Weekend met de camper.

Hallo, ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Bianca, 32 jaren oud of jong, het ligt er maar aan hoe je het bekijkt, getrouwd met Frits, 36 jaar en we hebben geen kinderen. Mijn man weet dat ik deze verhalen met jullie ga delen en om eerlijk te zijn wind hem dat behoorlijk op. Van de personen die in mijn verhalen voor gaan komen ga ik niet de echte namen gebruiken om eventuele problemen te voorkomen.

Maar laat ik bij het begin beginnen, daarvoor moeten we ongeveer 5 jaar terug in de tijd, ik was toen net 27 jaar en op dat moment al 5 jaar met Frits getrouwd. Wij werkten beiden en hadden een redelijk mooi huis waar we samen heel gelukkig waren en overigens nog steeds zijn. Frits kwam op een dag thuis met het idee om een camper aan te schaffen, dat leek hem geweldig. “Zo kunnen we weg wanneer we maar willen en zijn we ook van het zoeken naar hotels af” was zijn redenering. Ik stond er op dat moment nogal sceptisch tegenover, maar Frits wist mij te overtuigen en een paar weken later waren we de trotse eigenaars van een camper.

Frits was razend enthousiast en besteedde dan ook heel veel van zijn vrije tijd aan het opknappen van de camper. Ja, het was een tweedehandse camper, nieuw was een beetje te duur voor ons. Een paar weken later was hij klaar met het opknappen van de camper en ik moet zeggen hij had zijn best gedaan, de camper zag er van buiten en van binnen uit alsof die zo uit de showroom kwam. Het eerstvolgende weekend gingen wij dan ook op pad met onze camper en het viel me allemaal ontzettend mee, gewoon onderweg even stoppen op een parkeerplaats om wat te eten en te drinken en dan weer verder. We vonden een leuke camping waar we dat weekend door hebben gebracht en toen we die zondagavond weer thuis kwamen waren we het er over eens dat de aanschaf van de camper een juiste beslissing was geweest.

Verschillende buren bij ons in de straat hadden ook al belangstellend geïnformeerd hoe het was om met een camper te rijden en of je er wel lekker in kon slapen. Zo ook onze buurman Erik, die samen met zijn vrouw regelmatig bij ons over de vloer kwam voor een borrel. Tijdens een borrelavondje had Frits, Erik en zijn vrouw Suzan, toen in een iets te enthousiaste bui uitgenodigd om een keer een weekend met ons mee te gaan. Ik maakte Frits er nog op attent dat er alleen maar een vast tweepersoons bed in de camper zat, dus dat het een beetje krap zou worden als we met vier mensen in de camper moesten slapen. Tot mijn verbazing zei Suzan toen dat Erik misschien wel twee weken later en keer met ons mee zou kunnen gaan, zij ging dat weekend toch met haar moeder een weekendje weg en Erik kon wel een luchtbed meenemen. En, ja hoor, Frits vond het een prima idee, hij vroeg mij zelfs niet of ik het wel goed vond. Nu moet ik toegeven dat Erik een leuke en gezellige man is, dus ik maakte er verder geen drukte om, ik zou wel zien hoe het zou gaan.

Twee weken later was het dan zover, Suzan was die vrijdagmiddag naar haar moeder vertrokken en Erik stapte even daarna bij ons binnen met in zijn ene hand een tas en in zijn andere hand een luchtbed. We hadden de vrijdagmiddag speciaal vrij genomen omdat we nog wel ruim twee uur moesten rijden naar de boerencamping die Frits had uitgezocht. Tegen 3 uur die middag reden we weg, ik zat tussen Frits en Erik op de bank en we zoefden over de weg richting Brabant. Totdat we in een file kwamen en we daardoor ruim 1 uur later op de camping aankwamen. Na de nodige formaliteiten kregen we een mooi plekje toegewezen waar we met de camper konden staan en al snel zaten we op onze stoelen voor de camper in de zon, te genieten van een koud biertje. Toen het wat kouder werd zijn we de camper in gegaan en hebben daar nog wat gedronken en gegeten om er verder een gezellige avond van te maken. Tegen middernacht waren we alle drie wel moe en besloten we om maar te gaan slapen. Erik pompte zijn luchtbed op en Frits en ik doken in ons vaste bed.

De volgende morgen toen ik wakker werd van wat gestommel en mijn ogen opende zag ik dat Erik naakt uit de douche stapte en mijn mond viel open van verbazing. Erik was goed bedeeld door onze lieve heer, hij had een joekel van een lul tussen zijn benen hangen, zoiets had ik nog nooit gezien. Ik deed snel mijn ogen weer dicht en wachtte totdat Erik zich had aangekleed en de camper uitstapte om een sigaret te gaan roken. Op dat moment ben ik ook uit bed gestapt en gaan douchen, onder de douche bleef die grote lul van Erik maar in mijn gedachten spelen. Ik vroeg me af hoe het zou zijn als ik zo’n apparaat in mijn kutje zou krijgen en ik merkte dat ik er gewoon geil van werd. Gelukkig klopte Frits op de deur met de vraag of ik nog lang bleef douchen, want anders had ik me zeker klaar gevingerd, denkend aan die grote lul in mijn kutje.

De dag verliep verder normaal, we namen een terrasje en keken wat rond in de omgeving en ik kon het niet laten om Frits te vertellen dat ik Erik die ochtend naakt had gezien en hoe groot zijn lul was. Frits keek me aan en zei toen “oh, zou je die niet een keer willen proberen dan?” Ik lachte even en zei toen “ja hoor, vanavond als jij ligt te slapen.” Verder besteedde ik er geen woorden meer aan en na wat te hebben gegeten in een restaurant gingen we weer richting de camper. In de camper aangekomen gingen we behoorlijk aan de borrel en hoe meer er gedronken werd hoe meer er werd gelachen, dat kwam ook wel door de verschillende seksueel getinte opmerkingen die over en weer gingen. Het was gewoon een avond vol lol en toen ging ik de fout in, door opeens een opmerking te maken over de lul van Erik, iets in de geest van ‘wat heb jij een paardenlul’. Gelijk keek Erik me vragend aan en toen moest ik hem wel opbiechten dat ik hem die ochtend naakt uit de douche had zien komen. Frits grapte er gelijk overheen dat ik er stiekem wel van onder de indruk was en dat ik wel benieuwd was hoe die aan zou voelen. Waarop Erik lachend zei, dat ik altijd welkom was om hem uit te proberen. Het waren maar geintjes, maar het zorgde er wel voor dat mijn kutje en dus ook mijn slipje behoorlijk nat werden.

Het werd een latertje en ruim na middernacht besloten we dat het mooi was geweest, Erik begon zijn bed weer op te pompen en Frits en ik kropen alvast weer in ons bed. Het pompen duurde wel erg lang en na een kwartiertje hoorden we Erik zachtjes schelden “dat kutbed, hoe kan dat nou, is dat klote ding lek verdomme.” Frits kwam overeind en vroeg “heb je een probleempje.” Het bleek dus dat het bed van Erik lek was gegaan, hoe dat opeens kon was een raadsel, maar de lucht die er inging kwam er weer net zo hard uit. Frits keek mij aan en vroeg “heb je er een probleem mee als Erik bij ons slaapt, hij kan moeilijk op de grond slapen.” Ik had daar uiteraard geen probleem mee, want ik had de stille hoop om die grote lul van hem misschien wel even tegen mijn billen te voelen, dus ik zei dat het wel goed was. Erik schopte het luchtbed aan de kant en maakte aanstalten om bij ons in bed te kruipen, waarop Frits zei “Bianca, kom jij maar tussen ons in liggen dan, want anders omhels ik Erik misschien in mijn slaap.” Zo gezegd, zo gedaan en zo lag ik even later met een drijfnat kutje tussen twee mannen in.

Ik draaide me op mijn zij met mijn hoofd richting Frits en duwde mijn kontje opzettelijk wat naar achteren met de stille hoop om die lul van Erik tegen mijn billen te voelen. Ik kneep even in de lul van Frits en fluisterde zachtjes in zijn oor dat ik geil was. Frits gaf me een kus en fluisterde terug “je weet wat Erik heeft gezegd, dus grijp je kans, van mij mag je.” Op dat moment sloegen bij mij de stoppen door, misschien kwam het ook wel door de drank, maar ik was gewoon bloedgeil en zo benieuwd naar die grote lul van Erik. Ik draaide me op mijn andere zij, richting Erik en legde mijn hand op zijn kruis. Nog nooit heb ik een lul zo snel voelen groeien, want binnen twee tellen stond zijn paal recht overeind. Erik fluisterde nog “wat doe je.” En ik zei op normale toon dat ik hem toch uit mocht proberen wanneer ik maar wilde en dat het mocht van Frits. Erik keek even naar Frits en daarna weer naar mij en sloeg toen zijn arm om me heen. Ik liet mijn hand in zijn onderbroek verdwijnen en pakte die grote staaf beet, wat een apparaat was dat zeg, ik voelde het vocht gestaag uit mijn kutje vloeien, wat was ik geil. Frits gooide het dekbed van ons af en ik ging gelijk met mijn hoofd richting de lul van Frits, langzaam trok ik zijn onderbroek uit en ik nam zijn eikel tussen mijn lippen. Zachtjes begon ik hem te pijpen en het leek wel of die lul bleef groeien, met moeite kon ik hem in mijn mond nemen en zo begon ik hem heerlijk te pijpen.

Tijdens het pijpen schoof ik ondertussen mijn slipje naar beneden, zodat ik nu ook naakt was, een bh draag ik sowieso al nooit in bed, dus die hoefde ik niet uit te trekken. Frits trok me iets naar boven en zijn lul floepte uit mijn mond. “Kom maar lekker geile ding” zei hij en hij trok me stevig tegen hem aan, waardoor ik zijn paal tegen mijn kutje voelde schuren. “Ik wil dat je men neukt”zei ik tegen hem, waarop Erik zei “vind Frits dat ook goed dan.” Frits antwoordde gelijk op zijn vraag door te zeggen dat hij mij wel even lekker mocht neuken omdat het hem ook wel erg geil leek. Zo werd ik op mijn rug gedraaid door Erik en knielde hij tussen mijn benen, ik zag hoe hij zijn grote lul in zijn hand nam en die in de richting van mijn smachtende kutje dirigeerde. Toen voelde ik de dikke eikel tegen mijn spleetje aan drukken, ik spreidde mijn benen extra wijd en langzaam schoof zijn gevaarte bij mij naar binnen. Beetje bij beetje kwam hij dieper in mijn kutje, ondanks dat ik zo ontzettend nat was ging het toch niet zo gemakkelijk, maar uiteindelijk zat hij helemaal in me.

Erik neukte me heerlijk en ik kwam al snel geweldig lekker klaar, ik voelde me in de zevende hemel. Opeens zei Frits “waarom ga je niet op hem zitten, dan voel je hem nog beter en dan zie ik ook wat meer.” Het maakte mij niets uit hoe ik die lul van Erik in mijn kut had zitten, als die er maar in zat en in zou blijven, dus zei ik dat ik daar wel zin in had. Erik ging van mij af en ging nu op zijn rug liggen, ik ging met een been over hem heen en hing zo met mijn nu wijd openstaande kutje boven hem. Ik pakte zijn lul vast en hield die recht voor mijn opening en zakte toen langzaam over dat gevaarte heen, tot die er weer helemaal in zat. Ik was compleet gevuld met zijn lul en begon hem langzaam te berijden. Iedere keer dat ik met mijn kutje over zijn lul heen zakte voelde ik hem diep in mijn buik, het was geweldig en ik kreunde alles bij elkaar. Frits lag naast ons aan zijn pik te trekken en keek hoe ik deze grote lul aan het neuken was en ik zag aan zijn gezicht dat hij het geweldig vond. Ik werd alleen maar geiler en kwam wel vier of vijf keer achter elkaar klaar.

Opeens begon Erik hevig te kreunen en harder mee te stoten “ik ga klaar komen Bianca, ga van me af, anders puit ik je vol” kreunde hij. “Je spuit alles maar lekker in me, ik wil die grote lul van je diep in me voelen spuiten” zei ik al hijgend. Toen kwam Erik klaar, man wat kon die man heftig klaar komen en wat spoot hij veel zaad, ik voelde het zaad gewoon mijn kutje opvullen. Het was zo apart, dat had ik nooit eerder zo gevoeld, ik kreeg alleen al door het voelen van zijn warme zaad weer een orgasme en zakte toen helemaal over zijn spuitende lul heen. Erik had zich compleet leeg gespoten in mijn kutje en ik zag hoe mijn mannetje nog steeds aan zijn pik lag te trekken. Op dat moment kreeg ik een geil idee, ik ging van Erik af en bewoog mijn van het zaad druipende kutje snel naar Frits zijn hoofd. Ik ging op mijn knieën aan weerskanten van zijn hoofd zitten en duwde mijn kutje op zijn mond. “Lik me schoon, dan mag je straks ook klaar gaan komen. Ik voelde het zaad van Erik gewoon uit mijn kutje lopen en zag hoe het op het gezicht van mijn mannetje terecht kwam, gulzig opende hij zijn mond en ving het zoveel mogelijk op. Gelijktijdig begon hij mijn kutje te likken en ik probeerde om nog meer zaad uit mijn kutje te persen, zodat hij zoveel mogelijk van het zaad van Erik door moest slikken. Het was te geil voor woorden en door het gelik en gezuig aan mijn kutje kwam ik voor de zoveelste keer klaar.

Het werd tijd dat ik mijn mannetje ging belonen en ik draaide me een halve slag om en nam zijn lul in mijn mond. Ik denk dat ik mijn Frits toen de beste pijpbeurt van zijn leven heb gegeven, want hij lag te kronkelen van genot. Erik lag het allemaal te bekijken en schijnbaar liet het hem niet koud want ik voelde hoe hij achter mij plaats nam. Terwijl ik druk bezig was om mijn man naar een hoogtepunt te pijpen voelde ik de grote dikke eikel van Erik weer tegen mijn kutje aan drukken, nu was ik nog nat genoeg dus koste het hem weinig moeite om hem er in een keer in te schuiven. Ik was compleet in extase en beleefde echt de nacht van mijn leven, een pik in mijn mond en een monsterlul diep in mijn kutje. Al snel begon mijn mannetje spastische bewegingen te maken en op het moment dat hij mijn mondje vol spoot kreeg ook ik weer een orgasme. Waarschijnlijk kwam het doordat mijn kutje zich op dat moment zo strak rond de lul van Erik spande, want ook hij kwam weer klaar en weer kwam er een flinke lading zaad in mijn kutje terecht. Ik slikte al het zaad van mijn mannetje door en toen Erik zich in mij had leeg gespoten heb ik zijn lul ook nog maar even schoon gelikt.

Op dat moment waren we doodmoe, maar wel voldaan en zo zijn we ook in slaap gevallen. De volgende ochtend toen ik wakker werd plakte het zaad van Erik nog tussen mijn benen. Na een verfrissende douche en een ontbijt zijn we weer richting huis gegaan. We hebben nog twee van dit soort weekenden gehad en toen mocht Erik opeens niet meer met ons mee van Suzan. Of ze een vermoeden had dat er het een en ander gebeurde, dat weten we nu nog steeds niet omdat ze daarna ook zijn verhuisd. Maar gelukkig waren er nog meer mannen die het wel zagen zitten om een getrouwd vrouwtje te neuken. Misschien kom ik daar nog op terug, als de waarderingen op mijn verhaal goed zijn dan doe ik dat zeker.

Groetjes,

Bianca.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten