Voor de eerste keer buitensex

 

Voor de eerste keer buitensex.

Door alle verhalen over buitensex die wij hadden gehoord en gelezen, hebben Renee en ik (Henk) dit ook eens geprobeerd.

Het was echter nogal moeilijk om een plek te vinden waar we dat zouden gaan doen. Uiteindelijk zijn we naar de Reeuwijkse Hout gegaan, waar je best een aantal beschutte plekjes kunt vinden. Wat we niet wisten is dat uitgerekend het stukje waar wij dachten lekker te kunnen sexen in de openlucht, eigenlijk een ontmoetingsplaats was voor homo’s.

We lagen dus net lekker te vingeren en te pijpen toen er twee jongens aankwamen, die aarzelend in een ander hoekje gingen liggen. Eerst geneerden we ons rot, want we wisten niet wat er verder nog ging gebeuren. Maar toen we zagen dat ze zich begonnen uit te kleden voelden we ons wat beter en zijn we maar gewoon doorgegaan. En eigenlijk bleek toen pas voor ons allebei dat we het een kick vonden dat anderen konden zien hoe wij lagen te neuken, vingeren, strelen en pijpen.

En het was omgekeerd voor ons een geweldige kick te kunnen zien hoe die twee jongens met elkaar bezig waren. Binnen de kortste keren kwam Renee klaar op mijn vingers en ik moest alle moeite doen om niet in haar mond te spuiten. De twee jongens waren ook goed bezig, ze streelden en pijpten elkaar. Inmiddels was ik begonnen om heerlijk dat krappe kutje van Renee te neuken en terwijl ik dat deed begon de grotere van de twee jongens de kleinere in zijn kontje te neuken. Dat was echt bloedgeil.

We kwamen tegelijk klaar, heerlijk. Alleen de jongere jongen was nog niet gekomen. Wat er toen gebeurde, had ik echt niet voor mogelijk gehouden. De beide jongens kwamen naar ons toe, zo naakt als zij en wij waren. De oudste stelde zichzelf en zijn vriendje voor, hij heette John en zijn vriendje Alex. Hij zei dat hij het zelf heel opwindend had gevonden om zo met zijn vieren op een terreintje te neuken en hij vroeg wat wij er van gevonden hadden. Wij konden bevestigen dat het ons ook niet in de koude kleren was gaan zitten.

We vertelden hen dat wij beide hetero zijn, maar dat we beiden erg geil waren geworden van het feit dat zij daar ook lagen te neuken. Op dat moment nam Alex het woord en zei dat hij nog nooit een vrouw van dichtbij had gezien. Hij voelde zich homo, maar dacht vaak dat hij bisexueel was. En daarom was hij bijzonder opgewonden geworden door de situatie van die middag. En omdat wij niet preuts reageerden durfde hij te vragen of hij eens goed mocht kijken hoe een vrouw er eigenlijk uit zag. We waren allemaal geil geworden en Renee keek me aan en ik knikte van ja tegen haar.

Toen zei Renee: “Wat had je dan willen zien? Of wil je ook wat doen?” Alex zei dat hij nog nooit een kut van dichtbij had gezien en dat hij daarmee wilde beginnen. Dus ging Renee met haar benen wijd voor hem zitten en vertelde hem wat er zoal te genieten is voor een vent in een opengesperde kut van een vrouw.

Alex probeerde het allemaal uit en mijn lieve Renee kwam ook echt klaar op de vingers en tong van deze jonge biseksuele Alex. Dat was voor John en mij een heel geil gezicht en we zaten binnen de kortste keren te trekken aan onze stijve pikken. Renee zag dat en riep meteen: “Waarom doen jullie dat? Ik word toch ook geholpen door een ander, doe het bij elkaar, dat vind ik geil!” We gehoorzaamden onmiddellijk en zo gebeurde het dat ik die dag voor het eerst een heerlijke stijve pik in mijn mond kreeg en die ook nog echt heb leeggezogen toen hij klaarkwam.

Toen keek ik op en ik zag dat Alex nog steeds met Renee bezig was. Ze was nu zo geil dat ze geneukt wilde worden.

En ze koos Alex die daarmee zijn (wat betreft vrouwen) ontmaagding onderging. Hij neukte haar geweldig en John en ik werden alweer geil. En dat allemaal in de openlucht ergens in de bosjes van de Reeuwijkse Hout! Inmiddels hadden we bezoek gekregen zonder dat we er erg in hadden. Er stonden vier kerels zich lekker af te trekken op onze show die helemaal niet voor hun bestemd was.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Deze stellen zoeken sexpartners.