Vlinders in mijn buik.

Als jonge vrouw van midden dertig voel ik mij heerlijk. Alles loopt goed, ik heb een prima baan en mijn huwelijk is echt goed te noemen. Met andere woorden, mijn leven is fantastisch! Maar toch mis ik soms iets van spanning, de vlinders in mijn buik zeg maar. Mijn man heb ik leren kennen toen ik achttien was en hij is de eerste waarmee ik seks heb gehad.

De nieuwsgierigheid naar het onbekende bleef echter aan mij knagen. Ik heb hier samen met mijn man regelmatig over gesproken en op een goede dag stelde hij voor dat ik mijn nieuwsgierigheid maar eens moest ‘bevredigen’. ‘Je bedoeld dat jij er geen problemen mee zou hebben als ik seks met anderen zou hebben?’ vroeg ik mijn man nog steeds verbaasd door zijn opmerking. ‘Nee’, was zijn stellige antwoord, ‘sterker nog, ik raak stiekem wel opgewonden als ik mij voorstel dat jij met een ander neukt’.

We spraken af hoe we het zouden aanpakken. Het meest eenvoudig was om met iemand wat af te spreken via een datingsite op het internet. Ik wilde wel de lusten, maar niet de lasten van een relatie zeg maar, dus was ik erg duidelijk in mijn advertentie. Het ging mij puur om de seks en niet om een relatie. Binnen een week stroomde mijn mailbox vol met reacties. Een ervan had onmiddellijk mijn aandacht, een groep van zes vrienden van begin dertig die een weekendje in een luxe bungalowpark in het zuiden van het land door gingen brengen zochten een leuke vrouw die hen kon plezieren en omgekeerd. Ik schrok aanvankelijk terug van de gedachte om met zes volslagen vreemde mannen in een vakantiebungalow te gaan zitten met het doel seks te hebben. Maar toch bleef de hele week na het mailtje een onbestemd maar wel heel geil gevoel de overhand houden.

Ik overlegde het met mijn man en die was er niet erg gelukkig mee, terwijl de gedachte hem ook wel kon opwinden. We bespraken alle mogelijke scenario’s en besloten dat ik zou gaan met een aantal ‘veiligheidsmaatregelen’ ingebouwd. Ik stuurde de mannen een mailtje dat ik een dag zou komen en dat we er een spetterend feest van zouden maken. Zo, die beslissing was in ieder geval genomen. Twee weken later was de dag dat het zou gaan gebeuren. Op zaterdagmiddag rond drie uur verliet ik mijn man gekleed in een strak zwart jurkje met laag uitgesneden decolleté, zonder BH en slip, maar met nylonkousen en zwarte laarzen met hoge hakken. Anderhalf uur later was ik op de plek van bestemming. Ik stuurde mijn man een SMS ter bevestiging van mijn aankomst en het nummer van het huisje en ging toen met een van de mannen, Pascal, op weg naar het luxe vakantiehuisje.

Ik had in de rit van bijna anderhalf uur een gigantische hoeveelheid seksuele energie opgebouwd. Mijn glad geschoren kutje was al kletsnat toen Pascal mij op stond te wachten bij de poort van het bungalowpark. Hij stapte bij mij in de auto en reed met mij mee naar de juiste parkeerplaats. Ondertussen maakte hij een compliment over mijn strakke lichaam, hij vond mij een echte milf. Terwijl ik naar de parkeerplaats reed waren zijn vaardige handen mij overal al heerlijk aan het ontdekken. Zijn rechterhand gleed tussen mijn benen en hij was blij verrast met het sappige cadeautje wat hij daar aantrof.

Hij stopte op de parkeerplaats en liep om de auto heen om mij te helpen uitstappen. Ik had geen tijd om adem te halen of na te denken, direct begon hij mij heftig te tongzoenen terwijl zijn handen onder mijn jurk gleden. Zijn sterke handen gleden over mijn hele blote lichaam, over mijn rug naar mijn kontje tot mijn stevige tieten en kletsnatte kutje. Hij draaide mij om, zodat ik met mijn kontje naar hem toe kwam te staan. Hij schoof mijn korte jurkje omhoog tot over mijn heupen, zodat ik gewoon in mijn blote kont midden op de parkeerplaats stond. Ik had een been op de dorpel van de auto gezet zodat hij vrije toegang had tot mijn kloppende kutje. Ik hoorde zijn rits opengaan en binnen enkele tellen schoof zijn grote en keiharde lul tussen mijn lippen, terwijl zijn handen mijn heupen heen en weer bewogen. Het is toch altijd weer heerlijk de eerst stoot van een stevige pik in je kutje te voelen. Hij begon mij als een heimachine te neuken daar midden op de parkeerplaats. Zijn handen kneedden ondertussen mijn heen en weer wiebelende tieten heerlijk zachtjes, terwijl hij met lange stoten in en uit mijn kutje gleed. Trillend op mijn benen kwam ik voor de eerste keer klaar die middag.

Na nog even rustig doorstoten, fluisterde hij mij zachtjes in mijn oren dat zijn vijf vrienden zaten te wachten en dat hij de rest graag voor later bewaarde. Hij wilde nu nog niet direct zijn zaad verschieten. Ik deed mijn kleding weer een beetje goed, pakte mijn tas en Pascal sloot de auto af. Samen liepen we naar de bungalow verderop in het park. Mijn hele lichaam gloeide van geilheid en al mijn eventuele remmingen waren inmiddels verdwenen. Ik wilde echt meer en zou er dus zeker voor zorgen dat Pascal en zijn vrienden dit mij zouden gaan geven.

Bij de bungalow aangekomen ging Pascal mij voor naar binnen. Ik deed mijn zwarte jasje uit en hierdoor kregen de mannen een goed zicht op mijn heerlijk strakke lichaam en diepe decolleté. Ik stelde me voor aan de mannen door ze allemaal een hand en kus te geven. We namen plaats op de bank in de woonkamer en ik kreeg iets te drinken. Aangezien de mannen en ikzelf ook nog niet gegeten hadden besloten we eerst maar eens wat energie tot ons te nemen voordat het feest los zou barsten. Tijdens het eten vertelde ik de mannen dat ik vandaag lekker passief verwend wilde worden door hen. Ze wisten dat ik alleen kwam voor de seks, dus daar waren dan in ieder geval geen onduidelijkheden over. De bungalow had een grote hoekbank. Ik mocht van de mannen in de hoek van de bank gaan zitten en de mannen voerden een striptease voor mijn neus op. De kledingstukken vlogen een voor een van hun lichamen af en vielen op de grond. Na een kwartiertje zat ik met zes heerlijk, volledig naakte kerels en grote wiebelende lullen voor mijn neus. Hou het dan maar eens droog hè?

Ik zat in de hoek van de bank met mijn benen opgetrokken en gespreid, mijn jurkje was iets opgetrokken, zodat de mannen goed zicht hadden op mijn kutje. Het geil lekte langzaam uit mijn kutje langs mijn dijen naar beneden. Mijn lippen waren volledig opgezwollen en daardoor stond mijn hete kutje open als een bloem. Dit alles had tot gevolg dat de wiebelende pikken steeds minder goed konden wiebelen doordat ze steeds harder werden. De mannen vonden het tijd worden dat ik ook iets actiever aan het feest zou deelnemen. Pascal had in mijn tas gezien dat ik mijn paarse Tarzan had meegenomen en vroeg of ik niet iets geils kon doen met mijn trillende vriend. De mannen namen volledig naakt plaats op de hoekbank. Ik ging op de salontafel voor hen staan en kleedde mij daarop tergend langzaam uit. Aangezien ik alleen maar mijn zwarte jurkje uit hoefde te doen om geheel naakt te zijn besloot ik hier voldoende tijd voor te nemen.

Eerst liet ik de jurk aan een kant van mijn schouder zakken en liet daarmee een borst bloot komen. Ik maakte een vinger nat en draaide met de natte vinger rondjes over mijn ontblote tepel, die daardoor keihard werd. Vervolgens deed ik dat ook met de andere borst. Hierna liet ik de hele jurk in een vloeiende beweging van mijn lichaam op de salontafel vallen. Ik stond helemaal naakt, met keiharde tepels, voor zes heerlijke kerels die hun geilheid niet langer konden verbergen. Ik had alleen nog de nylonkousen en zwarte laarzen met hoge hakken aan toen ik langzaam, met mijn vibrator in de hand, naar de eettafel liep. Ik leunde met mijn beide handen tegen de eettafel aan en wiegde mijn heupen heen en weer met mijn kontje richting de bank. De vibrator liet ik plagend over mijn glimmende poesje glijden. Daarna ging ik met mijn rug op de eettafel liggen en stak ik mijn benen gestrekt omhoog, met mijn geopende kutje richting de mannen.

Ik likte mijn vingers nat en masseerde mijn lipjes helemaal uit elkaar. Met de andere hand bracht ik mijn vibrator voor mijn gewillige kutje. Zonder enige moeite gleed deze zachte paarse staaf in mijn smachtende kut. Ik zette hem aan en liet het likkertje van de Tarzan mijn gezwollen kittelaar masseren. Ik sloot mijn ogen en liet me nu helemaal gaan. Het is een verschrikkelijk geil idee als zes kerels toekijken terwijl je gewoon voor hun neus al masturberend klaarkomt. De mannen konden zich ook niet langer afzijdig houden en na enkele ogenblikken kwamen zij ook richting de eettafel en ik zag links en rechts van mij verschillende grote en keiharde pikken. John, de brutaalste van het stel, hield zijn echt indrukwekkend gigantische lul voor mijn happende mondje en terwijl ik hem met lange halen begon te pijpen nam ik de pik van Pascal in mijn linkerhand en die van Arnold in de rechterhand. De andere mannen waren inmiddels zeer druk in de weer met mijn kutje, kontje en de rest van mijn naakte lichaam.

Voor de vrouwen die dit nog nooit meegemaakt hebben, twaalf masserende handen en zes dikke pikken maken veel in je los! Ik voelde tongen over mijn clitje en in mijn kontgat en over mijn tepels. Beffen, likken, vingeren en masseren. Mijn hele lichaam schreeuwde het uit ‘mannen neuk me, ik wil het!’ Niet veel later ramde de eerste pik mijn lipjes wijd uit elkaar. Het was echt verschrikkelijk geil, zo geil dat je bijna niet meer weet waar je je op moet concentreren. De zes mannen draaiden rondjes om de eettafel heen en namen mij om beurten. Ik draaide voortdurend van mijn buik op mijn rug en weer terug. Ondertussen werd ik in elk gat tegelijk genomen. Stel je voor, boven mijn gezicht bungelden twee grote lullen waarop ik afwisselend zoog, in beide handen een harde pik die ik gelijktijdig aftrok, in mijn kontje werd ik geneukt door een lekkere harde lul en voeg daarbij een groot aantal vaardige handen die mijn kutje vingeren en clitje masseren, dat is waanzinnig geil gewoon!

Op een gegeven moment had ik geen enkel idee meer van plaats en tijd, zo heerlijk en ongeremd werd ik geneukt. Regelmatig merkte ik dat er weer een man was klaargekomen doordat een zaadlozing door de lucht vloog en als een hete aanraking met mijn huid op een willekeurig plek landde.  Na ruim twee uur op de eettafel gelegen te hebben schrok ik dat ik helemaal het gevoel van tijd was kwijtgeraakt. Ik besloot even te gaan douchen omdat mijn hele lichaam onder het zaad zat. De mannen volgden mijn voorbeeld. Met moeite kon ik mij in de douche staande houden, zoveel energie had de neuksessie gekost. Pascal kwam ook even bij me in de douche en begon mij liefdevol te wassen. Hij droogde mij af en daarna kleedde ik mij weer aan en deed ik mijn make-up en haar weer goed. De mannen wilden nog even naar het dorp om een paar biertjes in de plaatselijke kroeg te drinken.

In de stampvolle kroeg aangekomen dronken we allemaal wat en toen kwamen de stoere praatjes al snel opzetten bij de heren. Ik zei dat ik echt niet bang voor ze was en dat een tweede ronde voor mij geen enkel probleem zou zijn. Sterker nog, als opwarmertje voor later zou ik ze om de beurt naar de toiletten laten komen waar ik ze dan allemaal individueel naar een zaadlozing zou pijpen. Zo gezegd, zo gedaan en na een half uurtje had ik zes kwakjes door geslikt. Helaas zetten de heren het toen op een zuipen. Dronken kerels is niet mijn ding en ik besloot dat de avond voor mij ten einde liep.

Pascal vroeg of ik zin had om alleen met hem nog even naar de bungalow te gaan zonder zijn vrienden om toch nog even waardig afscheid te kunnen nemen. Aangezien Pascal de knapste was en het leukste karakter had was dit voor mij geen enkel probleem. Aangekomen in het huisje hebben we het hele programma van de avond nog eens in het klein over gedaan. Hij neukte mij met zijn blanke sabel heerlijk en had aandacht voor mijn zachte kant door mij heel rustig en beheerst te berijden en telkens te stoppen om mij te kussen en te likken of te masseren. De rillingen liepen mij over mijn rug. Deze jongen was echt goed! Na een uurtje ongeremde seks plaatste hij zijn eikel voor mijn sterretje en drukte hij langzaam zijn lul in mijn kont. Nou, ik kreeg bijna geen lucht meer. Terwijl hij mijn kont neukte masseerde hij met zijn handen mijn kittelaar en borsten. Steeds sneller en sneller begon hij te pompen en gelijktijdig te masseren. Na een kwartier kon ik mijn orgasme echt niet meer uitstellen, ik kwam spuitend klaar en spoot zijn lul en buik zeiknat. Hij was blij verrast omdat hij nog nooit een spuitende vrouw meegemaakt had.

Toen was het echt de hoogste tijd om te gaan en nadat we nog wat gedronken hadden gaf ik hem bij vertrek een geile tongzoen. Ik beloofde Pascal plechtig dat ik meer van hem wilde en dat vanavond alleen maar smaakte naar meer. Hij liep met mij terug naar de parkeerplaats en ik reed midden in nacht, helemaal uitgewoond en met een gloeiende kut en kont weer terug naar mijn dagelijkse leven als trouwe vrouw van een leuke man.

Mijn gedachten dwalen nu nog zeer regelmatig af naar die dag, want zoveel zaad had ik nog nooit gevoeld en gezien. Ik mag wel uitkijken dat ik niet verslaafd raak aan dit soort enorm geile uitjes! Maar een ding is zeker, het gaat nog wel eens vaker gebeuren.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb