Volgespoten en doorgenaaid.

We zijn nu zes jaar getrouwd en het gaat eigenlijk best goed tussen ons. Toch is er iets in ons huwelijk dat misschien wel vreemd klinkt. Ik vraag me dan ook wel eens af of het wel normaal is, zoals het er bij ons aan toe gaat. Vandaar dat ik onderstaand verhaal met jullie wil delen.

Mijn jonge vrouw is met haar slanke figuur en haar lange blonde haar een uitgesproken schoonheid te noemen. Het probleem met haar is, dat ze een of twee keer in de maand het in zich krijgt om vreemd te gaan en dan wil ze, koste wat het kost een vreemde lul in haar lichaam voelen. Ik wil er even bij vermelden, dat ik niet bepaald een grootgeschapen man ben. Als hij op zijn grootst is, meet hij krap twaalf centimeter. Maar als ik met mijn vrouw bezig ben, weet ik haar er heel goed mee te bevredigen, dat wel! Ze zegt dan ook zelf altijd dat het met het formaat van mijn pik niets te maken heeft. Het vreemdgaan is voor haar kennelijk om andere redenen nodig, ze krijgt er een bepaalde prikkeling door, die ze niet graag meer zou willen missen. Meestal doet ze dergelijke dingen op de vrije zaterdag. En als ik zie dat ze haar voorbereidingen aan het treffen is, begin ik het zelf al behoorlijk op mijn zenuwen te krijgen. Eerst gaat ze uitgebreid in bad en vervolgens knipt ze haar schaamhaar zo kort bij dat je haar schaamlippen helemaal kunt zien, vaak help ik haar daar dan even bij. Ze spuit een duur parfum achter haar oren, op haar platte buikje en in het weinige, kortgeknipte schaamhaar. Dan is het tijd om zich te gaan verkleden. Onder haar kleren draagt ze een smalle gordel, een piepklein slipje en donkere nylons. Een beha weigert ze dan te dragen, want ze vindt dat een man iets moet zien wippen onder haar jurk, een man moet meteen aan haar harde tepels kunnen zien dat ze geen beha draagt en bovendien geil is. Goed, dan gaat ze de deur uit. En ik? Ik zit thuis. Ik zit wat te lezen of kijk wat afwezig naar de televisie.

En dan komt ze terug. ‘s Morgens rond een uur of drie, soms komt ze zelfs pas tegen zessen terug. Vrijwel altijd een beetje aangeschoten. Ze valt me om mijn nek en vraagt me of ik alsjeblieft niet boos op haar wil zijn. Want het was weer zo heel erg mooi geweest en ze zal het me in geuren en kleuren vertellen, als ik maar niet boos ben. Verder gaat het dan steevast als volgt: Met opgetrokken benen gaat ze in de stoel tegenover de mijne zitten, ze steekt een sigaretje op en vertelt wat voor een type ze in de een of andere kroeg heeft ontmoet. Omdat de avond zo gezellig was, stemde ze toe toen hij haar vroeg mee te gaan om bij hem thuis nog wat te drinken. En daarna, in zijn bed, was hij heel erg lief en attent geweest en hij had haar op een uitstekende manier klaar weten te maken. Ze praat maar door, rekt zich behaaglijk uit, sluit haar ogen en aan de uitdrukking op haar gezicht is te zien dat ze het in gedachten allemaal nog eens meemaakt. Dan zegt ze iets van: ‘het is warm hier’, doet haar handen achter haar rug en ritst haar jurk open, die ze even later uit doet. Ik kan nu haar kleine, stevige tietjes zien en kan ook zien hoe haar tepels stijf staan van het beleefde genot. In haar hals en op haar buik zie ik rode vlekken. Die kerel is flink met haar bezig geweest! Ze vraagt me dan met zwoele stem of ik haar kutje niet wil zien, omdat ze daar nog lekker nat is en omdat haar schaamlippen nog open staan door die heerlijke neukpartij. Misschien kan een andere man het zich in het geheel niet voorstellen, maar als ze zoiets tegen me zegt, zwijmel ik helemaal weg en heb ik mezelf gewoon niet langer in de hand!

Nauwelijks heeft ze dit gezegd of ik kniel al voor haar neer, schuif met trillende handen het slipje naar beneden en kijk naar haar prachtige kutje, dat inderdaad nog openstaat, kijk naar haar lange nylonbenen die langzaam naar de buitenkant van de stoel bewegen en sierlijk over de leuningen glijden, zodat ze al gauw wijdbeens en hoerig voor me zit. Nu kan ik haar kutje nog beter zien. Haar schaamlippen zijn gezwollen en ik zie dat er nog sperma in het korte schaamhaar zit gekleefd. Ik buig me voorover, ruik het sperma van een man die ik niet ken, ga met mijn tong tussen haar warme schaamlippen en begin te likken. Steunend van wellust begint ze met haar billen te wippen en als ze helemaal in trance is, vertelt ze hoe die man haar diep neukte, hoe hij opgewonden haar slipje omlaag had geschoven, hoe hij haar benen uit elkaar had getrokken, hoe zij met gespreide benen en met haar kont omhoog op het bed had gelegen zodat hij met zijn volle hand door haar uitnodigende spleet kon gaan en hoe zij tenslotte op haar rug werd gerold om zijn grote lul te ontvangen en hoe ze hem vol bij zijn zak had gepakt om er geil mee te spelen. Ze vertelt hoe hij haar neukte en hoe hij haar volspoot en hoe zij haar kutspieren had gebruikt om hem leeg te melken.

Ik kan me niet meer bedwingen, zoen haar op haar mond, duw haar op de grond en druk mijn lul naar binnen. Dan neuken we er op los tot we allebei zijn klaargekomen. Een keer vertelde ze me, dat ze na een bezoek aan een kroeg een man had ontmoet, die haar had meegenomen naar zijn huis. Er was ook nog een vriend van de man bij gekomen. Maar die zou alleen een kop koffie drinken en dan opkrassen. Dat pakte echter anders uit. Nauwelijks waren ze binnen of de mannen kleedden haar uit en omdat ze bang was dat er iets zou gebeuren, liet ze zich gewillig door hen beiden neuken. Terwijl de een haar achterlangs neukte, moest ze diep bukken om de ander te kunnen pijpen. Ze waren allebei tegelijk klaargekomen, de achter haar staande man had het sperma diep in haar kut gespoten en de andere man spoot in haar mond, terwijl hij haar hoofd stevig vasthield, zodat ze wel gedwongen was het zaad door te slikken.

Maar dit is niet alles, want het mooiste moet nog komen. Het was voor mij in seksueel opzicht niet meer bevredigend genoeg om na afloop al de wilde verhalen van mijn vrouw aan te horen, ik wilde zo langzamerhand ook wel eens een keer zien hoe ze door een ander geneukt werd. Bovendien had dat avontuur met die twee kerels me wel een beetje aan het denken gezet, wat kon er allemaal niet gebeuren? Ik hoefde er niet veel moeite voor te doen om haar voor mijn plannen te winnen. We maakten onze plannen en afspraken. Voortaan zou ze niet meer met een man mee naar huis gaan als ze met een ander wilde naaien, dan moest ze het maar in ons eigen huis doen, in ons eigen bed. Wel, om dit zelf goed te kunnen zien, heb ik in de slaapkamer een kleine ruimte gemaakt van een vierkante meter. Ik kan de ruimte binnen komen via een deur in de naastgelegen kamer en de bodem, de wanden en het plafond zijn bedekt met dik tapijt, om de ruimte geluiddicht te maken. In de deur maakte ik een opening van 20 x 20 centimeter, waar ik een rooster voor schroefde. Vanuit deze plaats kon ik de hele kamer overzien, maar wie in het rooster zou kijken, zou slechts complete duisternis zien. Ik kon alles horen en zien, zonder zelf gehoord of gezien te worden. Als mijn vrouw nu weg gaat dan wacht ik al die tijd in de donkere woonkamer op haar terugkomst. Zie ik haar dan samen met een man uit de wagen komen dan ren ik naar boven, verdwijn in de schuilplaats en sluit de geheime deur van binnen af.

Enkele dagen geleden was het weer eens zo ver. Lachend en duidelijk een beetje aangeschoten, kwam ze met een man ons huis weer binnen en het duurde niet lang of het licht in de slaapkamer werd aangedaan en de twee kwamen half struikelend binnen. Wat ik zag benam me voor een moment de adem, want haar begeleider was een boomlange neger. Een grote, knappe vent, precies iemand waar mijn vrouw op valt. Hij ging op de rand van het bed zitten en nadat zij ook nog twee bedlampen had aangedaan, liet ze zich door hem pakken. Ze vrijden een hele poos met elkaar en hij gleed van boven haar jurk binnen om met haar borsten te kunnen spelen. Haar jurk was al aardig opgeschoven en toen hij met zijn hand over haar witte dijen en zwarte nylons streek en haar tussen haar benen greep, had ik het niet meer. Ze kreunde geil en sloeg haar armen om hem heen. Na een tijdje maakte hij haar ritssluiting open en pelde haar uit haar nauwe jurk. Hij kuste haar stijve tepels en drukte haar op haar rug op bed. Zijn handen gleden naar de rand van haar slipje en langzaam schoof hij het naar beneden. Haar overal pakkend liet hij zich door haar uitkleden. Ze keek hem strak aan en deed langzaam haar benen uit elkaar, hem zo haar kortgeknipte kuthaar tonend. Ze deed geil haar schaamlippen van elkaar en genoot van zijn verbaasde gezicht. Hij had een kanjer van een lul, die man, iets van tussen de 18 en 20 centimeter zo te zien en met een ontblootte eikel die glom in het licht van de schemerlampjes. Zwaar ademend knielde hij tussen haar gespreide benen en begon haar, zich bukkend, uitgebreid te likken. En dan moet je het gezicht van mijn vrouw zien, ze geniet, dat is duidelijk! Ze kreunde en begon met haar onderlichaam te bewegen. Dan kon ik zien hoe zij zelf zijn grote lul ter hand nam en die langzaam in haar gewillige kut drukte. Weer kreunde mijn vrouw en met haar rode vingernagels krabbelde ze over zijn sterke schouders. Ze sloeg haar slanke benen om hem heen. Toen begon er een wilde strijd op mijn eigen bed en zij kwam meerdere keren achtereen klaar en ik hoorde haar zeggen: “Oh, ik kom weer!” Dat was al de derde keer dat ze klaar kwam en toen spoot hij haar vol. Hij zat diep in haar met zijn lange lul en na even stil te hebben gelegen begon hij opnieuw te pompen.

Als de twee even niet steunden en kreunden, kon ik horen hoe zijn dikke pik soppend in en uit haar kutje gleed en dat geluid is zo vreselijk mooi, vooral als je ook nog eens duidelijk ziet wat er aan de hand is! Mijn vrouw kwam weer klaar. Ze was door het dolle heen en wilde niets anders dan geneukt worden door die beer van een vent. Voor hij echter weer dreigde klaar te komen trok hij zijn zwarte paal uit haar kut terug, kwam knielend vlak voor haar gezicht. Ze greep naar het natte wonder en lachte. Ze opende haar mond en werkte het apparaat zo ver als het ging naar binnen, vol overgave begon ze hem te zuigen. Haar wangen stonden bol en haar kaken bewogen. Zo zoog ze hem naar zijn tweede hoogtepunt en toen het eenmaal zo ver was, spoot hij alles gewoon in haar mondje, trok zich echter meteen terug en wist ook nog een lading in haar gezicht en haar te krijgen, door zelf wild te masturberen. Ze pakte een zakdoekje en maakte, schaamteloos naar hem lachend, haar gezicht schoon. Dan vleide ze zich weer in zijn sterke armen en begon hem weer op te geilen. Ik hoorde haar na een tijdje vol bewondering zeggen: “Hij staat al weer!” En ik kon zien hoe ze met een volle hand zijn lul aftrok. Hij legde haar vervolgens op haar rug, boog zich over haar heen en trok haar voeten over zijn schouders. Haar onderlichaam stond helemaal open op deze manier en nu had hij er niet de minste moeite mee om zijn lul in haar te laten zakken. Ze kneep haar billen samen om hem het hoogste genot te geven. En weer barstte de strijd in alle hevigheid los! Zijn grote, nu wat slappe zak sloeg steeds tegen haar bilnaad aan en bij elke stoot hoorde ik mijn vrouw kreunen. Hij spoot weer in haar. Zwaar hijgend en elkaar kussend bleven ze tegenover elkaar op bed liggen.

Buiten begon het al weer licht te worden! Ze keek op de klokradio op het nachtkastje. “We moeten ermee kappen,” zei ze. “Nog even en mijn man komt thuis van de nachtdienst.” Nou, de man leek ineens te schrikken. Kennelijk realiseerde hij zich het op komst zijnde gevaar en hij schoot snel in de kleren. Als een haas ging hij er vandoor. Ik hoorde de buitendeur dichtslaan en even later hoorde ik hoe hij zijn auto startte.

Ik kwam uit mijn schuilplaats tevoorschijn, ging de woonkamer in en ging op de bank zitten. Mijn vrouw, die de man had uitgelaten, kwam lachend binnen en kwam naast me zitten. Het enige wat ze droeg waren haar nylons. Ze stak een sigaret op en keek me met omfloerste, bloedgeile ogen aan. Ze zei dat het ditmaal wel heel erg lekker was geweest. Haar borsten gingen op en neer, ze hijgde nog licht. Ze zei ook heel heet, dat haar kutje nog zo lekker tintelde en toen kreeg ik een tongzoen van haar. Of het echt zo was of niet, ik dacht in ieder geval het zaad van de man nog te kunnen proeven. Ze pakte mijn hand en schoof die tussen haar warme benen. Ik kon voelen dat ze goed nat was en hoe het zaad langs de binnenkant van haar dijen drupte. Ze vroeg me, alweer met die geile stem van haar, of ik dat stoute kutje van haar niet eens nader wilde bekijken, zo volgespoten en doorgenaaid zou het er voor mij vast wel aantrekkelijk uitzien. En het zou juist nu een lekker kutje zijn voor een man als ik om eens lekker uit te likken. Ze nam me mee naar de slaapkamer, waar ze met wijd gespreide benen op het bed ging liggen en ik was weer verloren, ik likte haar kutje tot ik er pijn van in mijn kaken kreeg. Steunend reed ze tegen me op en kreunde luid toen ik eenmaal haar klit had gevonden. Het korte schaamhaar zat vol sperma. Ze trok me uiteindelijk op zich en zonder dat ik mijn handen hoefde te gebruiken gleed mijn lul bij haar naar binnen. Ze had een warme, natte kut, die me helemaal opslurpte. Samen kwamen we gelijktijdig klaar en ik spoot mijn warme sperma bij het sperma van de andere man in haar hongerige geile kut.

Dit was mijn verhaal, ook al heb ik lang nog niet alles verteld wat ik tot nu toe met haar heb meegemaakt. Ik heb een leuke baan en kom met veel mensen in aanraking, die mij over hun seksleven vertellen. Zelf vertel ik nooit de waarheid, want wie zou me geloven? Ik ben er inmiddels achtergekomen dat ik zo’n beetje de enige ben, die er een dergelijk huwelijk op nahoudt. Welke man zal het immers goedvinden dat zijn mooie vrouw iets dergelijks doet? Ik ben niet echt jaloers, ik raak op een speciale manier opgewonden. Ik geloof, als ik er diep over nadenk, dat ik het goed getroffen heb en dat ik het nooit meer anders zou willen!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten