Homepage

Wij lieten ons heerlijk neuken.

Ik ben Johan, 49 jaar en getrouwd met Linda van 47. We zijn al meer de 20 jaar getrouwd en sinds een jaar is onze jongste dochter de deur uit. Sinds we weer met ons tweeën zijn is ons seksleven weer tot bloei gekomen. Sterker nog ons seksleven is sinds de dag dat onze dochter het huis uit ging weer uitmuntend goed te noemen. Mede dankzij seks spellen als Ultiem Verlangen en Partnerlink hebben wij nieuwe fantasieën ontdekt en die soms ook uitgevoerd. Door dit spel heb ik op een gegeven moment laten blijken dat ik ook wel seks met mannen spannend vond en Linda bekende dat zij het wel spannend vond om mij een keer met een man bezig te zien. En hoewel ik het leuk had gevonden kon zij zich helemaal niets voorstellen bij seks met een andere vrouw. Een trio of partnerruil zou ze misschien wel leuk kunnen vinden. Na het doen van deze bekentenissen aan elkaar duurde het bij ons nog geen half jaar om de behoefte te krijgen om een en ander eens in de praktijk te gaan brengen. Uiteraard bleven wij onze spellen spelen en ook keken we nu vaker een seksfilm. Samen bezochten we ook sekssites of chatboxen waar we altijd veel meer aandacht kregen als Linda inlogde. Door al deze nieuwe prikkels hadden we vaker seks, ook voerden we meer fantasieën uit.

Op een avond stelde Linda voor om op zoek te gaan naar een man of stel om mijn fantasie om eens met een man te spelen waar te gaan maken. We keken rond op verschillende datingsites en plaatsten uiteindelijk zelf enkele advertenties. We gaven aan dat we op zoek waren naar een stel waarvan de man bi was en de vrouw hetero en dat we eventueel een trio met een bi man ook wilden overwegen. Hierop kregen we veel reacties van vrijwel alleen mannen. Soms van een man die zijn vrouw wilde verrassen en ook van een stel die beide bi waren en zeer ervaren. Op een avond zat Linda weer achter de PC toen ze me riep om een reactie te bekijken. Terwijl ik de reactie van een zekere David las voelde ik Linda met haar hand mijn badjas in glijden. David schreef dat hij getrouwd was met Remco en dat hij en zijn man beide biseks waren en het soms leuk vonden om ook met een vrouw te vrijen. David en Remco waren beide 52 en volgens de beschrijving slank en sportief gebouwd. Helaas hadden ze geen foto mee gestuurd. Ze schreven dat ze wel met ons aan partnerruil wilden doen en dat Linda met hun erbij echt niets te kort zou komen.

Terwijl ik dit las streelde Linda mijn pik en ballen. Al snel lag mijn badjas op de grond en begon Linda mij lekker te pijpen, ik liet haar even gaan maar liet haar stoppen om te voorkomen dat ik al klaar kwam. Ik zei dat ik wilde antwoorden en vroeg Linda ruimte te maken. Ik vroeg Linda om zich ook uit te kleden. Linda deed dit graag en trok al strippend haar kleding uit. Ik strekte mijn had uit en duwde haar gezwollen lippen uiteen om te voelen hoe nat ze was. Opzichtig likte ik mijn vingers af en begon daarna een mail te maken. Ik vertelde meer over ons en stelde wat meer vragen aan David en vroeg of ze een ook foto hadden die ze wilde delen. Hier maakte Linda en ik nog een foto van elkaar waarop we niet echt herkenbaar waren. In een tweede mail stuurde we een nette foto waarop we wel herkenbaar waren waar verder niets van onze bedoelingen uit de eerste mail naar voren kwam.

Nu dit klaar was stond ik op en begon ik Linda lekker te tongen. Ik stond dicht tegen haar aan en drukte mijn pik tegen haar buik. Ik zoende haar nek en met mijn handen zocht ik haar billen op en trok deze wat van elkaar. Linda probeerde haar kut tegen mij aan te duwen. Even later zat Linda onderuitgezakt op de bureaustoel en begroef ik mijn gezicht in haar vrouwelijkheid. Ik likte haar kut, zoog aan haar klit en lippen en ging hiermee door totdat ze klaar kwam. Uitgeput hing Linda in de stoel. Door de aanblik hoe ze daar loom met gespreide bennen en een glimmende natte kut lag uit te puffen kon ik net niet laten om mezelf af te trekken. Al snel was Linda weer voldoende bij haar positieven om me aan te moedigen om door te gaan en lekker te spuiten. Zelf streelde ze zich weer met een hand en streelde ze met haar andere hand mijn ballen. Mijn orgasme kwam nu ook opzetten. Mijn bil en buikspieren trokken samen, ik voelde hoe mijn zaad uit mijn ballen geperst werd. Ik kwam klaar over haar buik en borsten en mijn zaad droop omlaag over haar buik langs haar navel. Linda smeerde het met een vinger uit en zei dat ik er weer een smeerboel van had gemaakt.

Ik vroeg aan Linda wat ze wilde drinken en ging daarna naar de keuken om een pot thee te zetten. Toen ik weer in de kamer kwam stond de TV aan en had Linda mijn badjas aangetrokken. Ik besloot om lekker naakt te blijven en zette de verwarming wat hoger. Omdat er op TV niets was wat ons aansprak keken we 'House of Cards' op Netflix. Halverwege de aflevering even de pauze knop ingedrukt, nieuwe thee ingeschonken en even op de computer gekeken of we misschien al een reactie hadden van David.

Twee dagen later toen ik uit mijn werk kwam was er een reactie terug van David. Zoals gevraagd hadden ze foto’s van zichzelf bijgevoegd, beiden gekleed in vlotte kleding. Ze zagen er wel slank uit en hadden beiden een leuke kop. Ze wilden graag eens chatten en als er een klik was zouden we het weekeind welkom zijn. Ze hadden een chatsite doorgegeven en een telefoon nummer zodat we konden bellen als we tijd en zin hadden in een chat. Ik belde direct en kreeg Remco aan de lijn. Remco had een aangename mannelijke stem, we spraken af om rond 19:00 uur in te loggen. Ik zei niets tegen Linda maar zorgde er wel voor dat ze rond 19:00 achter de computer zat om de mail te checken. Een kwartier later hadden we contact en zagen we de twee kerels via de webcam. Het gesprek liep aangenaam, ze vertelden over hun ervaringen met vrouwen en mannen. Dit zou voor hun ook de eerste keer worden met een stel en ze vonden Linda een leuke meid en zagen het beide wel zitten om haar ook te verwennen.

De chat draaide uit in een afspraak en nadat we hadden uitgelogd zoende ik Linda direct en zei ik dat ik het erg spannend vond. Linda had hetzelfde gevoel. We tongen elkaar nu lekker en begonnen weer te vrijen. Terwijl wij elkaar geile ideeën vertelden trokken we elkaars kleding uit. Ik kuste haar nek, likte haar tepels en we streelden elkaar overal. Even later lagen we op de bank, Linda lag me heerlijk te pijpen met haar natte kut boven mijn gezicht. Ik zag hoe ze glom maar omdat ze zo ontzettend lekker met mijn pik bezig was kon ik er niet toe komen om mijn hoofd op te tillen en haar te gaan likken.

Toen het Linda te lang duurde voordat ik in actie kwam hielp ze me, ze stopte met pijpen en liet haar onderlichaam zakken. Ze reed wild met haar kut over mijn gezicht en ik had alle concentratie nodig om te likken en te ademen. Mijn gezicht zal volledig onder haar geil toen ze opstond, ze ging op mijn pik zitten en boog zich naar voren. Even zag ik kans om haar tepels te likken maar ze duwde me achterover en begon mijn gezicht schoon te likken. Ondertussen bewoog ze haar bekken, zodat ze me langzaam bereed. Ik genoot, mijn pik diep in haar lekkende spleet, mijn ballen en billen werden behoorlijk nat.

Voordat ik klaar kwam stopte ze en zei ze dat ik pas klaar mocht komen nadat ik haar zou hebben bevredigd. Even later zat ik in een van onze favoriete standjes. Linda onderuit gezakt, wijdbeens op de bank en ik op de grond ervoor, lekker likkend en vingerend aan haar geile natte kutje. Nadat ze klaar was gekomen vroeg ik haar om op haar knieën te gaan zitten met haar kont omhoog zodat ik haar van achter kon nemen.

Even genoot ik van de aanblik van haar mooie billen, daartussen haar kontgaatje en haar glimmende gezwollen enigszins geopende schaamlippen. Ik speelde even met mijn lul, kijkend naar dat moois voor me en stootte hem toen diep in haar kut. Met stevige stoten neukte ik haar totdat ik mijn zaad weer voelde opborrelen. Grommend spoot ik haar kut vol. Ik neukte door totdat mijn pik slapper werd en toen ik mijn lul terug trok kwam het sperma mee naar buiten en liep het langs haar benen. Even later hingen we samen op de bank en genoten we van het naakt tegen elkaar liggen.

Een paar dagen daarna zouden we naar David en Remco toe gaan en die dag was nu aangebroken. Al tijdens het eten waren we gespannen, we twijfelden nog even of we het wel moesten doen, maar besloten om het toch door te zetten. We namen nog een douche en uiteindelijk stapten we schoon en lekker geurend in de auto. Na ruim een half uur rijden komen we iets later dan afgesproken aan op het juiste adres. Remco doet open en laat ons binnen in een mooie ruime hal. Beide krijgen we als begroeting een kus op de mond van beide mannen. We volgen ze naar de woonkamer en nemen plaats op een comfortabele bank, Remco gaat op een stoel links van ons zitten. David haalt koffie en zet wat lekkers op tafel voordat hij op een grote bank aan de andere kant gaat zitten. We praten over alledaagse zaken totdat David to the point komt. We weten waarvoor we hier zijn, hij stelt voor om was sterkers te gaan drinken en wat kleding stukken uit te trekken. Linda en ik kijken elkaar aan met een blik van wie rijdt er straks naar huis. En ondanks dat Remco zegt dat ze een logeerkamer hebben besluit Linda nuchter te blijven. Even later hebben we onze kleding uit en zitten we alleen nog in ons ondergoed aan een borrel en Linda in haar mooie lingerie aan een sapje. Remco en David vertellen over hun avonturen en wij over onze fantasieën. De stemming wordt beter en als Remco naast David gaat zitten om met hem te zoenen volgen Linda en ik het voorbeeld.

Terwijl we elkaar verder opwarmen zegt Linda opeens dat ze toch wel wil blijven slapen omdat ze ook een borrel wil. Als Remco is opgestaan en ons vraagt wat we willen drinken trekt David zijn broek naar beneden. Hij is mooi glad geschoren en heeft een mooie niet al te grote besneden pik die recht overeind staat. We geven hem een complimentje en ik vraag een Baco en Linda vraag om een dubbele. David loopt mee met Remco en ze laten ons even alleen. Ik zoen Linda weer en zeg haar hoe geil ik ben. Als ze terug komen zit Linda inmiddels met ontblote borsten op de bank. Linda moet blijkbaar wat moed indrinken want ze heeft in no time haar glas leeg. Als Remco opstaat om de glazen weer bij te vullen vraag David mij of ik bij hem wil komen zitten. Linda duwt me bijna naar hem toe en als Remco terug komt zit ik net voor de eerste keer met een man te zoenen. Ik hoor Remco een opmerking maken als iets van “dat gaat lekker.” Vanuit een ooghoek zie ik hoe hij bij Linda gaat zitten. Terwijl David me blijft zoenen voel ik zijn handen op mijn benen. Ik blijf zoenen en laat toe hoe hij steeds verder gaat met zijn hand. Een moment later stoppen we en pakken we ons glas van tafel.

Linda heeft inmiddels ook haar slipje uitgetrokken en zit Remco te pijpen terwijl zij door hem gestreeld word. Terwijl ik kijk hoe de pik van Remco telkens opnieuw in de mond van Linda verdwijnt, trekt David zijn onderbroek uit. Als hij naakt is moedigt hij me aan om het voorbeeld van Linda te volgen. Ik zet mijn glas weg, trek mijn broek uit en ga zoals thuis op de grond voor David zitten. Hij snapt direct wat ik wil en zakt onderuit. Eerst bekijk ik zijn kale pik die iets groter is dan die van Remco. Zijn pik is een beetje krom, niet al te dik en voorzien van mooie aders en opeens kan ik het niet laten om zijn pik beet te pakken. David kreunt een beetje en ik streel hem, voel aan zijn ballen en kijk hoe de druppels voorvocht tevoorschijn komen. Is wrijf het uit over zijn eikel. Dan buig ik langzaam verder voorover, eerst lik ik zijn stam, dan zijn ballen en daarna durf ik het aan om mijn lippen op zijn eikel te zetten. Met mijn tong draai ik om zijn eikel en pak ik met mijn hand zijn staaf beet. Een moment later neem ik zijn pik dieper in mijn mond en begin ik hem echt te pijpen. Ik ben het besef van tijd kwijt en geniet van het spelen als opeens iemand over me heen buigt. Het is Linda die haar glas al weer leeg heeft, ze fluistert in mijn oor dat ik me helemaal moet laten gaan. Toch laat ik me hierdoor afleiden en stop ik met het verwennen van David. Ik pak mijn glas weer van tafel en kijk hoe Linda gaat liggen.

David komt overeind en beweegt zich naar Linda terwijl Remco naast mij komt staan, Ik sta ook op en Remco en ik bevoelen elkaar, terwijl we kijken hoe Linda door David geneukt wordt. Remco zegt dat hij mij graag wil neuken. Hoopvol kijk in naar Linda maar ze ziet me niet, een vinger van Remco drukt inmiddels tegen mijn kontgat aan. Ontspannen door de drank laat ik alles toe en al snel zitten er twee vingers in mijn kont. Nu ik ontspannen ben zoek ik met mijn handen naar de pik van Remco en laat ik me begeleiden naar de bank. Al snel lig ik nu met twee kussens onder mijn buik en mijn billen omhoog en heb ik mooi zicht op Linda die David nu aan het bereiden is.

Linda steekt haar duim omhoog op het moment dat ik de eikel van Remco tussen mijn billen voel. Als hij langzaam druk uitoefent voel ik mijn sluitspier zich openen. Het doet een beetje zeer, maar verder glijdt zijn pik gemakkelijk naar binnen en opeens voel ik zijn ballen tegen mijn ballen. Ik besef nu pas dat zijn pik volledig in met zit. Langzaam neukt Remco me en naar mate ik meer ontspan neukt hij me steviger. Even is er niets meer dan die pompende pik van Remco in me en als ik weer opkijk wordt Linda in dezelfde houding als ik door David geneukt.

Hoewel ik ontzettend geil ben en echt wel geniet van die pompende pik tussen mijn billen is mijn pik toch wat slapper geworden. Linda daarin tegen komt kreunend klaar terwijl David haar kont volspuit met zijn zaad. Ze laat zich slap op de bank vallen en David zijn pik floept uit haar kont. Terwijl ik dit zie en hoe het zaad tussen haar bilnaad loopt, voel ik hoe Remco zijn pik opeens dikker wordt, hij duwt hem diep in me en hij komt klaar en ik heb het gevoel dat ik zijn zaad in mijn darmen voel stromen. Hij maakt nog een paar neukende bewegingen en trekt dan terug. Een moment later lig ik op mijn rug met David tussen mijn benen. David heeft onze pikken vast en masturbeert zichzelf en mij tegelijkertijd. Ik kom als eerste klaar en met zoveel kracht dat mijn zaad tot tegen mijn kin spat, vlak daarop komt ook David klaar en ons zaad vermengt zich op mijn buik en drupt deels van me af op de bank. Linda komt naast me zitten en geeft me een tongzoen. Ze zegt me dat het er erg geil uitzag hoe ik genomen werd.

Samen genieten we onder het genot van een hapje en een drankje nog wat na en gaan dan douchen en slapen. De volgende morgen zijn Linda en ik vroeg wakker. We horen Remco en David nog niet en om de tijd te doden gaan we nog even lekker vrijen. Na lekker lang zoenen en voelen warmen we elkaar verder op in standje 69 om daarna in het missionarisstandje lekker te neuken. Als we horen dat David en Remco wakker zijn besluiten we om ook op te staan. Omdat onze kleding in de woonkamer is achtergebleven moeten we wel naakt naar ze toe. De heren lopen in een badjas maar zijn verder ook ongekleed waardoor we ook al snel weer ontspannen. Na een lekker ontbijt en een bak koffie is het tijd om naar huis te gaan. Als afscheid stelt Linda voor de we onze gastheren nog een keer klaar pijpen. David en Remco vinden dit een prima idee en even later zitten ze op de bank en pijpt Linda Remco tot een hoogtepunt en ik David. Hierna zoeken we onze kleding bij elkaar en gaan we voldaan naar huis. Wat ons betreft gaan we het nog een keer herhalen maar we hebben nu nog geen contact gehad met David en Remco. En anders hebben we ook nog andere fantasieën die we misschien wel werkelijkheid laten worden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten