Voor herhaling vatbaar.

Ik lees regelmatig belevenissen van mannen die toekijken als hun vrouw door een ander werd geneukt. Dit spreekt mij zeer aan en ik heb het hier met mijn vrouw dan ook verschillende keren over gehad, maar kan haar helaas niet overhalen.

Ik heb een mooie vrouw met prachtige rondingen en ze is goed geil. Al jaren hebben wij een goed contact met een collega en zijn vrouw, waarbij wij praten over alles en nog wat en natuurlijk komt seks ook vaak ter sprake. Jos zo heet mijn collega is 26 en trots als een aap op zijn lichaam, hij doet aan body building. Verkondigt altijd dat hij iedere vrouw in extase kan brengen, want het kost hem geen enkele moeite hun kutje vier tot vijf keer achter elkaar te vullen. Ik geloof daar geen barst van. Ik heb ooit eens drie keer gespoten en dan zat er tussen de tweede en derde keer drie uur pauze. Ik heb wel gemerkt dat hij bijzonder gecharmeerd is van mijn vrouw. Op maandag is onze zaak gesloten en ga ik ‘s middags een partijtje biljarten en ontvangt Petra haar vriendinnen.

Afgelopen maandag vertelde ze mij dat ze zich niet lekker voelde en belde haar vriendinnen af. Ik vroeg haar of ik thuis moest blijven, maar nee dat was helemaal niet nodig. Ik kon rustig mijn gang gaan! Ik zat de krant te lezen in de woonkamer toen zij vanuit de keuken riep: “Schat, wordt het geen tijd voor jou?” Ik keek op mijn horloge. Het was toen iets voor een uur en gewoonlijk ga ik pas om half twee en ben dan tegen vieren weer thuis. “Ja. ik ga direct!” antwoordde ik.

Het flitste door mijn hoofd: ‘Zou ze vanmiddag soms een afspraakje met iemand hebben of zo?’ Maar nee, dat deed zij immers niet. En toch twijfelde ik. Ik haalde mijn biljartkeu uit de kast, trok mijn jas aan, ging naar de keuken, kuste mijn vrouw en zei: “Beterschap, tot straks tegen vier uur ben ik weer thuis.” In de gang besloop mij weer een vermoeden, ik opende de voordeur en deed die van binnenuit luidruchtig weer dicht. Ik ontdeed mij snel van mijn schoenen en sloop als een dief door mijn eigen huis naar de zolder. Ik trok mijn jas uit en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Was ze werkelijk ziek, of zou zij zich vanmiddag door een ander laten neuken?  Om goed half twee hoorde ik mijn vrouw beneden in de gang en even later naar boven komen en onze slaapkamer binnen gaan. Ze rommelde wat bij haar toilettafel en ik hoorde de deur van de kleerkast. Even later ging ze naar beneden. Ik waagde mij enkele treden op de zoldertrap en snoof haar geur van parfum op! Zou ik het mogen beleven???

Klokslag twee uur hoorde ik stemmen beneden, het openen van de gangdeur en op de trap hoorde ik de stem van Jos, maar ik kon hem niet verstaan. Zij gingen samen de slaapkamer binnen. “Hoe laat komt Fred terug?” vroeg Jos. “Die biljart gewoonlijk tot half vier, pakt dan nog een borreltje en is dan tegen vieren weer thuis.“ “Godver, wat ben jij een lekker stuk, ik had je al heel vaak met mijn ogen uitgekleed maar dit overtreft al mijn fantasieën.” zei Jos.

Ik hoorde kleding ritselen, maar durfde nog niet naar beneden. Als zij de deur nou maar niet dicht zou doen, want dan zag ik geen sodemieter. “Als Fred met zijn lange keu speelt zal ik jou eens met mijn korte keu bespelen.” zei Jos. Mijn vrouw lachte en ik hoorde het kraken van het bed. Ik besloot het te wagen en daalde behoedzaam de trap af. Goddank, de deur stond nog een stukje open en ik kon door de kier via de toiletspiegel in de kamer kijken. Mijn vrouw zag er geil uit in het sexy setje dat zij kortgeleden gekocht had. Zwart gordeltje, jarretels, satijnen kousen met naad en extreem hoge naaldhakken. Zij zat schuin op de rand van het bed met haar gezicht van mij af gekeerd. Jos stond voor haar in slip met zijn massieve rug met schouders als een stier en zware dijen en een klein kontje.

“Laat mij maar eens zien wat Hercules me te bieden heeft, want daar ben ik toch wel benieuwd naar.” zei Petra en stroopte zijn slip naar beneden. “Dat valt me eerlijk gezegd een beetje tegen Jos, ik had gehoopt dat aan zo’n gespierd lichaam ook een grote lul vast zou zitten. Maar vooruit als jouw keu zo hard is als die van mijn Fred, zal ik niks tekort komen. Ik zal je eerst eens lekker pijpen en dan heb je nog tijd genoeg om mijn kutje een keer of drie, vier vol te pompen, nietwaar lekkere neukreus?”

Ik zag dat Jos inderdaad niet meer had dan een centimeter of vijftien en wat dikte betreft had hij beslist niet vooraan gestaan toen die uitgedeeld werden. Petra hapte zijn eikel op en met groot enthousiasme en bekwaamheid begon ze het sap uit zijn ballen te melken. Ze masseerde zijn zak met grote voortvarendheid en ik zag dat Jos het niet lang meer zou houden. Het duurde dan ook niet lang of zij werd voor haar moeite beloond. Kreunend en steunend en onder het roepen van: “Geile kut, lekker wijf!” spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Petra kon niet voorkomen dat een gedeelte via haar mondhoeken naar buiten kwam. Jos zakte door zijn knieën en ging hijgend op bed liggen. “Was het lekker Jos?” vroeg mijn vrouw. “Heerlijk schat, wat kun jij een lul bespelen, ik wou dat Marianne het ook zo kon. Fred is een geluksvogel met zo’n lekker pijpvrouwtje!” Op dat moment spoot ik mijn zaad op de vloerbedekking zonder dat ik aan mijn lul had getrokken, het zien van dit alles maakte me bloedgeil! En Petra wist van niks, die zou ik later nog eens lekker pakken.

Jos begon weer bij zijn positieven te komen. Hij speelde met haar tepels, die hard en hoog als torens op haar malse tieten stonden. “Jos, zuig en lik eens lekker aan mijn kutje, wil je?” vroeg ze. Jos dook tussen haar prachtige ronde, goed gevulde dijen. Heel wijd spreidde ze haar benen en schaamlippen om de tong en mond van Jos ongehinderd toegang te verlenen in haar van het geil druipende kut. Ik hoorde haar lustvolle gesteun en het lebberend geluid van haar natte kut. Het was Jos goed aan te zien dat hij genoot van haar hete geilheid. “Lekkere neukbeer van me, zuig op mijn klit, zo ja, heerlijk, geweldig.” zei ze. Trillend van geilheid begroef zij haar nagels in zijn schouders. Kronkelend, steunend en gillend kwam ze klaar, ze trilde over haar hele lichaam.

“Staat die al weer Jos?” vroeg ze even later. “Nog niet helemaal, maar hij onderneemt a1 pogingen” antwoordde hij. Ze sloeg haar benen over zijn grote lichaam en beduidde hem dat hij wat hoger moest gaan liggen. “Laat mij maar, ik heb hem zo weer op sterkte, zodat hij mijn grotje kan bestormen.” Ze zoog aan zijn ballen en trok en streelde zijn lul. Ze draaide aan zijn tepels en ik zag zijn paal weer recht overeind komen. “Zo, die staat weer mooi, daar zal ik eens lekker gebruik van maken en jou eens lekker afneuken.” Ze hurkte boven Jos en liet haar kut over zijn lul zakken. Ik zag haar hemelse kontje wippen en haar malse tieten kwamen nu pas goed tot hun recht. Haar prachtige tieten dansten mee in het ritme waarmee zij Jos bereed.  “O, wat neuk ik lekker, ik heb nog nooit iemand zo lekker geneukt als vandaag.” zei ze. ‘De geile slet, bij mij neukt ze zeker zo lekker.’

Ik moest me beheersen om niet weer te gaan staan spuiten. Jos molk haar tieten. Petra verhoogde haar tempo. “Speel met mijn tepels, zuig ze, knijp ze, maak me nog geiler toe lekkere vent, laat me heerlijk klaarkomen. Nog even en dan komt ik.” Ze neukte Jos compleet in de vernieling. Ik zag de zweetdruppels op haar rug staan, ze gooide haar hoofd in haar nek en kreunde en pompte zichzelf en Jos in een hoog tempo klaar! Ze ging vrijwel onmiddellijk door, maar de lul van Jos floepte uit haar kut. Ze pakte hem vast om hem er weer in te stoppen, maar hij was slap. “Kom Jos, actie, mijn kutje vraagt om meer, kom op jongen.” “Ik kan niet meer“ zei Jos. “Ik ben op en leeg geneukt, sorry, volgende keer beter.” Petra was zichtbaar teleurgesteld. “En jij zegt altijd dat je makkelijk vier tot vijf keer achter elkaar klaar kunt komen. Valt me eerst de grote van je lul al tegen, nou kun je mij ook nog niet geven waar ik zo naar verlang. Nee, dat is niet leuk en ik denk niet dat er nog een volgende keer voor je zal zijn.”

Ik kon horen hoe zij zich wasten en hoe Petra zei: “Je vindt zelf de voordeur wel hè? Ik ga me omkleden.” Even later hoorde ik Jos de voordeur achter zich dicht trekken en Petra nog even op de kamer rommelen voordat zij naar beneden ging. Het was nog geen kwart voor drie en ik moest nu nog een vol uur op de zolder blijven zitten? Ik besloot naar beneden te sluipen en dan te zeggen dat ik eerder naar huis was gekomen omdat ik het niet leuk vond dat zij alleen was wanneer ze zich niet goed voelde. Beneden deed ik snel mijn schoenen aan opende en sloot de voordeur, hing mijn jas op en ging naar binnen. Petra zat een boek te lezen, ze droeg een lange nachtjapon die tot de grond reikte. “Wat ben je vroeg thuis“ zei ze. Ik kuste haar.  “Ja, ik vond het niet zo leuk jou alleen te laten nu je je niet zo lekker voelt. Ze lachte: “O, het is weer helemaal in orde. de dokter is net nog even langs geweest en heeft me een injectie gegeven, dus dat zit wel goed. Heb je lekker gebiljart.” “Ja. één partij, maar die heb ik gewonnen.” Ze keek me aan. “Met welke keu heb je gespeeld? Want de jouwe had je in de gang laten staan.” Ik bloosde tot achter mijn oren. “Met de keu van Jos, het was wel wennen en het ging ook niet zo best.” Petra lachte. “Nee, dat is godsonmogelijk!““Onmogelijk?” Ik was verbluft. “Hoezo, wat bedoel je.” Zij kruiste haar mooie benen. “Omdat ik met zijn keu heb gespeeld, Fred.” Ik keek haar aan: “Maar jij biljart toch niet schatje, hoe kan dat nou?” “Luister eens. jongen, ik zal jou eens wat vertellen. Ik heb niet met zijn lange keu gespeeld, maar met zijn korte en die is inderdaad niet zo goed als de jouwe.  Kijk nou maar niet zo onnozel, want ik weet wat jij gezien hebt en dat je genoten hebt, net zo goed als ik! Ik dacht wel dat jij je vanmiddag zou verstoppen en daarom heb ik om een uur een draadje over de traptreden gespannen. Maar je had ook al je keu laten staan en het garen was kapot. Bovendien heb ik jou door de kier van de deur kunnen zien toen ik van het voeteneind kroop om aan Jos zijn ballen te zuigen. Jij hebt meer genoten als ik denk ik, hij viel me zwaar tegen ondanks zijn grote verhalen. In ieder geval is het mij in zoverre bevallen dat het me lekker opgeilt en voor herhaling vatbaar is, maar dan wil ik toch wel een echte lul in mijn kut en een potente vent tussen mijn benen. Ziezo, dat is dat en kijk nou eens of die van jou wel omhoog komt?”

Zij liet haar nachtjapon vallen en stond poedelnaakt voor me, alleen oorbellen en naaldhakken! Ze heeft me heerlijk tot zes uur af liggen jakkeren en beleefde diverse hoogtepunten. Toen ik mijn laatste restje zaad in haar spoot dacht ik dat ik zou sterven, een mooiere dood kan niemand zich overigens wensen. Ik hoop dat de volgende keer niet lang op zich laat wachten!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Hpage