We moeten vaker onze vrienden uitnodigen

We moeten vaker onze vrienden uitnodigen.

Johan zit al jaren bij de plaatselijke voetbalclub. Het is niet echt een top club, maar meer een team dat voetbalt voor de gezelligheid. Telkens kijkt hij uit om op de zaterdag na de match gewoon met zijn maten pinten te kunnen pakken. Zo leerde hij zijn vriendin “Martine” kennen een tof wijf om het in deze term zo maar te drukken, een kort stoer koppie met donker haar een vrolijk gezicht niet al te groot en een beetje stevig niet te dik precies goed. Op een zaterdagmiddag bleven we wat langer dan normaal in de kleedkamer, en Martine kwam even kijken waar dat wij bleven. Zonder pardon stapte ze de kleedkamer binnen. “Zo mannen, ik kom eens zien wat jullie in huis hebben” riep ze grappend, een aantal van de jongens sloegen hun handdoek om en andere zoals Bas, kon het niets schelen en showden hun piemels aan haar of droogde hun gereedschap langdurig af terwijl Martine er naar stond te kijken. “We komen zo” riep Johan, even nog afdrogen.

“Jij lijkt mij wel een lekker wijf” zei Bas “volgens mij ben jij een hete donder, daar zou ik wel eens willen op rijden” zei hij nog toen hij naar haar draaiende kont keek toen ze weg liep, en knipoogde naar Johan. “Nou dat kun je wel zeggen zei Johan, en ik kan het weten. Ze liet zich niet uit het veld slaan en zei “ja, ja als jullie ook eens zouden scoren op het veld, krijgen jullie mij als prijs”. De jongens lachte erom en lieten het verder rusten.

Het was Martine dan ook opgevallen dat Bas wel een enorme lul had hangen. Het ging zelfs zo ver dat Johan en Martine tijdens het vrijen daar wel eens over babbelden. Martine fantaseerde zelfs om het eens met Bas te doen. Tijdens ieder neukpartijtje werd de naam Bas wel uitgesproken. Zo ook die ene keer dat Johan en Martine aan het neuken waren. Johan draaide Martine op haar knieën en zei, “kom op lekkere geile teef van mij, omhoog met je kont en ramde zijn harde pik in haar natte gleuf. Hij hield haar heupen stevig vast en ramde zo hard hij kon zijn staande pik in haar gloeiende kutje, hij leunde over haar heen en fluisterde in haar oor, “zeg Martine, ik zou die dikke pik van Bas wel eens in jou kutje willen zien verdwijnen ”Martine kreunde bij deze gedachte” en ondertussen praatte Johan verder op haar in terwijl hij haar verder neukte en zo hard hij kon zijn eikel tegen haar baarmoeder aanstootte.

“Mmmmm het lijkt me heerlijk” zei Johan om te zien hoe Bas zijn dikke lul in jou kut steekt, en jou klaar neukt. Johan ging daar zo in op dat hij gillend klaarkwam bij deze geachte. Of het kwam door de gedachte weet hij niet maar zoveel sperma had Johan nog nooit gespoten. Toen Johan bijgekomen was zei Martine “meende je dat wat dat je zei over Bas”. “Ja zei Johan, jij fantaseert er al zeker twee jaar over en we worden er alle twee bloedgeil van dus waarom niet”. “Mmmm zei Martine ik zie dat wel zitten”, maar enkel als jij toekijkt, wil je dat?

Ja natuurlijk zei Johan, “ik wil zien hoe dat Bas zijn lul in jou kut steekt, hoe dat hij je likt en hoe dat jij hem pijpt” Ze vloog Johan om zijn nek en zoende hem wild, echt super van jou, ik vind het zo lekker om eens door Bas geneukt te worden terwijl jij toekijkt zei ze, maar hoe doen we het? Laat dat maar aan mij over zei Johan tegen haar, dat komt best goed. Op een Zaterdag middag bracht Johan dit onderwerp voorzichtig ter sprake bij Bas. Eerst twijfelde Bas nog en zei “wat vind Martine daarvan?” Johan vertelde hem dat het Martine haar idee was. Dat zij wel eens zijn lul in haar lijf wilde voelen. Je hebt haar voor jou alleen zei Johan nog, ik kijk enkel toe. Ja, als het zo zit, wil ik dat vrouwtje van jou wel eens een beurt komen geven zei Bas. Johan maakte met Bas een afspraak voor komende zaterdag maar besloten om Martine te verassen.

De dag was aangebroken en Bas belde aan bij Johan. Martine deed open en was verrast van Bas te zien. “Kom binnen zei Martine, Johan is boven, ik zal hem even roepen”. “Neen laat maar stelde Bas voor” ik loop wel even naar boven. Samen liepen ze de trap op en aangekomen op hun slaapkamer riep Johan “surprise, dit is jou neukertje voor vandaag”. Martine was dolgelukkig met haar verrassing en streelde Bas over zijn been terwijl ze hem bijzonder geil aankeek. “Mmmmmm zei Martine, ik droom al zolang van eens met jou te neuken, dat jij mij eens een stevige beurt komt geven, en Johan lekker toekijkt, dat vind ik zo geil.

Martine kon niet van Bas zijn lul afblijven en zat Bas constant op te geilen door zijn pik te kneden die daar niet ongevoelig voor was en pijnlijk stijf werd onder haar strelende handen. Op een gegeven moment opende ze zijn gulp en trok Bas zijn broek omlaag. Bas zijn lul stond paraat en Martine twijfelde dan ook geen seconde en begon Bas zijn lul zalig af te trekken. Hij stond met gesloten ogen te genieten en waarschuwde haar dat als zij zo zou door gaan hij het niet lang meer zou houden. Martine begreep de hint en deed het rustiger aan terwijl Johan lekker toekeek hoe zijn vriendin een van zijn beste vrienden aftrok en lekker begon te pijpen.

Martine kuste en likte zachtjes Bas zijn lul en liet Bas even afkoelen. Plots hapte ze zijn eikel tussen haar warme lippen en begon ze Bas te pijpen. “Mmmm wat lekker, dat is nog lekkerder dan ik in mijn wildste dromen had durven dromen”. Ze pijpte Bas als een bezetene en kon er duidelijk niet genoeg van krijgen. “Man, man man Bas, wat heb jij toch een lekkere lul” mompelde ze tussendoor met Bas zijn lul in haar mond. Martine was bloedgeil, maar Johan was nog geiler dan Martine bij het zien van deze live porno vertoning in zijn eigen slaapkamer.

Nu wilde Martine ook wel eens verwend worden door Bas en in een ijltempo ontdeed ze zich van haar kleren. Ze ging op bed liggen en spreidde haar benen zodat hij de ruimte had om haar te likken. Lik mij smeekte ze, lik mijn geile kut riep ze. Bas deed het kruisje van haar string opzij en voelde dat ze al flink nat was want haar kruisje sopte gewoon, hij kneedde haar gladde schaamlippen en kneep ze stevig tegen elkaar. “Mmmmmm” hoorde we haar gedempt kreunen en ze zakte iets verder onderuit om Bas de nodige ruimte te geven. Bas kon haar gezwollen kittelaar gemakkelijk vinden en het duurde dan ook niet lang of Bas zat met zijn tong in Martine haar kutje. Hij likte haar schaamlippen en ging zo weer met zijn tong diep in haar nat kutje Het duurde dan ook niet lang voor Martine haar éérste orgasme bereikte, ze kreunde zachtjes en stootte met haar kutje tegen Bas zijn gezicht toen ze klaar kwam.

Johan had dit hele schouwspel gevolgd en vond het fantastisch lekker om te zien hoe dat Martine Bas had afgetrokken en nadien zijn lul mooi had weggewerkt in haar mondje. Ook had Johan ervan genoten hoe dat Bas Martine had klaar gelikt.

Martine was met dit voorspel wel heel erg opgewonden geraakt en wilde geneukt worden door Bas. Johan gaf Bas de toestemming, neuk Martine maar lekker, ik zal toekijken zei Johan. Bas liet deze gelegenheid niet voorbij gaan en kuste Martine op de mond. Hij kneedde stevig haar borsten en zoog op haar tepels. “Ooooohjj jaaa neem me” kreunde ze, ik wil je, doe met me wat je wil”. Martine lag luidkeels op bed te kronkelen, “Oooo au, oooh, au, mmmmm”kreunde . “Ooooo lekker ik ben zo geil, neem me, neuk me” riep ze. Op het bed tekende zich een natte plek af recht onder haar opengesperde kutje waar het geil gewoon uit sijpelde.

“Kom op ik wil dat je me nu neukt, neuk me, neuk me ik ben je geile slet” “ik ben zo geil ik wil je pik in mijn kut voelen”. Bas vroeg Martine om op hem te komen zitten, wat dat Martine ook vlug deed. Bas zette zijn eikel tegen haar lekkende spleet en ramde hem in één keer naar binnen, Oooooojaaaa neuk me, kom op riep ze ram die pik diep in mijn kut. Hij pakte Martine stevige bij haar billen en bonkte telkens hard zijn lul in Martine haar spleet. Opeens begon ze te gillen “Jaaa kom op neuk me klaar, Oooh lekker ik kom bijna” krijste ze. Zelf stond Bas ook op springen en kon het niet lang meer houden. Ja Ik koooommm klaar “ gilde Martine, en kneep zowat Bas zijn lul doormidden tijdens haar orgasme.

Ook Bas was nu zover en Martine sprong van hem af. “Kom in mijn mond” schreeuwde Martine, ‘ik wil jou warme zaad doorslikken” riep ze. Bas moest vlug zijn want zijn lul stond op springen. Jammer voor Martine, maar Bas haalde het niet op tijd, en spoot zijn zaad zowat over haar ganse gezicht. De rest van Bas zijn sperma ving Martine op in haar mond, terwijl Bas zachtjes kreunend zat na te genieten van Martine haar behandeling. Johan had zich ondertussen klaar getrokken, en beide mannen en ook Martine waren tevreden. Johan bedankte Bas voor deze dienst en zei “als je nog eens zin hebt, dan ben je steeds welkom”.

Martine haar kutje staat steeds voor jou open!

De rest van de week liep Martine opgewonden en een beetje zenuwachtig door het huis. De beurt die ze van Bas had gekregen had duidelijk zijn sporen nagelaten.

Op zaterdag morgen gingen ze zoals gewoonlijk samen onder de douche, en zoals gewoonlijk schoor Johan, Martine haar kutje zo glad als een baby huidje en daarna likte hij haar onder het warme water tot een hoogte punt. Daarna gaf ze Johan een zalige pijpbeurt en mocht hij steeds in haar mond klaarkomen, en liet zijn sperma dan langs haar mondhoeken naar buiten lopen, een super geil gezicht. S’middags gingen ze naar het voetbalveld, en waar Martine al lang niet meer van wakker lag gebeurde. Hun ploeg won de wedstrijd. Martine had er geen erg in en beloonde de mannen met een bak bier die ze na de wedstrijd de kleedkamer binnenbracht. Er waren reeds enkele mannen weg, maar het grootste deel was nog aanwezig.

Ze opende voor ons allemaal een biertje zette ze op de tafel en pakte er zelf ook eentje en zei, “hier is jullie prijs mannen”. Rich en Bas kwamen onder de douche vandaan droogde zich af pakte een biertje van de tafel en gingen beide naakt naast Martine op de bank zitten en Rich legde zijn hand op haar blote dij, Scot kwam ook onder de douche vandaan en zei tegen haar “zeg Martine ik dacht dat we jou als prijs zouden krijgen als we eens zouden winnen”. Martine kleurde tot achter haar oren en werd nu toch wel een beetje zenuwachtig toen ook Robert en Roger naakt voor haar kwamen staan met hun blote pik voor haar gezicht, Bas had nu aan de andere kant ook een hand op haar dij gelegd en Martine wist hier duidelijk niet echt raad mee.

Martine keek Johan vragend aan, hij knikte dat het ok was. “Nou Martine, laat maar eens zien wat we gewonnen hebben” zei Robert “want we zijn wel heel benieuwd hoor na wat Johan en Bas ons allemaal verteld hebben”. Met Johan zijn goedkeuring kreeg Martine terug wat zelfvertrouwen en zei “ik wil wel eens zien of jullie lullen net zo groot zijn als jullie mond, iedereen die zijn prijs in ontvangst wil nemen kan dit vanavond om 08:00 uur bij ons thuis komen doen”. Ze stond op en liep heupwiegend de kleedkamer uit. Enkele mannen dropen reeds af, maar Rich, Bas, Scot en Robert gingen met haar voorstel akkoord, en maakten al grootse plannen.

De avond was aangebroken en Martine had haar meest sexy outfit aangedaan, en haar bril had ze vervangen door contactlenzen. Om 08:00 uur ging de bel en Johan ging opendoen. “Nu wil ik wel eens zien” zei Martine, wie het aan durft en het aan kan om mij te komen neuken.

Martine was vol zelfvertrouwen en verwelkomde iedereen persoonlijk met een heerlijke natte tongzoen. We gaan niet teveel tijd verliezen hé, en zakte door haar knieën. Bas, Rich en Scot haalden hun lul tevoorschijn, en presenteerden haar deze en na enige twijfeling opende ze haar mond en gaf de mannen de toegang tot haar mond met hun lul. Ze begon aan hun lullen te likken en liet iedere lul enkele minuten in haar mond verdwijnen, ze zoog erop, likte hun eikel en stam en stak hem nadien weer volledig in haar mond. Zo kwam eerst Rich aan de beurt, toen Bas, en als laatste nam ze Scot zijn lul in haar mond.

Na de lul van Scot afgezogen te hebben zegt Martine “ik dacht dat er vier lullen waren binnengekomen?”. “Dat klopt” zegt Robert, hij was in een zetel gaan zitten en had toegekeken hoe dat Martine zijn vrienden afzoog. Hij had zijn harde lul in zijn hand en zei “hier kom nu mijn lul maar lekker afzuigen”. Martine ging naar hem toe, boog zich voorover en begon Robert zijn lul met haar tong te bewerken. Ondertussen was Rich er opnieuw bijgekomen, kom op Martine, jou mondje is groot genoeg voor 2 lullen. Hij plaatste zijn eikel tegen deze van Robert en Martine liet ze beide in haar mond verdwijnen. Dit liet de andere mannen natuurlijk niet onberoerd. Bas was achter Martine gaan staan en had haar broek laten zakken. Hij verloor geen tijd en duwde zijn lul in Martine haar natte kut terwijl Martine gewoon doorging met Robert en Rich hun lul af te zuigen. Scot keek dit geile spektakel van dichtbij aan en trok zich zachtjes af.

Kom op mijn mannen riep Martine, ik wil meer lul in mij natte poes, wie is de volgende die mij wilt neuken. Ondertussen hadden de mannen zich allemaal uitgekleed en stonden paraat om Martine te dienen. Martine had een doorschijnende string aan, waardoor duidelijk haar bolle venusheuvel en geschoren schaamlippen te zien waren. Wauw riepen Bas en Rich, terwijl Robert floot tussen zijn tanden en zei “Mmm je mag er wezen Martine. Scot pakte Martine vast en kuste haar vol op haar mond en pakte haar lekkere kont vast, en betaste haar lekkere volle billen met zijn handen en kneep stevig in de ronde bollen.

Scot ging op zijn rug liggen en Martine kwam op hem zitten. Al snel leidde Scot zijn harde lul naar Martine haar kutje. Kom op met die lul zuchtte Martine van genot, mijn kutje is beschikbaar voor iedereen wie mij wil neuken vandaag, (behalve Johan, die zou toekijken en inspringen als het uit de hand zou lopen) en liet ze zich helemaal afzakken en verdween Scot zijn lul volledig in Martine haar nat kutje. Robert ging achter haar staan met zijn stijve pik voor haar mond. Ze wist wat haar te doen stond, en hapte zijn pik naar binnen en begon hem te pijpen. Rich en Bas gingen naast Martine liggen en Rich hapte een tepel in zijn mond en pakte hem tussen zijn tanden en trok hem uit. “Mmmmm kreunde” Martine, waarna ook Bas zachtjes in haar tepel begon te bijten. Beide mannen gaven Martine dezelfde behandeling en gingen door tot haar tepels stijf naar boven priemde. Bas bewerkte gelijkertijd nog Martine haar klitje terwijl Scot haar hevig aan het neuken was. Plots kwam ze haast zonder geluid opeens schokkend tot haar eerste orgasme met Scot zijn lul in haar kut en Robert zijn pik in haar mond. “Oooooo kreunde Robert ik kom ik kom” Martine die Robert zijn lul dapper was aan het pijpen liet hem klaar komen in haar mond zonder ook maar een krimp te geven. “Mmmmm lekker Robert, bedankt zei ze tevreden.

Martine trok even de aandacht en zei “jullie mogen alles met me doen maar ik ga niet iedereen zijn zaad doorslikken hoor”. Veel tijd om na te denken kreeg Martine niet, want ze kreeg gelijk de lul van Scot in haar mond gedrukt nadat ze een andere houding hadden aangenomen. Rich was nu op zijn rug gaan liggen en zei ”Nou geil meisje hier komt mijn pik” en zette zijn eikel voor haar lekkende snee, hij plaagde haar even door zijn pik steeds net even tot achter zijn eikel bij haar naar binnen te duwen en hem er dan weer uit te halen. Opeens stootte hij zijn pik tot aan de wortel in haar geile snee “Mmmmmm” deed Martine met haar mond vol pik en liet ze zich heerlijk neuken door Rich terwijl ze Bas en Robert hun lul aftrok. Ondertussen was Rich haar volop aan het neuken, en bleef ook Martine als een bezetene gewoon doorgaan.

Enkele minuten later wisselden Robbert en Scot en kreeg ze opnieuw de lul van Robert in haar mondje gedrukt. Ze had wat moeite met het formaat van Robert zijn lul, en kon hem dan ook niet helemaal verwerken. Scot pakte haar hoofd zodat ze niet terug kon en Robert begon Martine in haar mond te neuken. Ze deed haar uiterste best om zijn wel zeker 22cm lange gevaarte volledig te verwerken. Ze werd nu van boven en van onder geneukt en flink aangepakt, Rich wilde zo snel mogelijk zijn volle zak legen in haar en beukte als een bezetene in haar kut en vulde na enkele minuten haar kut met zijn zaad en spoot het diep in haar buik. Ook Robert voelde dat hij ging komen en riep “Mmmmm hier lekkere geile slet” hier heb je ook mijn zaad, en spoot zijn zaad achter diep in haar keel. Door het formaat van zijn pik had ze wat moeite, maar slikte Martine toch de hele lading door. Robert trok zijn nog steeds stijve stam uit haar mond en gaf Martine een tongzoen, hierna zei hij “nou zie je dat het best mee valt”.

Gelijk toen Rich zijn pik uit haar kut trok werd er opnieuw van standje gewisseld en werd Martine haar kutje gevuld door Robert zijn enorme harde en grote lul, die met een flink neuk tempo Rich zijn werk overnam. Ondertussen hadden Bas en Roger hun lul opnieuw aangeboden aan Martine die gretig haar mondje opende om beide lullen te kunnen verwerken. Ze likte en zoog om beurt aan hun lullen en met momenten nam ze zelfs beide lullen gelijk in haar mond. Ondertussen beukte Robert hard door en neukte Martine haar kut zowat kapot. Ondertussen kwam Robert aan zijn tweede hoogtepunt en spoot Martine haar neukspleet boordevol “Oooo wat een lekkere kut heb jij zeg” en spoot zijn laatste sperma stralen diep in haar. Martine kreunde van genot en smeekte om meer. Rich volgde dit hele spektakel terwijl hij nog was aan het bijkomen van zijn afgeleverde prestatie.

Ok jongens zei Bas we nemen haar in de dubbel ze zegt dat ze meer wil nou dan kan ze krijgen hoor riep hij. Rich ging op zijn rug liggen en Martine kroop over hem heen. “Pijp je ons dan eerst maar eens lekker stijf” zei Bas tegen haar, Scot was de eerste die zijn pik stijf liet zuigen, toen ze Bas ook stijf had gezogen ging ze op Rich zijn pik zitten, boog voorover om zo haar kontje aan te beiden aan Roger en zei “wel voorzichtig hoor want ik ben daar nog maagd”. Ze keken Johan vragend aan en deze knikte dat het zo was. Heb je glijmiddel bij de hand vroeg Roger, Johan knikte en gaf hem het flesje. Hij vette haar aars in en zette voorzichtig zijn pik tegen haar bruin sterretje. Voorzichtig probeerde hij nu zijn eikel in haar holletje te drukken, “Mmmm” kreunde Martine toen zijn eikel erin zat “Ooh even wachten, mmm” zei ze steunend haar eerste pik in haar kont verwerkend. Toen ze aan het gevoel gewend was zei ze “ja kom maar lekker” Roger drukte nu zijn lul tot de helft in haar rozetje liet haar weer even rustig wennen en toen ze aangaf dat ze er klaar voor was drukte hij voorzichtig zijn pik tot aan de wortel in haar geile kont. “Oooo” zuchtte ze “wat zit ik lekker vol met heerlijke lullen zeg”. Toen haar kontje aan de indringer gewend was zei ze “nou kom maar op jongens ik ben er klaar voor” voorzichtig begon Roger haar kont te neuken, Rich pakte haar heupen en begon in haar strakke kutje te stoten, ‘mmm wauw jongens wat is ze heerlijk strak zo” riep hij terwijl Roger steeds harder in haar kontje begon te stoten. Johan, die dit hele spektakel al van het begin was aan het volgen, vond het een heerlijk gezicht om zijn vrouw zo te zien genieten van zijn vrienden. Roger had niet lang nodig om voor de tweede keer zijn zaad in haar te lozen en spoot haar strakke kontje boordevol. Even later kwam Martine opnieuw klaar en sneed zowat de lul van Rich en Robert doormidden met haar orgasme dat buitengewoon hevig was. Ook Rich kwam weer aan zijn hoogtepunt en spoot op zijn beurt haar kutje vol.

Ondertussen had Martine constant de lul van Scot en Bas afgezogen en deze stonden nu ook op springen. Kom op Martine riep Scot, Ik wil mijn lul ook wel eens wegwerken in dat kontje van jou. Ondertussen was Scot op zijn rug gaan liggen en was Martine over hem heen gekropen. Martine’s kontje was opgerekt door de lul van Roger en kon ze nu moeiteloos de dikke lul van Scot ontvangen. “Mmmm” kreunde Scot “wat ben je lekker strak. Bas was ondertussen op Martine gaan liggen en had zijn lul reeds diep in haar warme kutje geboord. Beide mannen neukten met een verschroeiend tempo, terwijl Martine nu de lullen van Robert en Rich gulzig in haar mond nam. Rich, Bas, Scot en Robert keken elkaar verwonderd aan, dat Martine dit allemaal zonder veel problemen aan kon terwijl zij alle vier steeds dieper moesten gaan om stilaan het einde van hun krachten te kunnen ophalen. Toch wilde de mannen nog allemaal 1 maal klaarkomen. De eerstvolgende die klaarkwam was Scot, “Hier Martine”, schreeuwde hij, neem aan en spoot haar kont vol met zijn sperma. Hij bleef nog even met zijn lul in haar kontje liggen tot ook Bas was klaar gekomen in haar lekkere kutje. Bas spoot als volgende zijn zaad diep in Martine haar geile kut. Net op dat moment kwam ook Martine opnieuw klaar en kon haar bewegingen niet meer onder controle houden. Ze kneep met haar kut en kont de lullen van Bas en Scot samen en beet zowat de lullen van Robert en Rich eraf.

Dat was voor beide mannen teveel en opnieuw kwamen ze beide gelijk klaar en spoten hun zaad over Martine haar gezicht, die trachtte dit hele zootje door te slikken.

Johan kon deze geile orgie niet langer aanzien en vroeg aan Martine of jij mocht meedoen. “Mmm kom maar op hoor vent” zei Martine en ze knielde voor hem neer hapte zijn pik in haar warme mond en begon hem zalig te pijpen. Ze draaide met haar tong om zijn pik, kneedde zijn ballen. Ze omsloot met haar hand mijn pik trok me af en probeerde als het ware mijn sperma naar buiten te zuigen, Johan nam haar bij haar hoofd en neukte haar in haar mond. Ze zoog zalig op zijn lul die helemaal tintelde van spanning, “Mmmmmmm ik kom schat Ooooooo ik kom “kreunde hij en spoot zijn warme zaad achter in haar keel, Martine slikte alles door, zijn pik schokte nog na toen ze hem losliet en haar lippen likte, “was het lekker schat” vroeg ze? “Mmmm zei Johan en pakte ze vast en zoende haar vol op haar mond en zei “Schat, wij moeten vaker onze vrienden uitnodigen”.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten