Waar of niet waar ?

Als wij samen in bed liggen en seks hebben vinden we het heerlijk om elkaar onze fantasieën te vertellen of zo maar lekkere geile praat te hebben tijdens de seks. Tijdens de seks vroeg ik haar een geile fantasie te vertellen, terwijl zij met haar kutje aan het spelen was en ik met mijn pik vertelde zij me het volgende.

John, toen ik s'morgens vroeg met nog alle gordijnen dicht in mijn ochtend jas naar beneden liep, hoorde ik geklop op de tuindeur. Het waren twee werknemers die al weken bij ons in de buurt bezig zijn om de buurt op te knappen. In alleen mijn ochtendjas deed ik het gordijn wat opzij en opende ik de tuindeur. Een van de werknemers vertelde dat ze wat nieuwe dingen moesten plaatsen en daarna alles in en om het huis nakijken. Nou zo gezegd zo gedaan ze gingen aan de slag en waren binnen een klein uurtje klaar. Ik dacht hun zijn klaar, dan kan ik naar boven om me te douchen en me aan te kleden. Terwijl ik opstond schoof mijn badjas per ongeluk open en waren mijn borsten behoorlijk zichtbaar, direct zag ik ze naar me kijken. Sorry, zei ik en kreeg er een kleur van. Geeft niks hoor mevrouwtje, zullen we eventjes helpen om ze terug te doen? Ze liepen op me af en voordat ik het wist stonden ze beiden naast me en hadden ze ieder een borst in hun hand, in plaats van mijn borsten terug te doen begonnen ze mijn borsten te strelen. Zo overrompeld als ik was, zo geil werd ik ervan, met hun grote handen streelden ze zacht mijn borsten en maakte mijn tepels hard. Een beetje overrompeld hierdoor bleef ik staan, dit merkte ze want zonder tegen te spartelen liet ik ze hun gang gaan. Ik voelde me lichaam warm worden, wat gebeurde er nu?? Ze openden nu geheel mijn badjas en trokken hem uit, de een nam mijn borst in zijn mond en begon mijn tepel te likken, de andere streelde nog mijn borst maar kwam met zijn mond naar me toe. Door die snelle onverwachtse geiligheid opende ik mijn mond en begon ik met hem te tongen. Door deze snelle reactie van hun kon ik het niet laten, in deze onverwachte geiligheid zo s’morgens vroeg wilde ik hun pikken voelen. Zo tussen hun in staand deed ik bij beiden hun ritsen naar beneden en ging met mijn handen in hun broeken. Wat ik daar voelde was niet mis zeg!!

Beiden pikken had ik er nu uit gehaald, ze hadden allebei een forse dikke pik, langzaam aan begon ik aan die pikken te trekken. Ik begon wat onrustig maar geil te hijgen, er flitste van alles door mijn hoofd. Hier fantaseerde ik over gepakt worden door twee heerlijke harde lullen. Het was eigenlijk alleen maar een fantasie, maar hier stond ik dan. Jij was werken, als je eens wist wat er nu gebeurde, ze streelden mijn borsten, tongde met me, oohhh. Heerlijke geile borsten zei er een, mevrouwtje zei de ander, u staat nu wel aan onze lullen te trekken, maar zou u ze ook willen proeven?? Even was ik weer terug bij wat hier nu gebeurde. Ik dacht ik heb hier nu twee harde pikken in mijn handen, twee handen van hun die mijn borsten bevoelde, een tong in mijn mond???? Neee, neee, jongens we moeten stoppen hoor dit kan echt niet zei ik. Maar, hoe kon ik stoppen?? Dacht ik??? Ik was binnen korte tijd bloedje geil geworden door hun. Mijn tepels waren hard, twee harde pikken die ik aan het aftrekken was, tongzoenend, en naakt,??? Mevrouwtje als u wilt stoppen, stoppen we. Maar terwijl hij dat zei keek hij me aan met geile ogen en gleed zo met zijn hand van mijn borst, over mijn buik zo mijn slipje in en wreef langs mijn klitje met een vinger mijn kutje in. Door deze aanraking op mijn kutje begon ik uit geiligheid weer met die ander te tongen. Mevrouwtje toch, waar komt die nattigheid toch vandaan?? Toch niet van ons mevrouwtje??, maar oké we zullen stoppen.

Ik dacht, John als je dit nu zou zien zou je lekker aan je lul aan het trekken zijn, want dit was zijn fantasie en de mijne. Ik wilde, maar kon niet meer stoppen, die hand in mijn slipje die over mijn kutje aan het wrijven was, en die twee forse pikken in mijn handen maakte me super geil. Ik moet stoppen voordat het te laat is en er meer gebeuren gaat, dit kan niet ik moet, ohhh maar ik ben zo geil nu. Ik zei niets zakte neer op de bank met hun pikken nog in mijn handen, zittend hield ik nu die twee pikken vlakbij mijn mondje. Ik deed mijn mondje open en begon met mijn tong over hun dikke eikels te likken terwijl ik ze langzaam af aan het trekken was. Mevrouwtje heeft trek in pik, zeiden ze tegen elkaar. Ik zei nu niets, opende mijn mondje en al trekkend zoog ik een pik naar binnen. Ik had nu een forse pik diep in mijn keeltje en de ander was ik aan het trekken en zo om en om wisselde ik van pik en liet ik mijn tong over die pikken gaan. Ik keek geil omhoog naar ze en zei, jullie pikken smaken heerlijk zooo lekker hard en groot, dit mag eigenlijk niet gebeuren jongens, zei ik, maar jullie lullen zijn zo hard en geil. Kleed jullie uit, ik wil jullie ook naakt zien zei ik tegen ze.

Tijdens hun uitkleden had ik mijn slipje uit gedaan en lag wat achterover op de bank met mijn inmiddels behoorlijke natte kutje te spelen. Wat een lekkere lichamen hadden die kerels zo naakt voor me met hun stijve pikken, die twee deden me verlangen en mijn lichaam schreeuwde om die twee snoeiharde dikke pikken. Nog stoppen mevrouwtje zei er een, want u heeft een vriend toch??, eigenlijk kan dit toch niet mevrouwtje? Terwijl ze dit zeiden stonden ze lekker naakt bij me aan hun pikken te trekken. Oeps, ja ik wist het, ja schoot er weer door me heen, dit kon absoluut niet. Gelukkig waren de gordijnen nog dicht, niemand kon dus wat zien vanaf buiten. Ik deed mijn benen nu wijder, speelde heerlijk met mijn kutje en begon me lippen te likken. Ik wil een pik in mijn kutje, ohhhhh kom neuk me nu, vroeg ik geil. En waar mijn lichaam om vroeg gebeurde. Een ging op zijn knieën voor me zitten en de ander zat op zijn knieën op de bank en bood mij zijn pik aan vlakbij mijn mondje die ik ook gewillig opende. Terwijl zijn forse pik een flink stuk in mijn mondje zat voelde ik nu die andere pik over mijn natte kutje heen wrijven. Ahhh, ohhh, mmm, zijn dikke pik schoof hij langzaam naar binnen nu. Ohhhhhhhh, het maakte me nu allemaal niets meer uit, alles wat ik op dit moment wilde waren die twee pikken. Wat een strak nat kutje heeft ze zeg, zei hij terwijl hij met forse stoten heen en weer ging. Wowww en pijpen kan ze ook, lekker geil wijfie hé, zeiden ze tegen elkaar, kijk die forse tieten eens schudden terwijl je haar neukt,super geil. Terwijl ik de een pijpte keek ik naar die pik in mijn kutje en zag ik ook heerlijk mijn tieten heen en weer schudden op zijn heerlijke geneuk. Na zo’n 15 minuutjes op de bank bezig te zijn wilde ik naar boven naar mijn slaapkamer. Zullen we naar boven gaan, naar mijn slaapkamer zei ik? De pik floepte uit mijn kutje en die andere pik uit mijn mondje.

Tijdens het naar boven lopen liep ik bewust schuddend heen en weer met mijn kontje. Ik hoorde een van hun achter me zeggen, ik ga haar straks diep en hard van achteren neuken. In de slaapkamer aangekomen streek ik neer op bed en hun gingen beiden aan een kant liggen, er gebeurde nu van alles. Ze streelden me tongde me, vingerde mijn kutje, over mijn hele lichaam voelde ik hun handen, ik was zo geil. Een van hun ging op zijn knieën zitten, de ander legde mij op m’n zij, ik pakte die dikke lul beet vlak voor mijn mondje en begon hem heerlijk te pijpen. Die ander die me op mijn zij had gelegd deed een been van mij omhoog, pakte zijn lul vast, haalde hem een paar keer over mijn kutje heen en gleed langzaam met zijn dikke eikel zo naar binnen. Heel langzaam bewoog hij heen en weer totdat hij zijn dikke lul helemaal diep in mijn natte kutje had. Ohhhh, wat een genot die dikke lul in mijn kutje. Hier lag ik dan op mijn zij,met een pik in mijn mond en een harde lul die nu stevig mijn kutje aan het neuken was, ik was drijfnat en zijn ballen sloegen zo heerlijk tegen mijn kutje aan. Ik werd gek van de gedachte dat dit helemaal niet kon, maar het was zo lekker. Na zo een tijdje geneukt te zijn en gepijpt te hebben zei diegene die ik pijpte, wisselen, nu ik in dat kutje. Diegene die me net neukte ging in het midden van het bed op zijn rug liggen met zijn keiharde lul omhoog, ik draaide en zat binnen no time op mijn knieën en pakte die forse paal beet en begon vanaf zijn ballen heerlijk zo omhoog te likken terwijl ik er lekker aan lag te trekken. Ik proefde mijn kutje en het voorvocht van zijn lul, gek werd ik ervan zo geillllll. De ander was inmiddels achter me komen zitten, hij haalde een paar keer zijn lul over mijn kutje heen en zei, ik denk toch dat we maar moeten stoppen mevrouwtje vindt u ook niet,want wat als u vriend dit zou weten?? Ik haalde mijn mondje van die lul draaide mijn hoofd om en zei geil, neuk me, neuk me, ik kan niet meer stoppen, hijgde ik, ga door met die dikke lul in me. Hij zei niets pakte mijn heupen vast en schoof zo zijn lul diep in me. Ohhhhh, mmm, owww, wat een genot jongens jullie neuken me helemaal gek. Die lul in mijn kutje stootte nu zo lekker diep, zijn ballen sloegen tegen mijn klitje aan ohhhhh, en die lul in mijn mondje die ik aftrok smaakte ook zo lekkerrr, het kan echt niet maar ik kan niet meer stoppen ga door jullie twee, zei ik, ohhhhhhhhh.

En toen………Tringgggggggggg, tringggggggggg, oh, oh dacht ik, mijn telefoon. Stoppen jongens even wachten. Een lul bleef in mijn kutje maar deed nu niets en de andere lul was uit mijn mondje maar zo vlakbij dat ik hem zo kon likken. Hoi met mij, zei ik met een beetje licht hijgende stem. Gaat het schatje, wat is er, zei je. Oh niets lieverd, ik werd wakker vanmorgen en voelde me een beetje geil, ik ben nu weer even op bed gaan liggen en speel een beetje met mezelf en ben aan het fantaseren hoe je me neukt en hoe ik je pijp.

Ondertussen was die lul die in mijn kutje zat me weer langzaam aan het neuken. Tergend langzaam haalde hij zijn lul naar achter tot die er bijna uit was en schoof hem langzaam weer diep mijn kutje in. Ohhhhh, ohhhhhh, riep ik. Ik wou dat je hier was ik heb twee vingers in mijn kutje en denk aan je dikke lul. De lul neukte me nu wat sneller ik werd gek, ik moest wat verzinnen. Schatje, zei ik, ik steek nu mijn vingers in mijn mond en fantaseer nu dat je lul in mijn mondje zit. Ik pakte die kerel zijn lul, opende mijn mondje en begon hem af te trekken en diep te pijpen. Onder het pijpen riep ik door de telefoon, hoor je het schatje, mmmmm, mmmmm ik lik mijn vingers nu lekker geil af. Hij moest eens weten hoe het er nu uitzag in onze slaapkamer op ons bed, dacht ik. Terwijl ik met een echte lekkere pik in mijn mond lag en die harde paal die me nu sneller en dieper aan het te neuken was hoorde ik het geklets van zijn ballen tegen mijn klitje aan. Ik dacht, ik hou het niet meer uit, ik dacht dadelijk hoort hij een van die gasten. Bij die kerel die ik pijpte terwijl ik zogenaamd mijn vingers voor je aan het aflikken was proefde ik zijn voorvocht al, ik pakte zijn pik nu beet en begon er wat sneller aan te trekken. Inmiddels aan de telefoon zei je dat je weer verder ging met werken maar dat ik je wel heel geil had gemaakt. Bewaar nog wat geilheid voor vanavond, zei je, enne vinger je maar lekker klaar schatje. Ohhhhh jaaaa, ohhh jaaa, schatje dat is oké ik ga ophangen, tot vanavond. Snel had ik opgehangen.

Jongens, nu doorgaan kom op laat die pikken spuiten, ik hou het niet meer. Die lul in mijn kutje stootte zo diep en hard, ik voelde dat hij bezig was aan zijn laatste stoten, hij kneep harder in mijn heupen. Die pik in mijn mondje trok ik steeds sneller af, ik proefde zijn voorvocht, ik voelde zijn pik dikker worden in mijn hand. Ohohohhhh hij ging spuiten, ahhhhhhh, mmmmm zaad, zaad proefde ik. Mmmm ohhh, ik slikte en slikte, maar hij spoot zoveel, mmm, ohohoh. En die lul in mijn kutje werd dikker, ik voelde nu ook zijn zaad spuiten en gelijk kwam ik klaar als nooit tevoren. Mijn mondje vol met zaad, mijn kutje vol met zaad, echt niet normaal dit, zoooo geil. Tijdens het spuiten bleef zijn pik keihard en neukte me naar een orgasme zoals ik nog nooit eerder had gevoeld. Ik stopte ging op mijn rug liggen en lag daar met mijn mondje en kutje vol met zaad, heel mijn slaapkamer rook naar geil. Na even gestopt te hebben en heerlijk met z’n drieën naast elkaar gelegen te hebben kwamen ze terwijl ik nog op mijn rug lag naast me zitten op hun knieën en allebei met, tot mijn verbazing hun alweer keiharde pikken.Ter afsluiting mevrouwtje, lik onze pikken lekker schoon, dan stoppen we oké? Om en om begon ik op hun pikken te zuigen, keihard bleven ze. Ze namen nu allebei hun pikken vast en begonnen eraan te trekken, zelf begon ik mijn klitje te strelen en mijn kutje te vingeren. Ik lag met twee vingers in mijn kutje om en om die pikken te zuigen, echt niet normaal zo geil. Mevrouwtje, vinger jezelf klaar, we gaan lekker alles over u heen spuiten, in uw geile mondje en over uw tieten als u dat wilt, zelfs lekker over uw kutje terwijl u zich vingert, wilt u dat mevrouwtje??

Of ik dat wil, zei ik. Trek aan die dikke lullen van jullie, ik wil jullie zaad proeven en voelen over mijn tieten. Ik maakte mijn kutje glad met de sperma die uit mijn kutje liep, sneller vingerde ik mijn kutje. Ik keek naar die gasten, hoe ze zo lekker hun stijve lullen aan het aftrekken waren voor me. Ik kreunde, ik ga komennnn, ik hou dit niet meer ohhh, jongens spuit, ik, ik kommm. Terwijl ik kwam zag ik ze allebei hard aan die dikke lullen van hun trekken. Een van hun kwam snel tussen mijn benen zitten en begon zijn zaad te spuiten. Ahhhhhh mevrouwtje, lekker m’n pik leeg spuiten over uw kutje, straal na straal spoot er over mijn kutje terwijl ik me nog aan het vingeren was. Met mijn hand vol zaad vingerde ik mezelf zo heerlijk klaar, ohhhhh en dat terwijl die andere keiharde paal ook begon te spuiten. Oohhhh mevrouwtje, ohhhh, open u mondje gauw,en hij begon te spuiten. Zo in mijn mondje, daarna nog een paar stralen over mijn tieten heen. Ohhhh, hier lag ik dan mijn mondje tieten en kutje vol met zaad, wat geil zeg. Alle drie waren we weer heerlijk klaar gekomen. De een legde zijn eikel nog in mijn mond terwijl de ander met zijn pik nog even over mijn kutje wreef. Genoeg, genoeg nu jongens, nu stoppen ik kan even niet meer zei ik.

Nou, oké mevrouwtje, u weet het nu als er weer eens wat gedaan of gemaakt moet worden schroom dan niet we zijn vlakbij en zullen u graag helpen. Ze keken elkaar aan en glimlachten, trokken hun kleding aan en vertrokken. Nee het was zo geil en lekker dacht ik maar het mag niet meer gebeuren,of… of had ik misschien toch nog wel wat klusjes te bedenken??

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Spannende contacten via Redmatch