Weekendje met de camper.

Mijn naam is Vera en ik heb mijn man en mezelf laatst een groot plezier gedaan, ik zal jullie hier gaan vertellen wat ik heb gedaan.

Allereerst wil ik jullie wel duidelijk maken dat mijn man en ik een uitstekend huwelijk hebben, we zijn dan ook al 9 jaar getrouwd. Het begon eigenlijk enkele maanden geleden, toen kwam mijn man opeens op neukmijnvrouw.nl terecht en samen lazen wij de diverse verhalen op de site. Wij raakten daar behoorlijk opgewonden van en de seks werd steeds heviger en intenser, we neukten weer net zoals vroeger en soms wel twee keer op een dag. Na een paar weken begon mijn man er over, hoe ik het zou vinden om een keer met een ander te neuken. Ik keek hem verbaasd aan en liet hem weten dat ik wel erg geil kon worden van de verhalen, maar om zelf met een vreemde te neuken ging mij toch iets te ver.

Vreemd genoeg bleef het idee van mijn man toch door mijn hoofd heen spelen, het liet me gewoon niet los. Als mijn man aan het werk was ging ik steeds vaker achter de computer zitten om die geile verhalen te lezen en ik vingerde mezelf er dan ook regelmatig heerlijk op klaar. Het was zelfs zo erg dat ik tijdens het schoonmaken er over na begon te denken hoe het zou voelen om een vreemde lul in mijn kutje te krijgen, dat ik soms een schoon slipje aan moest trekken omdat het kruis gewoon door en doornat was geworden van mijn vocht. Ik merkte dat ik er eigenlijk toch wel wat voor voelde om een keertje met een andere man te neuken. Nu had ik dus een probleem, want ik kon moeilijk zeggen dat ik dit wilde, aangezien ik mijn man eerst duidelijk had gemaakt dat ik niet met een vreemde wilde neuken.

Totdat ik opeens een grandioos idee kreeg. Ik zou het zelf allemaal gaan regelen en hem als het ware geven wat hij zo graag wilde beleven, zodat ik toch ook mijn genot zou hebben. Wij zijn namelijk in het bezit van een vrij grote camper en regelmatig gaan wij daar een weekend mee toeren. Mijn plan was om mezelf een keer flink te laten neuken in de camper en mijn man toe te laten kijken. Dus ging ik wat advertenties plaatsen op datingsites waarin ik op zoek ging naar mannen die mij een keer lekker wilde neuken in de camper, geheel gratis en voor niets. Er kwamen behoorlijk wat reacties binnen en ik had moeite met het uitkiezen van een man. Uiteindelijk bleven er twee mannen over waar ik echt niet een keuze tussen kon maken, zo lekker zagen ze er gewoon uit. Ik besloot met mijn gekke kop om ze dan maar allebei uit te nodigen, eentje op vrijdagavond en de ander op zaterdagavond. Nu moest ik alleen mijn man nog in mijn plan mee laten gaan zonder dat hij direct door had wat er ging gebeuren.

Die week begon ik met mijn man te praten over het weekend, ik zei hem dat we wel weer even een weekendje weg konden gaan met de camper. Ik liet hem de twee campings zien die ik had uitgezocht waar we dan een nacht zouden staan. Hij vond ze wel een behoorlijk eind uit elkaar liggen, maar ik kon hem overtuigen dat het rustige campings waren en dat het de rit best wel waard zou zijn. Uiteindelijk ging hij akkoord en de volgende dag stuurde ik de twee mannen een mailtje waarin ik met hun de afspraak vastlegde voor het komende weekend, een voor vrijdagavond en de andere op zaterdagavond.

Die vrijdagmiddag vertrokken wij met de camper naar de eerste camping en een klein twee uurtjes later kwamen wij op de camping aan. Ik vroeg mijn man om de camper op een rustige plek op het terrein te plaatsen en zo stonden wij al snel op een mooi rustig plekje, geen buren te bekennen. Het was ondertussen al 19.00 uur geworden en ik had om 20.30 uur afgesproken met de eerste man, ik moest nu wel vertellen wat mijn plan was voor die avond. Ik zei tegen mijn man dat ik nog eens na had gedacht over zijn vraag of ik een keer met een andere man zou willen neuken en dat ik een verrassing voor hem had. De ogen van mijn man stonden gelijk wijd open en toen ik hem vertelde dat ik af had gesproken met een vreemde man waarmee ik die avond zou gaan neuken, zag ik een geile blik in die grote ogen. Maar gelijk vroeg hij hoe ik dat dan aan zou gaan pakken, een man in de camper waar ik mee zou gaan neuken, waar moest hij dan naar toe. Ik zei hem dat hij zich op de hoogslaper achter de gordijntjes stil moest houden, dan kon hij goed zien hoe ik me door die man zou laten neuken. Het idee alleen al maakte hem bloedgeil, hij ging dan ook gelijk akkoord met mijn plan.

Iets na 20.00 uur kreeg ik een berichtje van mijn date, hij zat te wachten in het restaurant van de camping. Ik zei tegen mijn man dat ik naar mijn hem toe moest gaan en dat ik zo snel mogelijk terug zou zijn, mijn man moest zorgen dat hij rond 20.30 uur in de hoogslaper zou liggen. Ik was al snel in het restaurant en zag gelijk de man zitten waarmee ik af had gesproken, ik dronk een wijntje met hem en daarna liepen we naar de camper. Hij vroeg mij wel waarom ik zo’n grote camper had als alleenstaande vrouw. Ik vertelde hem dat ik gescheiden was en dat die camper nog een overblijfsel was van het huwelijk. Toen we de camper binnen gingen was mijn man niet meer te bekennen, ik zag dat de gordijntjes van de hoogslaper dicht waren en dat hij daar nu lag te wachten op hetgeen er zou gaan gebeuren.

Mijn man en ik hadden de banken al uitgeklapt zodat we eigenlijk gelijk tegen het bed aanliepen in de camper. Ik zei tegen mijn date dat ik geen tijd wilde verspillen en dat ik hard toe was aan een echte neukbeurt. Schijnbaar had hij daar geen moeite mee want hij trok me gelijk op het bed en begon gehaast mijn kleren uit te trekken. Hij kuste me over mijn naakte lijf, mijn tepels en buik, langzaam zakte hij zo af naar mijn natte kutje. Ik draaide me wat in het bed zodat hij met zijn rug naar de hoogslaper zat en ik kon zien of mijn man alles goed kon volgen. Al snel voelde ik zijn tong over mijn klit heen flitsen, wat kon die man heerlijk likken zeg. Het puntje van zijn tong speelde heerlijk met mijn kutje en soms duwde hij hem er een beetje in, ik lag al snel te drijven in mijn eigen kutvocht. Tussen het beffen door had hij zijn kleding ook uitgetrokken en ik zag een kanjer van een stijve lul voor me, wat een pracht exemplaar. Op dat moment was ik echt om, ik moest en zou die joekel in mijn kutje krijgen en hij mocht me helemaal af neuken.

Ik draaide me in een andere positie zodat ik die heerlijke lul kon pijpen en hij mijn kutje kon blijven bewerken met zijn tong. Ik besefte gelukkig nog wel dat ik in de gaten moest houden dat hij zijn ogen niet op de hoogslaper kon richten, mijn man moest alles kunnen zien natuurlijk. Toen ik mijn hand rond zijn paal had merkte ik pas hoe dik die lul was en zeker toen ik hem in mijn mond nam, wat een omvang. Ik pijpte die paal alsof mijn leven er vanaf hing, ik genoot met volle teugen van die lul en was ondertussen al een paar keer klaar gekomen op zijn tong. Hij had dat waarschijnlijk wel door, want mijn sappen moesten zijn mond wel aardig vullen. Ik schrok even toe hij me omdraaide en mijn benen uit elkaar deed, hij wilde neuken. Niet dat ik daarvan schrok, nee ik was bang dat hij mijn man zou kunnen zien. Gelukkig kon ik met mijn kont zo draaien dat hij automatisch mee moest gaan en hij zodoende ook geen zicht kon hebben op de hoogslaper.

Terwijl hij stevig in mijn overgeile kut lag te pompen zag ik in een flits mijn man tussen de gordijntjes door kijken, ik zag aan zijn gezicht dat hij het geweldig vond. Nou ik kan je vertellen dat hij er niet alleen van genoot, want ik en die geile dekhengst bovenop mij genoten er ook behoorlijk van. Keer op keer lag ik klaar te komen met die heerlijke lul zo diep in mijn gewillige kutje en ik realiseerde me toen pas dat hij geen condoom gebruikte. Alsof hij mijn gedachten kon lezen begon hij nog harder in mijn kutje te stoten en ik besefte me nu dat er geen weg terug meer mogelijk was, hij ging mijn kutje volspuiten en om eerlijk te zijn wilde ik ook dat hij dat zou gaan doen. Met schokkende bewegingen kwam hij in me klaar en ik voelde zijn pulserende lul straal na straal warm zaad in mijn kutje lozen, het was een heerlijk gevoel gewoon. Ik denk dat hij zeker een minuut lang bleef spuiten en dat was te merken ook, zijn zaad liep gewoon weer uit mijn kutje. Het stroomde er als het ware uit en ik voelde het vocht tussen mijn billen op het bed lopen. Uitgeput bleef hij nog even op me liggen en toen trok hij langzaam zijn nog steeds stijve lul langzaam uit mijn afgeneukte kutje. Ik pakte zijn met zaad en mijn eigen kutvocht bedekte lul vast en begon er nog even heerlijk aan te zuigen. De combinatie van onze sappen smaakte mij uitstekend, maar toen bedacht ik me dat mijn man waarschijnlijk ook op klappen stond. Ik stopte dan ook met mijn zuigwerk en zei hem dat ik toch wel moe was na deze heftige neukpartij. Hij begreep waarschijnlijk wel dat ik hem wilde lozen want zonder enige vorm van protest pakte hij zijn kleren en trok hij die vrij snel aan. Ik gaf hem nog een kus en zo verliet hij de camper, ik zwaaide hem nog even uit en voelde zijn zaad zo uit mijn kutje langs mijn benen naar beneden lopen.

Nadat ik de deur van de camper had afgesloten gingen de gordijntjes van de hoogslaper open en keek ik mijn man recht in zijn ogen. Hij zag er verwilderd uit en het eerste wat hij zei was dat hij het fantastisch had gevonden. Hij had zichzelf aan de lopende band af liggen trekken terwijl hij naar ons had liggen gluren en hij was zelfs vier keer klaar gekomen. Het laken van de bovenslaper zat dan ook behoorlijk onder het sperma van mijn lieve, geile man. Ik wilde nog wel een keer met hem neuken, maar hij kon het niet meer opbrengen om nog een keer klaar te komen. Dat had ook wel te maken met de drukke werkdag die hij al achter de rug had. Hij voelde zich behoorlijk schuldig dat hij niet meer in staat was om mij nu nog even te neuken, dus zei ik hem dat het de volgende dag wel goed zou komen. En gelijk vertelde ik hem dat ik voor de volgende avond nog een afspraak had gemaakt met een andere man. Hij wilde alles weten over die volgende afspraak, maar ik zei hem geduld te moeten hebben en dat hij zichzelf de volgende avond wel een beetje in moest houden. Dan kon hij mij na afloop ook nog even lekker neuken. We dronken nog even wat en toen zijn we maar gaan slapen, we waren uitgeput en wilden fit genoeg zijn voor wat er nog ging komen.

Die zaterdag sliepen we lekker uit en rond het middaguur vertrokken we naar de volgende camping, dat was ook weer een kleine twee uur rijden. Voor mijn man was dit opeens geen probleem meer, want hij wist wat er ging gebeuren. Ik zag dat hij er net zoveel zin in had als ik, hoewel ik volgens mij het meeste genot zou gaan beleven. Op de camping aangekomen zocht mijn man nu zelf al een mooi rustig plekje op waar hij de camper parkeerde en even later zaten we in de zon, genietend van een lekker koud biertje. Mijn man was wel ontzettend benieuwd naar mijn date voor de komende avond, hij bleef maar vragen stellen. Op een gegeven moment was ik het echt zat en stapte ik de camper binnen om de laptop te pakken, ik zou hem laten zien met wie ik een afspraak had gemaakt. Toen ik de foto’s tevoorschijn toverde op mijn laptop viel zijn mond open van verbazing en schrik. Ik had namelijk een afspraak gemaakt met een boom van een kerel, een type bodybuilder met ook een boom van een lul die volgens de beschrijving van hem 26 centimeter lang en bijna 20 centimeter in omtrek was. Mijn man kon alleen nog maar vragen of ik dat gevaarte wel in mijn kutje zou kunnen hebben, maar aan zijn gezicht kon ik gelijk al zien dat de gedachte allen al hem behoorlijk geil maakte. Ik wist zelf eigenlijk ook niet of ik die grote lul zou kunnen hebben, dus antwoordde ik mijn man dat ik ervan uitging dat het wel zou lukken, als ik maar goed nat en geil zou zijn. Voor mijn man kon de tijd niet snel genoeg gaan die zaterdag, hij keek dan ook regelmatig op zijn horloge en vroeg mij zeker wel vier keer hoe laat ik met die man af had gesproken. De afspraak stond gepland om 20.00 uur die avond en ik had afgesproken in een café dicht bij de camping.

Het was 19.30 uur en mijn man begon steeds nerveuzer te worden, vreemd genoeg was ik zo kalm alsof er niets aan de hand was. Hij zei, moet je niet gaan, straks denkt hij dat je niet op komt dagen. Om van het zenuwachtige gedoe af te zijn ging ik vijf minuten later maar richting het café. Mijn man zou weer plaats nemen in de hoogslaper zodra ik met de man naar de camping zou vertrekken. In het café aangekomen zag ik de man gelijk al aan een tafeltje zitten, hij was gewoon niet te missen met zijn lengte van bijna twee meter. Hij bood mij een drankje aan en dat werden uiteindelijk meerdere drankjes, eigenlijk een paar teveel. Zo gebeurde het dat de man en ik pas rond 22.30 uur richting de camping vertrokken, ik had gelukkig nog wel de geest om mijn man snel een berichtje te sturen dat wij onderweg waren. Enkele minuten later stapten mijn date en ik de camper binnen en gingen wij op het alweer klaar staande bed zitten.

Ik was nu toch wel heel benieuwd of die lul van deze beer ook echt zo groot zou zijn zoals hij er op de foto uit zag, dus ik ging gelijk op mijn doel af. Ik maakte zijn broek los en trok die langzaam naar beneden, hij hielp mij gelukkig een handje mee. Toen zag ik de grootste lul die ik me maar voor kon stellen, hij was veel groter dan ik had verwacht, wat een joekel was dat zeg. De grote paarse eikel zag er zo uitnodigend uit dat ik er gelijk aan begon te likken, ik speelde met mijn tong over de mooie spleet op die eikel. Ik vroeg mezelf af hoever ik die knots in mijn mond zou kunnen nemen, dus opende ik mijn mond zo ver als ik kon en liet ik mijn mond er langzaam over heen glijden. Ik kreeg hem denk ik voor drie kwart naar binnen, om hem nog dieper naar binnen te krijgen was gewoon onmogelijk. Deze lul maakte me gewoon ongekend geil, ik voelde het sap uit mijn kutje langzaam mijn slipje vullen. Zo geil als ik was stond ik op en trok ik mijn en zijn kleren uit. En daar stond ik dan binnen een paar tellen spiernaakt voor deze man die nu naakt op het bed lag met zijn gigantische paal recht overeind. Ik moest gewoon weten of ik die lul helemaal in mijn kutje kon hebben en klom weer op het bed, ik ging recht boven hem zitten, pakte die knots vast en plaatste hem voor mijn natte kutje. Het was maar goed dat ik zo nat en geil was, anders zou het me nooit gaan lukken om alleen al die eikel naar binnen te krijgen. Toen gebeurde het, ik liet me langzaam over zijn lul heen zakken, ik voelde hoe die monsterlul langzaam steeds verder naar binnen schoof. Hij bleef rustig liggen en keek toe hoe ik met mijn kutje langzaam maar zeker verder over zijn lul heen gleed. Toen ik die lul voor iets meer dan de helft in mijn kutje had zitten gebeurde er iets waar wij beiden van schrokken, mijn man kreeg een hoestbui. Van schrik liet ik me in een keer geheel over zijn lul heen zakken en dat deed best wel pijn.

Behoorlijk geschrokken keek ik de man aan, hoe zou hij reageren en wat moest ik zeggen. Ik moest snel wat verzinnen, maar wat. Ik zei hem dat het mijn man was die in de hoogslaper lag en dat ik niet wist dat hij in de camper aanwezig zou zijn, omdat hij zelf ook op stap was gegaan. Of hij mijn lulverhaaltje geloofde weet ik niet, maar hij reageerde nogal laconiek door te zeggen dat mijn man dan wel mee kon doen. Mijn man had de gordijntjes van de hoogslaper ondertussen open getrokken en keek mij geil aan, ik zat natuurlijk nog steeds op deze grote kerel met zijn supergrote pik geheel in mijn kutje. Hij zei tegen de man dat het hem een prima idee leek om met ons mee te doen en kwam via het trapje van de hoogslaper naar beneden. Hij was op en top geil en geheel naakt, zijn stijve lul was dan ook niet te missen. Nu zag ik ook goed het verschil in de grote van zijn lul en die lul die mijn kutje opvulde. Alsof er niets aan de hand was begon ik weer op die grote lul te rijden, het was geweldig en het deed absoluut geen pijn meer, nee het was genieten en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg een eerste orgasme. Het kutsap vloeide uit mijn kutje langs zijn lange harde paal heen en ik wist dat mijn man de sappen langs die lange lul moest zien druipen. Die stond tot nu toe alleen nog maar te kijken en te genieten van het schouwspel voor zijn ogen, zijn eigen vrouw die helemaal los ging op een gigantische lul. Ik zei tegen mijn man dat hij wel wat meer mocht doen dan alleen maar kijken en duwde uitnodigend mijn kontje iets omhoog, hij begreep mijn bedoeling.

Hij kwam achter mij zitten en bewoog zijn kleine eikel een paar keer langs mijn kontgaatje, daarmee nam hij wat van mijn kutvocht mee om mijn kontje goed nat te maken. Ik voelde zijn lul tegen mijn sterretje aandrukken en de tweede lul mijn lichaam binnen dringen, dat was echt te gek. Mijn man begon mijn kontje langzaam te neuken en die beer onder me begon in hetzelfde ritme omhoog te stoten. Ik was flink gevuld en het was een ervaring die ik nooit meer zou gaan vergeten, dat wist ik nu al. Bij de gedachte dat die twee lullen mij straks ook nog lekker vol gingen spuiten kwam ik alweer klaar en ik kneep met mijn kutje en kontje in beide lullen. Dit had ik nooit verwacht, dat het zo geil en lekker zou zijn om door twee lullen gelijktijdig genomen te worden. Doordat ik nu zo nat was en omdat die grote kerel onder mij steeds harder in mijn kutje ging stoten floepte de lul van mijn man keer op keer uit mijn kontje en dat was vervelend voor mij, maar ook voor mijn man. Ik zei dan ook dat we het maar anders moesten doen en dat ze mij dan maar om beurten moesten neuken, zo hadden we er zeker alle drie plezier van, ik natuurlijk een beetje meer.

Ik ging op mijn rug liggen en zei tegen de man dat hij eerst mocht en dat mijn man maar even moest toekijken hoe ik geneukt zou worden door een echte grote pik. Ik wilde gewoon eerst optimaal genieten en het was uiteindelijk toch de wens van mijn man om me met een ander te zien neuken, nou hij kon krijgen wat hij zo graag wilde. Zonder protest ging mijn man op een stoel zitten en keek toe hoe die grote kerel op mij kwam liggen. Hij plaatste zijn knots weer tegen mijn kutgaatje aan en duwde die reuzenlul in een keer bij me naar binnen. Mijn God, wat een heerlijk gevoel was dat en toen hij in me begon te stoten dacht ik even dat ik het bewustzijn zou gaan verliezen. Hij neukte me hemels, lekker diep, langzaam en dan weer snel. Ik kwam zo vaak klaar, ik raakte gewoon de tel kwijt, zo lekker was het. Een enkele keer keek ik nog even naar mijn man, die zat er geil bij te kijken en langzaam aan zijn pikje te trekken, want in mijn ogen had hij nu een pikje vergeleken bij die knoert van een lul die mijn kutje opvulde. Deze man had ook een geweldige conditie en hij kon zijn orgasme keer op keer uitstellen, niet dat ik dat erg vond, want zo kwam ik lekker vaak klaar. Maar ik wilde weten hoeveel sperma er uit die grote lul zou komen en ik begon hem aan te moedigen. Ik kreunde in zijn oor dat hij me lekker vol moest spuiten, dat ik zijn sperma diep in mijn kutje wilde voelen en dat ik zo geil was op zijn lul. Dat maakte hem nog geiler dan hij al was en hij ging steeds wilder in mijn kutje tekeer, soms stootte hij die lul zo diep dat het zelfs weer een beetje pijn deed.

Hij hield het zo nog een paar minuten vol en toen kon hij zichzelf niet meer inhouden, hij kwam diep in mijn kutje klaar, en hoe. Het was alsof er een kraan open werd gedraaid, maar dan een kraan die op zijn lul zat. Het zaad spoot met een ongekende kracht mijn kutje in en hij bleef maar spuiten, zeker negen of tien stralen sperma voelde ik in mijn kutje spuiten en daarna nog wat naschokjes van zijn lul waarbij ongetwijfeld ook nog zaad vrij kwam. Ik was kapot, zoveel orgasmen achter elkaar en zoveel sperma in mijn kutje, dat had ik nog nooit meegemaakt. En dat het veel sperma was wat hij in me had gespoten, bleek wel toen hij die grote paal langzaam uit mijn kutje trok. Dit was absurd gewoon, het leek wel alsof er een stop uit mij werd getrokken, mijn kutje liep gewoon leeg, zoveel sperma kwam er naar buiten. Ik keek mijn man aan en ook die kon zijn ogen niet geloven en hij kon zich ook niet meer beheersen. Hij duwde die grote kerel als het ware opzij en duwde zijn pikje nu in mijn wijd geneukte kutje, om eerlijk te zijn voelde ik haast niets van zijn kleine pikje. Vergeleken met wat ik er net in had gehad was dat natuurlijk ook wel logisch. Maar mijn man genoot en was van alles zo geil geworden dat ik het hem ook wel gunde, ik zei hem dan ook dat ik nog meer sperma wilde voelen en dat hij mij ook lekker vol moest spuiten. Dat duurde niet echt lang, want na een paar keer stoten begon mijn man luid te kreunen en spoot ook hij zijn zak leeg in mijn spermakutje. Hij kuste mij en fluisterde in mijn oor dat ik geweldig was en dat hij het heerlijk had gevonden. Toen ik even later opstond moest hij me snel een doek geven omdat het zaad echt uit mijn kutje liep, ik ving het allemaal op in de doek en liet het aan mijn man en die grote kerel zien, je zou er een kopje mee kunnen vullen, zoveel zaad kwam er uit mijn kutje. Ja, ze hadden hun best gedaan, zowel met het neuken als met het spuiten.

We hebben daarna nog wat gedronken en toen ook eerlijk tegen de man verteld hoe het allemaal in elkaar stak. Hij begreep het verhaal, omdat hij wel vaker door stellen werd uitgenodigd om de vrouw van een stel te komen neuken. Hij kreeg nogal vaak mailtjes vanwege de grote van zijn lul, maar ging daar meestal niet op in, hij wilde geen problemen veroorzaken. Hij had dus al verwacht dat er ergens een man mee zou gluren, maar het was hem allemaal erg mee gevallen, geen jaloersheid en gewoon genieten, daar was hij blij om. We hebben onze adressen uitgewisseld en sinds die dag komt hij regelmatig bij ons over de vloer en dat eindigt dan altijd weer in een fijne neukpartij. Soms ga ik ook een dagje naar hem toe, dan laat ik me heerlijk door hem neuken en als ik dan weer thuis kom vertel ik mijn man hoeveel sperma hij weer in mijn kutje heeft gespoten. Dan neukt mijn man mij ook nog een keertje en omdat er dan behoorlijk wat tijd tussen zit voel ik ook weer een beetje zijn toch wel kleine pikje in mijn kutje stoten en komen.

Mijn man was er destijds over begonnen, ik had er toen geen zin in en nu zou ik het niet meer willen missen. 

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb