Wat denkt een Cuckold.

Misschien leuk om te proberen uit te leggen hoe een Cuckold denkt.

Wel, een jaloers type is het in elk geval niet, en zeker weten dat hij zielsveel van zijn vrouw houdt. Misschien voelt hij zich schuldig dat hij haar niet vaak genoeg kan verwennen omdat hij veel op reis is, maar ik vermoed dat dit eerder een excuus is om zijn cuckold fantasieën naar haar toe te rechtvaardigen. Als die fantasie eenmaal in zijn kop zit is er geen weg terug. Vandaar dat hij zich gelukkig mag prijzen met zijn vrouw die er helemaal geen moeite mee heeft om zijn fantasie te realiseren, en het zelfs actief probeert op gang te brengen. Volgens mij is dat een teken dat zij ook van hem houdt, maar ook dat ze het zelf ook graag wil.

Als ze vrijen zijn haar gedachten bij die andere man; zijn gedachten zijn bij haar samen met die andere man. Ze sluit haar ogen om hij voelt haar onmiddellijk vochtiger worden. Het idee dat zij verlangt naar die ander nota bene terwijl ze met hem ligt te vrijen is zowel frustrerend als oneindig geil. Hij vraagt haar of ze het wil en als zij dan ja zegt kan hij zijn orgasme steevast niet meer ophouden.

Hun gesprekken vinden niet langer alleen in de slaapkamer plaats. Ze praten over mogelijke kandidaten, over of hij er wel of niet bij zal zijn en not least over zijn belofte aan haar dat hij niet met een andere vrouw naar bed zal gaan als zij besluit het te doen

Hij wil toekijken, zien hoe zijn vrouw geniet van een andere man, en vast ook zien dat haar minnaar van het moment geniet van zijn lieve vrouw. Hij vertrouwt haar volledig, dat ze dit doet en toch de zijne blijft. Hij hoopt dat haar minnaar hem overtreft (grotere pik, langer uithoudingsvermogen, meer sperma) en dat zij natter is voor hem, vaker en heftiger klaarkomt etc. En ondanks al dat, dat zij bij hem blijft omdat ze van hem houdt. Een riskante strategie, maar het legt de echte liefde wel bloot.

Voor de (cuckold) man is het heel intiem om met zijn vrouw te praten over de seks die zij met een andere man heeft gehad, of zou willen hebben. Als zij hem dan vraagt of zij met die ander naar bed mag stelt zij de cuckold man de mooiste vraag die er is.

En als zij het dan doet, dan wil hij zien of weten dat die ander haar volledig heeft gehad. Vandaar dat hij de pulsen wil voelen wanneer die ander zijn sperma in de vagina van zijn vrouw spuit. Als hij het sperma even later tussen haar billen ziet vloeien zal hij het inderdaad schier onmogelijk vinden om het daarbij te laten. Dus daarom komt hij uiteindelijk echt wel die kast uit.

Want als hij dan als tweede man in haar glijdt voelt hij het sperma van die ander rondom zijn pik, wat een heerlijk warm en glibberig gevoel is. Haar vagina is een stuk wijder en dieper dan wat hij bij haar gewend is en als hij haar neukt voelt hij geen enkele wrijving en alleen maar die glibberige hitte rond zijn pik. Het is zo’n heet gevoel dat hij het niet kan helpen dat hij in een paar tellen spontaan klaarkomt... Vandaar de term “sloppy seconds”.

Als hij haar schoon likt nadat een andere man in haar is klaargekomen moge duidelijk zijn wat daarvan de consequentie is. Misschien bevestigt hij zo aan haar dat hetgeen pas gebeurd is zijn volledige goedkeuring heeft, of misschien wil hij alleen maar letterlijk met zijn neus op de feiten worden gedrukt!

Hij zal waarschijnlijk graag zien dat zijn vrouw ook met die ander naar bed gaat als hij weer op reis is. Zolang hij maar verslag krijgt van hetgeen is voorgevallen: hoe vaak is het gebeurd? Waar, welke standjes? Was het lekker? Ben je klaargekomen? Nog lekkerder is het voor hem als ze voor hem haar slipjes bewaarde. Het opgedroogde geil in het kruisje is het enige tastbare bewijs dat het werkelijk is gebeurd...

Misschien heeft hij daar uiteindelijk zelfs genoeg aan en spreken ze af dat zij haar poesje voorlopig voor haar minnaar bewaart. Zodat wanneer hij terugkomt van zijn reizen, zij hem vertelt over wat er is voorgevallen terwijl ze hem alleen maar even liefdevol aftrekt. En dat zij, als hij de volgende morgen eindelijk weer eens in haar wil, hem liefdevol maar beslist afwijst als ze hem aan hun afspraak herinnert. Als ze dan een tijdje knuffelen daalt haar hand weer af en trekt ze hem opnieuw af tot zijn sperma over haar vingers gutst.

Na een tijdje is dan het moment gekomen dat hij eindelijk weer eens in haar mag. Hij heeft vreselijk zin maar zodra hij in haar komt zit hij al tegen zijn orgasme aan. Hij kan het niet helpen. Het is zo lang geleden, ze is zo lekker... Deels gespeeld teleurgesteld duwt ze hem van haar af, of misschien realiseert hij zich dat het geen zin heeft en glijdt hij weer uit haar waarna hij zichzelf aftrekt en op haar poesje en niet in haar, klaarkomt.

Zijn cuckold gevoelens doen qua kracht niet onder voor hetgeen een homosexueel voelt (waarmee het verband tussen de twee trouwens ophoudt). Toch is wat zich in de slaapkamer van het huis afspeelt, geheel niet herkenbaar aan de man in het dagelijkse leven.

Of dit een juiste beschrijving is van wat de man bezielt weet ik natuurlijk niet, maar anders beschrijft het wel mijn eigen ervaringen, gedachten en fantasieën.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten