Wandeling door de bossen.

Het was een zonnige dag en we maakten een wandeling door de bossen. Wat was ik gek op mijn lieve, donkere meisje, vandaag gekleed in een schattig, zwart-wit gestreept rokje en een strak hemdje, waar haar volle borsten prachtig in uitkwamen. Haar forse tepels priemden brutaal door de dunne, zwarte stof van haar topje. Op mijn aandringen had ze die ochtend haar beha uitgelaten. Ze vond het altijd wel leuk, om zich een beetje uitdagend te kleden en te pronken met haar grote borsten en lange, slanke benen. Godallemachtig, wat zag ze er vreselijk sexy uit! Ik werd er geil van!

Hand in hand volgden we het smalle pad langs een riviertje. Tijdens het lopen gaf ik haar de hele tijd kleine kusjes en greep ik steeds onder haar rokje, om zachtjes in haar billen te knijpen, wat ze zich giechelend liet welgevallen. Ook kon ik het niet laten om af en toe naar haar borsten te graaien, ze te kneden en haar tepels tussen duim en wijsvinger te rollen dwars door de stof van haar topje heen. Ik voelde ze snel verstijven. Daar werd ik zo mogelijk nog geiler van, dan ik al was.

Ook haar liet het blijkbaar niet onberoerd, want ze hijgde zachtjes in mijn oor en kuste me steeds hartstochtelijk terug. Wel wierp ze steeds schichtige blikken om zich heen, om te zien of er toevallig niet iemand in de buurt was, telkens als ik onder haar rokje greep of haar borsten kneedde. Maar we waren de hele middag nog geen mens tegengekomen.

We verlieten het smalle paadje om aan de oever van het riviertje te gaan zitten en een beetje met elkaar te flikflooien. Allereerst gaven we ons over aan een heerlijke, lange, geile tongzoen. Terwijl onze tongen wellustig om elkaar heen kronkelden, greep ik onder haar rokje en kneep zachtjes in haar venusheuvel. Toen mijn vingers iets lager gleden, voelde ik de vochtige hitte van haar poesje door de stof van haar slipje heen!

Zij werd er kennelijk ook behoorlijk geil van, want ze spreidde haar benen steeds verder, zodat ik beter bij haar kutje kon. Ik schoof het kruis van haar broekje opzij en vingerde haar met vaardige, tedere bewegingen. Wat was ze nat! Ondertussen kneedde ze de bobbel in mijn broek wild en ruw, terwijl we zalig bleven tongen. Mijn lul stond zowat op knappen en knelde pijnlijk in mijn broek!

Toen onze lippen even scheidden, hijgde ik opgewonden “Mag ik hem er even in stoppen?” Ze schonk me een ondeugende glimlach en vroeg “Alweer?” Ik had haar die ochtend in bed ook al een keer volgepompt. “Ah toe, laat me nou even”, smeekte ik. “Ik ben zo vreselijk geil!” Ze hijgde “Ik heb zelf ook eigenlijk best wel zin, maar stel je voor, dat er iemand voorbij komt?” Altijd als we in de vrije natuur neukten, was ze als de dood, dat iemand ons zou betrappen, hoewel dat jammer genoeg nog nooit gebeurd was. “Ach, het is maar een vluggertje”, antwoordde ik. Toen bleef het een ogenblik stil, waarin ze even met zichzelf overlegde. “Nou, vooruit dan!” gaf ze uiteindelijk toe. “Maar ik kleed me niet uit!” zei ze op besliste toon. “Dat hoeft ook niet”, grijnsde ik en ik maakte alvast mijn riem los.

Ze ging op handen en knieën voor me in het gras zitten en stak haar lekkere kontje uitnodigend in mijn richting omhoog. Ik knielde vlak achter haar en liet mijn broek zakken. Toen rukte ik ook mijn onderbroek omlaag en mijn keiharde lul sprong als een duveltje uit een doosje tevoorschijn. Hij was zo stijf, dat hij met een duidelijk hoorbaar klapje tegen mijn onderbuik sloeg, nu hij opeens uit de beknelling van mijn onderbroek bevrijd werd. Snel schoof ik haar rokje omhoog en trok met beide handen haar slipje een stukje naar beneden. Ik manoeuvreerde mijn stijve tot vlak voor haar geile spleetje en keek nog vlug even om me heen.

En toen zag ik hem staan, aan de overkant van het riviertje, in zijn blauwe overall, de boer! Hij was waarschijnlijk aan het werk geweest op de tegenoverliggende akker en had zijn werkplek even verlaten om te gaan pissen of zo, toen hij ons in de gaten had gekregen. Hij stond ons wijdbeens ongegeneerd aan te gapen. Met zijn hand ter hoogte van zijn kruis voelde hij aan zijn lul door de stugge stof van zijn overall heen. Ondertussen keek hij me geil grijnzend aan.

Mijn meisje had gelukkig niets door, want haar hoofd bevond zich achter een dichte struik. Vanuit de positie waarin zij zat, werd de hitsige boer volledig aan het oog onttrokken. Maar híj had daarentegen wel een goed zicht op haar verleidelijk achteruit gestoken kontje en op mijn eigen knoertharde erectie! Het was overduidelijk, dat die aanblik hem behoorlijk opwond, want hij kneedde de bobbel in zijn overall met steeds fermere bewegingen, terwijl hij met grote ogen toekeek. Misschien kon hij zelfs wel haar vochtige schaamlipjes zien glinsteren tussen haar ronde billen?

Koortsachtig overlegde ik met mezelf, wat ik nu moest doen. Als ik haar liet merken, dat we bespied werden, zou ze natuurlijk nooit meer in de openlucht met me willen neuken. Dat zou ik verschrikkelijk vinden, want seks in de vrije natuur was wat mij betreft het heerlijkste wat er bestond! Het was iets wat ik voor geen geld ter wereld zou willen missen. Ik keek er altijd naar uit!

Als ik daarentegen niets liet merken, zou ik haar moeten neuken onder het toeziend oog van een wildvreemde toeschouwer. Bovendien bestond nog altijd het risico dat die boerenkinkel zijn aanwezigheid zou verraden. Dan was mijn kans om haar nog eens in de buitenlucht te mogen neuken helemaal definitief verkeken! Maar eerlijk gezegd maakte het idee, mijn meisje te neuken onder de ogen van die hitsige boer, me tegelijkertijd geiler dan ooit! Dus keek ik hem aan en legde mijn vinger op mijn lippen. Hij gaf me een vette knipoog ten teken dat hij het begrepen had.

Mijn meisje begon ondertussen al een beetje ongeduldig te worden, want ze vroeg “Waar wacht je nou nog op, Mark?” Ze schudde haar kontje verleidelijk heen en weer, alsof ze wilde zeggen ‘Wordt er nou nog geneukt, of hoe zit dat?’

Ik klauwde mijn vingers in het zachte vlees van haar beide billen en langzaam liet ik mijn eikel tussen haar schaamlipjes glijden. Een hevig rilling van genot schoot door me heen, zodra de gezwollen, paarsglanzende kop van mijn pik omsloten werd door haar warme, zachte, natte schaamlippen. Ik begon haar met langzame, beheerste halen te neuken. Steeds duwde ik mijn stijve tot aan mijn ballen in haar vochtige gleufje en liet hem daar eventjes zitten, om hem vervolgens langzaam weer terug te laten glijden, tot hij er bijna uit floepte. Dit neukpatroon bleef ik eindeloos herhalen. Mijn meisje begon zachtjes te kreunen van genot.

Ondertussen wierp ik een vlugge blik op de boer en zag, dat hij zijn overall open had geknoopt en zijn stijve lul tevoorschijn had gehaald. Zelfs op die afstand kon ik zien, dat zijn lul niet alleen behoorlijk lang was, maar ook vreselijk dik! Ik zag zijn enorme eikel blinkend oplichten in het felle zonlicht. Hij hield zijn ogen strak op ons gericht en rukte ondertussen met felle bewegingen aan zijn massieve paal. Ik hoopte maar, dat hij niet te luid zou kreunen en alsnog zijn aanwezigheid zou verraden, maar voorlopig leek hij zich nog in te kunnen houden!

Ondertussen werden mijn stoten steeds harder en sneller. Bij iedere diepe stoot ontsnapte er een ingehouden kreun van genot aan de lippen van mijn meisje. Ik graaide naar haar borsten, die hevig op en neer deinden in haar hemdje. Gek van geilheid kneep ik in haar tepels, die bijna net zo hard waren als mijn stijve lul. Ik keek nogmaals even snel naar de boer en zag, dat hij inmiddels als een bezetene aan zijn dikke, stijve paal stond te rukken. Zijn andere hand had hij om zijn enorme balzak gelegd. Hij kneedde zijn grote ballen met ferme bewegingen. Ik kan niet ontkennen, dat ik behoorlijk onder de indruk was van het formaat van zijn lul en ballen! Ik kon aan zijn van genot verwrongen gezicht zien, dat hij net als ik bijna zo ver was!

Ik neukte mijn meisje ondertussen met razendsnelle, keiharde stoten. Dat had effect, want op een gegeven moment kreunde ze “Ooh kut, ik kom!” Terwijl het orgasme in al zijn hevigheid door haar lijf raasde, voelde ik zelf ook een verpletterend orgasme snel naderbij komen. Ik stootte mijn lul nog eenmaal zo hard en zo diep mogelijk in haar kutje en toen kwam het.

Vlak voordat ik klaarkwam liet ik mijn lul uit haar sneetje floepen, zodat grote klodders sperma in meerdere, krachtige stralen over haar kontje en in haar bilspleet spoten. Dat vond ik altijd zo’n vreselijk geil gezicht, dat ik het niet kon laten. Bovendien wilde ik, dat die geile boer me kon zien spuiten! Ik moet toegeven, dat het me een enorme kick gaf, mijn zaad te spuiten voor de ogen van de hengstige boer. Nu zag ik, hoe ook de boer klaarkwam. Enorme zaadklodders belandden voor zijn klompen in het gras. De hoeveelheid sperma, die hij produceerde, was al even indrukwekkend als het formaat van zijn geslacht! Het leek wel, of er geen eind kwam aan de zaadstroom!

Met haar rokje depte ik de spermaklodders van haar billen en veegde er ook nog even mijn lul mee af. ‘Dat droogt wel’, bedacht ik met een glimlach. Snel gebaarde ik naar de boer, dat hij zich uit de voeten moest maken. Hij borg zijn enorme lul op in zijn overall en stak nog even een duim naar me op, terwijl hij me breeduit toelachte. Toen draaide hij zich om en verdween achter het struikgewas. Dat was op het nippertje! Want juist op dat moment richtte mijn meisje zich op en vroeg “Nog steeds niemand te zien?” terwijl ze een beetje angstig om zich heen keek. “Helemaal niemand!” loog ik.

Ik vond het niet erg, dat die boer onze hele neukpartij had gadegeslagen, dat pleziertje gunde ik hem wel. Sterker nog, ik vond het idee, dat er iemand toekeek en zich aftrok, terwijl ik mijn meisje neukte, zelfs enorm opwindend!

Dat was dus de dag, waarop ik ontdekte, hoe heerlijk het is om te neuken en klaar te komen onder het toeziend oog van een of meerdere toeschouwers. Al besefte ik maar al te goed, dat ik door het oog van de naald gekropen was!

Toen we even later weer terug wandelden, zagen we aan de overkant de boer op zijn tractor zitten. Hij hief zijn arm en zwaaide vrolijk naar ons. Mijn meisje wuifde enthousiast terug. “Wat een aardige man”, mompelde ze. “Hij moest eens weten, wat wij zojuist gedaan hebben!” voegde ze er giechelend nog aan toe.

Ik hield wijselijk mijn mond, maar was zeker van plan om nog een keer terug te keren naar deze plek om de boer dan ook mijn meisje te laten neuken!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Lekker geheim sexdaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb