Wandeling door het park.

Het begon allemaal op een feestje.Veel drinken korte rokjes en iets openstaande bloesjes. Mannenogen gleden tussen de benen van de vrouwen als ze opstonden of in de bloesjes als ze voorover bukten. Bij vele had je vrij zicht ook omdat de vrouwtjes er aangeschoten en nonchalant bijzaten. Zo ook mijn vrouw Rita. Ze zag er leuk uit voor haar 40 jaar en genoot van de aanacht die ze kreeg. Normaal was ze zo lekker preuts maar nu lachte ze er toch om, ook omdat Mandy haar op alles attent maakte. Mandy een geil teefje van over de dertig die door velen gebruikt was. Ze was het tegenovergestelde van mijn vrouw, hoewel mijn vrouw best leuke wensen en dromen had.

Zo zou ze best eens door twee mannen genomen willen worden in de lift of aangerand willen worden in het bos. Altijd kwamen er twee mannen aan te pas. Als ze mij pijpte draaide haar kont al of ze er een lul in kreeg. Ik vond het best leuk maar mijn vrouw Rita voerde haar wensen alleen nooit uit maar Mandy wel, zowel met mannen als met vrouwen deed ze het. Rita zou het nooit met een vrouw doen en dat wist Mandy. Ze deed er nooit een poging toe maar plaagde haar wel. "Kijk Steven die zit zo tussen je benen te kijken". Rita giechelde en keek stiekem zijn richting op. Steven keek snel voor zich en Rita lachte inwendig. Ja ze waren die avond best op de hitsige toer zo zittend aan het tafeltje. Maar de avond ging voorbij, jammer maar waar en ze stonden zwaaiend op. Lam en dronken van de cola cognac. Ze gierden van het lachen en Mandy ondersteunde Rita die laveloos was. Zo wankelde ze naar de uitgang, lachend en brullend van het lachen om hun eigen ongecontroleerde bewegingen. Buiten in de frisse lucht ging het iets beter en ze liepen ver voor ons uit.

Vaak liepen we met dezelfde groep door het park naar huis, onze huizen stonden vlak bij elkaar. Zo ook die avond. Bram een buurman, Wim een verre neef van hem en John een sloom maar aardig figuur. Ze liepen onvast naast en achter me en keken lachend naar de twee meiden. Natuurlijk wisten ze dat Rita mijn vrouw was. Mandy woonde iets verder als ons en woonde samen met Hans een aardige Bi man. Mandy gaf Rita een hand en sprong op een bankje, Rita’s hand vasthoudend liep ze erover en sprong er aan het einde af. Haar rokje waaide door de sprong op en iedereen keek zo tegen haar gele slipje. "Lekker" zei Bram lachend en ik knikte. Wim zei lachend, "nu Rita". Hij keek mij schalks aan en ik grijnsde. En ja hoor prompt deed Rita het, aangemoedigd door Mandy en ook zij sprong. Iedereen keek hoe Rita even in haar slipje stond. Mandy gierde en lachte en zei, "goh joh leuk slipje heb je aan Rita". Rita lachte en zei "ja, jij ook" en samen brulden ze het uit. Het ging snel maar iedereen had haar witte slipje gezien. Lekker vrouwtje Kees zei Bram grijnzend. Ik knikte en lachte. Wankel en langzaam liepen de meiden door.

Ondertussen zat Mandy brutaal om te kijken en ze liep langzamer zodat wij naderden. Ze praatte tegen Rita, "ze kijken wel geil he". Rita lachte en knikte. Mandy keek omlaag in Rita’s bloesje en zei, "je hebt lekkere tieten". "Nou" zei Rita lachend en duwde Mandy’s gezicht weg. Mandy lachte en zei "kom op laat ze eens zien". "Ben je gek" lalde Rita en keek giechelend als een jong schoolmeisje om. We lachten en ik zei plagend, "dat doet ze nooit". "Wat niet" zei Rita en Mandy zei, "dat durft ze niet". Rita zei, "als jij het doet doe ik het ook". Dat was compleet fout en ik wist dat ze voor de bijl zou gaan omdat Mandy het zeker wel deed. Mandy liet Rita los en in een ruk trok ze haar bloesje uit haar rokje en tilde ze alles op. Iedereen kon haar leuke kleine tietjes zien en Rita lachte uitbundig. Ik vroeg me af of ze het zou durven. Ik zag haar twijfelen. Ze keek om naar mij en ze had een blos op haar wangen. Ik haalde mijn schouders op van, ja beloofd is beloofd en ze trok langzaam haar bloesje omhoog. De drie mannen joelden en verlegen kijkend ontblootte ze haar borsten. "Zo, mooi zeg" joelde Mandy lachend. Rita lachte, haar verlegenheid was totaal weg door de drank. Wist ze eigenlijk nog wel wat ze deed, ik betwijfelde het. "Nu nog even dit" en lachend trok ze Rita’s rokje omhoog.

"Hee, laat dat " gilde Rita lachend en ze probeerde haar rokje omlaag te trekken. "Wat een lekker geil wijf", zei Wim en ik zag duidelijk dat hij geil op haar was. Ik lachte en zei geil en schor, "wat let je". Hij keek me aan en lachte en keek naar Rita die zich wankel met een los bloesje van Mandy probeerde te ontdoen. Mandy viel haast en liet Rita's rokje los. "Laat je eigen slipje maar zien" zei Rita en Mandy tilde meteen haar rokje omhoog en riep, "wie heeft er interesse". John zei meteen, "ik". "En wie heeft interesse in haar" en ze wees op Rita. "Ik, ik" zeiden Bram en Wim lachend op Rita aflopend. Rita kirde en lachte. Bram's arm gleed om haar heup en ze steunde zwaar tegen Bram aan. Wim's arm lag om haar nek en zijn hand opende Rita's bloesje en gleed erin, haar borst omvattend en knedend. Rita kreunde zacht, ik wist hoe gevoelig haar borsten waren. Ze duwde de handen niet weg, ze keek er glazig naar en gromde zacht. Haar bloesje hing nu los om haar ranke schouders, haar borsten trilden wellustig. Bram trok Rita's rokje los en het viel op de grond. Nu was ze op haar slipje na naakt en het maakte haar niets uit. Bram haalde zijn pik uit zijn broek pakte Rita's hand en bracht die er heen. Rita voelde en betaste en streelde die en kreunde, "oh, oh, wat een pik" en ze keek Bram aan. Bram kuste haar vol op de mond en zachtjes beantwoorde ze die.

Ik hoorde Bram grommen, "kom op pijpen jij geile slet". Rita kreunde en liet zich door Bram voorover duwen en zo stond ze voorover met open mond en ze nam Bram's stijve in haar mond, haar lippen om de warme geile pik sluitend. Wim stond achter haar en streelde haar kont en tussen haar benen haar bolle kutje. Ze kermde en hijgde en liet zich gaan alsof het dagelijkse kost was. Nooit had ik dit van haar verwacht maar wel gehoopt dat ze zich ooit door een ander zou laten nemen. Wim trok wild aan Rita’s bloesje en trok die uit. Rita leek het niet te voelen, wel voelde ze hoe Wim haar kruisje opzij duwde en speelde met haar kutlipjes. Rita kreunde luid en hijgend riep ze, "ooh neuk me, neuk me". Wim opende zijn broek en duwde zijn eikel tussen haar lipjes. Haar benen gingen gewillig uiteen, ze wou het en Wim duwde hard zijn pik in haar en Rita kermde, "ja, ja, ja". Ritmisch neukte hij mijn vrouw en ik genoot er van dat Rita zo genoot. Wim trok aan haar slipje dat knapte en op de grond viel. Rita hijgde en draaide wellustig met haar bezwete naakte lichaam. Wim neukte haar en streelde en kneedde haar borsten en Bram hing achterover tegen een muur en trok aan Rita's haren, zijn pik diep in haar keel stotend.

Het was een geil tafereel zelfs Mandy keek er geil naar terwijl ze met John zijn pik speelde. John bekeek hun gretig en zei geil, "ik wil ook". "Straks" zei Mandy en ze keek naar mij, ik knikte. Bram hijgde en keek hemels en schokkend spoot hij zijn zaad in haar keel, ze klokte en slikte en gromde en smakte toen ze alles had doorgeslikt. Bram sloot zijn broek en nu ging ik voor haar staan en stak ik mijn pik in haar mond. Ik wou haar een tweede keer zien slikken. Ze gilde en ze kwam klaar toen Wim zijn zaad in haar kut spoot, "jaahh, jaaah" kreunde ze en ze kronkelde hemels kijkend. Wim lachte en zei schor "lekker geil wijf" en hij keerde zich van haar af. John nam zijn plaats in en stootte nu zijn grote pik in haar. Ze kermde en sidderde, John had haar heupen stevig vast en stootte zijn pik hard en diep naar binnen. Haar lijfje schokte en mijn pik stootte daardoor nog dieper in haar keel. Ze kokhalsde maar ze genoot van elke stoot. Oohh zo lekker en ik sloot mijn ogen terwijl ze mij pijpte. Ik voelde dat ik klaar ging komen, ik hield haar hoofd vast en spoot mijn zaad diep in haar keel. Ze klokte wild om te slikken maar kreeg het niet weg. John spoot en Rita keek verheerlijkt en ik zag dat ze voor de tweede keer klaar kwam. "Jaahhh, jaaah" hijgde, kermde en kreunde ze. John gromde en zei hees, "jij lekker geile meid, ik wil je vaker" en Rita kirde "jaahhh, jaah".

Ik hielp haar daarna met aankleden Maar duwde haar slipje in mijn broekzak. Rita lachte en kirde en Mandy ondersteunde haar weer. "Ik ben geneukt" zei Rita kirrend als een meisje van twaalf. "Dat ben je zeker geile kut" zei Mandy en beide lachte ze. Langs Rita’s dijen en knieën lekte ze sperma van Wim en John, langs haar kin droop het zaad van Bram en mezelf. Het was een heerlijk gezicht haar zo afgeneukt en gebruikt te zien. Rita mijn eigen preutse vrouw zei. "Ik wil volgende week weer", ze keek om en lachte brutaaltjes tegen me. Ik kreeg opeens het gevoel dat ze niet zo dronken was als ik dacht. Ik lachte en zei, "ja maar dan met nog meer mannen". Mandy giechelde en zei, ik denk dat ze wel een vijfde man kan hebben". Rita grijnsde alleen maar en wankel liepen we naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten