Wanneer hij maar wil

Wanneer hij maar wil.

Ik ben steeds een erg seksueel fantasierijk persoon geweest. Voor een portie seks ben ik steeds te vinden. Ik ben al jaren gelukkig gehuwd met een schat van een vrouwtje. Dat zij ook nog eens een erg mooi figuurtje heeft en de juiste maten is dan ook meegenomen. Naast onze vrijpartijen heb ik ook steeds kunnen genieten van een heerlijk masturbatie. En daar is het allemaal met begonnen.

Tijdens één van mijn ruk avontuurtjes voor de computer kwam ze plotseling binnen en betrapte me met mijn hand rond mijn pik kijkend naar seksfilmpjes. Knal, daar zat ik dan, leg het dan maar uit. Eigenlijk viel haar eerste reactie nogal mee en keek ze naar wat ik aan het kijken was. Een filmpje waar de man zijn vrouw uitleende aan een andere man terwijl hij erop toekeek. Ik beken dat spookte al jaren door mijn hoofd om dat eens mee te mogen maken, alleen hoe begon ik daarover en wat zou zij daar wel niet van denken. "Ha, dus jij geilt er op hoe ik seks mee een andere man zou hebben, ik zou het eens moeten doen" hoorde ik ze nog naroepen toen ze toch een beetje boos wegliep. Waarschijnlijk dacht ze dat ik bij haar niet aan mijn trekken kwam en ik zodoende nog een nabehandeling nodig had via trekken aan mijn pik. Na wat dagen gingen we uit eten en toen begonnen we over het voorval. "Zou je dat echt willen dat ik met iemand anders neuk," vroeg ze. "Tja," bekende ik, "dat is één van mijn dromen." Waarschijnlijk omdat we al jaren samen zijn is er inderdaad een beetje sleur in ons seksleven gekomen en dit zou het een nieuw impuls kunnen geven. We werden allebei geiler en heter naarmate het gesprek erover vorderde en op het einde waren we overeen gekomen dat we dat eens in praktijk gingen brengen. Daar ik meer ervaring heb op de computer vroeg ze me om eens te proberen voor haar een goede man te zoeken.

Een man vinden was blijkbaar geen probleem, met tientallen vlogen de reacties me voorbij over mijn computer scherm. Wat me tenslotte nieuwsgierig maakte was dat iemand een cuckold relatie voorstelde. Ik had er wel eens iets vluchtig over gelezen en wist min of meer, dat hij je vrouw zou neuken en dat ik er op kon toezien. Dat zou de man worden dacht ik. Wat meer informatie gezocht over het onderwerp en dat sprak mij meer en meer aan. Daarna wat foto’s uitgewisseld en dat viel wel mee voor beide partijen. Een afspraakje volgde toen snel. Mijn vrouw had zich uitgebreid voorbereid, hygiënisch tip top in orde, sexy lingerie aan en mooi opgemaakt. We waren er klaar voor. De kennismaking viel mee en de zenuwen waren vlug over. Mijn vrouw had een vrij diep bloesje aan en bij het nippen aan haar drankje kon hij al even wat mooi’s zien van haar mooi gevormde borsten. Ook haar kort rokje schoof wat naar boven en haar sexy kousen en een tipje van haar kanten slipje waren toen zichtbaar, geil zicht, wat zou onze gast daar van denken. Ik vermoede dat hij nu al met een grote dikke paal in zijn broek zou zitten. Na wat afspraken te hebben gemaakt over wat wel en niet kon enz, gingen we naar de slaapkamer. Ik trok me stilzwijgend terug op een stoeltje en voor de rest hadden ze geen last meer van mij, ze konden doen wat ze wilden ik zou me op geen enkel moment met hun bemoeien, de avond was voor hen.

Ze begonnen rechtopstaand elkaar te betasten en handen gleden over beiden lichamen. Stukje voor stukje kleding verdween van hun lichamen en mijn pik stond op barsten bij dit schouwspel. Hij deed het werkelijk vakkundig en gaf haar een aangenaam gevoel. Dan werd het vrijspel op bed voorgezet. Zijn vingers deden wonderlijke dingen bij haar en in combinatie met zijn mond beleefde ze het ene orgasme naar het andere. Van een voorspel gesproken, ik beken dat ik me een klein mannetje voelde als ik hem bezig zag. Dan trok ze hem zalig af en daarna pijpte ze hemels zijn pik af, zaadballen inclusief. Ik zag haar mond zelfs in de richting van zijn kontje gaan. Toen was het tijd om over te gaan tot het neuken. Haar kutje was kletsnat dat kon ik wel horen en zonder moeite schoof hij zijn lul beetje bij beetje diep in haar spleetje. We hadden op voorhand toestemming gegeven om het zonder condoom te doen. Stom misschien, gevaarlijk in deze tijd, ja maar het gevoel van vertrouwen wat we in elkaar hadden bij onze gesprekken gaf de doorslag. Geen condoom dus en als er later iets van komt konden we niemand iets verwijten want we hadden bewust toegestemd. Tientallen minuten in vele standjes lagen ze voor mijn ogen te kronkelen. Man, wat een superlover was die gast, bij mij spoot mijn zaad al na maximaal vijf minuutjes in haar gewillige spleet. Hoe kon hij dat toch uithouden. Het werd mij met de minuut duidelijker dat ik een neukertje van niets ben. Vroegtijdig lossen en de vrouw weinig of niet bevredigd. Ik besefte alles duidelijk nu, terwijl zij de beurt van haar leven kreeg. Kris, ja dat is zijn naam kwam ook wel drie keer klaar bij haar. En ik, moet bekennen dat ik ergens onderweg een spontane spuitbeurt had gekregen? Dat was al lang geleden, dan moest ik terug gaan naar mijn tienerjaren, je moet niet vragen hoe me dit had opgewonden. Alles plakte in mijn onderbroek en mijn pik was die avond niet meer slap te krijgen. Toen ze uitgeblust waren mocht ik bij hen komen zitten en ik zag dat op het laken grote natte vlekken te zien waren. Sperma vlekken vermengd met kutvocht. Uit haar neukgrotje sijpelde trouwens nog geregeld een gulpje heerlijk (sperma) vocht. Wat kreeg ik een zin om mijn mond daar op te zetten en dit eens te proeven, ruiken en uit te likken. Ik denk dat hij dat wel in de gaten had, want hij pakte me een beetje hard achter mijn hoofd vast en duwde mij naar haar kutje. "Kom boy, lik haar schoon en haal daarna wat te drinken." Gedwee gehoorzaamde ik en volgde zijn bevel. Daarna moest ik de kamer verlaten en hen nog wat privé laten napraten.

Een volgende afspraak werd al gemaakt na amper één week. Mijn vrouw had duidelijk de smaak te pakken en had nog veel in te halen op seksgebied, daar ik veel tekort ben geschoten al die jaren. Ik kwam ook aan mijn trekken op deze manier zo liet ik alles maar aan haar over, hoe het verder zou verlopen. Toen hij weer verscheen had ze zelf ook al een hoop informatie opgezocht op internet over cuckold en die dag begon ik dat ook te merken in alles en nog wat. Ook hij was veel baziger tegen mij, hadden ze dit afgesproken of was hij nu iets brutaler na de eerste keer. Deze keer werd ik naakt vastgebonden op de stoel en kon ik me dus niet aftrekken terwijl ze bezig waren, een ware marteling dus. Toen zijn pik werd bevrijd kwam hij plotseling naar mij toe en stak zijn pik tegen mijn lippen. "Pijpen, nat likken en klaar voor gebruik maken," zei hij. "Met deze grote warme pik ga ik zo even jouw vrouw neuken, boy." Hij perste zijn pik naar binnen en ik moest bijna kokhalzen toen hij te diep doordrukte. Mijn eerste pik was nu een feit, en ik moet bekennen dat ik er toch wel geil van werd. Ik zag hoe mijn vrouw zich aan het vingeren was op toen ze dit zag. Nadat hij was opgewarmd bleef ik beduusd achter en gingen ze neuken. Weer speelde voor mijn ogen de heerlijkste taferelen af en de bijgaande geluiden klonken als engelen muziek in mijn oren. Net als een weekje geleden moest ik bevestigen wat een geweldige minnaar hij wel was, veel beter dan ik ooit ben geweest. Tja, ik ben duidelijk zwaar tekort geschoten in mijn huwelijksplicht, maar ik was blij voor haar dat ze nu wel eens super kon genieten bij hem. Haar smoeltje heb ik in mijn leven nog nooit zo geil gezien en de manier waarop ze klaarkwam had ik ook nog nooit meegemaakt. Ik beleefde net als zij de mooiste momenten op seksgebied. Toen ze na verschillende lange neukbeurten uitgeblust waren, werd ik losgemaakt en ik kreeg welgeteld één minuut om klaar te komen riepen ze in koor. Mijn voorvocht liep er al flink uit en welgeteld tien trekken later spoot ik mijn eigen buik onder met massa’s warm zaad. "Jij slaapt net als verleden week op die grote natte plekken in bed" zei ze. "Kan je heel de nacht denken aan ons." Ongemakkelijk maar toch met plezier volgde ik haar bevel op.

Later die week toen ik thuis kwam van het werk was ze nog niet thuis, gewoonlijk is ze net voor mij thuis. Toen ze bijna twee uur later thuiskwam was ik natuurlijk zeer bezorgd en nieuwsgierig waarom ze zo laat was. "Wel, ik kreeg een enorme geile bui en zin om een potje te neuken en ik heb toen getelefoneerd met Kris of hij ook een halve dag vrij kon krijgen op het werk. Het lukte en toen hebben we een paar uurtjes lekker gesekst." Toen trok ze haar jurkje omhoog en ik keek naar haar slipje dat doordrongen was van het vocht. Ik rook ook de onmiskenbare geur van sperma. Toen trok ze haar slipje uit en stak dit onder mijn neus. "Hier het bewijs van onze neukpartij." Ik rook en likte over de stof en probeerde zoveel mogelijk vocht op te slurpen en mijn gedachten dwaalden naar af naar hun namiddag. "Kleed je nu uit en ga op de grond liggen. Toen kwam ze gehurkt over mijn gezicht zitten en haar natte warme vochtige spleet bedekte mijn lippen. "Laat me nog een keer klaarkomen en trek je pik ondertussen af." Mijn hand rukte als een gek over mijn lul en ik likte haar volledig droog. Mijn zaad lag natuurlijk weeral veel te vlug op mijn buik, maar ik bleef toch door rukken tot ook zij schokkend klaarkwam. Nu moest ik langs de binnenkant met haar slipje mijn sperma opvegen. Nadat, dat gebeurt was moest ik het aantrekken en zo de rest van de avond en nacht er in rondlopen en slapen. "Kan je de bewijzen voelen" zei ze, "en dat zal je nog meer moeten doen in de toekomst." Dat beloofde wat en wat zijn die twee allemaal van plan met mij.

Ik zal nog één belevenis vertellen want anders wordt het te langdradig. Toen hij weer eens op uitnodiging van mijn vrouw aanwezig was hadden ze het volgende bedacht. Ik mocht deze keer niet lijfelijk aanwezig zijn op de slaapkamer waar ze hun liefdesspel gingen voltrekken. Nee, nadat ik even naar het voorspel mocht kijken moest ik me naakt op de andere slaapkamer op mijn buik leggen. Armen en benen wijd gespreid en deze werden vastgebonden dan kon ik me niet aftrekken. Maar Kris had een leuk speeltje mee genomen zei hij. Ik voelde een koude glibberige massa over mijn kontgaatje gesmeerd worden. Dan voelde ik iets er tegenaan (waarschijnlijk een buttplug) en binnendringen. Wat voelde ik mijn kontje ver openrekken en alhoewel het pijn deed voelde ik door mijn geilheid al de helft minder pijn. Dan stak hij een bruin flesje onder mijn neus en moest ik flink snuiven (later hoorde ik dat het over poppers ging). Wat nu, ik deed dat dan maar en voelde ogenblikkelijk een warme gloed over me heen gaan. Ik werd ook nog geiler dan ik al was en op dat moment drukte hij zijn speeltje volledig door en verdween het volledig in mijn darmen. Ik was werkelijk opengescheurd, wat een groot ding had ik te verwerken gekregen. Maar na weer een flinke snuif begon mijn pijn over te gaan in lust. Nu verdwenen ze naar de andere slaapkamer en lieten ze me zo uren liggen. Mijn oren hebben wel goed alle seksgeluiden en het gekreun opgevangen, alleen het visuele bleef als een ware marteling natuurlijk achter. Ik hoop dat ik de volgende keer weer mag toekijken want dat is het geilste wat ik kan beleven. Ik was toch klaargekomen door mijn pik over de lakens te schuren en toen ze dat later bemerkte kreeg ik wat diepe nagelkrassen en klappen op mijn billen. Ze zouden later nog wel een gepaste straf uitdokteren.

Kris is nu een geregelde gast bij ons en hij neukt mijn vrouw waar en wanneer hij maar wil. En of ik haar nog mag neuken? Ja toch wel, minder als vroeger dat wel, misschien als een soort beloning of zo, ik vraag er niet naar. Zoals je weet is ze toch vlug van mij af, die paar minuutjes gunt ze me nog wel. Voor hoe lang ik haar nog mag neuken dat weet ik natuurlijk niet. Haar kontje die nu wel geneukt wordt heb ik nooit mogen betreden en haar kutje wordt misschien later ook wel taboe voor mij? Als ik haar kutje maar mag likken, wat met toekijken en mezelf aftrekken ben ik al zeer gelukkig en zij komt nu ook meer dan ruimschoots aan haar trekken. Iedereen gelukkig dus, wat wil een mens nog meer?

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb