Wie was het?

Vermoeid schakelde ze haar laptop uit, even nog staarde ze naar het zwarte scherm om haar ogen tot rust te laten komen. Het was weer zo’n dag. Te veel afspraken en 1000 dingen te doen. En dan nog het gevoel hebben nog lang niet klaar te zijn. Met een zucht stond ze op, en verzette haar gedachten naar de avond. Heerlijk niets, samen met haar vriend lekker op de bank. Jurkje uit, jeans en sweater aan, en gewoon heerlijk niets doen. Misschien nog lekker uitgebreid vrijen. Een glimlach siert haar gezicht, terwijl ze haar tas inpakt, en haar autosleutels van haar bureau grist. Snel naar huis!

Ze voelt dat ze hongerig is, te weinig tijd genomen om uitgebreid te lunchen. Ze verheugt zich enorm op vanavond! Na een lange heftige tijd eindelijk de rust en liefde gevonden die ze zo graag wilde! Ze loopt door het inmiddels uitgestorven kantoor. Voor de zoveelste keer was ze weer als laatste bezig. Buiten is het al weer donker en snel loopt ze naar haar auto. Ze klikt op de afstandsbediening, en de lampen schieten aan. Stiekem is ze best trots op haar snelle bak. Een auto die volgens haar vrienden precies bij haar past, stoer, mooi, elegant, en onwijs pittig! Ze opent de achterdeur om haar tas op de achterbank te leggen, als ze opeens het gevoel krijgt dat ze niet alleen is. Op het moment dat ze zich om wil draaien, voelt ze een heel sterke arm om zich heen en voor ze iets kan schreeuwen ligt er een hand op haar mond! In paniek probeert ze zich te verzetten, maar de man is te sterk.

“Hou op met tegenwerken,” fluistert een stem in haar oor “niemand hoort je hier, werk mee, en er overkomt je niets.” Een paniekgevoel overvalt haar. Ze probeert wild om zich heen te schoppen en te trappen om los te komen, maar de man is gewoon te sterk. Jezus, wat moet ze nu? Niemand die haar kan horen of helpen! Ineens pakt de man iets uit zijn zak, terwijl hij haar stevig tegen de auto duwt. Voor ze het weet heeft ze een blinddoek om. De man trekt haar mee en ze realiseert zich dat verzetten geen zin heeft. Nog net hoort ze de centrale vergrendeling van haar auto, die op slot geklikt wordt. Ze hoort een schuifdeur open gaan, en de man duwt haar naar voren. “Je krijgt nu een opstapje.” Haar rokje spant zich rond haar billen en terwijl ze voorzichtig onder zijn dwang instapt, voelt ze een hand over haar billen glijden. Het maakt haar weer woest! Ze wordt op een soort bank geduwd en voor ze het weet zitten haar handen vastgebonden aan de stoel voor haar. De schuifdeur gaat dicht, en bijna gelijk start de auto en rijdt rustig weg. Koortsachtig denkt ze na over de situatie waar ze in beland is. Volledig afhankelijk van de man die haar ontvoerd heeft. Ineens is ze zich bewust van een tweede persoon naast zich. Een rustige ademhaling. Er komt geen enkele reactie op haar vraag of er iemand is. De bekende stem van de chauffeur vertelt haar stil te zijn en mee te werken. Dan voelt ze zacht een hand op haar gezicht. Instinctief trekt ze haar hoofd weg. Raar, er is iets teders in die aanraking. De auto stopt en de motor wordt uitgezet. Ze hoort hoe de chauffeur uitstapt en de deur aan haar kant opent. Hij maakt haar los, en leidt haar naar achter in de bus. “Ga liggen,” zegt de stem, en ze realiseert zich dat er een matras in de bus ligt. Een golf van paniek overvalt haar weer. Dit wil ze niet.

Ze verzet zich weer, maar dan voelt ze de hand weer op haar gezicht. Een bekende aanraking. Het zal toch niet? Ze herinnert zich hun gesprekken over fantasieën en wensen van een paar maanden geleden. Het moet wel haar vriend zijn! Zacht fluistert ze vragend zijn naam. Geen enkele reactie. De tweede stem draagt haar op te gaan liggen, zo ontspannen mogelijk. Ze realiseert zich dat verzet geen zin heeft en gaat liggen. Het matras voelt zacht. Opeens voelt ze heel zachte zoenen in haar nek en ruikt ze een vaag bekende geur. Ze weet het zeker, het is haar vriend. Maar wie is dan die tweede persoon? Ze fluistert weer zijn naam, dit keer een zacht “sssst” als reactie van de tweede man. De zachte zoenen verplaatsen zich van haar hals naar haar kin. En dan naar beneden, centimeter voor centimeter dichter bij haar borsten. Op dat moment beginnen twee handen haar te strelen bij haar voeten. Juist vandaag zag ze er geweldig uit, een aantal belangrijke afspraken had ze en ze had zich geraffineerd gekleed, zakelijk, met net dat tintje vrouwelijkheid wat haar af en toe zo’n heerlijk machtig gevoel gaf. Vandaag hoorden daar mooie kousen met haar zwarte pumps bij.

 De handen streelden zacht haar benen. Ze weet nog steeds niet hoe ze moet reageren, maar als ze even later twee warme lippen op de hare voelt en uit duizenden zijn kus herkent, wordt ze rustiger. Tegelijkertijd is ze perplex dat hij hun fantasieën ook daadwerkelijk uitvoert! Zacht fluistert ze zijn naam nog eens. Geen reactie. Het idee hier te zijn met twee mannen, waar ze er één niet van kent is heel heftig, maar tegelijkertijd voelt het mateloos opwindend. Ze voelt hoe twee handen haar blouse voorzichtig open knopen en haar eruit helpen. De andere handen strelen zacht haar dijen, dwingend langzaam hoger. Haar vriend ritst voorzichtig haar rokje open en de onbekende stem vraagt haar om haar billen op te tillen. In één snelle beweging is haar rokje uit en ze realiseert zich hoe het uitzicht moet zijn. Een prachtig lijf, zwarte pumps, kousen, jarretels en een mooi ecru lingeriesetje. Langzaam bekruipt haar een geil gevoel. En ze besluit zich over te geven aan wat er komen gaat. De vreemde handen masseren de binnenkant van haar dijen, waarbij ze telkens heel zacht over de satijnen stof van haar string glijden, haar vriend zoent haar zacht, een heerlijk geil spel van hun tongen, terwijl zijn handen stevig haar borsten masseren. De blinddoek maakt het extra lekker, ze kan zich nu volledig op de strelende handen concentreren.

Ze voelt dat haar string nat wordt van haar vocht. De vreemde handen trekken voorzichtig haar string opzij. Een vinger gaat heel zacht tussen haar natte lippen door en streelt zacht haar klit. Ze kan zich niet inhouden en duwt zich tegen de strelende hand aan en kreunt gesmoord tegen de warme lippen van haar vriend. In één beweging klikt haar vriend de sluiting van haar BH open en seconden daarna voelt ze zijn zachte handen, die haar prachtige borsten omvatten en heerlijk masseren. Hij onderbreekt hijgend de lange zoen en duikt naar haar borsten. Heerlijk, zijn tong om haar harde tepels! De vreemde handen dwingen zacht haar benen uit elkaar en bijna onmiddellijk voelt ze een warme mond in haar liezen, die tergend langzaam zijn weg vind naar haar glinsterend natte lippen. Een langgerekte kreun ontsnapt haar als hij zijn tong diep in haar laat glijden en haar heerlijk begint te likken. De warme tong van haar vriend rond haar tepels daarbij maakt haar helemaal wild van genot en ze voelt dat haar orgasme niet ver weg is. Opeens stoppen de beide mannen en zacht hijgend ligt ze te wachten op wat komen gaat. Ze kan niet anders.

Geritsel van kleren die uitgetrokken worden. Ze voelt twee lichamen naast haar gaan liggen warm en lekker. Dan voelt ze een warme vloeistof over haar borsten lopen en ze herkent de geur van massageolie. Haar hele lijf wordt royaal ingesmeerd met de heerlijk geurende olie. De vier handen maken haar ongeremd geil! Ze weet niet meer welke handen bij wie horen. Eén hand glijdt over haar natte kutje en dwingend glijden twee vingers naar binnen. Ze wil klaarkomen nu, maar de twee mannen staan het nog niet toe. “Op je buik!” zegt de vreemde stem en gehoorzaam draait ze zich om. Haar rug krijgt dezelfde heerlijke behandeling. Ze wordt bijna loom van de vier handen die langzaam knedend hun weg naar beneden vinden. Dan zijn haar billen aan de beurt en kreunend ondergaat ze het masseren. Het voelt zo geil. Eén hand voelt ze onderlangs via haar buik naar haar kutje glijden. Heerlijk haar klit masserend glijd er een vinger diep in haar. Ze voelt dat haar billen gespreid worden en een plagende tong likt langzaam zijn weg naar beneden, naar dat geile plekje. Doordringend kreunt ze, als de tong plaats maakt voor een vinger, die voorzichtig maar zonder aarzelen bij haar binnen dringt. God wat maakt dit haar geil!! “Niet stoppen alsjeblieft!” kreunt ze. Godzijdank luisteren ze naar haar.

De twee handen gaan genadeloos door, in een steeds sneller tempo. En op het moment dat ze de warme lippen van haar vriend op de hare voelt, is het hek van de dam. Een ongekend hevig orgasme overspoelt haar. Schokkend komt ze heel heftig klaar. De handen kennen geen genade en stoppen pas als ze een klein beetje rustiger wordt. Strak klemt ze zich tegen het warme lijf van haar vriend aan. Ze krijgt even de tijd om op adem te komen. Zacht strelen de vier handen haar. Haar gedachten dwalen even af. Haar vriend en zij, ze hadden elkaar in alles gevonden en wat aanvankelijk een erotisch avontuur leek, was in een jaar uitgegroeid naar een diepe, hechte liefde, waarin alles bespreekbaar was. Ze adoreerden elkaar. Een glimlach speelde over haar gezicht, toen ze bedacht hoe hij haar nu ook weer volledig verraste! Dwingende handen draaien haar nu op haar rug en brengen haar terug naar het hier en nu. De mannen zitten naast haar en haar handen worden om twee keiharde pikken gelegd. Ze voelt zich heerlijk geil als ze bedenkt hoe ze eruit moet zien, glimmend van de olie, twee pikken, die ze zachtjes aftrekt. Ze kan zich niet bedwingen en buigt zich naar de pik van haar vriend, zacht likt ze zijn eikel en laat daarna haar lippen zo ver mogelijk over hem heen glijden. Heerlijk pijpt ze hem diep, zijn gekreun verteld haar hoe opgewonden hij is. Een hand stuurt haar hoofd naar de andere kant, even schiet twijfel door haar hoofd. Ze voelt een harde pik tegen haar lippen. In een waas van opwinding opent ze haar mond en voelt de pik zachtjes dieper naar binnen glijden, terwijl ze de pik van haar vriend, nog nat van haar speeksel, zacht aftrekt.

Ondertussen glijden strelende handen zacht over haar lijf. Ze voelt zich vreemd onderdanig, maar toch machtig. De andere man kreunt hard, terwijl ze hem heel diep en heftig pijpt. Een vinger vindt weer zijn weg naar haar gevoeligste plekjes. Ze wisselt weer en neemt de pik van haar vriend weer diep in haar warme mond. Ze voelt zich zo mateloos geil. Blijkbaar vinden de mannen het genoeg, bang om nu al klaar te komen door haar heerlijke verwennen. Handen trekken haar omhoog, de mannen wisselen van positie. En de blinddoek maakt dat ze niet weet wie waar is. Weer sturen de handen haar en ze zit over één van de twee heen. Met een schok van genot, voelt ze een harde pik tussen haar natte lippen. Gek van geilheid maakt het haar niet meer uit wie waar is en met een langgerekt “aaaaahhhh” laat ze zich ineens zakken. De pik glijdt moeiteloos tot aan zijn ballen in haar. Doordat de andere man ook geschoren is, weet ze nog steeds niet wie ze neukt. Terwijl ze heerlijk op de pik rijdt, voelt ze handen achterlangs naar haar borsten glijden. Ruw maar lekker. Ze zit dus op haar vriend. Zachte handen op haar gezicht nu weer. Liefdevol strelend. De andere handen glijden over haar rug. Spreiden haar billen, terwijl ze heerlijk doorneukt. Ze hoort het bekende ‘stop’ en een brede lach siert haar mooie gezicht. Haar vriend wil nog niet spuiten.

Stil zit ze op hem, zijn pik diep in haar en concentreert zich op de warme tong nu, die zacht haar gevoeligste plekjes verwent. Een vinger glijdt diep in haar. Sensationeel om zo gevuld te zijn! De man verplaatst zich en schrikt, twee mannen tegelijk. Kan ze dat? Haar vriend trekt haar voorover, tongt haar heel geil en nat. “Ontspan lieverd,” fluistert hij in haar oor. De harde pik van de man glijdt door haar bilnaad. Weer voelt ze de warme olie lopen en heel voorzichtig glijd zijn eikel een stukje in haar. Ze kreunt van de vreemde opwindende pijn die door haar heen schiet. Zacht duwt hij door en centimeter voor centimeter verdwijnt zijn pik in haar heerlijke kont. Wat een sensationeel geil gevoel! Nog nooit voelde ze zich zo gevuld. Stil liggen ze, om haar te laten wennen aan de twee pikken in haar lijf. Heel zacht begint ze zelf te bewegen. Een onbeschrijflijk gevoel van genot en macht komt over haar! Zij die twee mannen ineens heeft en hoewel ze niets te vertellen heeft, voelt ze zich de machtigste van alle drie. Haar vriend begint zacht omhoog te stoten en de andere man neemt hetzelfde ritme aan. Voorzichtig, om haar geen pijn te doen. De pijn die inmiddels plaatsgemaakt heeft voor heerlijk genot. De twee pikken die in haar stoten maken haar gek. Ze voelt dat ze ongelofelijk nat is, haar vocht loopt over de ballen van haar vriend. Het welbekende ‘stop’ klinkt weer, maar het lijkt alsof zij en de andere man nu de situatie omdraaien, haar vriend heeft niets meer te zeggen!

Ze versnelt haar tempo, voelt de pik van haar vriend nog verder in haar opzwellen en hard kreunend spuit hij zijn hete zaad in haar, straal na straal voelt ze in haar, warm en nat. De andere man kan nu ook niet meer stoppen en na een paar hele diepe stoten voelt ze ook hem diep in haar klaarkomen. Het geeft haar een superieur gevoel dat zij de controle verloren voor haar. Maar het warme gevoel in haar en de twee pikken die stevig doorneuken, gooien haar over de rand en kermend van genot komt ze ongelofelijk heftig klaar! Terwijl ze schokkend over de twee pikken glijd, voelt ze hoe het warme zaad langs de pik van haar vriend uit haar loopt. Jezus, wat is dat geil! Ze valt voorover op haar vriend. Houdt hem stevig vast. Zo liggen ze een paar minuten heel stil bij te komen. Ze voelt hoe de andere man verslapt en zacht uit haar glijdt. Haar vriend kust haar zacht. Nog steeds heeft ze haar blinddoek om. Ze voelt dat haar vriend ook uit haar glijdt. Voorzichtig kleden de mannen haar samen weer aan, ze vraagt om iets om zich af te drogen, maar krijgt geen reactie. Haar string gaat gewoon over haar heerlijk natte kutje. Al die tijd zwijgen de mannen.

Even later zit ze weer op de achterbank, en rijden ze weer. Na tien minuten stopt de auto, en wordt ze geholpen met uitstappen door de andere man. Ze hoort de vertrouwde bliep van haar auto. En hij helpt haar galant om weer achter het stuur te gaan zitten. “Pas over een minuut je blinddoek af doen,” klinkt de strenge stem en duwt haar de sleutels in handen. Stil zit ze. Ze hoort de auto wegrijden. Eindelijk doet ze de blinddoek af en zit verdwaasd achter het stuur. Is dit echt gebeurd??

Even zit ze zo en rookt een sigaret. Vertwijfeld vraagt ze zich af wat ze er van denken moet. Ze tintelt nog na van het heerlijke klaarkomen en ze voelt haar string. Nat en warm tussen haar dijen. Ze start haar auto en rijdt nog steeds een beetje in een roes naar huis. Nadat ze geparkeerd heeft, blijft ze nog even zitten. Hoe zal ze reageren naar hem? Een plannetje vormt zich in haar hoofd. De lichten branden, hij is er dus al. Ze stapt uit, pakt haar spullen en loopt naar de deur. Als ze binnen komt, begroet hij haar enthousiast, met een twinkeling in zijn ogen. Ze besluit het spel mee te spelen en geeft hem een lange hete zoen. Dwingend duwt ze hem naar de bank. Payback time! Met een brede lach laat hij zich leiden en gaat op de bank liggen. Zonder een woord te zeggen pakt ze het masker uit haar tas en doet het hem om. Ze geniet van zijn onzekerheid, die er duidelijk is. Afwachtend ligt hij op de bank. Ze bukt en trekt haar natte string uit. Met haar knieën aan weerszijden van zijn hoofd laat ze zich langzaam zakken. Hij beseft wat ze doet en gulzig komt hij omhoog zodat hij haar kan likken. Zijn warme tong die haar likt, maakt haar binnen seconden nog natter en een heerlijk geil gevoel maakt zich van haar meester.

Zacht speelt zijn tong met haar klit, dan weer diep in haar. Ongeremd laat ze zich meevoeren op haar genot. Ze voelt zijn zaad van eerder die middag nog uit haar lopen, wat hem alleen nog maar meer aanspoort. Het derde orgasme van die dag overvalt haar weer, heftig en intens komt ze schokkend op zijn mond klaar. Zacht beweegt ze na en even later kruipt ze heerlijk tegen hem aan op de bank. Ze kust zijn nog natte gezicht en proeft de smaak van hem en haar. Dan gaat de bel. “O ja” zegt hij, “ik heb maar Chinees besteld, ik had vandaag geen tijd om te koken.” Onder het eten zijn ze beiden stil. Bezig met wat er die middag gebeurt is. Na een lange stilte vraagt ze hem wie het was. Met een glimlach zegt hij, “voor jou een vraag.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb