Waar ligt je grens

Waar ligt je grens.

Het weer dit jaar met de jaarlijkse kermis was niet al te best. Althans zo begon het. Later in de middag kwam toch de zon. Bij ons in de stad is het dan ook altijd groot feest. Leuke muziek live en vele drank tentjes om de kroegen heen. Daar gingen wij dus ook heen. Nicole had zich leuk gekleed met een leuke lage spijkerbroek met kleine oranje string en leuk oranje shirtje met spijkerjas. Haar laarzen aan en hup daar gingen we rond de klok van 2 uur in de middag. Het was al aardig druk en gezellig. Nicole is een mooie blondine met strak en mooi figuur en een paar heerlijke billen en mooie ronde borsten, 85c cup maat. We zijn nu ruim 7 jaar samen en ik ben wel gewend dat er altijd mannen en jongens achter haar aan zitten. Ze geniet ook van die aandacht maar doet er nooit wat mee. Ach voor haar, maar ook voor mij is het goed voor je ego, toch een teken dat je een lekker ding hebt. Het was gezellig en de drank gleed lekker, tussen door even eten en dan weer verder feesten. Nicole stond met een drietal oudere heren te lachen en te kletsen. Ik had de heren nog nooit gezien en al snel werd ik bij het gesprek betrokken. Het waren drie mannen die voor de verandering eens ergens anders feest gingen vieren en kwamen uit de grensstreek met België vandaan. Ze waren alle drie de 50 al voorbij en al jaren vrienden. Ze sliepen in een hotel vlakbij. Tom, Piet en Sam waren hun namen. Ze zorgde voor drank en veel lol. We bleven staan bij onze nieuwe vrienden en lachten en maakte lol. De muziek buiten was voorbij, het was rond de klok van 11 uur in de avond.

Iedereen had wel een slokje te veel op. Buiten liep het leeg en Nicole stelde voor om bij ons thuis nog een afzakkertje te halen. Het werd koud buiten en rustiger. De heren gingen mee en iedereen zat bij ons op de bank. Muziek aan en bier op tafel. Wij lezen samen ook sexbladen en deze lagen dan ook op een tafel naast de bank. Tom pakte er een en las hem door. Hij stelde de vraag aan iedereen wat bij hun gewenste intimiteiten waren. Tja dat was lachen natuurlijk. Nicole zat naast Sam en die lachte en keek haar aan en wachtte tot ze wat zou zeggen. Nicole lachte en zei, tja wat is gewenst en wat niet. Sam streelde haar nek en zei, dit bijvoorbeeld. Nicole lachte en zei oké gewenst. Hij liet zijn hand net boven haar borsten glijden en lachte. Nicole lachte en zei niks en keek mij met rode wangen aan. Haar ogen zeiden genoeg, gewenst dus. Ik lachte en kreeg een geile tinteling door mijn buik. Vreemd een vreemde kerel betaste net niet haar borsten en ik hoopte dat hij zou zakken. Hij lachte en deed dit dus ook en kneedde een borst. Nicole lachte en keek hem aan en zei, tja gewenst of niet. Sam ging door en Piet nam plaats aan de andere kant van Nicole en gleed met zijn hand over haar bovenbeen. Nicole keek me vragend aan en ik lachte en zei, tja wat is het, gewenst of niet. Nicole lachte en zei, tja voelt wel spannend aan.

Shit daar had ze zeker een punt. Het zag er gewoon ook geil uit. Piet zijn hand gleed omhoog en zat vlakbij haar kruis. Nicole opende haar benen wat en lachte. Ik keek haar aan en zei, tja wat is je grens nu met gewenst en ongewenst. Nicole lachte en liet Sam haar shirt uit doen. Ik lachte en zag hoe haar borsten werden onbloot en haar tepels strak vooruit stonden. Het was voor de rest stil op de muziek na. Sam streelde haar borsten en speelde met haar harde stijve tepels. Nicole haar ogen sloten en haar mond viel open. Piet keek me aan en zei, mag ik. Ik lachte en zei, tja zolang het geen ongewenste dingen zijn van mij wel. Tom keek me aan, lachte en zei, hoe ver mag ze dan gaan van jou. Ik lachte en zei, tja zo ver ze zelf wil gaan. Wat haar grens is is ook mijn grens. Tom lachte en we keken hoe Piet haar broek los maakte en deze omlaag trok. Haar mooie kleine oranje string was zichtbaar en haar kruis was kletsnat. Tja daar zat mijn meisje naakt op haar string na. Sam en Piet trokken om en om snel hun kleding uit en ploften naakt naast Nicole. Beide streelden en likten een borst en tepel en beide lieten een hand over haar bovenbeen glijden richting haar zeker natte kale kutje. Al snel ging haar string uit en Nicole had in elke hand een harde stijve lul. Haar benen ver uit elkaar, het was duidelijk zichtbaar dat haar kutje wat open stond en het vocht er uit liep. Ze was mega geil. Beide heren wreven met hun vingers door haar kletsnatte kutje. Ik keek met grote ogen naar dit geile schouwspel. Nog nooit hadden we het er over gehad. Sex met anderen en nu gebeurde het voor mijn neus. Ik zag hun vingers in en uit haar natte kutje glijden en hoorde haar genieten. Tom trok zijn broek uit en zat naast me, hield zijn stijve lul vast en lachte naar me. Het vocht liep uit zijn eikel en hij zei, tering wat een geil schouwspel. Ik lachte en zei, dat is het zeker. Wat zou je graag willen zei vroeg hij mij. Ik lachte en zei, tja wat niet, laten we beginnen met haar te beffen.

Sam zakte en duwde haar benen wijd en duwde zijn oude mond op haar natte kutje en begon haar te likken. Nicole haar mond viel open en hijgde gelijk zwaarder. Ik moest nu toch ook mijn broek los maken en mijn stijve vriend er uit halen. Ik had mijn I-phone gepakt en begon dit te filmen. Piet was gaan staan op de bank en bood zijn stijve kwijlende lul aan. Nicole stak haar tong uit en liet deze glijden over deze oude eikel. Ze genoot van de tong en vingers van Sam en zoog aan de oude lul van Piet. Tja drank en sex waar ligt dan je grens. Nicole was die grens al kwijt zo te zien. Ze zoog de lul diep en likte zijn eikel stevig terwijl ze zelf ook heerlijk werd gelikt. Tom keek naar mij en naar mijn lul. Terwijl ik op mijn hurken zat te filmen voelde ik de hand van Tom om mijn lul en hij trok er aan. Ik schrok en wist even niet wat te doen. Nicole zag het ook en lachte en zei, tja wat is je grens. Ik lachte en moet zeggen het voelde lekker aan. Sam likte haar naar een hoogtepunt en bood nu ook zijn grote oude lul aan. Nicole nam deze graag in haar mond en ik likte even haar kutje. Piet kwam erbij en ik pakte zijn lul en wreef deze door haar kletsnatte kutje. Hij lachte en zei, kijk maar eens goed hoe ik je meisje neem. Terwijl zijn lul er in gleed, gleed mijn lul in de mond van Tom. Shit een kerel die me pijpte. Damm hij pijpte nog lekker ook. Nicole hijgde zwaar en gilde ja sneller, sneller. Ik genoot van de mond van Tom om mijn lul. Piet stopte even en trok zijn kletsnatte lul uit haar kutje en zei, moet je proeven. Ik lachte en keek hem aan. Nicole lachte ook en zei, doe eens, vind ik wel geil. Met lichte twijfel gleed mijn tong over deze eikel. Shit ik proefde haar sap met zijn sap. Al snel gleed die lul in mijn mond en proefde ik haar echt goed op deze lul. Hij stak hem er weer in en zei, geil he. We liepen nu naar de slaapkamer en daar kroop iedereen op bed. Nicole liet zich lekker door een ieder diep neuken in haar kletsnatte sletten kut. Ik zoog de heren en de heren zogen mij. Shit nooit geweten dat pijpen zo geil kon zijn. Helemaal als je de sap proeft van je eigen meisje erop.

Nicole kroop van lul naar lul en zoog en kreeg ze diep in haar kut en mond. Ze zat nu op haar knieën en Tom naaide haar diep en hard. Nu likte hij haar kontje en wreef zijn eikel er langs. Heel rustig gleed zijn lul erin. Hij lachte en zei, weet je wat nu zo leuk is. Ik lachte en zei nou. Hier ook een lul in te duwen en haar mond ook dan is ze echt super gevuld. Al snel gleed de tweede lul in haar kut en Piet duwde zijn lul in haar mond. Nicole gilde het uit van genot en bewoog haar heupen naar achteren om beide lullen er helemaal in te krijgen. Sam en Tom pompten er flink op los. Sam zijn lul gleed eruit en spoot zijn zaad tegen haar openstaande kut op. Tom pompte even door en spoot zijn zaad in haar kont en Piet liet zich klaar zuigen terwijl mijn lul in haar kut gleed en deze vol spoot. Nicole lag op bed met zaad tussen haar benen en over haar borsten en gezicht. Ze lachte en zei, tering wat een geil spel wat dit. Ze ging zich schoon maken en ik viel in slaap op bed. De volgende morgen zag ik dat Nicole naakt naast me lag. Beneden zag ik onze videocamera, ik dacht huh die heb ik nooit gepakt. Ik klikte hem aan en daar zag ik Nicole weer naakt. Tom en Piet waren ook naakt en deze waren bezig met Nicole. Ze ging dus voor de tweede keer. Ze naaiden haar op de eettafel. Likten haar klit en kontje en zogen haar tepels. Een bierflesje gleed in haar kut en kont terwijl ze twee lullen pijpte. Het was duidelijk te zien hoe deze drie heren mijn meisje echt helemaal suf neukte. Dubbel, alleen, anaal of diep in haar kut of mond. Nicole liet het toe en hijgde zwaar en riep af en toe ja sneller, sneller. Daarna werd ze onder gespoten door drie lullen.

Nicole vertelde dat ze eerst niet wilde maar zich toch over gaf en daarna wild was genomen waar ze wel van had genoten. Ach ik kon er wel om lachen. Het was een geile film en een geile nacht. We weten nu waar onze grens is. Hahaha nou ja grens. Gewoon tot waar het lekker is.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb