Wat als je de vrije hand krijgt

Wat als je de vrije hand krijgt.

Hoi allemaal, ik heb al een flink wat jaren een heerlijke relatie. Mijn vriend is 40 en zelf ben ik 30 jaar oud. Tja, ik val op oudere mannen. We wonen heerlijk en hebben alles wel goed voor elkaar. In de loop der jaren heb ik veel geleerd van mijn vriend op sexgebied. Ik kon mezelf lekker ontwikkelen op elk gebied. Ondanks dat ik 30 ben, nu word ik vaak 25 a 26 jaar oud geschat. Mijn vriend leerde me langzaam genieten van de vele vormen op het gebied van sex.

Waar ik in het begin vrij onschuldig was ging ik later steeds meer los. Heerlijke buitensex samen, diverse speeltjes en rollen spelen. Foto en film. Altijd samen wel iets spannends en leuks. Ik genoot van pijpen en lekker gelikt worden. Anaal werd steeds meer iets waar ik van genoot. Als ik iets nieuws wilde proberen dan was dit geen probleem. Tja, zo wil je steeds iets nieuws proberen. Ik begon ook steeds vaker lekker te fantaseren over geile en leuke en nieuwe dingen. Lag dan heerlijk op bed te spelen met een geile dildo en dacht aan spannende dingen. Deze gedachte ging steeds meer in de richting om me eens lekker te laten gaan met een andere kerel. Gewoon het idee om dat te doen, puur sex en niks anders. De spanning en het geile gevoel, dat liet me al vaak komen terwijl ik lekker lag te spelen met mezelf. Als we het ergens buiten deden hoopte ik dat er iemand lag te gluren en misschien wel een stap verder ging. Tja, ik vertelde mijn vriend dit. Die lachte en zei, tja, je moet genieten van de vele vormen die sex heeft. Zolang het puur sex is mag en kan alles. Ik kreeg dus de vrije hand. Wauw, ik wist even niet hoe ik daar mee om moest gaan. Er ging ook een lange tijd over heen voor dat ik die stap pas echt durfde te zetten. Als ik iets wilde kon ik het gewoon zeggen en kreeg ik alles of mocht ik alles. Ik was zijn grootste fantasie en zolang ik de hoofdrol speelde mocht alles. Door mij werd zijn fantasie gevoed en hij gaf eerlijk toe dat het hem wel erg geil leek als zijn meisje zich liet gaan met een ander. Of hij daar nu bij was of niet zolang hij het maar wist. Het gebeurde toch pas een paar jaar later.

Afgelopen jaar lekker naar Spanje, lekker op de camping. We hebben een grote caravan die al in Spanje staat. Camping aan zee en een groot stuk strand. We staan ook altijd in de buurt van het strand. Het weer was perfect en het was er gezellig. Naast ons stond een bevriend stel. We wisten dat zij ook erg open op sex gebied waren en we waren al een paar keer uitgedaagd. Toch was er nog niks gebeurd. De eerste paar dagen waren gezellig en leuk. We hadden onze hond mee en die moest dan ook voor het slapen gaan nog altijd even uit. Lekker op het strand, even uit rennen. Meestal deed mijn vriend het. Na een lekkere avond door zakken bij de caravan besloot ik de hond lekker op het strand te laten rennen. Het was rond de klok van 2 uur in de nacht. Mijn vriend wilde niet dat ik alleen ging. Hierop besloot die vriend van het stel mee te lopen. Ik had een flinke slok op en droeg een grijze jogging broek met een halter. De broek zit vrij strak en mijn strakke billen zijn mooi zichtbaar. Ik ben niet groot en heb een slank figuur met diverse tattoo’s. Piercing in mijn tong en diverse in mijn oor. Kort blond haar in een wild model. Zo wandelde we over het strand en er was iets. Even kon ik het niet uitleggen wat dat was. Toen ik terug kwam bij de caravan was het me duidelijk, we hadden een behoorlijke geile sfeer over ons heen. Er werd op het strand gelachen en gedold en er waren diverse soorten van aanrakingen.

Terug bij de caravan was ik dan ook bloedgeil. De sex met mijn vriend sprak boekdelen. Het was duidelijk dat als er wat zou gebeuren het prima was. Twee avonden later, was het wederom gezellig geweest, eigenlijk had ik de hele dag al gedronken. Het was weer hond tijd. Ik besloot weer de hond te doen en wist als ik het vroeg dat hij mee ging. Dus daar gingen we weer. Ik droeg wederom een strakke jogging broek. Dit keer een voetbal shirt er boven. Niet het meest spannende setje. We wandelde het strand op en liepen van de camping weg. Zo werd het rustig en de hond had het naar zijn zin. Wij kletsten over van alles. We stonden stil op een heel rustig gedeelte. Tot zo ver niks aan de hand. Er werd weer gedold. Voordat ik het door had lag ik op de grond op mijn rug. Hij zat boven me en we keken elkaar aan. Wauw die spanning die er ineens was. We zeiden niks tegen elkaar. Hij gaf me een zoen en nog een en nog een. Ik lag met mijn handen boven mijn hoofd welke hij vast hield en ik kon dus niks. Jezus ik werd bloedgeil en vond het mega spannend. Al snel werd er heerlijk geil gezoend. Onze tongen speelde met elkaar. Hij trok mijn voetbal shirt uit en daaronder was ik naakt. Mijn ronde niet al te grote borsten waren gelijk zichtbaar. Mijn kleine tepels strak vooruit. Hij kneedde mijn borsten en speelde heerlijk geil met mijn tepels. Likte ze en zoog er lekker aan. Langzaam gleed hij met zijn tong omlaag. Gelijk trok hij mijn broek uit. Dit samen met mijn string waardoor ik gelijk naakt was.

Hij opende mijn benen en begon mijn onwijs natte kale kutje te likken. Jezus de spanning en het geile gevoel zorgde al snel voor een heerlijk geil hoogtepunt. Hij likte en vingerde me echt heerlijk. Ik duwde hem weg en trok zijn korte broek weg. Daar was zijn grote licht kromme harde lul. Mooi glad geschoren en heerlijke glimmende eikel in de maanlicht. Ik pakte deze heerlijke lul vast en zoog zijn heerlijk geile voorvocht van zijn eikel. Langzaam gleed zijn heerlijk lul in mijn mond en langs mijn tong en tong piercing. Wauw na zo’n lange tijd weer een vreemde lul in mijn mond. Ik zoog en pijpte heerlijk aan deze lul en kale ballen. Nu kroop ik over hem heen en pakte zijn geile lul en duwde deze in mijn mega natte kutje. Langzaam zakte ik omlaag en mijn mond viel open van deze heerlijke lul welke langzaam mijn kutje open rekte. Ik begon nu steeds sneller te bewegen op en neer. Wauw wat een heerlijk gevoel, puur sex en genot en een vreemde lul in mijn kutje. Langzaam voerde ik het tempo op. Ik ging helemaal op in mijn geile sex scène. Diverse standjes gingen voorbij op het strand. Hij lag op me en hijgde en zei, waar mag ik komen. Ik hijgde in me, spuit je lul leeg in mijn kut. Wauw ik begon zelfs ranzig te praten. Hij voerde het tempo op en ik lag te trillen en te hijgen op deze grote lul en kwam dan ook met een gil klaar. Dit was voor hem ook te veel en hij spoot zijn lul leeg in mijn zaad vragende kut. Met het zaad uit mijn kutje lopend kwamen we terug. Mijn vriend zat alleen voor de caravan. Na het douchen vertelde ik hem wat er was gebeurd op het strand. Hierop lagen we heerlijk te neuken samen. Hij vond het geweldig dat ik me liet gaan.

Twee avonden later, de heren gingen nachtvissen. Dus wij als dames besloten dan maar uit te gaan. Ik droeg een rokje met een halter en platte schoenen. De drank ging hard en de tent was gezellig. Tja, twee blonde dames hadden best wel aanspraak en de drank koste ons niks. Mijn vriend had al gezegd, krijg je de kans om lekker vreemd te gaan doe het dan, dat kan best wel erg spannend zijn. Wij als blonde dames maakten de heren toch wel een beetje gek. Soms even plagen en we streelden elkaar tijdens het dansen. Toch gebeurde er niks. Terug bij de caravan ging zij slapen. Ik liep naar de wc. Daarna richting het strand om te kijken hoe de heren aan het vissen waren, mhmhmhmhm niets te zien. O, daar een kampvuur. Ik wandelde er heen. Oké, daar zaten twee gasten. Spaanse gasten. Lekker aan de borrel met muziek. Ze riepen me en de vraag was waarom ik hier alleen liep. Ik legde uit wie ik zocht. Die hadden ze niet gezien. Ze boden me een biertje aan. Ach waarom niet. Ik plofte op een grote soort van picknick handdoek. De heren waren best wel gezellig. Ik was toch ook wel aardig teut en eerlijk is eerlijk, ik kreeg een geile tinteling door mijn lijf. Strand, drank, te veel op en wetend wat er twee avonden ervoor was gebeurd. Ik had een behoorlijke binnenpret.

Shit, ik moest plassen en was best wel een stukje van de camping. De heren lachten toen ik het zei, ze wezen naar de duinen en zeiden daar achter misschien. Tja, dat vond ik best wel een eng idee. De heren moesten weer lachen en een bood me aan om mee te lopen. Dus daar gingen we. Tja, ik moest echt nodig, ik zocht een plekje en zat op mijn hurken te plassen. Ik keek voor me en zag nu beide mannen lachend naar me staan kijken. Oké, dat was best wel even vreemd. Terwijl ik zat te plassen kwamen beiden aan een kant naast me staan. Oké, dit was best eng. Toen haalde ze hun lul uit hun korte broek, wat gingen ze doen. Ze moesten dus ook plassen. Damm dat was een raar gezicht ik in het midden op mijn hurken aan het plassen en twee mannen ieder aan een kant van mij die ook stonden te plassen. Beide toch ook wel in bezit van een flinke lul zo te zien in het donker. Ondanks dat ik klaar was bleef ik zitten en bekeek die lullen om en om. Ook die waren klaar. Beide draaiden ze mijn kant op met hun lul nog uit hun broek. Shit de spanning steeg. Oké, de drank hielp een handje en ook de plek. Hun korte broek ging uit en beiden stonden toch wel met een flinke lul naast me. Shit, ik vond het eng maar ook mega opwindend. Gebeurde dit echt, was ik in een film beland. Ze zetten beiden een stap naar me toe. Ik rook hun geile lullen gewoon. Jezus ik werd geiler en geiler.

Zou ik me laten gebruiken door twee onbekende Spaanse gasten. Beiden waren aan hun lul voor mijn neus aan het trekken. Wauw, ik wilde weg rennen maar ook die lullen pakken. Ik stond op en besloot weg te lopen althans dat dacht ik. De ene pakte me vast, zijn aanraking liet me rillen. Niet van angst maar geiligheid. Hij stond achter me en greep mijn borsten. Wauw, ik trilde van genot, oké ook een beetje van angst. Mijn halter ging uit en ik werkte niet echt tegen, de ene streelde mijn borsten en de ander begon mijn stijve tepels te likken. Nu stond ik dus tussen de twee mannen in. Ik voelde beide lullen druppelen op mijn bovenbenen. Shit ik was geil, heel geil. Met mijn handen zocht ik hun lullen en voelde twee heerlijke harde stijve Spaanse lullen. Hun handen gleden over mijn lijfje en ik stond dan ook snel naakt. Wauw, twee geile Spaanse gasten die me streelde en mijn kutje vingerden, die nu al mega nat was. Ik zakte omlaag en had nu twee geile lullen om te pijpen, ik zoog en likte ze om en om. Het kwijl liep langs mijn kin. Wauw, wat geil en lekker. Eentje zakte door zijn knieën en trok mijn billen open terwijl ik op mijn knieën zat te pijpen. Hij begon me te likken en te vingeren. Ik kwam dan ook heftig klaar. Gelijk voelde ik hoe hij zijn lul in mijn kutje duwde. Wat was dat een lekker en heerlijk geil gevoel. Ik kon niks en werd genomen door een heerlijke Spaanse onbekende lul.

Hij pakte mijn billen stevig en bonkte lekker in me. Ik had soms moeite om te pijpen. Al snel lag ik op mijn rug en de volgende lag heerlijk diep in me te pompen. Wauw, pijpen en neuken tegelijk wat een genot. De heren wisselden vaak en ik liet met gaan als een geile slet. Geen standje was te gek en de heren naaiden me een aantal keren naar een heerlijke geil hoogtepunt. Langzaam werd mijn geile kontje betrokken bij het geile schouwspel. Ik werd nu ook heerlijk anaal genomen door de mannen. Steeds een lul diep in me en een mond gevuld. Ik zat op een lul diep in mijn kutje en wilde die andere in mijn kontje. Ik wilde nu zelf eens ervaren hoe het zou voelen met twee lullen in mijn gaatjes. Langzaam voelde ik die twee lullen in me glijden. Even pijnlijk maar dat verdween snel en was er alleen nog maar genot. Wauw, wat was dat een heerlijk gevoel twee lullen die in je glijden. De heren waren gelukkig wel voorzichtig en langzaam ging het tempo omhoog. Mijn borsten en tepels heerlijk gelikt en twee lullen die in mijn beide gaatjes gleden. Ook dit gebeurde in diverse standjes en ik werd echt suf geneukt. Letterlijk door geneukt. Ik lag op mijn rug en een van die gasten pompte stevig in mijn kut en gromde en spoot zijn lading zaad over en tegen mijn kut op. De volgende in mijn strakke kontje deed het best wel ruw maar niet het duurde niet lang en daar was zijn zaad in mijn kontje.

We liepen met ons drieën de zee in en spoelden ons schoon. Het water was heerlijk. En na een kleine tien minuten voelde ik in zee de eerste lul alweer in me glijden. Daarna in de branding werd ik wederom door deze twee Spaanse minnaars heerlijk geneukt. Gewoon open en bloot in de branding. Mijn kutje lekte heftig van deze geile ranzige sex partij in de branding. Die lullen gingen weer van kut naar kont naar mond. Steeds was ik gevuld. Ik liet me helemaal gaan en niks was me te gek. Ik was zo geil en genoot er zo van dat ik alles nog een keer wilde. Ik lag nu op mijn rug, pijpte een lul en die gast hield mijn benen wijd omhoog. Die andere speelde heerlijk met mijn kutje. Hij duwde er steeds meer vingers in en voordat ik het door had zat zijn hele hand in mijn kut. Wauw, dat had ik nog nooit geprobeerd en het voelde op dat moment erg lekker. Niet veel later voelde ik twee lullen in mijn kut glijden. Pijnlijk en lekker te gelijk om zo beide lullen te voelen klaar komen in mijn kut. Ze spoten bijna te gelijk hun lullen leeg in mijn geile kut. Ik spoelde me schoon en lag suf en door geneukt op het strand. Terwijl ik terug liep dacht ik na over wat ik had gedaan. Tja, ik had de vrije hand en had deze met veel plezier genomen.

Mijn vriend lag al op bed en de volgende ochtend vertelde ik hem wat ik had gedaan. Hij lachte en zei, wauw je bent een geile slet geworden. Ik lachte en zei en doe het zo weer. Die vakantie ben ik nog een aantal keren door die vriend en die twee Spaanse gasten heerlijke verwend op het strand. Terug in Nederland laat ik me nog steeds af en toe lekker gaan en doorsmeren. Soms thuis en soms ergens lekker buiten.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten