Wat een geweldige ervaring.

Ze zijn nu ruim een jaar samen en hebben een fantastische tijd, Annet en Cor. Beide begin veertig en beide een gestrande relatie achter de rug. Hun eerste ontmoeting tijdens een cafébezoek was uitgelopen op een nacht met stomende seks. Cor genoot van een hongerige Annet die in haar huwelijk weinig aandacht en intimiteit had gekend en op sommige vlakken enigszins preuts leek. Hij bleek een ervaren bedpartner en had aandacht voor de wensen van een vrouw maar zeker ook voor de ontdekkingsreis die Annet nog door moest maken.

Hij genoot van haar nieuwsgierigheid en de opwinding die het bij hun beide teweeg bracht. Zijn knuffelen, zoenen, strelen en een beetje likken en plagen deed haar langzaam ontdooien. De drank maakte haar wat losser en zijn complimenten maakten haar meegaand. Ze voelde zich veilig bij hem en gaf zich letterlijk steeds meer bloot. Na hun eerste nacht spraken ze vaker af, eerst alleen in het weekend, daarna wipte hij ook door de weeks langs en raakte ze steeds meer verslaafd aan zijn gezelschap. Haar verslaafdheid ging verder, lichamelijk contact, zijn zoenen en zijn heerlijke pik in haar drijfnatte kut, leek een dagelijkse drug te worden. Annet liet langzaam alle schaamte die ze in haar kerkelijk leven had opgebouwd langzaam van haar schouders glijden. Dat gold ook voor haar kleding en het minieme slipje wat ze doorgaans droeg. Zodra ze de kans kregen, liepen ze naakt rond in haar kleine bovenwoning en genoten van elkaars puurheid. Ze kon amper van hem afblijven en daagde hem steeds meer uit. Ze bleek een snelle en gulzige leerlinge.

Ze kon pijpen als de beste en was in staat haar orgasme ongekend lang uit te stellen. En als ze klaarkwam, dan was het overweldigend en verlangde ze na een paar minuten al weer naar meer. Samen ontwikkelden ze een spel van uitdagen en verleiden. Masturberen terwijl de ander naar je keek maar niet mee mocht doen. Ze kochten seksspeeltjes van dildo’s, cockringen en buttpluggen tot dobbelstenen en een set kaarten met de fijnste standjes die ze gretig uitvoerden. Ze lieten elkaar soms urenlang met een buttplug rond lopen om daarna geile en harde seks te hebben. Hun laatste aanwinst, een dubbele dildo, deelden ze met plezier. Cor werd er super geil van, dat ding in zijn kont, haar hand om zijn pik en het stoten van haar lijf met het siliconen ding in haar hete kut. Hij was open en eerlijk geweest toen ze hem vroeg of hij seks met een man kon hebben en had volmondig ja gezegd. Toen hij haar de vraag stelde of ze met een vrouw zou willen experimenteren had ze na lang denken instemmend geknikt.

Haar gretigheid wond hem telkens weer op en daagde hem uit om haar op de meest onverwachte momenten te verassen met zijn lange en stijve pik. Ze volgde dan zijn aanwijzingen, liet zich neuken of pijpte hem. Hij speelde graag met haar heerlijk volle borsten of met haar veelal drijfnatte kut. Met de buttplug had hij haar langzaam voorbereid op anale seks. De eerste keren had ze gekermd maar ook gevraagd om door te gaan. Ze wilde het ervaren, ze wilde het leren en ze wilde hem belonen voor de heerlijke geile ontdekkingsreis die hij met haar maakte. Tegenwoordig smeekt ze hem om haar in haar kont te neuken. Voor haar eigen genot maar ook om hem dat strakke gevoel te geven van haar poepgaatje, wetende hoe hij dan geniet. Hun avonturen zijn steeds een stapje verder gegaan.

Zo hadden ze ‘s avonds seks voor het raam, de winkelstraat in kijkend. Een paar weken later nam hij haar midden in de nacht op het balkon. Ze genoten van de perversiteit en spanning om de openbaarheid te zoeken. Hun boswandelingen gingen sindsdien steeds vaker gepaard met een heerlijke pijp of vinger beurt en zo nu en dan neukten ze ook in het bos. De laatste keer hadden ze kijkers, het had hun niet gedeerd, ze genoten. Van elkaar, van de spanning en de lust. Nu zijn ze op vakantie in een zuid Frans naturisten oord. Afgeschermd van de wereld hebben ze de afgelopen dagen kennis gemaakt met een heerlijke lifestyle. Naakt rondlopen, zonnen, zwemmen, kajakken en feesten. Ze hebben gekeken naar ervaren stellen die zich helemaal lieten gaan. Hun schroom gleed snel van hun schouders, hier voelen ze zich veilig, hier kunnen ze genieten.

Het is vroeg in de avond als ze naar het strandje bij het meer lopen. Op het strand zitten twee koppels te zoenen, er staan diverse toeschouwers. Mannen, vrouwen en stellen kijken toe hoe de twee stellen met elkaar spelen. De vrouwen zoenen elkaar vluchtig als ze wisselen van partner. Annet voelt de piemel van Cor opzwellen en tegen haar billen duwen. Ze kijkt naar hem om en vraagt, “ben je geil?”  Hij knikt instemmend, perst zijn lijf tegen haar aan en pakt haar inmiddels zongebruinde borsten beet. Ze kreunt, kijkt nog een keer om en ontvangt zijn zoen op haar mond. De stellen gaan door, doggy, zij aan zij. De mannen zijn dominant, de vrouwen tonen een vorm van onderdanigheid maar bovenal genot. Ze hoort ze spreken, het zijn Nederlanders. Een vrouw wil harder genomen worden. De man achter haar grijpt haar lange blonde haren beet en trekt haar hoofd achterover. De andere vrouw zakt in tussentijd al door haar knieën. Afgemat, moe en stevig doorgeneukt heeft ze haar lijf niet meer onder controle.

Annet voelt de pik van Cor bij haar binnendringen. Ze kijkt om zich heen, ze heeft oogcontact met een jonge man. Hij knipoogt en komt dichter bij, nu volgen er meer. Cor fluistert in haar oor, “doorgaan of stoppen?”  Ze kermt, “ga door, ga door.”  De jonge man staat nu voor haar en begint zich af te trekken, anderen volgen zijn voorbeeld. Twee vrouwen komen wel heel dichtbij. Ze raken haar heel even aan, haar borsten, haar buik. Er volgt een glimlach en een kusmondje. Dan buigen de vrouwen naar elkaar toe en beginnen ze elkaar te tongen. De harde kloppende paal van Cor splijt haar onderlijf in tweeën. Hij neukt haar hard en beult haar af. Het idee dat er zoveel mensen kijken windt haar op. Ze is geil en drijfnat. De twee stellen staan nu ook te kijken. Ondanks de spanning heerst er een heerlijk serene en veilige sfeer. De masturberende mannen, de twee spelende vrouwen en de pik van Cor maken haar gek. Ze kreunt en smeekt hem door te gaan, “toe Cor, toe, neuk me, maak me klaar.” Ze voelt zijn lading zaad in haar hete kut schieten, hij rilt en schokt terwijl ze bijna voorover dreigt te vallen. De jongeman houdt haar staande. Ze buigt voorover en voelt Cor nu nog dieper in haar stoten. Dan volgt haar orgasme. Cor slaat een arm om haar middel, perst zijn harde paal diep in haar en klemt haar vast. Zijn mond is bij haar oor, hij fluistert, “kijk naar die mannen, kijk.”

De mannen staan nu vlak voor haar, hun handen bewegen op en neer om hun erectie. Ze hoort ze kreunen, er spat zaad in het rond. Sommige spetters belanden op haar buik en benen. De jongeman komt nu nog dichter bij, pakt haar pols beet, kijkt haar aan en zegt smekend, “bitte.” Haar hand beweegt soepel op en neer, ze trekt hem af. Een vreemde piemel in haar hand. Hard, kloppend, steigerend en onderweg naar een heerlijk orgasme. Aan zijn blik ziet ze dat hij gaat komen, ze kijkt even om naar Cor. Hij knikt en zegt, “laat hem maar komen.” Het warme zaad borrelt daarna spontaan op en stroomt over de rug van haar hand. Er lijkt geen eind aan te komen. Haar hart klopt in haar keel, wat als ze ooit zo’n enorme lading zaad in haar kut zal krijgen?

Die avond besluiten ze het rustig aan te doen en alle indrukken van een enerverende dag op zich in te laten werken. Ze ligt in Cor’s armen en speelt voorzichtig met zijn langzaam aanzwellende piemel. Ze kletsen over alles wat ze vandaag gezien hebben. Ze drinken wijn, luisteren naar de geluiden en stemmen buiten. Er wordt gefeest, er wordt gedanst en er wordt vast en zeker ook gevreeën. Seks met eigen partners maar ook met anderen. Cor vraagt of ze zich goed voelt. Ze knikt instemmend en zegt, “ik vind het heerlijk hier.” Haar glimmende ogen spreken boekdelen als ze even later de kloppende paal van Cor in haar mond neemt en hem een hemelse pijpbeurt geeft. De volgende dag staan ze pas laat op, de zon staat al hoog aan de hemel. Ze ontbijten op de veranda van hun chalet. Ze groeten de voorbijgangers en genieten van het heerlijke ongedwongen naturistenleven. Het is precies zoals een kennis vooraf had voorspelt. Dit is meer dan een naturistencamping, dit is een heerlijk lustoord waar mensen zich letterlijk bloot durven te geven en kunnen genieten van heerlijke seks.

Na het ontbijt pakt Annet haar strandtas en zwaait naar Cor. Ze gaat alvast een plekje op het strandje zoeken terwijl Cor het chalet en de ontbijtspullen nog even opruimt. Op het kiezelstrandje vindt ze een mooi plekje. Ze spreidt de foammatrasjes uit met daarop hun badhanddoeken. Als ze rond kijkt ziet ze de Duitse jongeman. Hij steekt zijn hand op, ze knikt naar hem en volgt vanachter de donkere glazen van haar zonnebril zijn soepele bewegingen. Niet veel later voegt Cor zich bij haar. Ze genieten van de zon, de heerlijke omgeving, van de mensen om hun heen. Ze lezen, smeren elkaar om de beurt in met zonnebrandcrème en kijken ongegeneerd naar stellen die openlijk met elkaar liggen te spelen. Nadat Annet in het meertje gezwommen heeft komt ze weer op de handdoek naast Cor liggen. Ongevraagd smeert hij haar in met zonnebrandcrème. Hij plaagt haar, streelt haar borsten, tipt met een nagel tegen haar harde tepel en kijkt glimlachend toe hoe ze reageert. Omdat ze het negeert gaat hij plagend door.

Zijn hand met de crème glijdt soepel tussen haar benen. Ze klemt zijn hand vast waarop hij haar steviger beet pakt. Het warme vlees van haar grote schaamlippen glijdt soepel tussen zijn vingers. Hij kneedt haar terwijl hij nauwgezet haar lichaamstaal volgt. Cor is niet de enige die haar bewegingen volgt. De mensen om hun heen kijken mee, sommige komen zelfs dichterbij. Annet vat het op als een aanmoediging en pakt nu ook de nog slappe piemel van Cor beet en begint te spelen. Er komt een man naast hun zitten die aandachtig kijkt. Annet volgt zijn ogen, hij kijkt naar haar en dan naar Cor. Ze ziet zijn hand naar zijn opverende pik gaan. Hij trekt er even aan en gaat dan op zijn knieën zitten zodat hij haar beter kan zien. De piemel in haar hand zwelt op, Cor wordt geil. Hij fluistert in haar oor, “lekker, zal ik doorgaan?”  Ze knikt instemmend en kreunt, “ja, ga door.” 

Zijn hand speelt nu subtiel met haar, zacht strelend vervolgt hij het spel en windt hij haar steeds meer op. Zijn andere hand heeft hij onder haar billen geschoven en met één vinger streelt hij nu ook haar sterretje. Zelf heeft ze haar borsten beetgepakt, zoals ze dat zo vaak doet als ze seks hebben. Ze houdt er van om zichzelf te verwennen als Cor handen tekort komt. Als Cor haar handen ziet kneden in haar vlezige borsten zegt hij, “stop daarmee, er zijn handen genoeg hier.”  Er gaat een warme golf door haar lijf als ze hem dit hoort zeggen. Ze knikt en zegt, “oké.”  Dan volgt een heerlijke lange en warme tongzoen van Cor. Als hij stopt pakt hij haar zonnebril beet en haalt deze van haar hoofd en zegt, “ik ga je blinddoeken.”  Haar hart klopt in haar keel, blinddoeken, hier, nu? De blinddoek had ze in de koffer gestopt voor hem, wetende hoe het hem opwindt. Ze had niet verwacht dat hij dat ding hier mee naar toe zou nemen en ook daadwerkelijk zou gebruiken. Hij sluit naadloos af, de buitenwereld is aan haar blik onttrokken. Ze hoort alleen nog het ruisen van de wind, mensen die zacht praten en voetstappen in de kiezels.

Cor zit op zijn knieën naast haar, haar hand beweegt weer op en neer om zijn inmiddels stijve pik. Contact met hem voelt veilig, al vraagt ze zich wel af wat er om haar heen gebeurt. Ze voelt zijn lippen op de hare. Hij fluistert daarna, “loslaten, nu ben ik.”  Ze doet wat hij haar vraagt, hij beweegt van haar weg maar voelt dan zijn lippen weer op haar mond. Heerlijk warm, zacht. Zijn tong vecht met die van haar. Ze kreunt, haar tepels veren op. Mijn god wat is dat geil, geblinddoekt, wetende dat er mensen kijken, wetende dat Cor altijd in is voor een heerlijk geil spel. Even later bijt hij zich vast op haar harde rechtertepel. Ze kent het gevoel, de tanden die zich vastklemmen, de zuigende beweging en de harde tepel die hij gretig opzuigt. Ze kreunt en kermt, pijn is fijn, vooral deze pijn. Een zachte hand streelt haar andere borst, haar hartslag lijkt te verdubbelen. Heerlijk, wat gebeurt er, wie is het? Haar handen klauwen zich vast in haar badlaken. De hand op haar linkerborst heeft plaatsgemaakt voor een mond die haar daar zoent. Nu ondergaat ook haar andere tepel eenzelfde pijniging als de andere.

Er volgen meer handen, iemand streelt haar buik en een hand glijdt soepel richting haar schaamstreek. Ze kreunt en begint te zweten onder dit heerlijk geweld wat haar wordt aangedaan. Twee vingers strelen haar gezwollen schaamlippen en een duim duwt tegen haar klit. Iemand pakt haar pols beet en legt haar hand om een kleine dikke penis. Ze kneedt voorzichtig en moet zich concentreren om niet stil te vallen. Er heeft iemand bij haar hoofd plaatsgenomen. Zachte, waarschijnlijk vrouwenhanden, strelen haar wangen. Ze wordt op haar voorhoofd gezoend. Reflexmatig beweegt ze haar hoofd achterover, ze wil de zoen niet op haar voorhoofd, ze wil de zoen op haar mond. De lippen zijn zacht en kleiner dan die van Cor. De zoenen zijn subtieler, ze wordt gezoend door een vrouw. Haar borsten worden nog steeds gezoend en gestreeld. De piemel in haar hand is stijver en stijver geworden. De hand die haar kut streelde heeft haar benen wijd geduwd. Iemand stoot met zijn knieën tegen haar dijen. De spanning is enorm, ze kan al die verschillende indrukken amper bijbenen. Haar benen worden nog wijder geduwd en ze voelt dan de druk tegen haar schaamlippen. Een harde en hete paal dringt binnen.

Ze meent te voelen dat hij een condoom draagt. Dit zal Cor dus niet zijn. Als hij voorzichtig begint te stoten weet ze zeker dat dit niet de piemel van Cor is. Deze is langer, dikker en veel dwingender. Haar lichaam krijgt rust, ze hebben haar borsten losgelaten. Ze voelt alleen nog de pik in haar kut die haar domineert en de kleine piemel ik haar hand. Ze beweegt mee met de ridder die haar berijdt, het voelt heerlijk en de spanning spat er vanaf. Ze vraagt zich af wie dit is, zal ze hem straks zien, zal ze hem herkennen? Haar vrije hand wordt beetgepakt en opzij bewogen. Er klinkt een vrouwenstem bij haar oor, “vinger me bitch.” Haar hart slaat over. Een enorme piemel in haar kut, eentje in haar hand en nu ook nog een natte vrouwenspleet op haar andere hand. Ze denkt aan de beelden van gisteren, toen ze toekeek hoe anderen op eenzelfde wijze seks hadden. De vrouw naast haar zoent haar mond terwijl Annet de natte spleet blijft strelen. De man tussen haar benen is tergend langzaam gaan stoten. Diep, strak maar met geduld en gevoel.

Ze komt langzaam weer wat tot rust en is zelfs in staat om alle indrukken wat te ordenen. De kleine piemel in haar hand is klaargekomen. Ze voelt het zaad aan haar vingers plakken. De vrouw is gestopt met zoenen en rijdt nu op haar hand en streelt haar borsten. Dan hoort ze haar spreken, “draai haar om en maak het af, dan neuk ik haar man.” Annet gilt van opwinding, “nee... ja, nee jah jah.”  De man is op haar gaan liggen, zijn pik zit nu tot aan zijn stam in haar drijfnatte kut. Hij is zwaar en sterk, ze voelt zijn ballen tegen haar schaamstreek ketsen als hij nogmaals diep in haar stoot. Dan rolt hij zich om, ze kent deze beweging, zo doet Cor dat ook weleens. Ze klemt zich vast op de paal onder zich, hij mag er niet uit glippen. Hij ligt nu onder haar, haar zweterige borsten kleven aan zijn behaarde borstkas. Een hand voelt van achteren tussen haar benen. Een vinger streelt langs haar anus. Ze rilt. De stem van de vrouw klinkt weer, nu op korte afstand, “oh Cor, oh toe... kom dieper in me.”  Annet ligt te rillen van de spanning, de man onder haar klemt haar vast en spreekt vlak hij haar oor, “waar wil je die andere, in je kut of in je kont?” 

Net als ze antwoord wil geven dringt hij binnen. Een tweede pik glijdt in haar kut die nu extreem strak voelt. Ze gilt het uit, van de spanning en opwinding, maar niet van de pijn. De mannen beginnen beheerst en in hetzelfde ritme te neuken. Annet veert mee met hun warme lijven. Ze geniet van het geile en opwindende spel. De man onder haar heeft haar borsten beetgepakt en kneedt ze in zijn sterke handen. Ze kreunt hard en kermt dat ze door moeten gaan, “toe ga door, maak me klaar, neuk me, neuk.”  De mannen voeren het tempo op en haar lijf wordt wild heen en weer geschud. Ze wordt bij haar haren beet gepakt en haar hoofd wordt achterover getrokken. In de verte hoort ze de stem van Cor, “ik kom, ik kom.”  De stem van de vrouw galmt daarna door in haar hoofd, “o…. kijk lieverd, je vrouw wordt lekker genomen, kijk haar eens.”  Annets hoofd tolt, haar lichaam begint te schokken, ze krijgt heftige pijnscheuten in haar buik en weet dat er zo meteen een enorme explosie in haar onderlijf zal volgen. Haar orgasme kondigt zich wel vaker heftig aan maar dit slaat alles. Ze zet reflexmatig haar handen op de schouders van de man onder zich, schudt haar hoofd en slaakt een oerkreet als ze voor het eerst van haar leven klaar komt op twee enorm stijve piemels in haar drijfnatte kut.

De mannen stoten maar door, ze wordt door elkaar geschud en samengeperst tussen hun warme lijven. De onderste man komt als eerste klaar. Hij heeft een hand op haar wang gelegd en zijn duim in haar mond geduwd. Ze zuigt er reflexmatig op terwijl ze blijft kreunen van opwinding. De man achter haar richt zich opeens op, ze weet wat er gaat komen. Zijn pik lijkt aan te zwellen, hij stoot nog een keer hard tegen haar billen. Ze kermt van de pijn. Zo diep, zo hard, zo heet. Twee hete pikken in haar hete kut. Dan volgt een tweede explosie in haar onderlijf. Kut…. ze is opnieuw klaargekomen, tegelijk met hem. Ze ligt lang na te schokken en te rillen, iemand geeft haar water te drinken. Ze wil de blinddoek afdoen maar word tegengehouden. Een stem zegt, “wacht, dat moet je man doen.”  Ze knikt, kruipt in de foetushouding en wacht geduldig tot ze zijn warme stem hoort. Hij zoent haar wang en maakt voorzichtig de blinddoek los.

Het duurt even voordat ze aan het felle zonlicht gewend is, dan kijkt ze om zich heen. Er liggen her en der wat mensen op een handdoek. Niemand besteed nog aandacht aan haar. Ze kijkt vragend naar Cor, hij glimlacht en vraagt, “was het fijn?” Ze knikt instemmend en zegt, “en jij?” Hij knikt ook, zoent haar lippen en fluistert, “nu horen we er echt bij.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb