Wensen moeten uitkomen.

Ik heb er lang over nagedacht, maar toch wil ik mijn verhaal met de lezers van neuk mijn vrouw delen. Mijn vrouw Gerda (49 jaar) en ik (50 jaar), zijn nu 26 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een actief seksleven en hebben bijna elke dag heftige seks. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken, dat wie als laatste klaarkomt een wens mag doen. Bijvoorbeeld een avondje uit of een leuk seksspeeltje uitzoeken, of een andere wens. Daardoor genieten we intens van elkaar en proberen we het klaarkomen zolang mogelijk uit te stellen. Soms zijn we echt wel uren met elkaar bezig en proberen we elkaar natuurlijk zo snel mogelijk klaar te laten komen. Geloof me, het is de beste afspraak die we ooit hebben gemaakt. We proberen dan letterlijk van alles uit zoals vibrators, tepelklemmen, zelfs een dikke komkommer en mijn laatste aanwinst was een rubberen vuist.

Aangezien we regelmatig seks hebben zijn de wensen natuurlijk altijd vrij normaal, zoals de afwas doen, de auto wassen, stofzuigen en dat soort dingen. De laatste jaren werden de wensen inderdaad wel wat belangrijker. Op een gegeven moment was Gerda weer serieus haar best aan doen om mij als eerste klaar te laten komen, ze ging als een gek tekeer met mijn lul. Ze rukte bijna mijn voorhuid er af. Met flinke rukken ging ze hard op en neer met mijn pik, steeds trok ze mijn voorhuid heel ver naar achteren om die dan weer een paar extra korte rukken te geven en dan mijn voorhuid weer helemaal naar boven te schuiven in een korte harde ruk. Ik probeerde het zo lang mogelijk vol te houden maar na 10 minuten van het betere rukwerk spoot mijn sperma met kleine schokken naar buiten. Nadat mijn vrouw de dikke klodders sperma lekker naar binnen had gewerkt zei ze nogal trots. ”En mijn wens is een klit piercing”. Ik schrok wel even, maar aan de andere kant was ik wel blij met haar wens, want zo’n piercing vind ik supergeil. Een week later had mijn vrouw een mooi klein ringetje in haar klit laten plaatsen. Jammer dat we de eerste weken geen seks konden hebben, de wond moest wel goed genezen.

Het duurde eigenlijk langer dan wij verwacht hadden, maarliefst 6 weken. Nadat de wond geheel dicht was hadden we weer heerlijke seks met elkaar en mijn vrouw genoot ervan als ik haar klitje likte en zachtjes aan haar piercing zoog. Ze werd daar echt botergeil van en dat werkte natuurlijk in mijn voordeel want hierdoor kwam ze meestal sneller klaar als voor de piercing. Ik kon zodoende al mijn wensen uit laten komen, zoals uit eten in mijn favoriete restaurant, een nieuw horloge, geen afwas doen, kortom het was heerlijk als je alles gedaan kan krijgen! Enkele weken geleden werd ik afgestraft door mijn vrouw, omdat ik altijd de weddenschap won door die piercing in haar klit, kwam ze opeens in bed en ze had haar piercing uitgedaan. Shit, nu zou ik het zeker gaan verliezen en ik wist dat ze wilde winnen. Ze zei me “nu is het een keer mijn beurt, want ik ben het verliezen beu”. Het klonk zelfs een beetje dreigend met een jaloers tintje en dat was ik niet echt van haar gewend.

Als snel begon ze aan mijn gezwollen eikel te zuigen terwijl ze mijn voorhuid op en neer bewoog, alsof haar leven er van afhing. Ook mijn ballen werden zeer intensief behandeld, ze trok hard aan mijn lul en masseerde mijn ballen terwijl ze voortdurend aan mijn eikel bleef zuigen. Ik deed mijn uiterste best om haar gezwollen clitoris te stimuleren, ik nam met duim en wijsvinger haar knobbeltje vast en kneep er in, steeds iets harder, omdat ik weet dat ze daar super geil van wordt. Maar ik miste natuurlijk wel haar piercing om haar klitje te stimuleren. Hoe meer moeite ik deed om mijn vrouw tot een orgasme te brengen, des te minder kreunde ze en ik voelde het sperma langzaam stijgen in mijn lul. Ik kon het niet meer inhouden en een explosie van warm sperma vloog uit mijn eikel over haar mooie borsten. Ze juichte het gewoon uit van vreugde. ”Ik heb gewonnen, ik heb gewonnen, nu is het weer mijn beurt voor een wens”. Ze was zichtbaar gelukkig dat het nu haar beurt was om een wens te doen.

Ik was benieuwd wat ze zou gaan wensen, want waarom deed mijn vrouw opeens zoveel moeite om te winnen. Ik zei “nou, laat nu maar weten wat je wens is” ik was benieuwd wat ze van mij verwachtte. Ze zei niet direct wat haar wens was, ze twijfelde even. Ik zei, “nou, kom op anders doe ik alsnog een wens”. “Nou” zei ze, “ik hoop dat je niet kwaad wordt, maar ik wens dat ik een keer door een andere man geneukt wordt”. Ik kon mijn oren niet geloven en was stomverbaasd. Na 26 jaar huwelijk had ze dit als wens? “Nee, nee” zei mijn vrouw direct, “het was maar een idee dat opeens door mijn hoofd speelde, omdat ik nog zo geil ben”. Op dat moment ging er in mijn hoofd wel een belletje rinkelen, ik wist gewoon dat ze dat echt verlangde. En ze was er ook eerlijk over, zoals altijd het geval was in onze relatie. En natuurlijk het idee dat een andere lul haar geile kut zou neuken liet ook mijn fantasie wat op hol slaan. “Oké ik ga akkoord” zei ik haar, zonder het misschien echt te willen, maar het was eruit voor ik het besefte. “Echt?” vroeg mijn vrouw me nog eens, met een enorm gelukkig gezicht. “Ja natuurlijk, het is jouw wens en die zal ik dan ook moeten respecteren” zei ik. Ze pakte mij beet en zei dat haar droom nu echt in vervulling ging komen, want ze verlangde daar al zo lang naar. “Gewoon het idee een vreemde lul in mijn kut te voelen en dan het vreemde sperma diep in mij te voelen maakt me zo geil” voegde ze eraan toe.

Ik vroeg haar of ze al iemand in gedachte had en ze antwoordde, “ja, het liefst een oudere man”. Nu schrok ik een beetje, ik had verwacht dat ze geneukt wilde worden door een jonge knul, maar nee dus.  Eigenlijk was dat wel een opluchting, maar een oudere man, dat had ik echt niet van haar verwacht. “Oké, laten we een lijstje maken en kijken wie daarvoor in aanmerking komt” zei ik. “Nee, nee, dat hoeft niet, wat denk je van onze buurman” zei ze direct. “Onze buurman” vroeg ik haar? “Ja” zei ze, en ze begon haar verhaal te doen tegen mij. Blijkbaar had mijn vrouw al verschillende malen gezien dat onze buurman, die toch al tussen de 65 en 68 jaar moest zijn, zich regelmatig aftrok achter zijn schuurtje in de tuin. Ze vertelde mij, “als ik hem soms zo rond de middag naar achteren zie gaan, dan ga ik stiekem achter de heg staan, zodat ik hem zijn dikke lul af zie trekken. Laatst hield ik hem weer in de gaten en toen hij weer achter het schuurtje verdween stond ik ook achter de heg” biechtte ze op. “Ik moet eerlijk toegeven, dat ik op een gegeven moment over mijn klit begon te wrijven en dat ik zeer opgewonden was toen ik de buurman zo aan zijn lul zag trekken, ik kwam er zelfs op klaar”. Nu begreep ik waarom mijn vrouw een oudere man wenste.

Ik zei haar dat ze dan maar moest proberen om Martin de buurman te benaderen om haar wens uit te laten komen. “Dat zal geen probleem zijn, want blijkbaar heeft Martin het al een tijdje door dat ik soms achter de heg sta te kijken en daarom draait hij zich altijd in mijn richting, zodat ik zijn lul goed kan zien als hij zich af staat te trekken tot hij zijn zaad spuit” sprak ze vol overtuiging. “Weet je” vertelde ze mij, “als hij morgen weer achter de schuur staat dan zal ik wel even naar hem toegaan”. Alleen al van het idee, raakte ik behoorlijk opgewonden. De volgende dag, zo rond de middag gingen we samen de tuin in en ik verstopte me achter de heg terwijl Gerda over het hekje ging en achter de schuur op Martin wachtte. Het duurde een eeuwigheid en toen hoorde ik de deur van de buurman opengaan en stond hij opeens achter de schuur terwijl ik door de heg gluurde. Eerst schok hij dat hij Gerda daar zag staan, maar onmiddellijk haalde hij zijn lul uit zijn broek en begon hij zich af te trekken. De lul van de buurman was wel wat aan de kleinere kant vergeleken met die van mij, maar hij was wel enorm dik met duidelijk een flink grote eikel.

Ik zag hoe Gerda voor Martin knielde en zijn gezwollen dikke eikel begon af te zuigen. Ik zag hoe hij ervan genoot en hoe hij al schokkend zijn eikel in en uit mijn vrouw haar mond stootte. Het gekke was dat ik ondertussen ook behoorlijk opgewonden raakte van dit schouwspel. Martin stootte met kleine en krachtige stoten zijn dikke eikel in en uit Gerda’s mond. Opeens volgde er een grote zucht en ik zag dat hij zijn sperma begon te lozen in mijn vrouw haar mond. Ik zag haar slikken en slikken, ongelofelijk hoeveel sperma er uit Martin zijn ballen kwam. Ik weet niet hoeveel, maar Gerda moest wel behoorlijk door slikken om alles binnen te houden. Toen riep de vrouw van Martin opeens waar hij bleef, hij trok zijn broek snel op en ging vlug terug naar binnen. Mijn vrouw klom weer over het hekje en zei me dat ze nog nooit in haar hele leven zoveel zaad had moeten slikken en ze  had het geweldig gevonden om Martin zijn lul leeg te hebben gezogen. Ik zag haar tong nog een keer over haar lippen heengaan om de resteren van zijn zaad naar binnen te werken. Ik had de indruk dat het haar uitstekend smaakte. “Bedankt, het was echt heerlijk” zei ze, maar ze voegde er direct aan toe dat ze nu nog wel zijn dikke lul in haar natte kut wilde voelen, want uiteindelijk was dat haar wens geweest. Twee dagen later kwam Gerda samen met Martin uit de tuin gewandeld en kwamen ze bij ons het huis binnen, ze vertelde mij dat ze Martin had ingelicht dat ik akkoord was dat ze in ons huis zouden neuken.

Toen ze samen naar onze slaapkamer verdwenen, was ik toch wel een beetje jaloers en opgewonden, want Martin was nu niet direct moeders mooiste maar toch zou hij Gerda’s kut gaan neuken. Ik ging voorzichtig naar boven om aan de deur te luisteren. Ik hoorde Gerda zwaar hijgen en hoorde dat Martin haar kut flink aan het neuken was. Ruim een half uur aan een stuk heeft hij liggen rammen in mijn vrouw haar kut, tot haar verlossende gekreun door de slaapkamer klonk en ik wist dat ze klaar was gekomen. Toen ze naar beneden kwamen zagen ze er beiden opvallend rustig uit, Martin kwam naar mij toe en bedankte mij. Hij zei dat ik een super geile vrouw had met een heerlijk geile kut. “Jaloers hoef je echt niet te zijn hoor, het was blijkbaar de wens van je vrouw” zei hij. “Maar” voegde hij er direct aan toe, “het was ook wel mijn wens, want ik geniet ervan als je vrouw steeds weer staat te kijken als ik me af sta te trekken”. Ik verzekerde Martin dat ik het ook fijn vond dat haar wens in vervulling was gegaan. Vanaf dat moment zien we Martin nog vrij regelmatig en werken we beurtelings de geile kut van mijn vrouw af. Maar mijn volgende wens moet dan ook gerespecteerd worden, ik wil namelijk wel eens een jong nauw kutje van rond de 20 jaar neuken en liefst eentje met een mooi gepierced klitje !!!!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb