 1,95 meter en toen hij halverwege de trap was keek hij in de slaapkamer van Peter en Karin. Hij hield even in toen hij Karin met zichzelf bezig zag, maar liep vervolgens door rechtstreeks… de slaapkamer in. Daar stond de kast dus niet….. maar Karin was daar wel ! Karin zag Dwight pas toen hij in de slaapkamer stond. Ze schrok niet. Hij leek op een van de mannen in de video en toen Dwight bij Karin ging staan pakte ze glimlachend naar zijn lul. Dwight was makkelijk gekleed in een joggingpak van Nike. Geen riemen of ritsen en knopen. Gewoon elastiek. Karin kneedde zijn lul door zijn broek heen die al snel te klein bleek te zijn.

Peter was inmiddels halverwege de trap en zag Karin met haar hand in het kruis van Dwight. Een scheut ellende trok door hem heen. Net als toen, een paar jaar geleden toen hij zijn Karin had betrapt met Dwight op een bedrijfsfeestje. Hij had van een paar meter afstand gezien hoe ze voor hem was geknield, zijn lul uit zijn broek had gehaald en haar kersenrode lippen erom heen had gelegd. Het was al donker geweest in het tuintje van het bedrijfspand en Peter had even een sigaretje willen roken toen hij wat gefluister opving. Dwight hield wel van de vrouwen en Karin zag er geweldig uit die avond, in een doorschijnende rode blouse met een strak sluitende rok om haar mooie billen. Peter had nog gevraagd: ”Moet dat nou?” waarop Karin hem toegeworpen had: ”Waarom niet? Ik mag er toch best zijn?!”. En daar kon Peter niets tegenin brengen. Hij kon zich niet afwenden van het tafereel en zag hoe de pik van Dwight stijver en stijver werd. Hij verdween steeds dieper en sneller in de mond van Karin. Dwight liftte de borsten van Karin uit haar blouse en cups en trok aan haar tepels. Karin had haar rok opgetrokken en vingerde zich als een bezetene. Peter zag haar vingers in en uit haar kutje gaan onder haar rokje. Na vluchtig gecheckt te hebben of niemand hen zag had Dwight haar rok helemaal over haar kont getrokken en haar tegen een boompje gezet achter de struiken. Het gevaar op ontdekken was levensgroot, maar Dwight schoof zijn lange lat door de billen van Karin rechtstreeks in haar kut. Karin duwde haar reet tegen hem aan om hem goed diep in haar te krijgen. Het duurde niet lang of Dwight stootte schokkend een paar keer in haar kutje. Hij trok Karin tegen zich aan en kuste haar diep.

Dat had Peter pijn gedaan, maar dat andere, dat had hem waanzinnig opgewonden. Hij had het niet kunnen begrijpen hoe hij een erectie had kunnen krijgen terwijl hij zag dat zijn eigen vrouw zo genomen werd. Hij durfde zich niet af te rukken in die tuin, maar toen hij zag dat Dwight zich terugtrok en druppels zaad nog uit de stijve lul zag druppelden greep hij in zijn broek naar zijn stijve kloppende lul. Toen hij vervolgens Karin achterom zag kijken met een geile blik naar Dwight en ze haar benen wijd gespreid had om het zaad uit haar kutje te laten lopen, kwam hij in zijn handen klaar. Snikkend voelde hij zijn warme zaad door zijn vingers zijn broek in lopen. Hij had zich zelden zo geil gevoeld. Zijn blik hield hij strak op Karin gericht die voorovergebogen haar billen uit elkaar hield en dikke witte slierten zaad uit haar kutje liet lopen op het gras. Gelach en gepraat zorgden voor een plotselinge afloop van het geile tafereel en Karin trok in een vloeiende beweging haar rok over haar billen naar beneden. Samen met Dwight liep ze terug naar binnen. Peter had zich op minder dan 2 meter afstand in de struiken verscholen gehouden en zag nog dat Karin even stilhield voordat ze naar binnen stapte en een klodder zaad liet vallen van tussen haar benen op de natuurstenen tuintegels. Vervolgens pakte ze de arm van Dwight en stapte stralend naar binnen. Achteraf in de auto had ze alles ontkend, maar hij wist wel beter.

Ondertussen had Karin de broek van Dwight naar beneden getrokken en pijpte ze hem vol overgave. Af en toe met een schuin oog naar de tv waar de makelaar nog steeds heerlijk werd verwend met nu zelfs 2 lullen in haar beide gaatjes. Een film die Peter nota bene zelf had gedownload in de hoop dat hij en Karin…. Jerryl, een jonge knul van net 20, had zelf zijn lul gepakt, geil als hij was geworden van het tafereel en liet hem voor het gezicht van Karin bungelen. Ze pakte hem gretig en pijpte ze nu beurtelings. Niet dat het nodig was want ze stonden al recht vooruit! Peter liet zich in de stoel zakken en voelde weer diezelfde geilheid opkomen als toen. Hij vermoedde dat Karin erachter was gekomen omdat ze zijn broeken gewassen had. In de tuin waren die nat geworden van zijn eigen zaad. 2 forse lullen werden nu vakkundig bewerkt door zijn eigen vrouw die wijd gespreid op haar knieën op bed, nu stevig werd gevingerd door Dwight. Door het kreunen van Karin vermoedde Peter dat haar clitje goed werd bewerkt. Dwight trok zich langzaam terug en zonder Peter een blik waardig te gunnen tilde hij Karin een beetje aan het kontje op. Zo had ze goed zicht op de tv. De makelaar werd heerlijk in haar kontje genomen en de 2e man schoof zijn stijve lul in haar open geneukte kutje. Hij keek haar recht aan toen hij met een enkele stoot zijn stijve vol in haar kut schoof. Tegelijkertijd legde Dwight zijn kloppende erectie tegen het kutgaatje van Karin. Peter, de ziel, zat er een halve meter vanaf en zag hoe de penis met een dik en rond gezogen eikel druk zette op het poesje van zijn eigen vrouw, een stukje mee veerde en vervolgens de strijd opgaf en de eikel tussen haar natte lippen liet verdwijnen. Het leverde een “Oooooohhh” van Karin op die haar rug hol maakte om Dwight beter te ontvangen. Hij trok zich terug om vervolgens zonder enige belemmering voor ¾ zijn pik in het kutje te schuiven. Peter kon de erectie in zijn joggingbroek niet langer verbloemen en schoof zijn hand in zijn broek in de hoop dat niemand het zag. Dwight pompte zijn lul voorzichtig tot aan zijn ballen in het kutje van Karin die af en toe naar adem moest happen als Dwight haar baarmoeder zowat beroerde. Hij trok zijn lul terug en duwde haar billen uit elkaar. Hij liet vervolgens zijn eikel in het gapende mondje van haar kut verdwijnen en duwde hem steeds verder en verder. Tergend langzaam voelde hij zijn ballen tegen Karin aan komen. Ze was gestopt met pijpen en hield haar hoofd gebogen op haar arm om het intense gevoel van gevuld te worden vast te houden. Zijn pik zat nu volledig in haar en langzaam begon hij haar met hele korte stootjes heel diep te neuken. Karin was tot niets meer in staat en liet zich nemen door deze helse neger met zijn staaf. Dwight wist wat neuken was. Hij had er gewoon gevoel voor. Hij trok zijn lat terug en begon haar nu met lange, stevige stoten te neuken. Niet te diep, wel stevig en hard. Karin vingerde zichzelf en leek niet ver van een orgasme af te zitten aan haar ademhaling en zuchten te horen.

De makelaar had zich in ‘doggy style’ op het bed laten zetten. De grootste man nam plaats achter haar en begon haar hard te neuken. Hij greep haar bij haar heupen en duwde haar kont tegen zijn stotende lul. Het tempo werd hoger en de stoten feller. De makelaar keek zgn. hulpeloos achterom en beet op haar lippen. De glimmende zwarte lul gleed moeiteloos door haar volle geoliede lipjes door. Haar borsten deinden mee op het ritme van de stoten. Ze greep haar tepels en trok er aan. De pijn zorgde voor een extra stimulans in haar clit die ze tussen haar benen door aan het masseren was. Net als Karin die steeds sneller ging ademen op het ritme van Dwight die ineens zijn lul terugtrok en plagerig met zijn eikel vol over het gevoelige clitje van Karin gleed die in elkaar kromp van genot.

De makelaar legde haar hoofd tussen haar handen op het bed, gaf zich volledig over aan haar heerlijke neukpartner die nu zeer geconcentreerd met lange halen het poesje van de makelaar aan het teisteren was, maar nu ineens stopte. De camera zoemde in, de neger kreunde terwijl zijn pik schokkend zijn lading achterliet in het kutje van de makelaar. Wel 4 of 5 x schokte de lul zijn zaad in haar kut, terwijl ze zichzelf kreunend naar een orgasme vingerde, dankbaar gebruikmakend van het zaad dat bij iedere stoot naar buiten kwam. Toen de neger zich langzaam terug trok verdween er een dikke witte klodder in het rozerood geneukte kutje van de vrouw. Die klodder viel nu in een dikke sliert op het bed terwijl een volgende kwak zich weer aan het zamelen was. Alleen werd die terug geduwd door de andere neger die zijn op klappen staande lul nu in het zaadkutje van de makelaar geschoven had en zijn laatste stoten naar zijn orgasme plaatste.

Dwight kon het niet langer houden. Doordat Karin schokte tijdens haar orgasme en ze niet stil kon blijven duwde ze haar kont wild mee in het ritme van de stoten. Dwight verloor hierdoor de controle en trok haar strak tegen zijn pik aan. Een paar seconden lang was het stil toen Dwight Karins kutje volspoot met zijn zaad. “ Aaaaarrrggghhh” was het enige dat hij wist uit te brengen. Weer keek Karin liefdevol en geil achterom, net als toen in die tuin. Dwight trok zich langzaam terug en zijn stijve lul vol met sperma gleed uit haar kut. Nog meer wit sperma glijdt mee als Karin het naar buiten perst en het blijft maar komen. Dikke druppels vallen in sliertjes op het bed. Als Dwight zich zijdelings op het bed laat vallen ziet Jerryl zijn kans schoon en legt Karin brutaal op haar rug. Lachend laat ze zich het welgevallen en opent haar benen wijd voor hem. Haar kutje is besmeurd met sperma en geil smeert ze het uit over haar lippen en venusheuvel. Jerryl slaat een paar keer met zijn stijve lat op haar kut, maakt hem vochtig en glibberig met zaad en laat zijn lul in haar gleuf verdwijnen. Hij glijdt er tot aan zijn ballen in. Karin heet hem een warm welkom door haar kutje met beide handen wijd open te houden. Jerryl grijpt haar bij haar borsten en kneed ze zachtjes. Hij rolt haar tepels door zijn vingers en trekt er zacht aan. Ondertussen zorgen zijn soepele heupen ervoor dat Karin lekker gepaald wordt.

Peter zat nog altijd in zijn stoel en trok aan zijn stijve lul. Hij was nog niet klaargekomen maar hij zat er dicht tegenaan. Ook al zou hij het misschien nooit kunnen toegeven, hij genoot er met volle teugen van. Hij kon er gewoon niets aan doen. Van dichtbij zag hij hoe Karin alweer lag te genieten van de pompende lul van Jerryl die zich kreunend naar een hoogtepunt aan het neuken was. Karin moedigde hem aan: “Pomp mijn kutje maar vol, kom geef maar, ik wil je zaad, jaaaa kom maar”. Tegen deze gore praat was Jerryl niet bestand en hij loosde zijn snikkel in het warme, zeiknatte kutje van Karin. Zaad gutste mee naar buiten tijdens de laatste stoten van Jerryl. Toen hij zich terugtrok kwam er een rijke hoeveelheid zaad mee naar buiten. Karin ving de blik op van haar man en haalde 2 vingers door haar met zaad bedekte poesje. Vervolgens likte ze het zaad sensueel van haar vingers en liet ze haar tong met zaad zien. Peter trok aan zijn lul. Hij ging staan bij de rand van het bed en spoot zijn zaad over de buik en borsten van Karin.

De kast is later opgehaald, maar wel toen was Peter niet thuis….. Na zijn openbaring op de eindemaandsborrel is Peter niet naar huis gegaan. Niemand heeft hem meer gezien.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten