Sexcontactservice.nl

Wil je ons een plezier doen.

Deze week had ik de hele week vrij, ik zat achter mijn computer toen opeens de telefoon ging, het was Johan, een collega van mij. “Hallo Freek” zei hij “heb jij vanavond toevallig wat te doen.” Ik zei hem dat ik geen plannen had. “Zou je ons dan misschien even willen helpen” vroeg hij. “Als ik jullie er een plezier mee kan doen, dan kun je op me rekenen” zei ik. “Zou je dan ook nu gelijk al willen komen” vroeg hij nog, ik zei dat ik er aan kwam. Onderweg bedacht ik me dat ik helemaal niet had gevraagd waarmee ik hun moest helpen, maar ik dacht dat hoor ik wel als ik daar ben.

Ze wonen dicht bij mij in de buurt, dus ik was er al snel en Johan stond mij al op te wachten. “Fijn dat je er bent” zei hij. “Vertel me eerst maar waar mee ik jullie mee kan helpen” zei ik. “Dat hoor je wel van Moniek” dat is zijn vrouw en wij liepen verder naar binnen. Op de bank zat Moniek en ik begroete haar zoals altijd en ik zoende haar, haar lippen waren wat geopend en gelijk voelde ik haar tong al. “Zo, dat is nog eens een begroeting” zei ik. “Ja, lekker hé” zei Johan, die het had gezien. “Wil je eerst een biertje” vroeg hij. “Ja lekker” zei ik en ik ging tegen over Moniek zitten, die een flink stuk van haar slanke benen liet zien. Ik vond dat ze er uitdagend bij zat, maar daar had ik geen enkel probleem mee. Johan kwam met twee flesjes bier en voor haar een glaasje wijn de kamer weer binnen lopen.

“Zo dan wil nu ik toch wel eens weten waarom ik moest komen” zei ik. “Dat zal Moniek je nu gaan vertellen” zei Johan. “Moet ik dat doen” vroeg ze. “Ja, jij kwam zelf met het voorstel” reageerde hij. Ik zag dat ze een kleur kreeg. “Nou luister Freek, ik heb een wens, het lijkt mij namelijk geweldig geil om een keer met twee mannen naar bed te gaan en dat ik dan gelijk een lul in mijn kut en een ander in mijn kont heb, dat lijkt mij gewoon super geil.” “Ja, zie je ze heeft het er al zo lang over en ik heb haar al heel vaak verteld dat jij zo’n grote lul hebt, een echte paal en wanneer ik het daar over had werd ze nog geiler, dus daarom het verzoek of jij het met ons zou willen doen.” “Jullie overvallen mij daar wel een beetje mee” zei ik eerlijk. “Maar er zijn vervelender klusjes en eerlijk gezegd, Moniek ik wil jou eigenlijk wel eens naakt zien, want ik denk dat jij een heerlijk geil lijf hebt en volgens Johan een heerlijk geile kut” voegde ik daar aan toe. De gedachten om tussen die slanke benen te liggen en haar dan een heerlijke beurt te geven bezorgde mij al een dikke lul en Moniek had dat duidelijk in de gaten.

“Moniek, ik vind dat Freek dat geile lijf van jou nu dan maar even moet zien, trek alles maar eens uit” zei Johan. Moniek dacht er geen moment over na, ze stond op, maakte de rits van haar rok los en liet die zakken, ze had nu alleen nog een string aan, maar die trok ze gelijk daarna uit. Daar stond ze dan, een prachtige vrouw met een heerlijk lichaam en tussen haar benen had ze een strookje donker schaamhaar, haar lippen waren glad geschoren. “Kom eens hier” vroeg ik haar. Ze kwam recht voor me staan en ik voelde aan haar kutje, ze was al lekker nat. “Je bent er echt klaar voor hé” zei ik. “Ja” bekende ze “maar jij ook zo te zien.” Ze bukte zich voorover en kneep me zachtjes in mijn kruis. “Mag ik nu ook zien wat jij in je broek hebt zitten” vroeg ze. Ik zakte achterover op de bank en zei “pak hem er maar uit hoor” en liet ondertussen een paar vingers in haar kutje gaan terwijl zij mijn broek open maakte. Ze maakte de riem los en trok mijn broek en mijn slip naar beneden, gelijk sprong mijn lul omhoog. “Wat een grote heb je” was haar reactie. “Dat had ik je toch verteld” zei Johan. “Ik weet niet of die wel in mijn kontje past” zei ze enigszins geschrokken. “Dan gaat Johan eerst en dan neem ik het van hem over, dan is je kontje al lekker soepel en geil” zei ik. “Ik zal voorzichtig zijn Moniek, dat beloof ik je” zo probeerde ik haar een beetje gerust te stellen. “Zullen we dan maar naar boven gaan” stelde Johan voor en Moniek liep voor ons uit de trap op en ik zag haar heerlijk kontje voor mijn ogen draaien, de gedachte om daar in te komen maakte mij extra geil.

Er lag al een handdoek op het bed, ze hadden er dus al op gerekend, ik ging gelijk liggen met mijn lul recht omhoog. Johan was nu ook snel uit de kleren en Moniek liet zich over mijn paal heen zakken. “Oh, wat is die groot en dik, ik voel de eikel gewoon tegen mijn baarmoeder aan drukken, wat geil is dat” zei ze. Johan smeerde haar kontje in met glijmiddel en ik trok haar voorover en wij tongden lekker. Ik voelde de lul van Johan door het dunne wandje schuiven, dat was behoorlijk geil en Moniek kreunde het uit. “Ja, dit is wat ik al zo lang wil een lul in mijn kut en een in mijn kont, ja jongens, zo moeten jullie mij te grazen nemen, wat ben ik geil. Ik ben gewoon een geile zaadsnol.” “Ja, nu ben je een echt geil sletje” zei Johan en hij trok zachtjes aan haar lange haren. “Wat ben je” vroeg hij. “Ik ben een geile slet” zei ze en wij begonnen haar te neuken. Ik draaide aan haar harde tepels en hierdoor duurde het niet lang of ze kwam al voor de eerste keer klaar. Haar kutje voelde ik rond mijn lul verkrampen en het voelde lekker strak aan. “Ik ga je kut vol spuiten Moniek” kreunde ik. “Ja, kom maar, ik ben gek op zaad”zei ze.

Nou, dat kreeg ze, ik spoot met alle kracht mijn zaad diep in haar heerlijke kutje. Ze voelde het in haar kutje spuiten en ze vond het geweldig geil. Even later volgde Johan met zijn zaadlozing. Toen ik mijn lul uit haar kut trok kwam er een flinke hoeveelheid zaad uit. Johan en ik wisselden van plaats en ik drukte langzaam mijn paal in haar kontje. “Oh, wat is dat een lekker gevoel” bekende ze en ik drukte mijn lul in een keer door, ik schoof hem helemaal in haar heerlijke kontje. “Zie je dat het gaat” zei ik. “Ja, neuk haar kont maar flink door” zei Johan. Moniek kwam nog twee klaar voordat ik haar kont vol spoot en Johan zijn zaad in haar zaad lekkende kutje. Toen Johan en ik naast elkaar lagen nam Moniek onze lullen in haar mond en zoog ze het laatste zaad er uit en slikte ze alles door.

Toen wij beneden waren spraken wij af dat, wanneer Moniek dit nog eens mee wilde maken ze maar even de telefoon moest pakken, want ik wilde het maar al te graag nog eens over doen en hun gelukkig ook.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb