Weekendje weg

Op een gegeven moment sluipt het in een relatie.. er is geen vonk meer.. geen spanning. We melden ons aan bij de website stelvoorsex. Ik wil wel eens een andere pik in mijn kutje. Mijn man, Cees lijkt het ook wel spannend, dus we gaan ervoor. We krijgen contact met een man, deze lijkt het ook erg spannend om een stel te ontmoeten. We besluiten om elkaar te ontmoeten en wij gaan richting Drenthe om gelijk maar een weekendje uit te pakken. We spreken af voor de zaterdag met Rob. Hij woont vlakbij het vakantiepark, waar we een huisje hebben geboekt. Het leek me handig om eerst een afspraak in een kroeg te maken. Je weet tenslotte maar nooit, of het tegen valt zo’n afspraak.

Vrijdag komen we aan op het park en Cees en ik hebben al wat kriebels en raken al behoorlijk opgewonden van het idee, dat we de volgende dag een date hebben samen. Het is voor ons nieuw, dus we weten totaal niet wat ons te wachten staat. Die nacht fantaseren we er op los en krijgen we allebei weer een orgasme. We vallen in slaap en de volgende dag maken we een lekkere boswandeling. Mijn man is helemaal in zijn sas, maar ik begin nu echt wel kriebels te krijgen. Ik weet niet of ik het echt wel wil. We hebben om 14 uur afgesproken en we pakken eerst een lunch in het eetcafé waar we hebben afgesproken. Na de lunch nemen we een kopje koffie en tegelijkertijd zien we Rob binnen komen. We begroeten elkaar en raken aan de praat. Cees en Rob raken aan de praat over auto’s, waar ze beiden verzot op blijken te zijn. Ik plaats mezelf wat op de achtergrond en begin mezelf voor te stellen hoe het zal zijn, om met Rob sex te hebben. Als ik uit mijn roes kom, kijken beide mannen me vragend aan.

Ik kijk verbaasd en vraag wat er aan de hand is? Tevens kijk ik naar mijn hand en deze is mijn kutje aan het strelen. Rob legt zijn hand op mijn been en vraagt of ik er zin in heb. Ik denk even na en voel hoe nat mijn kutje inmiddels is. Ik geef toe dat ik er wel klaar voor ben. Rob lijkt me een leuke man en hij ziet er in ieder geval fris en goed uit. Dat vind ik wel belangrijk. We stappen in de auto van Rob en rijden naar ons huisje. Cees steekt de open haard aan en maakt het lekker behaaglijk. Rob gaat naast me zitten op de bank en begint over mijn been te wrijven. Hij gaat steeds verder ophoog met zijn hand en met zijn pink wrijft hij zachtjes over mijn kutje. Ik kreun ervan en voel de spanning opkomen. Cees gaat tegenover ons zitten op de stoel en wrijft wat over zijn kruis. Ik zie aan hem dat het hem opwindt. Dan gaat Rob voor me zitten op zijn knieën en trekt hij heel voorzichtig mijn string naar beneden. Mijn natte kutje komt tevoorschijn en hij ziet het glinsteren van het vocht. Hij blaast er langs en ik voel me bijna ontploffen. Oh, maak me gek zeg ik hem. Hij streelt met zijn tong over mijn klitje en stopt er twee vingers in mijn kutje. Ik hou het bijna niet meer… Cees kijkt naar me en ziet hoe ik geniet. Hij geeft me een knipoog en bedoelt er maar mee te zeggen.. ga ervoor!!

Ik laat me gaan en ik kom enorm stotend en hijgend klaar op zijn tong en vingers. Dan komt Rob voor me staan en ik trek zijn rits naar beneden, doe zijn knoop los en laat zijn broek naar beneden glijden. Ik zie al een enorme bobbel in zijn onderbroek. Ik trek zijn onderbroek naar beneden en schrik van de enorme lul die eruit springt. Wat een grote penis, zoiets heb ik nooit eerder gezien. Ik pak hem beet en laat mijn tong zijn pik strelen. Rob staat helemaal te trillen van genot. Ik vraag hem te gaan zitten op de bank, zodat Cees ook kan zien wat voor exemplaar ik in mijn mond neem. Ik ga op mijn knieën tussen zijn benen zitten en begin lekker op zijn pik te zuigen. Wat een genot. Mijn billen steken lekker naar achter en Cees begint naar me toe te kruipen, hij houdt het natuurlijk ook niet meer. Hij begint ook lekker aan mijn kutje te likken. Ik open mijn benen lekker en geniet van wat hier gebeurt. Ik kom weer heerlijk klaar op de tong van Cees.

Dan sta ik op en vraag of beide mannen met me mee willen naar de slaapkamer. Dat willen ze wel. Ik doe mijn bovenkleding uit en de mannen kleden zich ook verder uit. Cees gaat op de stoel zitten, hij wil vooral dat ik mijn gang ga, heb ik wel in de gaten. Nou, ik zal mijn gang wel gaan.. Rob spreid mijn benen als ik op bed lig en hij kijkt naar mijn kutje. Hij glimlacht en zegt dat mijn kutje er mag zijn. Dan komt hij met zijn heerlijke grote lul boven me liggen en stoot zijn pik in mijn kutje.. zo diep, zo hard, zo heerlijk. Ik grijp om me heen en ik laat me keihard nemen. Ik kom luidruchtig klaar.. gil het uit van genot en vraag om meer. Ik wil meer, ik wil niet dat hij stopt. Rob gaat op zijn rug liggen en zet mij op zijn pik. Ik voel hem weer diep in mijn natte kutje glijden en ik begin op hem te rijden. Heerlijk diep zak ik over zijn pik heen. Dan komt Cees ineens naast me staan en bied zijn pik aan om hem lekker af te likken. Ik ga met mijn tong langs zijn pik en ballen en begin hem heerlijk af te zuigen. Cees heeft niet veel nodig en komt al snel klaar in mijn mond. Cees laat mij nog een keer heerlijk klaarkomen op zijn enorme pik en komt zelf ook spuitend in mijn natte kutje klaar.

Dit is het begin van een heerlijk weekend.. dat weet ik zeker, want ik vraag Cees of hij wil blijven eten. Daar hebben de mannen wel oren naar..

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb