Wat een heerlijk geil weekend.

Mijn vrouw Yvonne en ik hadden na een paar ervaringen met een trio afgesproken dat zij een vrij seksleven mocht leiden, als ze alles maar uitgebreid vertelde. En als ik maar af en toe mocht zien hoe ze geneukt werd, want dat windt mij het meeste op. Zo kwam ze al een paar avonden thuis met de meest wilde verhalen en had ze twee neukvriendjes. Bij de laatste vrijpartij die daarop volgde keek ze me met pretoogjes aan en zei ze me dat ze graag eens een heel weekeinde wilde neuken en daarvoor haar twee vriendjes hier wilde uitnodigen, samen met mij voor een hele lange wilde neukpartij. Ze zou alles zelf regelen, ik moest alleen maar helpen met eten en drinken en er voor zorgen dat ik zo veel mogelijk zag en dat ik ook aan mijn trekken kwam.

De hele week werden er boodschappen gedaan en werd ik drooggelegd om extra fit te zijn voor zaterdag. De twee gasten zouden zaterdagmiddag om vijf uur komen en om vier uur ging mijn vrouw naar boven om zich te verkleden. Ze kwam naar beneden in een strakke spijkerbroek met daarop een hemd, waarvan alleen de twee strategische knopen waren gesloten en daarboven een hele geile glimlach. De deurbel ging en ik ging opendoen. Daar stond een niet onaantrekkelijke man van rond de dertig. Ik ben Johan, zei hij en ik stelde me voor. Hij hing zijn jas op en ging de woonkamer binnen. Yvonne liep naar hem toe en gaf hem gelijk een felle tongkus, terwijl ze haar armen om hem heen sloeg en hem tegen zich aandrukte. Zo kreeg hij niet eens de tijd om onwennig te worden. Na de kus keek hij wel even naar mij, maar toen hij mij zag lachen pakte hij haar snel weer vast. Hij knoopte snel de twee knoopjes los en pakte haar borsten vast. Ze leunde achterover en liet hem heerlijk met haar borsten spelen. Ondertussen ging de voordeurbel weer en ik moest mij even van het schouwspel losmaken om de deur open te doen.

Daar stond een man van rond de veertig, niet slecht in zijn vel zo te zien. Ik ben Bart zei hij. Ook hij hing zijn jas op en ging de kamer in. Yvonne maakte haar bosten los uit de greep van Johan en liep met open hemd naar Bart en ook hij werd begroet met een uitgebreide tongkus. Bart zocht onmiddellijk houvast bij haar borsten en keek ondertussen schalks naar mij, maar na een goedkeurende blik was ook hier het ijs gebroken. Nadat mijn vrouw zich had losgemaakt zei ze vrolijk, leuk dat jullie allebei konden komen op mijn feestje en wat willen jullie drinken. Ik werd de keuken ingestuurd om drank te halen terwijl mijn vrouw de beide heren aan elkaar voorstelde. Toen ik met de drankjes terugkwam zaten ze alle drie op de bank. Ze zat alle handen af te weren en zei dat zij graag vandaag de spelregels voor de avond wilde afspreken. Ze wilde graag dat we eerst allemaal aan elkaar zouden wennen, het liefste tijdens een drankje en daarna een wilde avond wilde hebben met ons allemaal en dat ze daarna gedurende de nacht nog wel zou zien. Hongerig als we allen waren gingen we aan de borrel. Yvonne zat tussen Bart en Johan in en ik zat tegenover haar en had een perfect zicht op haar vrijwel ontblote borsten en de handen die daar toch af en toe aanzaten. Na een paar drankjes begon de zelfbeheersing toch wat af te nemen en ineens stond ze op en deed ze haar hemd uit.

Die zit toch maar in de weg, zei ze. Yvonne pakte me van achteren vast en vroeg of ik het naar mijn zin had. Na een positief antwoord en een aanmoedigende toevoeging ging zij midden in de kamer staan met haar handen in haar nek, zodat haar borsten naar voren staken en dat was te veel voor Bart en Johan. Ze vlogen op haar af begonnen beiden driftig aan een borst te zuigen en te bijten. Ondertussen werd ze door hen samen verder uitgekleed en op het kleed voor de open haard gelegd. Ze werd nu door vier handen uitgebreid gestreeld en een mond ging naar boven naar haar borsten terwijl een andere mond naar beneden gleed en haar uitgebreid begon af te likken en met zijn tong haar kutje binnenging. Yvonne lag te kreunen en te roepen dat ze niet mochten stoppen. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam sidderend klaar. Nadat ze een beetje bij was gekomen begon ze aan de kleren van de heren te plukken en zei ze dat die uit moesten. Nu, dat was niet voor dovemansoren en in een mum van tijd waren alle kleren verdwenen. Ikzelf stond dit alles op een afstandje te bekijken en had mijn camera inmiddels tevoorschijn gehaald en stond rustig, wel met een enorme paal, naakt te filmen. Johan had intussen genoeg van het wachten en kroop boven op Yvonne en begon haar te neuken. Met wilde halen schoof ze over de grond. Ondertussen greep ze naast haar naar de lul van Bart en trok hem daaraan dichterbij en probeerde hem zo te pijpen.

Zo lag ze gespietst aan twee lullen en kreunde dat het zo lekker was. Aan het gegrom van Johan merkte ik dat hij aan het klaarkomen was en ineens was Yvonne weer zo ver en van genot sprong wel de pik van Bart uit haar mond. Johan rolde van haar af en Bart nam het gelijk over, kroop tussen haar benen en al steunend op zijn handen probeerde hij bij haar naar binnen te komen. Omdat het niet direct lukte pakte Yvonne zijn leuter en stopte hem gelijk in haar heerlijke neukgrotje. Al steunend begon hij haar te naaien, wat ons een uitstekend zicht gaf op wat er gebeurde. Omdat Bart al flink gepijpt was duurde het niet lang of hij liet zich op haar zakken en kwam kreunend klaar. Zuchtend kwam Yvonne onder hem uit onder het roepen dat ze bijna geplet was en ging op de bank zitten. Dat was het teken voor mij. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en stootte mijn stijve pik in haar reeds volgespoten kut en begon haar lekker te neuken. Maar de opwinding was mij wel wat te veel en al snel spoot ik haar ook heerlijk vol.

Alle vier zaten we rustig en naakt op de stoelen wat na te komen. Na een glaasje en wat praten begonnen de lullen weer wat omhoog te komen. Tijd om naar bed te gaan zei Yvonne. We keken alle drie verbaasd op naar haar, we hadden een hete nacht verwacht. Ik zeg naar bed gaan en ieder naar zijn eigen kamer, zei ze weer, en denk erom, alleen naar bed en niet slapen. Alle drie gingen we naar boven, na eerst voldoende proviand en drank meegenomen te hebben en ieder in zijn eigen kamer. Daar lag ik rustig in mijn bed en viel toch langzamerhand in slaap, al schrok ik een keer wakker van een gil ,die alleen van een orgasme van Yvonne kon komen. Plotseling ging mijn kamerdeur open en kwam Yvonne bij mij naar binnen. Ze dook gelijk onder de dekens en begon me heftig te pijpen. Ik voelde haar kutje en die was doornat van haar eigen geil en heel veel sperma. Ze stak haar hoofd weer boven de dekens en terwijl ze op mij ging zitten stak ze mijn lul bij haar naar binnen en ging recht op mij zitten, zoals ik haar graag zag, een vol uitzicht op haar prachtige borsten en lichaam en me heel diep in haar voelen. Maar in plaats van dat ze fel op mij ging rijden begon ze te vertellen.

Ik ben eerst naar Johan geweest, hij heeft mij heerlijk klaar gelikt, toen heeft hij me voor het raam gezet en me zo helemaal suf geneukt, goed dat we aan de achterkant geen buren hebben. Ik heb hem noch een heerlijke nachtkus gegeven en ben toen naar Bart gegaan. Die lag te doezelen maar ik heb hem onder zijn ballen gekriebeld en toen was hij gelijk weer wakker. Veel zin in voorspel had ik niet meer dus ik ben gelijk op zijn pik gaan zitten en heb hem heerlijk geneukt. Hij spoot me echt helemaal vol. Hij was zo hitsig dat hij me daarna op het bed legde en me van achteren nog een keer nam en ik nu helemaal overloop. Dit werd me te veel van alle opwinding en voor de eerste keer kwam ik spontaan klaar zonder een beweging. Yvonne zag me verkrampen en gaf me gelijk een heerlijke tongzoen. Je bent een lieverd zei ze, en ze rolde naast me.

Van pure uitputting na al die inspanningen viel ze vrijwel gelijk in slaap. Na wat draaien en keren van mij kant was ik ook vertrokken. Plotseling voelde ik me op en neer gaan, en keek ik om me heen wat er gebeurde, een aardbeving of zo. Maar nee, Johan was in ons bed gekropen ( het was inmiddels al weer ochtend) en lag Yvonne heerlijk te naaien. Dat het heerlijk was bleek wel uit de grom en kreungeluiden die naast mij klonken. Mijn lul stond gelijk weer overeind van opwinding. Het golven naast mij hield weer op en het lawaai ook dus ze waren klaar maar helaas, voordat ik Yvonne te pakken had gekregen was ze uit bed gegaan richting de badkamer. Dan maar even wachten en ondertussen lag ik wat te praten met Johan over Yvonne, over haar vrijkunde en hoe ze het deden als ze alleen waren. Omdat het toch wel lang duurde voordat ze terug kwam ging ik maar eens kijken waar ze bleven en daar stond ze, met haar rug tegen de muur van de gang, Bart voor haar en ze werd heerlijk door hem gespietst tegen de muur. Ik denk haar zoveelste orgasme. Nadat Bart weer alles in haar had gedeponeerd zette ik haar op handen en voeten en nam haar zo midden in de gang.

Nu werd het tijd voor het ontbijt. Naakt zaten we aan tafel vol broodjes en beleg en bespraken we de afgelopen nacht. Yvonne zei dat ze heerlijk aan haar trekken was gekomen en bedankte de heren voor de heerlijke nacht. Op de vraag of ze nog een apotheose wilde zei ze dat ze op zolder het slot wilde beleven. Na het eten gingen we achter haar aan naar zolder en daar had ze een opstapje gezet onder de balk van het dak. Ze ging op het opstapje staan en zei, nu wil ik dat Bart mij van voren neukt in mijn kutje en dat Johan mij van achter neemt in mijn kontje, dit alles staand, een staande sandwich en jij neemt dit op met je camera. Het werd een ongelofelijk schouwspel.

Yvonne stond op het opstapje, met haar handen hield zij zich vast aan de balk boven haar, Bart stond haar staand vanaf de voorkant te berijden, Johan neukte haar van achteren staand en ik mocht dit alles zien, dit werd niet alleen een mooie video. Gillend en kreunend stond zij tussen hen in terwijl ze van twee kanten met palen werd gevuld. Ineens begon Bart te kreunen en kwam klaar. Omdat hij stond glipte hij vlug uit haar. Ik drukte Bart de camera in zijn handen en nam zijn plaats in. Ik voelde hoe Johan steeds vlugger begon te bewegen en hoe hij klaar kwam, dat was ook voor mij te veel en ik spoot haar vol. Hoeveel keren Yvonne is klaargekomen weet ik niet maar ze liet zich uitgeput om mijn hals vallen. Moe maar tevreden gingen we weer naar beneden om uit te rusten. Bart moest al vlug weer weg, en begon zich aan te kleden. Yvonne gaf haar als dank nog een heerlijke zoen en bracht hem naakt naar de deur, waar hij na nog even met haar borsten gespeeld te hebben afscheid van haar nam. Ze liep terug naar de kamer waar Johan zei, dat hij nog maar vijf minuten had. Dan doen we het nog even vlug zei ze en ze ging gelijk op de tafel zitten met een vragende blik.

Dat liet Johan niet op zich zitten en hij ramde onmiddellijk zijn weer stijve lid bij haar naar binnen voor een korte maar hevige neukpartij. De eettafel verschoof een heel eind voordat hij alles in haar had gedeponeerd en zij weer een keer was klaargekomen. Toen begon hij met spijt in zijn ogen zich weer aan te kleden en zei dat hij hoopte dat dit voor herhaling vatbaar was. Yvonne bracht ook hem naar de deur en na een heftig afscheid kwam ze weer de kamer in. Ik heb geen zin om me vandaag nog aan te kleden, maar wel zin om jou nog veel te vertellen over vandaag en om plannen te maken voor nog een weekeinde.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
homepage