Vrienden die graag helpen.

 

Wij hebben een vakantiehuisje en ik wou graag nieuwe bestrating om het huisje hebben, zodat het er weer netjes uit zou zien. Mijn man Fred had zijn twee vrienden gevraagd om hem hierbij te helpen. Vorige week zijn wij naar ons huisje gegaan om te straten en ik ging ondertussen het huisje schoon maken. Tegen 20.00 uur waren we weer thuis, ik had wat te eten besteld en de mannen gingen in de tussentijd even douchen. Na het eten ben ik toen ook nog even gaan douchen, daarna heb ik mijn duster aangetrokken en toen ben ik weer naar beneden gegaan.

 

De mannen zaten al aan het bier en naar de tv te kijken. Kijk eens, zei Fred daar heb je Nicolle alweer, lekker schoon en in haar duster, kom er bij, ik heb al een wijntje voor je ingeschonken. Ja, zei Berend, het staat midden op de tafel dus mag je lekker tussen Leo en mij in komen zitten. Gezellig, zei ik en ik plofte op de bank tussen hun in. We praten over het huisje en ik zei dat ik erg blij was dat de bestrating klaar was. Fred schonk nog wat in en we praten wat terwijl de tv aan stond. Er is niet veel op de tv, zei ik. Nee, zeiden de mannen, hebben jullie geen dvd of zo. Jawel, zei ik, zoek er maar een uit, ze staan ik de kast daar. Leo stond op en bekeek de dvd’s. Ook niet veel, de meeste heb ik al gezien, zei hij. Dan moet je in de bovenste kast kijken, daar staan nog wat oude videobanden misschien staat daar wat tussen, reageerde ik. Hij keek ertussen en zei toen, hè, deze lijkt mij wel wat, zo te zien vol actie maar ik denk dat Nicolle er nu liever niet naar kijkt, zei Leo. Hoezo niet, zei ik verbaasd. Hij liet mij de doos zien, ik herkende de film en kreeg een rood hoofd. Het was een seksfilm waar vrouwen door twee mannen worden verwend, steeds weer een andere vrouw met andere mannen. Als Fred en Berend er ook naar willen kijken, zei ik, zet hem dan maar aan. Leuk, zei Fred. Laat maar zien, zei Berend. Leo keek mij even aan, toe maar, zei ik.

 

Fred schonk nog wat te drinken in terwijl de film begon. Een vrouw lag op bed en werd verwend door twee mannen, de een neukte haar en de andere was ze heerlijk aan het pijpen. Het waren korte fragmenten en iedere keer weer met andere acteurs. Normaal gesproken word ik erg geil van deze films, maar dat kon ik nu niet laten merken, want Leo en Berend zaten erbij. Maar ik kreeg het er wel behoorlijk warm van, Fred schonk nog wat te drinken in. Hij keek mij aan en zei, gezellig toch? Ja zei ik. Weet je wat ik altijd jammer vindt, zei Fred tegen Berend en Leo. Ik denk dat ik het wel weet, zei Berend. Ik keek hem aan en zei, wat dan? Berend zei, ik zelf vind die vrouwen veel te mager, ik zie ze liever wat dikker. Ja, zei Leo een lekkere ronde kont en van die flinke tieten. En ze keken mij aan. Ik lachte en zei, iets voller kan ik me voorstellen, maar ik weeg 82 kilo en ik heb wel een erg dikke kont. Ja, zei Fred en lekkere dikke geile tieten. Zo te zien wel, zei Berend die snel in mijn duster keek. Zo kan die wel weer, zei ik, de film is daar. Ja, zei Berend, maar jij ziet er veel lekkerder uit en je zit tussen ons in en wij zien jou liever. Ja, zei Leo, ik tenminste wel, lijkt het jou dan niet spannend? Ik keek hem verbaasd aan. Wat bedoel je, zei ik. Net als in de film, zei Fred tegen mij, het lijkt mij wel spannend. Ik keek hem verbaasd aan en zei toen lachend, o je bedoelt een trio? Ja, zei hij. Jammer dan, ik zou wel willen maar er is een man teveel, dus kan het niet doorgaan, zei ik lachend. We kunnen er ook wel een kwartet van maken, zei Berend. Nee, een trio is geen kwartet dus gaat het niet door, erg jammer, lachte ik. Fred zei, dan doe ik niet mee, dan hebben jullie een trio. Ik kijk wel toe hoe jij verwend wordt. Ik was erg verbaasd en zei, dat meen je niet. Hij lachte maar zei niets.

 

Fred schonk nog wat in, gaf mij een glas wijn en een kus en trok mijn duster wat open. Berend keek er weer in en legde zijn hand op mijn knie. Ik wist niet wat ik moest doen, ik gloeide van de drank in combinatie met de film. Ik besefte nu ook, dat ik alleen maar mijn duster aan had. In de film werd bij een vrouw haar kut en mond volgespoten. Ik nam nog een slok wijn en zette mijn glas op tafel en terwijl ik naar voren schoof, schoof Berend zijn hand tussen mijn benen omhoog en voelde hij aan mijn billen. Ik wist het nu echt niet meer, ik keek hem aan en ik voelde nu de hand van Leo op mijn buik. Ik keek naar Leo, hij duwde mij zachtjes achterover en kuste mij op mijn lippen. Ik kuste hem terug en voelde nu zijn tong mijn mond ingaan. Terwijl Berend mijn kut begon te strelen voelde ik hoe nat ik al was. Ik werd geil en begon met Leo te tongen en deed mijn benen wat uit elkaar. Berend duwde een vinger in mijn kut en ik begon er van te genieten. Leo pakte mijn borst en masseerde mijn tepel. Berend stopte nog een paar vingers in mijn kut en ik werd steeds geiler, ik begon bij Berend en Leo te voelen. Leo maakte meteen zijn broek los, ik pakte zijn harde lul vast en kneep er in. Ook Berend maakte zijn broek los en ook zijn lul pakte ik nu beet. Ik trok nu twee lullen tegelijk af en kwam spontaan klaar.

 

Berend haalde zijn vingers uit mijn natte kut, zakte op de grond en begon aan mijn kut te likken. Ik deed mijn benen nog wat verder uit elkaar zodat hij er beter bij kon. Leo begon aan mijn tepel te likken en ik genoot van dit alles. Ik keek naar Fred, die zei niets maar zat geil te kijken hoe ik met zijn vrienden aan het geilen was. Berend likte mij heerlijk klaar en toen zei Leo, nu wil ik haar kut likken. Ze wisselden van plek en Leo likte heerlijk verder aan mijn geile kut. Berend likte beide tepels en ik voelde mij erg geil worden. Ik wilde meer, ik wilde een lul in mijn kut voelen. Ik duwde de mannen van mij af en stond op, ze keken mij verbaasd aan. Ik trok mijn duster uit en zei, ik ga naar bed, wie wil mag met me mee en ik liep naar boven. Ik lag nog maar net op bed of de drie mannen waren er ook al, ze kleden zich uit en kwamen naast mij liggen. Ze begonnen aan mijn tepels te likken ik pakte hun lullen weer vast en zei, ik wil jullie pijpen. Ze kwamen naast mij liggen, ik pijpte ze om beurten terwijl ze mijn borsten kneden. Ik trok mijn knieën omhoog zodat Fred mijn natte kut goed kon zien, hij stond nog te kijken en aan zijn lul te trekken. Ik liet de lullen even los en zei lik mijn kut dan en ik likte de lullen verder.

 

Fred begon mijn kut te likken. Ik hoorde hem zeggen, wat ben je heerlijk nat en hij stopte zijn tong in mijn kut. Even later kwam ik weer klaar. Fred kwam nu ook naast mij liggen. Leo zei, kom hier, dan kan ze je ook even lekker pijpen en hij verdween tussen mijn benen. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kut aan en even later zat hij er helemaal in en begon hij mijn natte kut te neuken. Ik werd nog geiler en pijpte Berend zijn lul nu erg snel. Ik kom bijna, zei hij en hij haalde zijn lul uit mijn mond. Ik pijpte Fred verder terwijl ik heerlijk werd geneukt door Leo. Hij begon te kreunen en zei dat hij klaar ging komen. Ik kreunde, ja spuit mijn kut maar vol en even later voelde ik een hete straal sperma in mijn kut spuiten. Leo ramde nog een paar keer in mijn kut, haalde zijn lul er uit en ik voelde wat sperma uit mijn kut komen. Maar voor ik het wist voelde ik Berend zijn lul mijn kut inschuiven en hij begon mij verder te neuken. Mijn kut was erg nat maar ik vond het erg geil om weer een lul in mijn kut te voelen. Ik pijpte Fred nu, terwijl Berend mijn kut vol spoot en ik kwam zelf ook weer klaar.

 

Berend haalde zijn lul uit mijn kut ik voelde nu een behoorlijke straal sperma er uit lopen en ik wreef het over mijn kut uit. Laat mij eens voelen, zei Fred. Hij voelde en stopte een paar vingers in mijn volgespoten kut, dat voelt geil, zei hij en stopte nu al zijn vingers in mijn kut. Mijn kut was zo nat dat ze er zo in gleden. Fred vingerde mij snel en steeds harder ik trok mijn knieën verder uit elkaar en even later stopte hij zijn hele hand in mijn kut. Heerlijk voelde dat en een paar minuten later kwam ik gillend klaar. Fred haalde zijn hand uit mijn kut, kwam op mij liggen en ramde zijn lul in mijn kut en neukte mij erg hard verder. Even later spoot ook hij zijn ballen in mijn kut leeg. We hebben nog wat gedronken en toen zijn Berend en Leo naar huis gegaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten