Vijf lullen voor mijn geile vrouwtje.

Uitdagend lag ze voor mij op ons bed, haar armen en benen wijd gespreid, haar ogen gesloten. Uit haar kale kut dropen dikke klodders sperma naar beneden, sperma wat niet van mij was. Als ik de hoeveelheid bekeek kon ik me niet voorstellen dat het sperma wat ik haar lichaam uit zag komen van een persoon was. Twee of misschien wel drie kwam dichter in de buurt, leek mij. Rond haar mondhoeken en op haar borsten zag ik ook plekken van opgedroogd zaad. Haar schaamlippen stonden nog open waardoor ik zo in het gat keek waar even eerder wat anders dan mijn lul geweest was.

Ik voelde mijn loeiharde lul kloppen in mijn broek die op dat moment veel te strak was door het idee aan wat er gebeurt was met haar. Ik moest mijn paal wat meer ruimte geven. Door het geluid wat het openen van de rits veroorzaakte leek ik haar te attenderen op mijn aanwezigheid. Ze tilde haar hoofd een stukje op en keek me door twee spleetjes aan. “Ik voel me vies en slecht, help me even om daar wat aan te doen.” zei Marleen en sloot haar ogen opnieuw en lag haar hoofd weer te rusten. Ik ontdeed me snel van al mijn kleding en knielde naakt en met een kloppende lul tussen haar benen. Ik pakte die vast en richtte de eikel op haar aars waar de eerste sliert sperma uit haar kut op terecht gekomen was en waar zo te zien ook sperma uit kwam! Van daaruit liet ik mijn dikke eikel, inclusief het op geschraapte zaad wat uit haar liep, naar haar open kut gaan. Mijn paarse knop was helemaal wit gekleurd door het goedje van andere mannen. Zacht wreef ik hem een keer tussen haar open schaamlippen door, om nadat ik zo goed als al het zaad op mijn eikel had toe te stoten. Ik drukte mijn harde lul met sperma en al in een keer tot aan mijn ballen haar doorweekte en opgezwollen kut in. Het voelde onwezenlijk om de kut van mijn vrouw te neuken die gevuld was met zaad van een andere vent en waar dus even eerder een andere pik of misschien wel meerdere pikken in geweest waren om haar te neuken. In plaats van jaloers maakte dat idee me bloedgeil, zo geil als dat ik nog nooit geweest was. Ik begon haar te neuken op een manier zoals ik haar nog nooit geneukt had. Door het zaad wat in haar zat als glijmiddel te gebruiken kon ik harder dan ooit in en uit haar stoten. Wat was er met me gebeurd dat dit me zo geil maakte?

In nog geen drie minuten kwam ik al klaar en ik voelde mijn zaad zich vermengen met het zaad wat al in haar kut was. Er leek geen einde te komen aan het zaad wat mijn eikel verliet en de kut van Marleen nog meer vulde. Nog voordat mijn lul zich zou gaan verslappen trok ik hem uit haar kut en dook ik met mijn gezicht tussen haar benen. Mijn geopende mond plaatste ik direct tussen haar wijd openstaande kutlippen en begon haar daar als een razende te zuigen en likken. Ze had me gezegd zich vies te voelen en wilde dat ik haar schoon zou maken en zo’n verzoek mag je niet weigeren natuurlijk van je eigen vrouw. Ik likte en zoog alles wat ze in en op haar kut had aan sperma er van af. Het smaakte een beetje ziltig maar zeker niet slecht. Mijn eigen zaad had ik al eerder uit haar kut en mond mogen eten maar nu dat gemengd was met het sperma van anderen was dat toch weer een heel andere ervaring. Het stond me niet tegen, integendeel, het maakte me nog geiler dan dat ik al was. Het idee dat ze veel plezier had gehad en had genoten van anderen voelde goed.

Aan het schokken van haar onderlichaam voelde ik dat Marleen genoot van het moment dat ik het vreemde zaad uit haar likte. Het was allemaal wat onwerkelijk voor me om te doen maar ik genoot er minstens net zo van als dat zij deed. Het zoutige op lichaamstemperatuur zijnde goedje glibberde over mijn tong. Ik gaf bij het zuigen en likken haar gevoelige anus en klit natuurlijk ook een goede verwenbeurt met mijn tong en lippen, hierdoor komt ze altijd snel klaar. Ik zag dat uit haar anus, die door het likken er aan wat open was gegaan ook zaad drupte. Daar was ze dus ook goed gevuld geweest met een harde lul die er in klaar was gekomen.

Hoe was het nou eigenlijk gekomen dat ze zich vol had laten spuiten door anderen? Ik wist het niet, het zou misschien altijd al een fantasie van haar geweest zijn, een stille wens. Ik probeerde me voor te stellen hoe het er uit gezien moest hebben, Marleen met andere mannen of jongens bezig. Zou ze door drie tegelijk geneukt zijn in al haar gaatjes of zou ze het om beurten gedaan hebben en hoeveel waren het er nu echt geweest? Op het moment dat ze begon klaar te komen vroeg ik het haar. “Hoe was het Marleen? Heb je genoten en hoeveel pikken heb je in je gehad? Ik wil alles weten hoor.” Door haar orgasme kon ze me niet antwoorden. Het enige wat ik verstond tussen het kreunen en kermen door was ‘Vijf...’. Zou ze echt die avond door vijf mannen geneukt zijn? Ik kon het bijna niet geloven maar door het zaad wat er uit haar lichaam liep moest ik dat wel. Ik probeerde me voor te stellen hoe dat er uit gezien moest hebben. Marleen met, misschien in al haar gaten en handen een stijve lul. Mijn Marleen die met haar 35 jaar nog nooit anders gezien en gehad had dan mijn lul. Nooit eerder had ze met een ander dan die van mij gespeeld. Laat staan dat ze er een in haar mond of kut had gehad. Dit ondanks dat ze er met haar slanke figuurtje, korte zwarte haar en mooie C cup borsten best goed uit zag. We waren gewoon heel vroeg samen gekomen en daardoor was ze nooit in de gelegenheid geweest om iets met een ander te beginnen.

Ik had ondertussen een mond vol met het goedje wat haar kut en kont had verlaten en kon niets anders dan slikken en het mijn keelgat in te laten verdwijnen. Marleen bleef maar klaar komen en ook dat kon ik niet van haar, gewoonlijk kwam ze klaar in een orgasme van hooguit twee minuten. Nu was het veel langer en leek het ook heftiger dan ik ooit meegemaakt had. Wild zwaaide ze met haar armen en benen waarbij haar geile borsten mee deinde op de genotsgolven die door haar onderlichaam trokken. Pas nadat haar orgasme helemaal verdwenen was vroeg ik haar om me te vertellen hoe het gegaan en geweest was. Ik ging naast haar liggen, streelde haar borsten en tepels en liet de andere hand op haar dik opgezwollen en blijkbaar goed gebruikte kut rusten. Ze was op dat moment te moe en te verzadigd om me nog maar iets te vertellen van wat er die avond gebeurt was. Ze viel onder mijn strelende handen in een diepe slaap. Ik kon echter de slaap nog niet vatten, ik was nog teveel van slag door wat Marleen gedaan had en begon er over na te denken. Hoe was het nou eigenlijk zover gekomen?

Ze had me eens, na een stevige neukpartij waarbij ik haar had voorgesteld om eens te doen alsof ik een ander was, toevertrouwd dat ze dat wel eens deed en ze biechtte me op dat ze best wel eens nieuwsgierig was over hoe het met een ander zou zijn. Er kwam op dat moment meteen iets van jaloezie in me op maar dat maakte al snel plaats voor gedachtes aan dat ik het wel begreep van haar. Ze had immers helemaal geen ervaring met anderen en dat maakt toch wel nieuwsgierig leek mij. Zelf had ik wat meer ervaring met anderen en daardoor was die nieuwsgierigheid er bij mij niet meer zo. Ik heb haar toen voor het eerst gezegd dat ze van mij best eens haar gang zou mogen gaan als ze eens wat meer wilde ervaren. Ze keek me verbaasd aan. “Bedoel je dat ik het best eens met een ander zou mogen doen van jou?” Zei ze met heel veel verbazing en twijfel in haar stem. Ze pakte mijn lul vast en begon er weer mee te spelen. “Ja dat bedoel ik, vertel eens eerlijk, zou je dat geil vinden?” Vroeg ik. “Daar heb ik eigenlijk nooit echt goed over nagedacht maar wie weet.” Zei ze en begon me weer stijf te pijpen zodat ik haar nog eens kon neuken. Na het neuken bleef ze boven op me zitten met mijn lul nog diep in haar kut en zei “Stel dat ik dat zou doen, dan wil jij zeker ook met een ander?” Ze had er tijdens het neuken blijkbaar over nagedacht. “Nee hoor, absoluut niet. Daar heb ik geen behoefte aan met jou als vrouw. Het is puur om jou ervaring op te laten doen met een ander. Het is toch niet meer dan normaal dat je daar nieuwsgierig naar bent.” Antwoordde ik haar. “Het lijkt me, om eerlijk te zijn wel heel spannend om eens te doen.” Zei ze terwijl ze weer met haar kont en kut over mijn onderlichaam begon te wrijven. “Bedenk maar eens hoe je dat zou willen gaan doen en, niet onbelangrijk, met wie!” Gaf ik haar nog mee, zo had ze wat om over na te denken.

Twee dagen later begon ze er weer over. We zaten in de tuin met een lekker glas wijn toen ze weer terug kwam op het onderwerp. Ze vroeg me of ik er nog steeds hetzelfde over dacht. Natuurlijk dacht ik er nog net zo over, sterker nog, ik had al een plan gemaakt voor als ze dat zelf nog niet zou hebben. Het leek me ook voor mij onwijs spannend maar ik had me voorgenomen om de eerste keer er niet bij te zijn waardoor ze nog meer haar gang kon gaan. Ik stelde Marleen voor om in bijvoorbeeld een café een leuke vent of jongen te zoeken waar ze wel eens wat spannends mee zou willen doen en die dan mee te nemen naar ons huis. Ik zou die avond dan zorgen dat ik niet thuis was zodat ze ongestoord haar gang kon gaan en ze kon genieten zonder dat ze zich in zou hoeven te houden door mijn aanwezigheid. Marleen vond het meteen een goed idee en was reuze enthousiast. Ze was direct niet meer te stoppen en we praatte nog een tijdje door hoe ze het zou aan gaan pakken. Ik wees haar er ook op dat het misschien wel eens tegen zou kunnen vallen met een verkeerde keuze. Ook zei ik haar dat ze moest proberen om het puur om de seks te laten gebeuren. Houden van kon natuurlijk niet spraken we af, dat deden wij al van elkaar. Toen we die avond naar bed gingen was Marleen niet meer te houden, we neukten en vreeën urenlang in alle standen en gaten. Het gesprek had haar bloedgeil gemaakt, ze leek helemaal klaar voor een andere pik en ik? Ik vond het geweldig voor haar en gunde haar het pleziertje van harte.

Ze had een gezellig cafeetje niet al te ver bij ons vandaan uitgekozen waar ze in de vooravond naar toe ging. We waren er samen een keer geweest en daardoor wist Marleen een beetje wat voor publiek er kwam. Het was een mengelmoes van publiek waarbij de meerderheid van de mannen rond de vijfentwintig was. Verder wat ouderen en stellen. Ik vermoedde dat de jongste leeftijdsgroep de doelgroep van Marleen ging worden omdat ik haar nog al eens zag kijken naar jongens van die leeftijd. Met niet meer aan dan wat minuscule lingerie een kort rood rokje en zwart topje ging ze die avond rond 21.00 uur erg zenuwachtig op weg. We hadden afgesproken dat ze mij een berichtje zou sturen als ik naar huis zou kunnen komen. En zo lag ik nu te wachten totdat ze naast me wakker zou worden en mij alles zou gaan vertellen over wat ze meegemaakt had. Door hoe ik haar had aangetroffen die avond in ons bed met haar druipende kut en aars en door het aantal mannen wat ze genoemd had probeerde ik me er een voorstelling te maken. Het lukte me niet echt en dat hoefde ook niet want nadat ik op mijn zij was gaan liggen en haar naakte warme lichaam begon te strelen werd ze wakker en brandde meteen los.

Ze was aan de bar gaan zitten, had een wijntje te drinken genomen en raakte al snel in gesprek met haar buurman, een leuke jongen van 22 jaar die luisterde naar de naam Frank. Er leek al snel een klik tussen hen te zijn ondanks het leeftijdsverschil en ze kletste dan ook al snel een uurtje vol. Frank had haar verteld dat hij in het café was voor een vrijgezellenfeestje met een paar jongens. Hij was alleen wat vroeg en daardoor nog alleen. Marleen had hem al snel eerlijk verteld van de afspraak die ze met mij gemaakt had en waar ze dus voor in het café was. Hij was verbaasd geweest over haar openhartige bekentenis maar liet ook wel merken dat hij geïnteresseerd was voor wat Marleen wilde. Zij had zeker ook interesse in hem gehad want hij zag er erg goed uit en dat zou naakt ook vast zo zijn vermoedde ze. Ze ging er voor en begon een beetje aan hem te zitten. Ze liet eens een hand over zijn arm gaan, over zijn bovenbeen. Hij vond het allemaal prima en op het moment dat ze in zijn broek een duidelijk afgetekende harde pik zag was het moment daar, “Ga je met me mee naar mijn huis?” Hoorde ze zichzelf vragen, ze kon zichzelf niet meer. Hoe kon ze zo geworden zijn dat ze aan een wildvreemde vroeg om mee naar huis te gaan om zich te laten neuken. Ze hoefde het maar een keer te vragen aan Frank natuurlijk. Meteen stond hij op, betaalde de rekening en ging samen met Marleen op weg naar ons huis.

Nog niet eens in de huiskamer waren ze al begonnen met tongen. Dat hun handen daarbij elkaars lichamen verkenden sprak voor zich. Al snel werden er kledingstukken los gemaakt en uit gedaan. Ze was niet te houden geweest en nadat ze de flinke stijve lul van Frank had bevrijd uit zijn strakke boxer zakte ze meteen door haar knieën om die op te zuigen. Met haar blouse half uit, haar rok op de vloer en string halverwege haar dijen slurpte ze de hele lengte haar mond in. Hij was wat groter dan die van mij maar vooral ook veel dikker dan mijn lul merkte ze fijntjes op tegen me. Frank had zijn handen op haar achterhoofd gelegd en stuurde met zachte drang haar hoofd steeds weer over de hele lengte van de lul. Marleen was gek op pijpen en dan ook nog eens heel diep, dus Frank kon zijn geluk niet op natuurlijk. Toen ze voor even genoeg had gehad in haar mond kwam ze overeind, deed wat ze nog aan kleding aan had ook uit en nam hem mee naar onze slaapkamer. Ze had hem meteen het bed op getrokken, ging boven op hem liggen en wreef haar onderlichaam geil over dat van hem. Zijn harde lul drukte ze daarbij hard op haar venusheuvel waardoor ze zijn ballen over haar kutlippen voelde glijden. Ze was weer begonnen met hem te tongen en te strelen. Ze gaf me eerlijk toe dat ze het geweldig had gevonden om eindelijk eens met een andere man te spelen. Het maakte haar zo geil zoals ze nog nooit geweest was. Na van hem af gerold te zijn was ze op haar rug gaan liggen en had ze haar benen wijd gespreid om hem alle ruimte bij haar doorweekte kut te geven. Hij verplaatste dan ook al snel zijn mond op haar kut om die te gaan likken en zuigen. Op het moment dat Frank met zijn handen haar borsten en tepels begon te strelen en kneden drukte Marleen gelijktijdig haar onderlichaam tegen zijn zuigende mond en likkende tong aan. “Oh, Frank... neuk me joh, ik heb het zo nodig nu. Maak me klaar maar alsjeblieft, neuk me ook.” Had ze tegen hem gezegd. Hij voelt hoe hij haar klitje likt en zuigt met twee vingers die in en uit haar kut glijden. Ze dirigeert haar hand er heen en stuurt een vinger van Frank naar haar kontgaatje. “Doe maar, dat vind ik erg lekker daar.” Zegt ze zachtjes.

Precies op het moment dat hij een nat gemaakte vinger haar anus in wilde laten glijden ging zijn mobiel dat er een berichtje was. Daardoor dacht hij ineens weer aan de afspraak die hij had gemaakt over het vrijgezellenfeest. Het zou vast zijn vriend Martin zijn die zou gaan vragen waar hij was. Door Marleen was hij dat helemaal vergeten. “Moet je hem niet beantwoorden?” Had ze hem gevraagd. Hij zei haar dat hij waarschijnlijk wel wist wie er belde en dat hij het feestje vergeten was. Ze had hem gezegd dat hij dan juist even moest antwoorden en hij de vrijgezel best uit mocht nodigen. “Als het net zo’n leuke jongen is als jij bent is hij ook welkom.” Dat had ze nou niet moeten zeggen, naakt en met zijn stijve lul recht omhoog was hij op zoek gegaan naar zijn broek voor de telefoon. Het was inderdaad wie hij al verwacht had, Martin. Wat hij voor een bericht terug had gestuurd wist ze niet maar hij was al snel weer terug en ging direct verder met waar hij gebleven was. “Neuk me Frank, ik wil het zo graag!” Had ze hem bijna gesmeekt. Hierop ging hij boven op haar liggen. Marleen had zijn dikke lul vast gepakt en tegen de opening van kut gehouden. Het enige wat Frank hoefde te doen was zijn onderlichaam wat naar voren te bewegen waardoor zijn enorme eikel haar smachtende kut in gleed. Ze nam zijn dikke lul heel gemakkelijk in zich, schijnbaar zonder enige inspanning gleed die, tot aan zijn ballen haar kut in. Ze vertelde dat zijn bijna onwerkelijk geproportioneerd lengte en omtrek haar totaal had gevuld. Ze had hem gevraagd om, met de paal in haar even te stoppen. Ze lag er, met haar ogen gesloten, glimlachend en op haar onderlip bijtend van te genieten.

Hij begon haar te neuken, als een dolle stier dier. Hard had hij zijn lul in en uit haar gepompt en ze wist dat het niet lang zou gaan duren voordat hij zou gaan klaarkomen in haar. Ze wilde zelf, met die lekkere en vooral vreemde lul in haar ook wel komen en daarom perste ze haar rechterhandje tussen hun lichamen door naar haar klit en begon die te strelen. Met twee glad van haar eigen geil zijnde vingers streelde ze zichzelf naar een orgasme. Ze had aan de dikke eikel gevoeld dat Frank ook begon te komen. Hij leek nog dikker te worden en rekte haar kut nog meer op. Ze begon met haar onderlichaam steeds meer terug te stoten over zijn paal. Haar sappen hadden gezorgd voor een perfecte smering van haar kut en de geweldige neukstaaf die maar in en uit haar bleef rammen en haar snel vol zou gaan spuiten. Ze had haar vuisten gebald op het moment dat ook hij begon te komen, zijn lul was zonder twijfel veel dieper in haar dan dat die van mij ooit was geweest in haar! “Zeg me dat ik een veel grotere lul heb, zeg dan dat ik veel beter ben dan je man” Had hij haar toegesnauwd terwijl de eerste straal zaad tegen haar baarmoeder spoot. “Oh, nee stop, kom niet in me. Ik weet niet of hij dat wel wil.” Had ze hem gesmeekt. Hij ging er echter mee door en spoot een lading van meerdere dagen diep in haar kut. Er leek geen einde te komen aan het spuiten en aan de orgasmes van beiden. Minuten lang hadden ze niets anders gedaan dan klaarkomen, kermen en zuchten.

Precies op het moment dat Frank met veel kracht de laatste druppels uit zijn lul in haar kut had gespoten ging de bel. Frank had dat waarschijnlijk al een beetje verwacht want meteen trok hij zijn lul uit Marleen en ging naakt naar de deur. Hij kwam terug met twee andere jongens bij hem die verlekkerd naar de naakte en wijdbeens liggende Marleen hadden gekeken. “Je wist toch van het vrijgezellenfeestje, Marleen. Ik dacht dat je het best wel spannend zou vinden als we dat hier vieren. Dit zijn Martin en Theo. Martin is de gelukkige die morgen gaat trouwen.” Had Frank de jongens geïntroduceerd. Doordat bij Marleen het zaad van Frank uit haar kut begon te lopen besefte ze pas goed dat ze naakt was en met haar benen wijd en uitnodigend haar druppende kut liet zien. De jongens hadden alles al gezien natuurlijk en wisten door Martin die nog ook altijd naakt was en waarvan de lul maar niet slap wilde worden wat er gebeurt moest zijn. Marleen had zich, omdat het twee wel erg leuke jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als Frank waren er maar bij neer gelegd en deed dan ook geen moeite om haar naaktheid te verbergen. Het enige wat ze deed was haar benen sluiten, dat had waarschijnlijk nog te maken met haar preutse opvoeding. Ze had Frank horen zeggen tegen de jongens hoe hij Marleen had leren kennen en waarom ze hem uitgenodigd had om mee naar huis te gaan. “Nou dat klinkt goed, dan maken we er hier toch een leuk feestje van!” Had ze Theo horen zeggen. Hij was meteen op de rand van het bed gaan zitten en had zijn handen naar haar naakte borsten laten gaan om die te strelen en kneden en om met haar harde tepels te spelen. Marleen had, zo zei ze me, heel even gedacht dat de jongens Frank op kwamen halen maar al snel begreep ze dat hun bedoelingen anders waren. Dat gevoel werd nog verhevigd toen Martin zich ook begon uit te kleden. Toen hij zijn onderbroek naar beneden had gedaan kwam er een echte stijve jongenspik tevoorschijn, lekker lang en dun met een voorhuid die de hele eikel bedekte en eindigde in een tuitje.

Theo begreep dat hij weinig anders kon doen dan ook zijn kleren uit te trekken. Hij had de borsten van mijn vrouw even met rust gelaten en trok ook alles uit. Marleen vond het alle drie geweldige jongens om te zien en wist dat ze zich daar best mee zou willen laten gaan. Het zou heel stom zijn geweest van haar als ze er niet van zou gaan genieten. De jongens dachten hetzelfde over Marleen, ze vonden haar blijkbaar ook heel lekker want Theo knielde meteen op het bed naast haar neer en hield zijn lul boven haar langzaam open gaande mond. Martin ging, na haar benen met zachte drang uit elkaar gedrukt te hebben met zijn stijve lul in zijn hand tussen haar benen zitten. Ze begreep wat er zou gaan gebeuren, ze zou er twee tegelijk te verwerken krijgen. Frank stond, zijn lul weer op krachten makend naast het bed genietend te kijken van wat er ging gebeuren met Marleen. Toe ze me dat vertelde was ik wel een beetje jaloers op hem, ik had het zelf ook best willen zien maar wie weet kwam dat nog eens. Theo boog zijn stijve strak tegen zijn buik staande lul naar beneden naar haar mond. “Hap hem maar op lieverd, laat maar eens zien hoe lekker je dat kan.” Had hij er bij gezegd. Zelf reikte ze naar de lul van Martin om die, terwijl hij over haar heen boog naar de ingang van haar open kut te brengen. Ze lag haar handen op de jonge billen van de jongen en trok ze naar zich toe. “Ja doe maar, vul me maar met die mooie pik van je.“ Had ze hem aangemoedigd. Martin stootte met plezier zijn lul helemaal door de met het sperma van Frank gevulde kut. Theo had hetzelfde gedaan met haar gulzige mond. Voor het eerst had Marleen twee harde lullen tegelijk in haar lichaam die ritmisch in en uit haar gleden. Martin leek geen bezwaar te hebben tegen het al aanwezige zaad van Frank in haar want hij had er stevig op los geneukt. Zonder stoppen had hij steeds weer de hele lengte tot aan haar baarmoedermond gepompt. Theo genoot gelijkertijd van de lippen en glibberende tong van Marleen over zijn lul en van het spelen met haar tieten. Ook die wist ze helemaal in haar op te nemen. Ze pijpt mij ook altijd diep maar volgens haar viel dat bij Theo niet mee omdat die zijn lul toch wel wat groter was dan die van mij. Na ongeveer 10 minuten had ze de lul van Theo uit haar mond laten glijden en had ze de jongens gevraagd om even te wisselen. Nu ze er toch voor gegaan was wilde ze wel graag alle drie de lullen in haar kut gehad hebben. Ook Theo had totaal geen probleem met het neuken van een kut waar al een flinke lading sperma in aanwezig was, hij stootte hem er al net zo hard in dan zijn twee vrienden hadden gedaan. Ook hij vulde haar helemaal met zijn grote staaf en neukte ook zeker net zo lekker als de andere twee. Martin had de plaats van Theo ingenomen en Marleen had zijn lul met net zoveel plezier op gehapt, pijpen krijgt ze nooit genoeg van en dat doet ze het liefst de hele dag.

Het was haar opgevallen dat Frank maar wat bleef drentelen naast het bed. Hij was wat onrustig terwijl hij alles wat zijn twee vrienden deden met Marleen bekeek. Alleen toen Theo liet weten klaar te gaan komen was hij even rustig gaan zitten naast hen op bed om het goed van dichtbij te kunnen bekijken. Theo stootte nog een paar keer met alle kracht die er in nog in zijn onderlichaam zat zo diep mogelijk in haar en begon zijn zaad te lozen op dezelfde plek waar Martin dat even eerder gedaan had. De ene guts na de ander had ze tegen haar baarmoeder voelen schieten uit zijn pompende lul. De combinatie van het neuken door de twee jongens en het klaarkomen van Martin had Marleen ook weer zo ver gekregen dat ze weer begon te komen. Met de lul van Theo diep in haar keel had ze met haar schokkende onderlichaam en samentrekkende kutspieren de laatste druppels uit de lul van Martin gemolken. Gelijkertijd had ze haar klit weer opgewreven voor een nog intenser orgasme. Minutenlang was er voor haar niets anders geweest dan een heel langgerekt orgasme waarbij haar sappen zich mengde met nog meer mannen zaad. Theo gaf haar na het orgasme geen kans om bij te komen, met zijn handen trok hij haar hoofd nog dichter naar zijn buik en hij neukte haar mond net zo lang door tot hij ook begon te spuiten. Na twee ladingen in haar kut ging ze er ook nog een in haar mond krijgen wist ze. Hard had hij doorgestoten tot zijn spuitende eikel tot voorbij haar huig kwam. Ze hoefde bijna niet te slikken, het zaad verdween rechtstreeks tot in haar strottenhoofd. Ze slikte mijn sperma nooit tot een paar maanden eerder. Nog maar kort dus was ze bij het pijpen van mij gaan slikken en dat kwam voor Theo nu goed uit. Ze was niet van plan om er een druppel van te verknoeien en zoals een man graag ziet slikte ze alles door. Ze had op dat moment het zaad van al drie mannen in haar gehad, ze kon zichzelf niet meer, hoe was ze zo geworden?

Op het moment dat Theo haar diep in haar keel spoot en ze zijn eikel en lul met haar tong schoonmaakte had ze gezien dat Frank de slaapkamer uitliep en hoorde ze dat de buitendeur geopend werd. Hij kwam terug met achter hem aan nog eens twee jongens, donkere jongens! Die keken hun ogen uit naar die naakte blanke vrouw met de drie net zo naakte jongens bij haar. Frank stelde ze voor als Leroy en Brian. Ze waren ook voor het vrijgezellenfeestje van Martin uitgenodigd geweest en na een berichtje via de mobiel nu ook bij mijn vrouw in de slaapkamer beland. Het waren jongens die ongeveer net zo oud waren als de andere alleen waren deze een stuk donkerder. Ze kwamen van de Antillen en dat was ook wel te zien, het waren echt heel donkere jongens, tegen zwart aan. Als ze hadden gezegd dat ze uit Gambia kwamen had je het ook geloofd, zo donker waren ze. Marleen vond ze beiden erg knap en vertrouwde me toe dat ze ook over zwarte mannen wel eens gefantaseerd had bij het vingeren, iets wat ze graag deed. Volgens mij had iedere vrouw daar wel fantasieën over zonder het te vertellen. Frank vertelde ook aan hen hoe en waarom ze in de slaapkamer van Marleen en mij terecht waren gekomen en vroeg ze of ze mee wilde doen met het verwennen van mij. Daar hadden ze natuurlijk geen bezwaar tegen gehad en meteen begonnen ze zich uit te kleden. Ze had nog nooit een zwarte man naakt gezien en dus ook geen zwarte lul. Het had er niet om gelogen wat ze hadden aan pik, zag ze. Marleen had haar ogen uit gekeken naar die donkere lichamen en enorme zwarte lullen die bij iedere beweging wild heen en weer zwengelde. Door het formaat en gewicht leken ze niet zo stijf te worden als die van de blanke jongens maar Marleen wist meteen dat ze er veel plezier van zou gaan hebben. De jongens klommen aan weerskanten van haar op het bed, pakten beide een wit handje en brachten die naar hun zware en vooral donkere pik. Ik had dat best willen zien, die kleine witte vingertjes om de grote gitzwarte lullen maar wie weet kreeg ik die kans nog eens. Marleen had het geweldig gevonden en haar ogen gingen van de ene naar de andere paal met een verlekkerde blik.

Leroy nam het initiatief en ging op zijn rug naast Marleen liggen Al snel werd haar de bedoeling daarvan duidelijk. Hij pakte zijn lul met beide handen vast en vroeg Marleen om over hem heen te komen. Met aan beide kanten van Leroy een been liet ze zich zakken tot haar open kut de zwarte eikel van hem raakte. Hij had haar bij haar heupen gepakt en haar zo langzaam met haar natte kut over de zwarte lul geduwd tot die bijna helemaal in haar kut zat. Hij tilde haar een tijdje heen en weer over zijn neukstaaf tot hij bijna doorweekt was door haar sappen en het zaad wat er in zat. “Nu wil ik wat strakkers dan je door de jongens al opgerekte kutje, schatje.” Had hij gezegd. Hij tilde haar van zijn lul af en leidde de eikel naar haar nog gesloten aarsje. “Dit vind ik pas echt neuken, Marleen! Heerlijk een echt strakke, aanspannende anus om mijn lul voelen, mmm.” Voegde hij er aan toe. Ze had geprobeerd om wat te ontspannen en drukte met haar kontgaatje tegen de enorme gladde, natte eikel. Met haar ogen samen geknepen en op haar onderlip bijtend voelde ze hoe haar kontje zich steeds meer ontspande, het leek met millimeters te gaan maar toch voelde ze dat de donkere eikel steeds iets verder haar kont in ging. Ze had zelf twee vingers in haar kut geduwd om daar nog wat natuurlijk glijmiddel uit te halen waar ze de pik nog eens extra mee insmeerde. Brian was ook over de benen van Leroy gaan zitten en zat zo geknield met zijn zwarte lul op gezichtshoogte van haar. De pijpgeile Marleen had het niet kunnen laten en was met open mond voorover gebogen. Met de eikel van Leroy een klein stukje in haar kont nam ze die van Brian tussen haar lippen. Ondanks de orgasmes die ze al gehad had vond ze het nog steeds geweldig en was ze nog altijd geil.

Nu ze de kans had ging ze er echt voor. Een vrouw krijgt natuurlijk niet vaak de kans om met vijf palen tegelijk te doen wat ze wil en zeker geen getrouwde vrouw had ze beseft. Ze kon de donkere eikel maar net aan in haar niet al te grote mondje laten glijden. Ook de lengte kreeg ze niet helemaal opgeslokt. Het moet een prachtig gezicht geweest zijn om die zwarte lul tussen haar mooie lippen te zien glijden. Met haar onderlichaam zakte ze gelijkertijd steeds wat meer over de lul van Leroy, net zolang tot ze met haar kont op zijn buik ruste. Met de lul helemaal in haar aars bleef ze een tijdje zitten om te wennen aan het enorme gevaarte in haar kont. Ze richtte voor even al haar aandacht op het pijpen van de grote paal van Brian en genoot van het gevoel wat haar gevulde kont gaf. “Kom schat, neuk me eens.“ Hoorde ze Leroy vragen terwijl hij ontspannend op zijn rug liggend zijn handen weer op haar heupen lag en haar heen en weer begon te bewegen over zijn lul. Marleen liet de lul van Brian uit haar mond glijden, leunde helemaal achterover en liggend op Leroy bood ze haar open kut aan Brian aan. Die had direct begrepen wat Marleen wilde en knielde tussen haar gespreide benen en richtte de zwarte eikel op haar die avond al zo goed gebruikte en gevulde kut. Zonder problemen was zijn lul helemaal haar al opgerekte kut in gegleden en begonnen ze haar beiden te neuken.

Als Leroy zijn lul deels uit haar kont trok stootte Brian die van hem er steeds helemaal in. Als een geoliede machine verwenden ze haar en zorgden met hun palen in haar dat ze heel snel bijna alweer kwam. De andere jongens gingen zich er ook mee bemoeien. Frank boog op hoofdhoogte over haar heen en bood zijn alweer stijf zijnde lul aan haar mond aan. De andere twee jongens gingen op borsthoogte naast haar geknield zitten en leidde Marleen haar handjes naar hun lullen. Zo had ze op dat moment de beschikking over vijf palen tegelijk gekregen. Dit en het neuken van de twee jongens zorgde voor een minuten lang orgasme bij haar, er was een tijdlang niets anders dan het genot wat ze had. Met drie lullen in haar lichaam en twee in haar handen bleef ze kreunen, zuchten, kermen en schokken. Er leek geen einde te komen aan haar orgasme en dat zorgde er voor dat ook de jongens begonnen te komen. De eerste was Leroy die nog harder in haar kont begon te bewegen. Aan zijn kreunen wist ze dat ze daar ook met zaad gevuld zou worden. Ze voelde de spuitende eikel in haar lichaam langs de lul van Brian in haar kut glijden die zo extra gestimuleerd werd en ook begon te komen. Gelijkertijd kreeg ze zo een lading in haar kont en kut van de zwarte jongens. De volgende was Frank. Die ging voor de tweede keer komen en deed dat nu in haar keel. Met de volle lengte in haar mond zoog ze het zaad tot de laatste druppel uit hem. Met alle drie de lullen nog in haar maakte ze met haar handjes de klus af en liet Theo en Martin in haar gezicht en over haar tieten spuiten.

Toen de jongens de badkamer op zochten pakte Marleen haar telefoon van het nachtkastje en stuurde mij een SMS: ‘Kom snel. Het was geweldig maar ik kan nu wel een schoonmaakbeurt gebruiken!’ Er wachtte mij een zware klus maar ik zou dat met plezier doen voor mijn schatje. Wel liet ik haar, voor ik begon met mijn tong en gulzige mond beloven dat ik er de volgende keer bij mocht zijn zodat ik alles met eigen ogen zou kunnen bekijken want er is natuurlijk niets mooiers dan je vrouw te zien genieten!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb