Vriend met een dikke lul.

Zoals gewoonlijk, was haar man weer laat die avond vanwege zijn wekelijkse stapavond. Jessica was daar inmiddels al aan gewend en werd er ook niet kwaad om. Haar huwelijk was goed en het seksleven bevredigend, hoewel ze de laatste tijd toch wat meer belangstelling kreeg voor andere leuke mannen.

Het was al elf uur toen ze de sleutel in de voordeur hoorde en haar man binnen kwam stappen, ondertussen druk pratend met een tweede persoon. Huub, haar man, begroette haar en stelde Remco aan haar voor. Sorry, lieverd maar Remco heeft pech met zijn auto en om hem de kosten van een taxi te besparen heb ik hem uitgenodigd bij ons te overnachten, dan kan hij morgen de garage bellen. Jessica schudde zijn hand en was verbaasd een sympathieke slanke man te zien, goed verzorgd maar wel jong, ongeveer 30 jaar en Jessica was 45 jaar. Maar met haar blonde haar en slanke lichaam, zag je dat niet aan haar af, menig man bekeek haar dan altijd stiekem met volle belangstelling.

De mannen maakten het zichzelf gemakkelijk en Jessica verzorgde de drankjes, een gezellig gesprek volgde. Ondertussen was het al middernacht geworden en een laatste slaapmutsje zou geschonken worden en dan naar bed. Voor Remco was de logeerkamer klaargemaakt die vlak naast hun slaapkamer lag. Jessica liep naar het bankstel met het dienblad vol glazen maar op het moment dat ze deze wilde neerzetten gingen ze glijden en pardoes viel er een glas over Remco zijn broek. Hilariteit alom, maar het was een natte bende. Sorry Remco, geef mij je kleding maar dan stop ik het snel in de wasmachine en droger. Dan strijk ik het morgen wel en loop je er weer keurig bij, ik pak wel even een ochtendjas van mijn man.

Remco vond het wel grappig en toen Jessica naar boven liep bespraken Huub en hij hoe ze deze situatie konden benutten. Ze waren al jaren met elkaar bevriend maar uitgerekend op die dag had Huub hem toevertrouwd dat hij het geil vond als Jessica een keer geneukt zou worden door een andere man en zo waren ze op het idee gekomen deze avond op te zetten. Huub wilde kijken of het met Jessica zou lukken, want ze was zeer monogaam en had het nog nooit met een andere man gedaan. Remco was blij verrast Jessica te ontmoeten hij had niet verwacht dat het zo’n aantrekkelijk vrouwtje was.

Remco deed ondertussen zijn broek uit en wachtte op Jessica die alweer aan kwam lopen met de ochtendjas. In een flits zag Jessica de onderbroek van de man en de forse verdikking en tot haar eigen verbazing begonnen allerlei kriebels te gloeien in haar lichaam. Remco deed de ochtendjas aan en deed tegelijkertijd ook zijn onderbroek uit die ook nat was geworden, Jessica pakte de kledingstukken aan en bracht ze naar de wasmachine. Eindelijk konden ze weer genieten van hun drankjes, de sfeer was ontspannend, het licht gedempt. Jessica zat recht tegenover Remco en zag dat de ochtendjas iets openviel, hij merkte zelf niets, dacht zij. Met een oog keek ze naar haar man en dan weer even snel naar Remco. Haar man ging even naar het toilet en Jessica ging wat verzitten, Remco bewoog ook even en ze zag dat hij aan het indutten was, waardoor de ochtendjas verder openviel en tot verbijstering van Jessica zag ze een glimp van zijn lul tevoorschijn komen. Het uitzicht benam haar de adem en ze wilde hem hierop attenderen, maar tot haar eigen verbazing kon ze geen woord uitbrengen. Hij had zijn ogen gesloten, waardoor zij wat meer vrijheid had om te kijken en ze schrok van het formaat van zijn lul, die nu duidelijk zichtbaar was voor haar.

Remco was zich daar goed bewust van en werd bloedgeil van deze ontwikkeling, dat de vrouw niets zei en met open mond zat te gluren wond hem op. Hij zag alles door zijn oogwimpers en zijn lul was volgelopen met bloed van opwinding waardoor hij zich fors ontwikkelde want de natuur had hem goed bedeeld, dat Jessica niet negatief reageerde gaf hoop. Hij bewoog nog even zijn benen en deed of hij sliep, door die beweging kwam zijn volle lul in zicht, wardoor Jessica een lichte tinteling in haar kruis voelde. Haar man stapte de woonkamer weer binnen en Jessica hield een vinger tegen haar mond en wees naar het voorval. Huub deed of hij verbaasd was, corrigeerde de ochtendjas en maakte Remco wakker, bedtijd Remco, kom op. Hij opende zijn ogen, verbazing veinzend en vroeg of hij nog even mocht douchen, waarna ze allen naar de slaapkamers liepen. Jessica hoorde de douche lopen en pakte een handdoek voor Remco, de douche binnen stappend schoof Remco juist het gordijn open en nam dankbaar de handdoek aan van Jessica, die het bloed voelde suizen door haar hoofdje en tintels had over haar gehele lichaam, dit had ze nog nooit meegemaakt.

Welterusten, zei Jessica en dook even laster onder de dekens in haar ruime bed. Ze hoorde Huub nog even praten met Remco en hem daarna naar de logeerkamer gaan en een paar tellen later stapte haar man ook in bed. Ze spraken nog even na over het voorval en hij voelde snel even tussen de benen van zijn vrouw. Tot zijn verbijstering voelde hij daar een zeer nat kutje. Jessica schaamde zich en fluisterde allerlei verontschuldigingen, maar Huub was niet meer te houden. Hij schoof een paar vingers in het kutje en Jessica gaf zich volkomen over en spreidde haar benen met de grootste geilheid, de beelden van Remco zijn lul nog op haar netvlies ziend. Hij schoof zijn geile lul diep in zijn vrouwtje en begon haar langzaam en gevoelig te neuken. Jessica, speelde driftig met haar kittelaar, genoot en kreunde van het lekkere genot. Zo geil was ze in jaren niet meer geweest, wat ze niet wist, was dat Remco zachtjes de slaapkamer binnen was gekomen en met een kloppende lul stond toe te kijken naar het geile schouwspel onder de dekens.

Op je knietjes fluisterde Huub terwijl hij van Jessica afrolde, ze bewoog zich op haar knieën en Huub liep om het bed heen en haalde de dekens deels van haar lichaam af. Ze zag niets en wachtte tot de lul weer in haar gleed, haar kontje lekker naar achter gestoken en haar benen goed gespreid, haar kutje volkomen openstaand met natte schaamlippen. Remco stapte naar voren aangemoedigd door haar man en bracht zijn polsdikke eikel die glinsterde van het voorvocht naar de openstaande kut en drukte zacht tegen de natte schaamlippen. Ze kreunde en bracht haar kontje achterwaarts van geil verlangen en Remco kon zich niet meer beheersen. Remco stootte zijn lul met de forse eikel geplaatst op een schacht van 23 cm. zacht en diep in het natte nauwe kutje totdat zijn schaambeen tegen haar billetjes kletste. Hij wist niet meer hoe hij het had, dit had hij zelden gevoeld, het kutje was zo vochtig maar ook zo nauw dat zijn eikel enorm werd gestreeld en gezogen door het zachte kutvlees. De wanden van het kutje slurpten zijn schacht af waardoor hij wee werd in zijn buik, de natuur deed hem bewegen, hij trok zijn lul terug en stootte weer toe. Hij werd duizelig in zijn hoofd en greep de slanke heupjes van het vrouwtje en begon in een hoog ritme het lekkere lichaam met het heerlijke kutje op zijn pik te trekken, steeds dieper stotend. Hij voelde haar baarmoeder wat hem gek maakte van geilheid, hij hield zijn eikel er stevig tegen aangedrukt en probeerde zich te beheersen om nog niet te exploderen, het stuiptrekkende lichaam van het lekkere vrouwtje stevig vasthoudend.

Jessica was blij dat hij even inhield, ze voelde de dikke eikel steeds tegen haar baarmoeder stoten en de enorme natte schacht haar kutvlees naar binnen doen slurpen. Tegelijkertijd door de dikte hiervan haar kittelaar stevig strelend waardoor ze bijna flauw viel van genot, de eerste stoot van de enorme lul verbijsterde haar. Het verschil van formaat lul met haar man was enorm en toen ze gepenetreerd werd besefte ze dat ze geneukt werd door de lul van zijn vriend. Ze wilde gillen en tegenspartelen maar toen hij begon te bewegen was ze verloren de lichamen vonden elkaar en het genot stroomde in hun over. Haar lichaam werd bevredigd tot in het diepste van haar fantasieën en ze gaf zich volledig over. Ze spreidde haar benen in de grootste stand en zag van onderuit de grote schacht haar kut in glijden waarbij zijn ballen kletsten tegen haar kontje. Het speeksel liep uit haar mond, ze kwijlde van geiligheid en toen voelde ze dat de penis weer begon te stoten. Haar kut helemaal oprekkend en hijgend voelde ze de dikke eikel zijn zaad spuiten in haar openstaande baarmoeder en het effect met de gedachte hierbij deed haar buikje exploderen tot een geweldig orgasme.

Hijgend gingen ze naast elkaar liggen en ze keken elkaar met grote ogen aan. Ja, sprak Huub, dat was mijn droom en ik heb het gevoel dat je het heerlijk vond nietwaar? Jessica knikte beduusd bevestigend, maar keek nog steeds naar zijn vriend die tegenover haar lag. Huub was inmiddels op het kookpunt van geiligheid gekomen en ging achter Jessica liggen, tilde een been van haar op en schoof zijn lul in het lekkere natte kutje. Met verbijstering constateerde hij hoe nat het was en hoe ruim haar kutje geworden was. Hij begon zijn bewegingen op te voeren en het geil van zijn vriend klotste in haar kutje om zijn pik heen, wat hem gek maakte van geilheid. Jessica voelde haar man in haar kut glijden ze was ook verbaasd bijna niets te voelen beseffend dat ze net was geneukt door een gigantisch grote lul die haar kut lekker had uitgewoond. Ze bewoog haar kontje weer naar achteren en keek weer naar Remco die inmiddels aan haar tepels lag te zuigen, ze bracht haar hand even naar achteren en bewoog de lul van haar man een tikje omhoog zodat zijn eikel tegen haar sterretje duwde, iets wat ze al vaker hadden gedaan. De geilheid deed zijn werk en Huub gleed soepel in het kontje van zijn vrouw en voelde haar nauwe kontgaatje lekker zijn pik strelen.

Remco zag de lichamen schokken van genot en begreep dat Jessica in haar kontje werd geneukt, zijn lul had alweer het volledige formaat gekregen en hij verlangde alweer naar dat heerlijke vrouwtje dat met haar slanke lichaampje tegen hem aan lag. Haar kutje stond helemaal wijd open en hij bracht zijn forse eikel voor het genotsgrotje en drukte zachtjes door. Door de schokkende lichamen drong zijn lul zich ook stotend naar binnen in het lichaam van Jessica. Beide mannen voelden de schachten van hun lul langs elkaar strelen wat ze beide in dikte deed groeien van geiligheid. Jessica gaf zich volledig over aan de natuur, ze ontspande zich volledig en genoot van al het heerlijke erotische vlees dat zacht en geil in haar lichaam gleed. Haar baarmoeder werd weer aangetikt en de dikke eikel glipte erlangs zodat haar buikwandje even opbolde wat ze duidelijk voelde omdat ze haar hand er tegenaan hield. Ze kon er niet meer tegen, het heerlijke gevoel van die dikke eikel met forse schacht die haar kutvlees intens masseerde en streelde. Het benam haar helemaal de adem en ze voelde het orgasme dwars door haar hele lichaam en buikje bezit van haar nemen en tegelijkertijd de twee mannen verkrampen in haar kut en kont, terwijl hun zaad diep in haar lichaam werd gespoten, ondertussen allemaal geile kreten van opwinding slakend.

Het was inmiddels drie uur in de nacht en ze lagen uit te puffen op het brede bed, allemaal tevreden en nog onder de indruk van de opwinding. Jessica ging rechtop zitten en keek naar beide mannen en naar hun geslachtsdelen, mijn hemel wat was dat heerlijk, mag ik hier blijven liggen vroeg Remco. Geen bezwaar, zei haar man, maar ik ga lekker slapen en Huub draaide zich tevreden om. Het licht ging uit en Huub probeerde te gaan slapen net als de anderen, hij voelde wel wat beweging maar kwam al een beetje in een slaaproes. Hij draaide zich om en zag verbaasd de voeten van Jessica op het hoofdkussen liggen en hoorde gesmak van onder het dekbed, Jessica had het paradijs gevonden en lag heerlijk te zuigen aan de dikke eikel van Remco, die zich niet onbetuigd liet getuige zijn vingers die in haar kontje gleden en met zijn tong aan haar kittelaar sabbelde. Het duurde enkele minuten en toen zag hij door zijn oogwimpers glurend het lichaam van Remco schokken en hoorde hij Jessica slikkende geluiden maken. Toen ze het spuitende zaad van Remco uit zijn lul gulzig naar binnen had gezogen keerde de rust weer terug en iedereen viel in slaap.

De volgende morgen liep de wekker af en alle drie beseften ze dat een nieuwe dag was aangebroken. Het bed plakte nog van al het heerlijke vocht van de afgelopen nacht waar ze met genoegen aan terug dachten. Huub zag dat Remco zijn telefoon pakte en belde naar de garage. Hij vroeg of er die middag een monteur langs kon komen om naar zijn auto te kijken. Huub was verbaasd omdat hij het over de middag had en keek naar Jessica die gelukzalig toe keek. Haar lichaam was slanker dan ooit en begeerlijker dan eerder tevoren, haar handjes leken kleiner dan ooit, toen Huub zag dat ze de lul van Remco alweer aan het masseren was totdat die vuistdikke eikel weer tevoorschijn kwam. Ze draaide zich om naar haar man en gaf hem een intense tongzoen, help je me even met de kussens, twee stuks graag. Huub plaatste twee kussens op elkaar en zag Jessica erop gaan liggen met haar kontje, helemaal omhoog en haar benen wijd gespreid waardoor haar kleine kut helemaal open stond nog glinsterend van het geil van de afgelopen nacht. Remco kwam overeind op en kroop naar de kussens met het heerlijke lichaam en tot verbijstering van haar man zag hij de vuistdikke eikel soepel naar binnen glijden tot aan zijn ballen en het lichaam van zijn vrouw fel reageren. De lichamen werden weer een en explodeerden wederom waarna Huub ook zijn deel op eiste.

Het werd een fantastische periode waarbij iedereen besefte dat de liefde tussen drie personen gewoon mogelijk is. Misschien overbodig om dit nog te vertellen, maar ik en mijn vrouw hebben dit herhaalde malen beide beleefd, heerlijk.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten