homepage

Waanzinnig lekker geneukt.

Ik ben nu alweer 18 jaar getrouwd met Bert, de liefde van mijn leven en de vader van mijn kinderen. We waren nog jong toen we elkaar ontmoetten maar zijn al die tijd overtuigd bij elkaar gebleven. Omdat we nog zo jong waren, hadden we wel allebei het gevoel nog niet uitgespeeld te zijn. De eerste 8 jaren van onze relatie gingen we dan ook regelmatig ons eigen gangetje en dat accepteerden we ook van elkaar. Het was in die tijd dat ik Vincent leerde kennen. Vincent was 12 jaar ouder dan ik en was door de wol geverfd. Brede schouders, mooie parelwitte tanden, een lekkere kop met krullen, gewoon een zalig gespierde vent met een stevig postuur. Ik ontmoette hem op een feestje in Utrecht waar ik met mijn man was. De hele avond stond bol van de erotische spanning. We zouden daar het hele weekend blijven slapen en we wisten alle drie eigenlijk na 2 uurtjes al wat er die nacht ging volgen. Eerst sputterde mijn man nog wat tegen. Hij hing de nobele ridder uit door mij te confronteren dat er wel veel bekenden aanwezig waren. Toen ik hem vertelde dat ik echt geil op Vincent was, ging hij protesterend overstag.

Vanaf dat moment hadden Vincent en ik alleen nog oog voor elkaar. Geholpen door alcohol en opzwepende muziek ging het flirten over in subtiele aanrakingen. Tijdens het dansen kropen we steeds dichter met onze bezwete lichamen tegen elkaar. Oooh, wat werd ik geil van deze adonis. Ik fluisterde in zijn oor dat ik bloedgeil was van hem, wat een glimlach op zijn gezicht bracht. Hij antwoordde zoiets al aan me te hebben gemerkt en dat dit zijn uitwerking bij hem niet had gemist. Heup tegen heup dansend voelde ik zijn harde lul tegen mij aan drukken. Ik likte aan zijn oor en fluisterde dat ik wel erg benieuwd was wat hij voor me in petto had. Vincent glimlachte weer eens, zijn handen ondertussen mijn lichaam verkennend. Mijn billen, heupen, mijn schouders en borsten, niets liet hij onberoerd. Ik stond in vuur en vlam. Toen hij mij op de mond kuste, beantwoordde ik deze met mijn tong. Al tongzoenend masseerde ik met mijn hand zijn lul door zijn broek heen.

Over zijn voorstel om naar boven te gaan, hoefde ik niet lang na te denken. Op zijn slaapkamer aangekomen, scheurden we elkaar de kleren van het lijf. Oog in oog stond ik met de dikste lul die ik tot dan toe ooit gezien had. Ik zakte door mijn benen en likte aan die heerlijke staaf. Oohh, wat smaakte hij goddelijk. Ritmisch pijpte ik hem terwijl mijn andere hand zijn ballen kneedde. Na een minuut of vijf voelde ik hem trillen over zijn hele lichaam en hij schreeuwde dat hij in mijn mond klaar wilde komen. Aangespoord door die heerlijke gedachte stak ik zijn vlezige paal nog dieper in mijn mond tot in mijn keel. Met zijn handen greep hij mijn achterhoofd beet en spoot zich helemaal leeg. Zijn sperma smaakte zoet en gretig probeerde ik alles in te slikken, wat niet geheel lukte. Hierna zakte ook hij door zijn knieën en bedankte hij mij met een vurige tongzoen.

Door de hele avond geil dansen, de spanning, de zoenen, de aanrakingen en zijn heerlijke sperma, was ik ontdaan van alle remmen. Ik moest en zou deze grote vent hebben. Ik plaagde hem, door te stellen dat het waarschijnlijk niets meer zou worden nu hij eenmaal klaar was gekomen. En weer kwam die ondeugende glimlach op zijn blauwe pretoogjes. Hij legde mij op mijn rug neer en likte mijn bezwete lichaam af. Plagerig sloeg hij wel iedere keer mijn glad geschoren kutje over. Iedere keer als hij erbij in de buurt kwam, kantelde ik mijn bekken om hem er goed bij te kunnen laten. Maar steeds weer sloeg hij dat brandende plekje over. Vincent pakte met zijn grote handen mijn kuiten beet en drukte daarmee mijn benen uit elkaar en langs mijn hoofd. Ik wist niet dat ik zo lenig was, maar liet hem vol verlangen zijn gang gaan. Mijn billen, sterretje en mijn opgezwollen kutje stonden helemaal voor hem open. Likkend ging hij vanaf mijn benen langzaam in de richting waar ik hem wilde hebben. Terwijl hij zijn neus in mijn kletsnatte grotje begroef, likte hij mijn kontje zoals ik daar nog nooit gelikt was. Likken, zuigen, blazen, zijn tong erin steken, het hele spectrum kwam aan bod. Maar ondertussen was mijn kittelaar nog niet aan bod gekomen. Ik schreeuwde het uit en smeekte hem om zijn lul, die ondertussen alweer keihard overeind stond.

Jij bent wel een erg ongeduldig meisje; zei hij, mij erop wijzend dat we nog een heel weekend voor de boeg hadden. Hierna pakte hij met zijn lippen mijn gezwollen kittelaar en masseerde deze ermee. Mijn God, wat was ik geil op deze beer. Door het heerlijke voorspel had ik niet lang meer nodig. Na enkele seconden gilde ik het uit van genot. De golven van extase zorgden voor een serie hoogtepunten achter elkaar, die ik nog nooit had ervaren. Het geil sijpelde uit mijn kutje over mijn billen en kontgaatje. Zo, zei hij plagend, ik hoop dat je nu dan het geduld op kan brengen om lekker lang van elkaar te genieten. Hij bracht daarbij zijn hard kloppende lid in positie en boorde hem in mijn drijfnatte gleuf. Hmm, wat had deze vent een lekkere dikke pik. Ik werd helemaal gevuld door hem en genoot er met volle teugen van. Ik lag begraven onder zijn machtige lichaam en was machteloos in zijn gespierde armen. Weer voelde ik dat ik klaar ging komen, het hield maar niet op. Ook Vincent merkte het en stopte vlak daarvoor een vinger, die superglad was van mijn kutgeil, in mijn tot dat moment maagdelijke kontje. Gillend begroef ik mijn nagels in zijn rug en snikkend rolde de ene golf van genot over de andere heen. Tegelijkertijd schijnt ook Vincent te zijn klaargekomen, maar daar heb ik helaas niet zoveel van gemerkt.

Uitgeput lagen we daar, het feest was nog in volle gang. Later gingen we weer terug naar beneden en de blikken van mijn man verraadde dat we misschien wel iets te luidruchtig waren geweest. Maar ik was de schaamte voorbij. Wat was ik waanzinnig lekker geneukt. Deze heerlijke beer zou mij nog het hele weekend bezig kunnen houden en de alleen de gedachte daaraan maakte mij alweer geil. Toen besloot ik om mijn Bert nog even mee naar onze slaapkamer te nemen. Ik liet hem mijn geile volgespoten kutje zien en dat maakte hem gek van geilheid. Hij neukte me gelijk in het zaad van Vincent en het duurde niet lang of hij spoot zich ook in mij leeg.

Gedurende het weekend heb ik me nog drie keer door Vincent vol laten spuiten en iedere keer genoot mijn Bert er ook weer van. We hebben zelfs nog een trio gedaan en toen kreeg ik beide lullen gelijktijdig in mijn kutje. Het toppunt was dat ze ook nog op hetzelfde moment hun sperma bij me naar binnen spoten, toen kwam ik echt klaar zoals ik het nog nooit had mee gemaakt. Het was voor hun twee echt een geil zicht toen ik daarna op mijn knieën ging zitten, hun zaad stroomde toen gewoon uit mijn wijd geneukte kutje. Iedere keer als ik hier aan terug denk voel ik de sappen weer uit mijn kutje lopen en moet ik mezelf even klaar vingeren. Dus, wat denk je dat ik nu ga doen…., juist!!!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten