Vriend en vriendin brengen uitkomst.

In een jaar tijd was Paul twee keer een vriendin kwijtgeraakt. Nee, ze waren niet overleden, maar ze waren gewoon bij hem weggegaan. Ze vonden dat hij zich gewoon teveel als een homo gedroeg. Paul begon nu ook aan zichzelf te twijfelen. Hij had nog nooit echt seksuele gevoelens voor een man gehad, maar misschien was het wel omdat hij nooit de juiste man was tegengekomen. Wat een vreemde gedachten gingen er nu in vogelvlucht door zijn hoofd. Hij had nog nooit eerder er echt over nagedacht, maar misschien was hij inderdaad wel homo, of op zijn minst biseksueel. Maar hoe in hemelsnaam zou hij daar nu achter gaan komen?

Hij wilde niet zomaar op een man afstappen en hem gaan verleiden. Dat durfde hij niet. Paul was bang dat hij er van zou gaan walgen en dat hij al kotsend over de schoenen van die andere man zijn zin niet af kon maken, met een klap op zijn gezicht als gevolg misschien. En als hij het wel ging doen, hoe kon hij dan in hemelsnaam weten of die man ook een homo of een biseksueel was? Hij wist zich even geen raad in deze situatie. Wat te doen? Hij wilde nu ook niet weer aan een relatie beginnen, dat zou waarschijnlijk toch allemaal weer mis gaan lopen. Een klein beetje down liep hij zijn huis uit en ging een lange wandeling maken. Hij kwam in het park aan en besloot even op een bankje te gaan zitten, toen een bekend stel langs kwam. Hij kende ze al jaren. Het waren Henny en Mark, twee van zijn allerbeste vrienden. Ze gingen naast hem zitten en vroegen hem wat er aan de hand was, want het was duidelijk te zien dat hij behoorlijk down was. Paul deed zijn hele verhaal en de tranen liepen hem over de wangen. De twijfel had toegeslagen en hij wist zich geen uitweg te vinden. Vast tussen realiteit en twijfel zat hij. Mark en Henny besloten hem mee naar huis te nemen om daar eens lekker rustig over alles te praten.

Ze schonken een flinke borrel voor hem in en deze sloeg Paul in een keer achterover. Hij was echt toe aan deze alcoholische nectar voor de ziel. Heerlijk warm gleed de drank door zijn keel zijn maag in en een soort hete gloed zorgde ervoor dat zijn ziel weer een beetje wakker werd en hij niet meer zo down was. Hij kon er weer even tegenaan. Maar toch knaagde er diep binnenin die twijfel. Hij kon het niet van zich afschudden. Maar zijn beste vrienden hadden een plan. ‘Als je nou met ons beiden naar bed gaat? Ja, het klinkt raar, ik weet het, maar misschien heb je dan de kans om erachter te komen of je meer op mannen als op vrouwen valt, of misschien op allebei. We hebben er geen problemen mee, je ziet er goed uit en hebt vast ook genoeg hangen daar beneden.’ Henny moest een beetje lachen toen ze het had gezegd en brak daarmee eigenlijk meteen het seksuele ijs. Seks met zijn beste vrienden. Dat was veilig, hij wist wat hij in huis had, maar moest toch wel even wennen aan het vreemde idee. Ze hadden samen gelachen en gehuild. Ze hadden samen heel veel meegemaakt en wisten precies wat ze aan elkaar hadden en hoe ze in elkaar staken. Paul besloot akkoord te gaan en Henny en Mark stonden meteen op en vroegen hem mee te gaan naar de slaapkamer. ‘Nu of nooit, Paul, nu of nooit.’ Paul liep achter ze aan en begon al aardig te wennen aan het idee. Hij kon het vele malen slechter treffen. Dit was een mooi sportief stel met lichamen van jonge Goden en ze hadden dus een goed uithoudingsvermogen.

Paul kwam met het stel op hun slaapkamer en zag hoe beiden zich aan het uitkleden waren. Ze legden hun kleren netjes op een stoel, keurig opgevouwen. Paul deed maar hetzelfde, om niet preuts over te komen. Hij had nu eigenlijk wel zin om met dit stel te gaan neuken. Het was eerst een vreemd idee, maar al gauw was zijn geilheid meester van zijn gedachten geworden. Alle drie stonden ze nu spiernaakt om het bed heen. Mark en Henny klommen op het bed en begonnen elkaar te kussen en te strelen. Paul voelde meteen dat zijn pik begon te groeien, onder het goedkeurende toezicht van het stel op het bed. Paul kroop ook op het bed en wilde meteen beginnen met Henny haar lijf te kussen, maar hij bedacht zich. Het was wel de meest veilige optie, meteen een vrouw gaan bevredigen, maar zo zou hij er nooit achter komen of hij nu bi, straight of homo was. Hij zou dus ook echt seks moeten hebben met een man, in dit geval Mark. Hij dook naar zijn kruis, echt letterlijk duiken en begon met samengeknepen ogen aan Mark zijn lul te likken.

Mark was aangenaam verrast en deed ook zijn ogen dicht. Paul likte aan zijn eikel en vond het eigenlijk best lekker. Ook het gevoel wat door zijn lijf ging was erg aangenaam. Paul deed zijn ogen open en keek nu recht tegen die dikke pik van Mark aan. Dat was wel eventjes wennen. Hij had nog nooit een andere pik van zo dichtbij live gezien zeg maar. Ja, op de tv tijdens het kijken naar een pornofilm, als ze aan het inzoomen waren op het pijpen of neuken, of tijdens het cumshot, maar nog nooit in levende lijve. Hij opende zijn mond en nam uiterst voorzichtig de eikel in zijn mond en begon langzaam te zuigen. Hij bewoog zijn hoofd rustig op en neer. Wat een rare gewaarwording. Maar het maakte Paul wel erg geil. Hij voelde nu dat er twee handen zijn pik omsloten. Henny was hem aan het aftrekken met twee handen en sloot haar lippen om zijn lul. Ze zoog het hele ding helemaal naar binnen en begon hem wild en geil te pijpen. Terwijl Paul lekker aan de pik van Mark zoog, ging Henny op zijn pik zitten met haar natte kutje en bereed ze hem als een volleerd amazone. Ze zat zijwaarts op Paul zijn lul zodat ze het lijf van haar man lekker kon strelen. Haar handen gleden over Mark zijn ballen en Paul pijpte lekker door. Mark had er eventjes genoeg van. Paul hield op met pijpen en Henny stapte van Paul zijn enorme lul af. Nu ging Mark op het bed liggen en besteeg Henny haar man. Ze gleed soepel over zijn pik heen en keek naar Paul. ‘Kom in mijn kontje Paul. Ik wil lekker dubbel genomen worden. Paul stak zijn lul tegen haar kontje aan en manoeuvreerde zijn lul in haar kontgaatje. Het ging lastig omdat ze op en neer bewoog op de heerlijke leuter van haar man Mark. Maar uiteindelijk zat hij in haar en bewoog hij op hun ritme mee, zodat alles lekker soepel in elkaar overging. Het was een heel apart gevoel. Hij voelde de eikel van Mark langs de zijne glijden. Hij ervoer het als bijzonder aangenaam. Nee, hij vond het gewoon super geil, dat was het! Hij neukte Henny nu wat harder en pakte haar heupen goed vast, zodat hij extra diep kon stoten.

Henny kreunde en hijgde zwaar. Ze had twee pikken in haar lijf en had het gevoel dat ze ieder moment klaar kon gaan komen, of uit elkaar kon scheuren. Ze hoopte op het eerste. En dat was ook zo. Haar geil droop over Mark zijn lul naar beneden en zijn lul droop van haar kutsappen. Paul hield het zo niet langer vol. Hij moest en hij zou spuiten. Henny en Mark gingen voor hem zitten met hun monden open. Paul zijn hand ging snel heen en weer over zijn voortreffelijk dikke lul en kreunend spoot hij zijn dikke, plakkende zaad over de twee gezichten voor hem. Zijn beste vrienden zaten onder het zaad en toen Paul ernaar keek, knapte er iets. Hij zag Mark zijn gezicht onder het zaad en dat maakte hem misselijk. Hij wilde dit niet en nu dacht hij even terug aan het feit dat hij net de lul van Mark had liggen pijpen. Nee, de smaak kwam terug in zijn mond en Paul had zin om het uit te spugen. Terwijl Mark zijn zaad over Henny's gezicht spoot, wist Paul zeker dat hij geen homo of biseksueel was. Het was het proberen waard geweest en het was ook erg aangenaam geweest, maar nu was het tijd om orde op zaken te stellen. Mark en Henny waren blij dat ze hem hadden kunnen helpen. Voordat Paul wegging, fluisterde Henny hem wat toe. ‘Als Mark op zijn werk is, tijdens zijn avond of nachtdiensten, kom je dan lekker langs? Ik vond jouw pik vele malen lekkerder.’

Paul knikte. Hij had een neukertje. Stiekem zou hij de vriendin van zijn maat mogen neuken. Hij keek nu al uit naar de eerste nachtdienst, die dat weekend beginnen zou. Hij was weer een gelukkig man.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten