Wandeling tijdens de vakantie.

Thuis hebben mijn vrouw en ik het er nog vaak over, die keer dat we tijdens onze vakantie door een bos wandelden. Opeens zag je een half verscholen bunker, je holde er heen en ging een gang in. Iets verder zag je een deur waar licht uit kwam en je werd heel nieuwsgierig. Je keek door de kier van de deur naar binnen en zag al die mannen en een vrouw, de vrouw ging helemaal uit haar dak. Ze stond op een been en haar andere been werd opgetild, zodat een man haar klitje kon bewerken, een andere man neukte haar in haar kutje en twee anderen hielden haar hoofd vast en neukten haar mondje tot helemaal achterin haar keel. Je stond zo een minuutje te kijken en je tepels werden hard en je kutje begon zo te kriebelen dat je er niet vanaf kon blijven. Ik stond achter je en keek mee. Je voelde mijn inmiddels grote stijve pik tegen je kontje kloppen terwijl ik je borsten streelde, daar word ik altijd geil van. Mijn hand ging onder je rok in je slipje en ik voelde dat je drijfnat was, je slipje zat al vol met kutgeil. Ik begon je kutje te vingeren en je klitje te bewerken, voelde aan je tepels en zoende je nek terwijl we stonden te kijken hoe die vrouw aan alle kanten wordt gepakt.

Ze pakken haar hoofd en kontje stevig vast, ze houdt blijkbaar van ruig en beginnen hard in haar beschikbare gaatjes te rammen. "Harder" zegt ze hijgend, en dat doen ze. Ik wrijf over je klitje en je kan er niks aan doen, maar je schokt en geeft een kreun. Op dat moment kijkt iedereen om, ze zien ons staan! Versteend staan we daar. De vrouw loopt naar ons toe en zegt "zo, vermaken jullie je een beetje?" En ze trekt ons mee naar binnen, "vinden jullie het leuk?" Nou, we gaan niet liegen en zeggen "ja". "Zou jij dat ook wel willen" vraagt ze, en tot je eigen stomme verbazing zeg je "ja , dat lijkt me heel geil!" En ze zegt "hee mannen, kijk eens wat een lekker teefje", ze tilt je lange haren op en laat ze wapperen. "Wat een mooi koppie heeft ze ! Wil je jezelf laten zien ?" "Ja" zeg je. "Nou, waar wacht je nog op" zegt ze tegen mij, "trek haar kleren uit." Ik trek je rok en slipje uit en mijn kleren ook en ik vind het super geil dat je zo kinky bent. Ik til je been op en pak mijn grote lul en steek die langzaam, zodat iedereen het kan zien, in je super geile spleetje. De mannen staan er omheen en trekken aan hun pikken, je wordt er super heet van en hijgend maak je opeens een lik beweging met je tong naar die pikken. Dan komen ze dichterbij en strelen ze je over je hele lichaam, ze pakken je hoofd beet en de eerste steekt een grote pik in je mondje en je begint te zuigen. Nu wordt je aan twee kanten tegelijk geneukt, een droom wordt werkelijkheid !

Je voelt ze stampen lekker diep van binnen, ze vinden je zo geil! De vrouw vindt het ook geil om te zien en vingert haar kutje terwijl ze af en toe klapjes geeft op je kontje en opmerkingen maakt als, "neuk dat geile teefje, ze wil het, ze is er klaar voor." Dan knijpt ze in je klitje en zegt ze, "knijp hem klaar met je geile kutje, meid!" Ik trek mijn pik uit je kutje want ik wil nog niet komen en meteen wordt je geile gaatje weer opgevuld door een andere grote pik. Heerlijk die vreemde pikken in je kutje!! "Maak een filmpje!!" hijg je. "Ik wil morgen klaarkomen op mijn eigen filmpje!" En dat doe ik voor je. Ze pakken je kontje vast en neuken je kutje achterlangs, jij zuigt aan die geile pikken er staan er wel vier om je heen. Terwijl je naar ze opkijkt met je geile zaadvragende oogjes begint de eerste al te spuiten, diep in je keel en over je gezicht. De tweede houdt het niet meer en spuit nu over je rug en op dat moment voel je ook het hete zaad diep in je kutje gespoten worden terwijl de vrouw nog steeds in je klitje knijpt. "Kom klaar teef, kom op" zegt ze! En ze slaat op je kontje. Nu hou jij het ook niet meer en gillend kom je onwijs hard klaar, zoals nooit tevoren. "Aah, ze komt klaar, ze knijpt met haar kutje dat geile teefje" zegt de man die je kutje nu neukt en zijn laatste zaad diep in je spuit. Dan trekt hij zijn pik eruit en de man die net weer zijn pik in je mondje stak trekt hem terug, hij heeft een hele grote pik en je zegt tegen hem "neuk me, hard!" Hij loopt naar je kontje en pakt je bij je billen en begint je heel diep te neuken. Een ander pakt je vast bij je mooie bos haren en steekt zijn pik achter in je keel, terwijl je met geile mooie zaadvragende ogen naar hem opkijkt. "Aaaah, zo’n mooie meid" zegt hij. Zijn pik zit achter in je keeltje en je pijpt hem klaar en hij begint meteen te spuiten, hij wrijft over je keel en zegt "slikken meisje." Je kan niet anders en dat doe je met een tevreden blik in je ogen. Je bent net klaar gekomen en je wordt alweer stevig geneukt. Dan zeg je, "kom op, spuit me vol" en ja de volgende pik spuit je nu vol! "O, schat dit wordt zo’n geil filmpje" zeg je. Je gaat helemaal los en nu ga je bovenop een pik zitten en begint te rijden. Je haren gaan op en neer en je mooie gezicht is super geil, met nog spetters sperma erop. Dan voel je die grote pik steeds dieper gaan, je bepaald nu zelf hoe diep maar je wilt hem helemaal! Je knijpt met je kutje en dat heeft zijn effect, je voelt zijn pik diep in je kloppen. Je kijkt vragend om je heen en verschillende andere mannen komen dichterbij, je begint ze om beurten te zuigen en regelmatig komen ze klaar en neuken ze je achter elkaar. Allemaal vreemde grote pikken spuiten je vol in je gewillige gaatjes en over je heen, ze gaan maar door! Ooh, daar kick je zo op! Dit zal je nooit meer vergeten! Al die pikken die zo ongelofelijk op jou geilen!

De vrouw is inmiddels ook klaar gekomen en loopt weer naar je toe en wrijft het geil van die mannen uit over je lichaam. "Mmmm , je bent zo’n geil teefje!" zegt ze. "Kom op, laat ze allemaal spuiten!" Jij hebt de rest van je leven een filmpje om op klaar te komen! Ik film door, en je kijkt mij steeds weer aan en je weet dat ik het super geil vindt. Dat windt je nog meer op. Je kutje wordt nu vol gespoten door de pik waar je op zit en je gaat op je rug liggen met je benen wijd en zegt tegen mij. "Geef die camera even aan een ander en spuit me ook vol!" Ik ga bovenop je liggen je zuigt en likt mijn tepel als ik mijn super grote geile pik langzaam in je spleetje duw en je begin te neuken, steeds harder. "Neuk me!" schreeuw je. Ik kijk je aan in je mooie lichte ogen en je gezichtje, je kijkt zo ontzettend geil! "Mmm, jij bent zo mooi." Zeg ik en ik voel je spleetje knijpen rond mijn dikke pik. Ik knijp in je tepels en ram hard en diep in je spleetje, je voelt me bonken tegen je klitje en je wilt mijn zaad diep in je voelen. "Ja kom, spuit me ook vol" zeg je. Ik geef je een zoen op je mond terwijl ik door je haren streel en kom dan klaar, heel diep achter in je heerlijke geile knijpende kutje. Je voelt massa’s van mijn zaad diep in je gespoten worden terwijl je me aankijkt en de camera nu op je ogen inzoomt.

We drogen ons helemaal af en trekken onze kleren weer aan terwijl er regelmatig iemand even in je kontje knijpt of over je borsten aait of likt, je bent zo heet! Je bent de beste en de mooiste ! We nemen afscheid, je krijgt nog wat klapjes op je kontje als compliment en ze vragen of we vaker langs willen komen. Met je volgespoten natte kutje loop je de bunker weer uit. Je voelt je gezwollen gigantisch geneukte spleetje en bij elke stap loopt het zaad er uit, zo langs je benen naar beneden. Arm in arm lopen we zo terug, je bent nog heel vaak klaargekomen, terwijl je naar het bewuste filmpje keek.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten