We hebben weer vakantie.

Onze vakantieperiode is net weet aangebroken en dit jaar gaan we naar Kreta. We hopen op een geile vakantie, net zoals twee jaar geleden. Toen zijn wij voor het eerst naar Tunesië geweest. We hadden besloten om daar eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Op het gebied van de sex dan!

Het hotel waar wij aankwamen was erg mooi en de sfeer was echt oosters, net wat we gezocht hadden. Toen we ‘s avonds een kijkje gingen nemen in de bar vonden wij dat het er gezellig uitzag. De bar zat vol met Tunesiërs. Na een poosje gezeten te hebben merkte ik dat er één constant naar mijn vrouw zat te kijken en toen we na een half uurtje naar de bij het hotel gelegen discotheek liepen, zag ik dat hij ook die kant opging.

Daar binnen gekomen zochten we een tafeltje op die wat rustig en niet al te dicht bij de dansvloer stond. Even later kwam de man die we in de bar hadden gezien mijn vrouw halen om met haar te dansen. Na een poosje gedanst te hebben kwamen ze terug en hij bleef bij ons zitten om wat te drinken. Mijn vrouw zei tegen me dat ze hem had verteld hoe vrij wij tegenover elkaar stonden en hier naartoe waren gekomen om bepaald niet alleen van de zon te genieten. Dus hij wist wel dat hij zijn gang kon gaan. Mijn vrouw zat tussen ons in en ik zag dat zij haar hand op zijn been had liggen. Dit bleek voor hem het startsein te zijn, want in een mum van tijd zat hij met zijn handen onder haar rok. Het was gelukkig erg schemerig in ons hoekje, zodat niemand wat kon zien. Ondertussen zat zijn hand bij haar kruis en haar kennende wist ik dat hij daar een paar natte vingers zou krijgen. Ik vond dit alles erg geil om te zien en mijn vrouw niet minder, zo aan haar bewegingen te zien. Haar hand lag op zijn pik, die een flinke bobbel in zijn broek had gemaakt. Ik zelf zat ook met een keiharde lul en ik vond dat onze vakantie al heel snel goed was begonnen.

Na nog een keer dansen zag ik hen dan ook vlug naar buiten verdwijnen en ik wist dat ze naar onze hotelkamer gingen, ze zou wel zorgen dat ze aan haar trekken kwam. Het idee dat mijn vrouw daar met die Tunesiër zou liggen naaien, maakte mij erg geil en toen ze later op de avond terugkwamen, verdween ik al vlug met haar terug naar het hotel. Daar aangekomen kreeg ik in geuren en kleuren te horen hoe zij bezig geweest waren. Terwijl ze dat vertelde werd ik nog geiler dan ik in de discotheek al was. Zodoende duurde het maar even of ze stond al weer in haar blote kont. Ik hoefde daarvoor alleen haar jurk maar uit te doen, want haar slipje had ze maar uitgelaten. Op haar buik en tussen haar dijen zat nog allemaal opgedroogd sperma en dat maakte het nog geiler voor mij. Na een paar stoten in haar nog kletsnatte kut kwam ik zalig klaar.

Voor de volgende avond had ze weer afgesproken met hem en we spraken ook af dat we met ons drieën naar onze kamer zouden gaan. Toen hij er was had hij daar niet het minste bezwaar tegen en toen we een poosje hadden zitten plukken aan mijn vrouw (ze had voor deze gelegenheid haar slipje maar weer uitgelaten) besloten we naar onze kamer te gaan. Zij was erg geil geworden door het idee dat ze nu door twee kerels geneukt zou worden, ook het idee dat ik haar bezig zou zien maakte haar erg geil. Zij vertelde dit tegen de Tunesiër en hij zei dat hij dit wel eerder meegemaakt had. En ook dat hij dat erg lekker vond. Intussen waren we in het hotel en op onze kamer begon het geile feest. Zij begon direct met hem te vrijen en toen ze tegen hem aan stond te rijden zag ik hoe hij haar jurk omhoog trok. Ik zag haar heerlijke ronde blote kontje vrijkomen en hem er in knijpen. Even later was hij ook naakt. Hij had een dikke lul en een paar zwaar behaarde ballen. Ik zelf wilde eerst wel eens zien hoe het was om mijn eigen vrouw met een ander te zien neuken. Uitgekleed en met een ontzettend stijve lul ging ik zitten kijken.

Ze duwde hem achterover op het bed en ik zag hoe ze bovenop die dikke pik ging zitten. Haar kut glom van het vocht en zijn dikke lul schoof er makkelijker dan ik had durven dromen. Ze begon wild te steunen en het duurde maar even of ze kwam al schreeuwend klaar. Ik wist dat ze hem nu op zich wilde hebben en terwijl zijn lul er nog helemaal in zat draaide zij zich om. Ik zag dat het geil zijn hele pik nat had gemaakt toen hij hem langzaam in en uit haar kut schoof. Ik kon toen niet langer blijven kijken en ging naar het bed. Ze zag dat mijn pik op springen stond en greep hem beet. Ik kon mezelf niet langer beheersen en spoot mijn hele lading over haar borsten heen. Normaal verslapt mijn pik daarna snel, maar door deze toestand bleef hij vrij hard. Als je zoiets nooit meegemaakt hebt, dan is het niet voor te stellen hoe geil je dan kunt zijn. Ik had tenminste nooit iets wat zo opwindend was beleefd. Ik liep achter de man langs en zag hoe zijn dikke ballen tegen haar mooie kont aan klotsten en ik vond dat hij het lang volhield voor hij klaar kwam! Mijn vrouw genoot zodoende dubbel en bleef klaarkomen!

Opeens trok hij zijn lul er uit en draaide haar op haar buik. Zijn paal glom nog steeds van de sappen. Hij trok haar op haar knieën en duwde zijn lul er achter langs in. Na een paar halen kwam hij klaar. Ze bleef op haar knieën zitten en het sperma liep langs haar dijen op het bed. Ik ging achter haar zitten en mijn lul gleed met groot gemak naar binnen. Ik zat nu met mijn lul in het sperma van die Tunesiër en vond het idee dat hij haar net had volgespoten erg geil. Toen ik dan ook klaarkwam had ik het niet meer en ook mijn vrouw plofte op het bed neer. Zij zat helemaal onder het sperma.

We hebben daarna nog wat gepraat met ons drieën en kwamen tot de conclusie dat dit toch wel helemaal het einde was. De resterende vakantiedagen zijn dan ook prettig en geil verlopen en mijn vrouw is nog heel wat keren heerlijk door ons genaaid. Toen we weer thuis waren hebben we wel afgesproken dat we dit soort dingen toch het best tijdens de vakantie, ver van huis, konden doen. Dan zouden we immers geen last hebben van bekenden. En een vaste relatie, die we niet willen, sluit je zo ook uit.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten