Visite voor Bianca.

Mijn naam is Bianca ik ben 41 jaar en al 18 jaar getrouwd met Ron. Ik ben niet zo erg groot, 1,67 m, 60 kilo, blond en in het bezit van een paar lekkere borsten, als ik de omgeving mag geloven. Naast het normale leven in het huwelijk heb ik de laatste tijd allerlei ondeugende ideeën en ik heb deze ook regelmatig laten doorschemeren aan Ron. Gelukkig is Ron niet zo moeilijk en ook wel in voor wat spannende dingen. Zo zijn wij een tweetal maanden geleden voor het eerst in een club geweest. Ik heb toen voor het eerst sinds ik getrouwd ben weer een andere pik dan die van Ron gevoeld en geproefd, dat was erg leuk en spannend.

Ron had iets spannends voor mij geregeld vertelde hij op een avond tijdens het eten. Hij had wat drukwerk besteld voor zijn eigen bedrijf en dat zou de volgende avond worden bezorgd. Hij had geregeld dat het thuis bezorgd zou worden rond 8 uur door de drukker, die hij erg goed kende. Ik zei nog dat, dat leuk was, maar dat ik het spannende nog niet helemaal snapte. Hij zei dat komt nu, ik heb een leuke rok voor je gekocht en die een paar dagen geleden aan Dirk, de drukker laten zien. Hij zei dat hij hem leuk vond en graag wilde zien hoe die zou staan bij jou en dus graag het drukwerk langs wilde brengen en hier niets extra voor zou rekenen. Het leek mij wel spannend en dus heb ik die afspraak gemaakt in de hoop dat jij het ook leuk zou vinden.

Morgen zou het vrijdag zijn en we hadden verder niets in de agenda staan. Ik dacht weer aan die avond in de club en vermoede dat het meer was dan een rok showen. Het leek mij wel wat en ik ging akkoord met het idee. Vrijdagavond vroeg ik aan Ron naar de nieuwe rok omdat ik me wilde verkleden. Ik kreeg van Ron de rok, nou zeg maar rokje want het bleek een ultrakort rokje te zijn die mijn kont maar net zou bedekken. Hij vertelde me de rest van zijn ideeën. Kousen en hoge hakken zouden het compleet maken en hij liet mij verder nadenken over de bedekking van mijn borsten. Een kwart cup bh en een blouse met een aantal knopen die los konden maakte het af. Ron vertelde nog dat hij boven zou blijven in zijn werkkamer en ik de deur moest openen en Dirk maar voor moest gaan om het drukwerk op mijn kamer te bezorgen. Ik zag het al helemaal voor me, het korte rokje en de voor mij onbekende Dirk achter me op de trap en dus onder mijn rokje kijkend. Ik besloot er iets leuks van te maken. Vlak voor 8 uur heb ik mijn outfit nog even aan Ron laten zien en hij vond het prachtig. Het zag er behoorlijk ondeugend, zeg maar gerust hoerig uit.

De bel ging en ik naar beneden op mijn hoge hakken om de deur voor Dirk open te doen. Ik schrok wel even want er stonden twee mannen voor deur en een zei, hallo ik ben Dirk ik kom de visitekaartjes brengen voor Ron en ik heb mijn vriend maar even meegebracht omdat we straks samen nog ergens heen moeten, jij moet Bianca zijn. Dat klopt, maar ik dacht dat jij alleen zou zijn. Je ziet er prachtig uit zei Dirk, precies zoals Ron had beloofd en dat wilde André ook wel zien toen ik het hem vertelde. Vandaar dat hij er ook bij is. Nadat ik over mijn eerste schrik heen was dacht ik, oké waarom niet en zei ik kom binnen.

Ron is boven, misschien moet je de visitekaartjes maar even bij hem afgeven, weet je de weg of moet ik je even voorgaan voeg ik hem nog. Hij keek me even aan en zei glimlachend, ga jij maar even voor hoor. Tegen André, Dirk’s vriend zei ik ga maar alvast naar binnen en tegen Dirk, volg mij maar even. Ik ging langzaam naar boven en voelde de ogen van Dirk onder mijn rokje. Hij kon de verassing nu zien die ik had toegevoegd. Hij keek zo tegen mijn blote kale kutje aan, ik had namelijk geen string aan getrokken. Boven aan de trap deed ik mijn benen nog een beetje van elkaar, draaide me om en vroeg aan Dirk, lukt het? Hij zei zeker wel, ik doe het alleen even rustig aan om van het uitzicht te genieten. Boven keek Ron bewonderend naar me, alhoewel hij niet wist dat ik naakt was onder dat korte rokje. Dirk gaf de kaartjes en Ron zei, ik ben zo klaar en dan kom ik ook naar beneden. Heb jij wat te drinken voor Dirk. Ik zei natuurlijk, ook voor André trouwens hoor, want Dirk is niet alleen. Ron keek me aan en toen naar Dirk en er kwam een glimlach op zijn gezicht. Wij liepen terug naar beneden en nu ging Dirk ineens voor. Beneden aangekomen draaide hij zich om en keek naar me, hij wou natuurlijk mijn kale kutje nog even zien. Hij glimlachte en zei een heel leuk rokje heb je aan, echt mooi. Dank je wel zei ik, ik hoopte al dat je het ook leuk zou vinden zo.

We kamen de kamer binnen en André had al een plekje op de bank gevonden, hij keek naar ons en ik vroeg wat willen jullie drinken. Ze wilden allebei een biertje en ik ging naar de keuken. Dirk zei tegen André, dat het een leuk rokje was, zeker zoals ik het droeg. Het verdere antwoord verstond ik niet omdat ik in de keuken het drinken ging pakken. Toen ik de biertjes uit de koelkast pakte voelde ik opeens twee handen om me heen. Verrassend keek ik om en zag dat het André was. Hij zei tegen me dat hij van Dirk had gehoord dat ik ondeugend gekleed was en dat hij het jammer vond dat hij het niet had gezien. Ik zei een beetje verlegen dat ik me er een beetje voor schaamde en dat ik niet wist dat hij er ook bij zou zijn. Ik voelde zijn handen naar beneden gaan en onder mijn rokje voelen. Hij zei het is nog waar ook, ik dacht dat Dirk een geintje maakte. Zijn handen bleven onder mijn rokje en ik voelde zijn vingers door mijn natte gleufje gaan. Hij zei nog, zo je vindt het nogal leuk hè. Ik glimlachte en zei, kom ik moet de biertjes naar binnen brengen. Daar liep ik dan met twee biertjes in mijn handen naar Dirk met André achter me aan en ik naakt onder mijn rokje en mijn man Ron nog steeds boven. André zei tegen Dirk dat ik inderdaad niets onder mijn rokje aan had, maar ook dat ik een heel nat kutje had. Voordat ik de twee flesjes neer kon zetten voelde ik zijn handen over mijn borsten gaan en deze stevig beet pakken. Is dat zo zei Dirk en zijn handen gingen nu onder mijn rokje en voelden aan mijn inderdaad behoorlijk natte kutje.

Daar stond ik dan met twee flesjes bier in mijn handen, twee handen op mijn borsten en twee handen op mijn kutje. Zijn vingers geleden naar binnen en ik rilde van genoegen. Ik was echt nat, erg geil en ik vond het erg spannend zo met twee mannen die ik niet kende en Ron boven. Mijn benen gingen wat verder van elkaar en ik liet me wat achterover hangen. Ik voelde twee, nee zelfs drie vingers naar binnen glijden, de knoopjes van mijn blouse werden opengemaakt en ik stond nu bijna naakt en werd gevingerd in mijn eigen woonkamer. Mijn tepels waren open en bloot en ook deze werden bewerkt. Dirk wilde mij zoenen maar dat wilde ik eigenlijk niet, nadat hij zijn vingers verder het werk lieten doen, probeerde hij het weer en toen gaf ik al toe. Getongd en gevingerd voelde ik wel dat André me even los liet. Ook Dirk liet me even los en draaide me om naar André. Ik voelde Dirk zijn handen direct weer onder mijn rokje mijn kutje opzoeken. André had zijn hemd uitgedaan en stond nu voor me in zijn boxer en blote borst. Hij begon mij nu te tongen en ik kwam bijna klaar van het spelen met mijn kutje. Waar blijft Ron nou dacht ik nog.

André sopte met tongen en bracht mijn hoofd naar zijn borst. Ik nam zijn tepel in mijn mond en begon er zachtjes op te bijten. Ik voelde dat André zijn boxer uitdeed, hij duwde me verder naar beneden en ik moest wel bij zijn pik uitkomen. Die loog er niet om en omdat ik al megageil was van die vingers in mijn kutje aarzelde ik ook niet en opende ik mijn mond en begon ik hem te pijpen. Een grote stevige dikke lul vulde mijn mond en even later nam hij het tempo al over en werd ik in mijn mond geneukt. Ik hoorde Ron op de trap, maar ging gewoon door, de deur ging open en ik wist wat Ron zag. Zijn vrouwtje voorover gebogen geneukt door een dikke lul in haar mond en achter me iemand die druk bezig was om mijn kutje te neuken met zijn vingers. Kon je niet wachten zei hij tegen mij, Ik stopte met pijpen en zei dat ik niet tegen twee man op kon die me overal vastgrepen en me bijna verkrachten. Daar ziet het niet naar uit zei hij, maar goed je hebt het zo te zien naar je zin.

Hij ging zitten en André pakte me weer vast, hij deed mijn rokje uit, mijn blouse en bh ook en daar stond ik dan met mijn kousen en hoge hakken en verder niets. André ging zitten en ik zag dat Dirk zich ook uitkleedde. Hij had ook een lekkere dikke lul en wachtte nu niet af, maar stak die lul gewoon in mijn mond. Ik maakte hem nog stijver, keek uit mijn ooghoeken naar mijn man en ik zag dat hij met zijn pik zat te spelen. Dirk duwde me nu richting André en ik voelde dat ik op zijn schoot moest gaan zitten, mijn handen werden beet gepakt en ik kon nu niets meer doen, ik zakte en voelde die stijve lul door mijn gleufje gaan. Ik was zo geil, maar dacht nog wel aan een condoom. Dat zei ik ook toen ik de lul even uit mijn hond haalde, maar Dirk stopte zijn lul terug en ik voelde direct de hele lul van André naar binnen glijden. Ik kwam direct al een eerste keer klaar, het was heerlijk zo van twee kanten.

Ron kwam naar me toe lopen, Dirk haalde zijn pik uit mijn mond en ik zag dat Ron aan de beurt was. Ik was nog een beetje bij en zei gelijk, hij neukt me zonder condoom Ron. Als antwoord stopte Ron zijn lul in mijn mond en begon me in mijn mond te neuken. Ron was ook al goed geil, volgens mij had hij stiekem staan kijken, want ik voelde zijn lul al dikker worden. Hij zal toch niet in mijn mond spuiten, dan doen we anders nooit dacht ik nog. Ron ging echter door en het neuken van André wond mij behoorlijk op. Ron spoot alles in mijn mond en ik slikte het nog door ook. Ik was zo geil en stond op het punt om weer klaar te komen.

André duwde me echter een beetje omhoog, zijn lul floepte uit mijn kutje en Dirk begon zijn lul weer in mijn mond te stoppen. Ik stond daar in een beetje vreemde houding en Ron keek toe. Dirk duwde me weer een beetje naar beneden en toen voelde ik de pik van André voor mijn kontje. Ik schrok en kwam direct weer omhoog, nog steeds met Dirk zijn lul in mijn mond. Mijn kontje werd ingesmeerd en ik werd weer naar beneden geduwd. De lul verdween nu in mijn kont, gelukkig was dit niet de eerste keer, want Ron en ik deden dit ook wel eens. De lul van André was echter wel dikker dan die van Ron, dus ik voelde het wel. Toen ik weer helemaal zat voelde ik de ballen van André tegen mijn billen en zijn lul helemaal in mijn kontje. Ik werd nu zalig in mijn kont geneukt, Dirk neukte mijn mond en Ron keek glimlachend toe.

Dirk duwde me zover mogelijk naar achteren en toen kon ik zijn lul niet meer in mijn mond houden. Ik lag helemaal naar achteren met de lul nog steeds in mijn kont. Ik lag van voren helemaal open. Dirk pakte mijn voeten en probeerde zijn lul in mijn kutje te stoppen. Het lukte en toen werd ik door twee lullen tegelijk in mijn kont en kutje geneukt. Ik kwam nu weer heerlijk klaar en zag dat Ron foto´s maakte van mij. Ik werd stevig geneukt en Ron zei wel dat ze niet in mijn kutje en kontje mochten klaar komen. Even later moest ik van de lul van André af want die stond op springen merkte ik. Ik werd op mijn rug op de bank gelegd en Dirk begon mij keihard te neuken in mijn kutje en André kwam bij mijn hoofd staan en stopte zijn lul zo vanuit mijn kontje in mijn mond en ging rustig door met neuken. Ik voelde me heerlijk gebruikt. André kwam klaar in mijn mond, dat was nu al de tweede vandaag, maar ik kon niet alles door slikken zoveel was het. Het liep dus een beetje uit mijn mond, zo naar mijn nek. Dirk zijn lul werd ook dikker, maar ook hij trok hem uit mijn kutje en begon te trekken. Hij spoot alles in mijn gezicht. Ik zat helemaal onder maar ik had heerlijk genoten.

Dirk en André kleden zich snel weer aan, ze waren nauwelijks drie kwartier binnen geweest en ik voelde me echt heerlijk gebruikt door hen. Ze zeiden tot ziens en gingen. Ron en ik keken elkaar aan ik zei, dat was inderdaad leuk en spannend. De volgende keer zal ik ook eens iets verzinnen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten