Wij willen jouw vrouw neuken

Wij willen jouw vrouw neuken.

Mijn adem stokte even toen ik naar die speciale advertentie keek. Wow dacht ik en in mijn gedachte vroeg ik me af hoe dat zou wezen. Ik slikte, de gedachte alleen al wond me vreselijk op. Ik las, wij twee mannen met grote lullen willen jouw vrouw neuken. Vele variaties mogelijk.

Ik keek over mijn laptop de tuin in waar ze bezig was met de planten. Kort broekje en een los topje. Ze zag er leuk klein en sexy uit. Ik had haar wel eens gepolst over vreemdgaan, maar ze zei altijd resoluut, dat zou ik nooit doen en ik geloofde haar. Ze was gelovig en te loyaal. Hoewel, ze heeft in een geile bui wel eens verhaaltjes verteld.

Over een lift, twee mannen kwamen net achter haar aan toen ze de lift in stapte en de deuren zich al sloten. Ze keek een beetje geschrokken zoals de twee haar bekeken, brutaal lachend en de één zei, goh lekker wijf zeg en zijn blik gleed over Dientje’s lichaam heen. Ja zeker zei de ander en stopte de lift. Hee zei Dientje maar ze liepen al op haar af en pakte haar armen vast. Kom op geil teefje en een hand gleed al onder haar rokje en de ander streelde haar al zo gevoelige tietjes. Nee toe nee zei ze, maar wat kon ze zei Dientje tegen me. Wat doe je tegen twee mannen die je polsen vasthouden. Handen streelde haar tieten en kutje, ze kreunde nee toe maar wellust kwam in haar op. Ze moest voorover en de één haalde zijn pik eruit die ze moest pijpen. Ze kreeg een klap omdat ze weigerde en moest het gewoon doen, weifelend nam ze de warme pik in haar mond en ze kreunde. Oohhh wat een grote en ze zoog eraan terwijl de ander haar rokje op haar rug legde en haar slipje omlaag duwde. Ze hoorde een rits en de kerel hijgde al, geile teef jij hoerige slet en ze kreunde toen hij in haar drong met zijn grote lul. Dientje was nat geworden, zo geil al boter gingen haar benen wijder uiteen staan om maar niets te missen van die grote pik die dieper en dieper in haar stootte. Ik lachte luid en Dientje grinnikte. Ja het is een droom hoor, ik zou het nooit doen. Heb je nog meer verhaaltjes vroeg ik. Ze lachte, misschien eens een rape in het bos, en jij mag helemaal niets doen. Oh lekker zei ik lachend. Hoeveel mannen vroeg ik. Nou twee of drie is wel genoeg hoor en ze lachte, opende mijn broek en begon me te pijpen. Ik liet haar gaan en zei, pas maar op er staat een kerel achter je. Ze keek me al pijpend aan en zei lachend, even omkijkend neuk me oohhh neuk me, ze duwde haar slipje omlaag en spreidde haar benen om de denkbeeldige man toegang te verlenen en kreunde, jahhh jaaahhh dieper dieper fuck me fuck me. Ze besprong me en mijn stijve drong in haar natte kut. Wild wipte ze op en neer op mijn lul, kreunde en kwam toen ik klaarkwam.

Dat is me altijd bijgebleven, soms sprak ze er nog wel eens over en het kwam altijd uit op een rape. Ik dacht nog, misschien wil ze het wel maar durft ze het niet, maar met een rape kon ze er zelf niets aan doen natuurlijk en kon de mannen de schuld geven. Van mij mocht het, ik wou het allang eens willen zien hoe ze door een ander of anderen geneukt werd. Ik keek vaak naar sex advertenties en toen deze. Ik las en las het steeds weer en dacht, als dat eens mogelijk zou wezen, ik kreeg nu al een bult in mijn korte broekje. Ik reageerde en schreef, hallo ik zou heel graag eens mijn vrouw geneukt willen hebben, maar ik weet niet of ze het wil. Ik legde uit hoe het zat en vertelde over haar denkbeeldige verhalen en kreeg na een 15 min. al antwoord. Hallo, volgens mij wil ze wel maar durft ze niet. Ik glimlachte, het was precies wat ik al dacht. Ik denk dat wij haar wel plat kunnen krijgen. Ben heette hij en Tim zijn vriend zou dan meekomen. Maar er moesten veel plannen gemaakt worden en dat maakte het al spannend. Ben vroeg alles over mijn jeugd zodat hij kon zeggen dat hij een oude vriend was. Ben vroeg alles over Dientje. Gelovig, ja Geil, altijd. Snel nat, ja. Gevoelige tepels, ja. Wil je erbij zijn als ze geneukt word. Het liefst wel, mits mogelijk. Moeilijk zei Ben, maar je kan cameraatjes plaatsen zodat je alle op kan nemen. Die had ik al zei ik, ik moet alleen weten waar ze geneukt word.

Het was verschrikkelijk wat ik deed maar ik kon er niet meer mee stoppen en wou er ook niet mee stoppen. Ik wou haar geneukt hebben, ik wou haar horen kreunen en zien kronkelen onder de twee mannen al konden het er ook meer worden zei Ben. Voor mij maakte het niets uit, hoe meer hoe beter, als ze maar heel vaak klaarkwam. Ben vroeg, heb je geen klusje voor ons. Dan komen we jou even helpen, jij gaat voor ons wat te eten halen bij Febo en wij nemen haar. Jij kan bij je tv gaan zitten (ik had al verteld dat ik beneden in de kast kon zitten) en jij kan zien hoe we haar nemen. Wil je meer, dan kom je later als we bezig zijn, ze kan toch niet meer stoppen, dan kom je boven en kijk toe hoe we haar een paar keer extra nemen. Trouwens, Tim is bi, dus als je even aan zijn pik wilt zuigen mag dat best. Ik vertelde Ben dat ik vroeger wel eens een leuke jongen gepijpt had maar wist niet of ik dat wel zou kunnen in Dientje haar nabijheid. Geeft niets zei Ben. Dus wij leggen even een nieuw laminaat vloertje in de slaapkamer voor je. We trekken wel een korte broek aan, is makkelijk voor haar en ons. Dus zeg nu maar wanneer waar en hoe laat. Oh ja en geef Dientje wat alcohol in de middag, gewoon wat in haar koffie thee of drankje, of in het eten. Ze zal er weinig van proeven maar over de hele dag genomen maakt het haar wel gewilliger. Ik dacht na en Ik wist dat Dientje het zou krijgen, meedogenloos hard in haar kutje. Ik voelde me vies en smerig maar ik voelde me zo geweldig bij de gedachte dat Dientje de twee lullen vol en hard zou krijgen. Ik leverde haar af aan twee geile kerels die van alles met haar wilde doen. Ze zou moeten pijpen en ze zou meedogenloos afgeragd worden. Gillen zou ze en kermen haar kleine lijfje bezweet kronkelend. Ik had ze een naakt foto gestuurd en ze waren al geil, wow wow wat een lekker wijf.

En zo kwamen ze die avond, ik had wel verteld dat ze zouden komen alleen ik wist niet wanneer ze tijd hadden, maar had wel alles klaar gezet zodat ze zogenaamd zo konden beginnen boven op de slaapkamer. Ik trilde van opwinding toen er gebeld werd. Dientje droeg gewoon haar dunnen huispakje, het broekje kort en erg dun haar kleine slipje aftekenend haar tietjes los trillend. Ik had haar niets verteld omdat ze zich dan meer degelijk zou kleden, en die kans gaf ik haar niet. Ben en Tim waren al boven voor ze er erg in had en gaven haar een hand en een kus. Hallo Dientje zeiden ze en bekeken haar gretig. Ze kleurde lachte en knikte naar ze. Koffie vroeg ze. Wel nee zei Ben, als je pils hebt graag. Zullen we naar boven gaan vroeg Ben, en trouwens zei Ben, we hebben nog niets gegeten. Oh zei Dientje , we hebben niets in huis, en even sloeg haar tong over. Ik had haar al behoorlijk wat drank gegeven, alles in beetjes zodat ze het niet heeft gemerkt. Verrek zei ze, ik lijk wel dronken en wankelde even. Ben lachte en zei, misschien kan je man even wat bij Febo halen. Kippenpootje of kroketten, alles is goed. Ik knikte en zei, ik moet wel lopen want mijn auto is stuk. Dan beginnen wij al vast zei Ben en liep de trap op. Ze komen wel onverwachts hé. Ja zei ik maar ze hebben nu even tijd, en ik dacht er achter aan, om jou te neuken geile teef. Ik had al kip besteld en die kon elk ogenblik afgeleverd worden. Ik zei snel, ik ga even, kan jij ze even pils brengen. Ze knikte en liep naar de koelkast om de pils te pakken pakte de glazen en liep de hal in om naar boven te gaan. Ik keek uit het raam en zag de kippenboer aankomen op zijn brommer. Hij keek naar boven en ik zwaaide dat ik er aan kwam. Hij knikte en Dientje stommelde de trap op, om haar beurt te krijgen wat ze nu nog niet wist. Ik rende naar beneden nam de kip in ontvangst betaalde royaal en kroop de grote kast in. Ik had drie cameraatjes geplaatst en klikte op het cameraatje dat op de deur gericht was. Ze kwam net binnen en lachte tegen de jongens in hun korte broeken. Ze wachtte al op haar. Ben keek even naar buiten en zei, daar gaat je man. Dientje knikte en zette de pils met de glazen op een tafeltje.

Ben sloot de deur en ging voor Dientje staan en zei zacht, je ziet er lekker uit teefje. Dientje keek Ben vragend aan, wat bedoel je zei ze stotterend. Gewoon precies wat ik zeg, je ziet er heel lekker uit kutje. Ohh zei Dientje en gorgelde plots, dat zeg je toch niet tegen een dame. Ben lachte en zei zacht, een dame ben je wel, alleen als we straks met je klaar zijn niet meer. Weer keek Dientje hem wat dommig aan, ww ww at bedoel je en kreeg het een beetje benauwd. Gewoon we willen jou. Ohh zei Dientje nee toch ohh mijn man. Die is naar Febo en die is heel druk, tijd genoeg voor jou. Ben pakte haar pols vast en Tim de ander. Ze kon niets doen, precies zoals in haar eigen verhaaltje. Zacht zei Ben, je kan niets doen toch. Dientje schudde haar hoofd, nee toe laat me los zei ze haar stem overslaand. Kom op geil kutje, werk je mee of moeten we je hard aanpakken. Nee niet doen niet hard, oh toe laat me los zei ze klagend. Maar Ben lachte, werk je mee en Dientje knikte, wat kon ze doen tegen twee van die stevige kerels. Tim lachte schor en schoof de schouderbandjes van haar huispak omlaag en ontblootte haar kleine harde tietjes en streelde ze zacht. Dientje trilde, oh oh haar tepels al harder wordend. Ze was nu eenmaal snel geil. Plots greep Ben haar tussen de benen. Oohhh kreunde Dientje ohhhhh en klemde haar benen bijeen. Het hielp totaal niet en Ben streelde haar kutlipjes en haar klitje. Dientje kermde, wellust kwam in haar op en haar benen klemde niet meer, haar knieën knikte. Bens grote handen pakte haar huispakje vast bij haar kruis en knielde. In een ruk trok hij al krakend het kruis open van achter onder en naar voor. Ze stond compleet in haar slipje die Ben vastpakte en in een ruk van haar kont trok en als een lapje stof op de grond viel.

Bevend op haar benen stond Dientje daar, haar benen iets uiteen Tim haar tietjes likkend en strelend en Ben die haar natte schaamlipjes streelde. Geil kutje zei Ben schor, geil sletje en Dientje beefde en zei met trillende stem, ja toe oh toe. Ze wou het, ze was te geil om het niet te doen en opende haar kutje door haar benen verder te spreiden voor Ben zijn vingers. Tim kuste Dientje op de mond en Dientje keek hem verlangend aan. Ze was gewillig en geil en wou het. Pijpen jij teef zei Tim en trok aan Dientjes hoofd die voorover boog en Tims broek open maakte. Ze keek naar de vallende broek en de kleine slip, Tims stijve er al bovenuit komend. Ohh hijgde ze oohhh en duwde verlangend de slip omlaag , Tims pik sprong eruit en ze nam hem zo in haar mond. Ze kreunde slikte en kermend keek ze omhoog in Tims ogen. Geile hoer zei Tim en Dientje lachte en knikte. Ze was volledig aan hun overgeleverd en ik zat geil te slikken van opwinding hoe Dientje zich gewillig liet gaan. Dientje stond voorover gebukt en Ben stond achter haar met haar kut te spelen en haalde zijn pik eruit. Dientje haar kont draaide toen ze Ben zijn rits hoorde. Ze keek een moment om en hijgde, ja neuk me neuk me gek. Ben gromde richtte zijn pik en stootte die hard in haar. Jaaahhhhhh jaaahhhh hijgde kermde en kronkelde Dientje geil van opwinding. Ik zat daar met een stijve lul in mijn hand en trok er heftig aan. Ik vermande me deed mijn broek dicht en liep naar boven. Boven hoorde in haar jaah jaah neuk me neuk me, ik wil alles ik wil alles en ik opende de deur. Ze keek me aan, ze schrok niet ze keek alleen maar terwijl ze Tim pijpte en ze door Ben geneukt werd. Ja ja hijgde ze, ik keek haar nog steeds aan en ik lachte. Schor zei ik laat je gaan hoer teef smerige slet en ze kermde en kreunde jah jah oh jah. Tim stopte en duwde Dientje naar me toe, pijp je kerel en met trillende handen openden Dientje mijn broek. Ze pijpte me wild terwijl Ben haar neukte harder en harder en dieper. Jaaahhh gorgelde Dientje jaahhhhh. Tim belde en zei, kunnen jullie komen om een slet af te werken.

Oké tot straks en Tim zei, hé geile hoer je krijgt nog drie lullen te slikken en Dientje kermde en hijgde en ik spoot zo in haar bek, wild slikte ze alles door. Oohhh ohhhh terwijl ben hard op haar in pompte ze gilde en kwam klaar ooohhh bevend kronkelend en trillend. Ben ging weg en Tim nam het over en nam haar nog harder. Hij tilde haar op en gooide haar op een matras en kroop op haar. Haar mond hing open en haar ogen draaide wild. Tim neukte haar harder en wilder en haar kleine lijf schokte en stootte op en op. Ja jah hijgde ze en haar ogen draaide wilder en wilder, ze kwijlde en kronkelde. Oh oh oh stootte Tim op haar in om zijn warme lading in haar kutje te spuiten. Er werd gebeld, drie jonge knapen kwamen binnen en stortte zich op haar. Twee jongens trokken elkaar af en de derde neukte Dientje, ze keek naar de twee jongens die elkaar aftrokken lachte en zei. Oh jah, ze keek me aan en zei, toe en wees naar de jongen. Ik lachte en zei, dit en ik omvatte de jongen zijn pik.. Ja h jah jah, pijp pijpen zei ze hijgend, dat wil ik zien, pijp hem. Ik lachte knielde en nam de jonge pik in mijn mond. Het voelde heerlijk aan en Dientje kreunde, ja jah ooh jaah en leek alweer klaar te komen. Laveloos bleef ze liggen, drie keer genaaid en vele keren klaargekomen. Maar ze was er nog niet, een lieve jongen kroop op haar en neukte haar en zei zacht, jouw kereltje is bi, en jij pop? Wil jij ook wel eens een vrouwtje. Alles zei Dientje hijgend alles. Dat kan zei Ben zacht, want je bent nu van ons. Je gaat alles doen wat wij zeggen. Je gaat je overal laten neuken, op straat in het bos, rijke mensen arme mensen, je gaat iedereen plezieren met je geile hoerig lijfje. Dientje kreunde lachte, keek me aan en zei oké ? Ik knikte en zei slikkend het geil nog in mijn mond oké. Tim zei zacht, jullie doen alles samen. Zijn er kerels die jullie willen, dan geven jullie jezelf, gesnapt ? We willen geen tegenspraak, jullie dragen alles wat wij willen, van rokjes tot uniformpjes.

Ik keek Dientje aan en Dientje mij, we lachte en beide knikte we. We waren hun slaven en aan hun overgeleverd en beide wilde we alles. We wisten het, ons leven zou totaal veranderen na vandaag. 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb