Verzekerd van een heerlijke neukpartij

Verzekerd van een heerlijke neukpartij.

Mijn naam is Rolf en ik ben werkzaam bij een assurantiekantoor in het noorden des lands. Het is zomer 2011 als ik een avontuur beleef die ik nooit meer zal vergeten!! Er staat een afspraak voor me gepland bij een gezin wat net aan een nieuwe relatie is begonnen en ze willen het gelijk goed doen, zo ook hun verzekeringen. Ik bel eerst maar eens om de afspraak te bevestigen en ik krijg Liz aan de lijn die bevestigd dat de afspraak staat voor vanavond half zeven.

Klokslag half zeven druk ik op de deurbel en word ik hartelijk ontvangen door Liz, een mooie vrouw van in de veertig schat ik zo in als ze voor me uitloopt de kamer in. Haar partner is nog niet thuis verontschuldigd ze zich, hij zou er wel zijn maar hij is met zijn zoon naar een vliegshow in de buurt en ze zullen de tijd vergeten zijn. Echt wat voor Rik om te vergeten dat we een afspraak hebben zegt ze, zullen we in de woonkamer gaan zitten vraagt Liz? We praten eerst maar even over dingen die niets met Mijn werk te maken hebben omdat ik liever niet twee keer hetzelfde moet vertellen. Het gesprek gaat al snel over relaties en omdat het sfeertje het toelaat gaat het ook over sex. Al snel begrijp ik dat Liz een hete bliksem is en erg blij met haar Rik die openstaat voor alle hete fantasieën van Liz . Ik begin het erg warm te krijgen en Liz heeft al gezien dat er wat begint te groeien in mijn broek, maar ik word gered door de thuiskomst van Rik. Zo grapt Rik, ben je even niet thuis en gelijk zit er weer een kerel je vrouw te versieren? Pas maar op Rik ! met zo´n vrouw in huis kom ik graag nog wat vaker als jij weg bent hoor!! Grap ik terug. Pfoe , ik ben niet jaloers aangelegd hoor zegt Rik. Ik ga maar eens koffie zetten voordat ik verhandeld wordt hier lacht Liz, kom jij even helpen Rik?

Ze laten mij even alleen om de papieren klaar te leggen die ik met hen wil doornemen, als ik daarmee klaar ben vraag ik me net af waar ze toch blijven als ze de kamer weer inkomen. Rik met een enigszins verhit gezicht en Liz met een geheimzinnige lach op haar gezicht, er is ook iets aan haar kleding veranderd. Liz en Rik gaan beide tegenover mij zitten, hij op een fauteuil en zij op een stoel van de dinertafel. Tijdens het gesprek zie ik ineens wat er nu precies is veranderd aan haar kleding, ze heeft haar bh uitgedaan en haar blouse wat verder open geknoopt!! Ze buigt ook steeds naar het tafeltje om zogenaamd wat beter de papieren te zien en gunt me daarbij een riante blik op haar mooie borsten, ze weet dat ik kijk want de tepels zijn nu ook duidelijk te zien door de stof van haar blouse heen!! Ze ziet ook wat voor effect dat heeft op mijn pik die zich duidelijk aftekent in mijn broek ! Mag ik die brochure nog eens zien vraagt Rik maar blijft zitten met zijn hand uitgestoken zodat ik wel op moet staan om hem de papieren te overhandigen, en terwijl ik dat doe is overduidelijk te zien dat mijn pik stijf in mijn broek staat en ik hoor Liz even zacht kreunen. Met een rood hoofd ga ik weer zitten en zie ik nog net dat Liz een knipoog geeft aan Rik, ze zijn met een spelletje bezig en ik ben de speelbal!!. Nog een koffie vraagt Liz terwijl ze me weer een lange blik in haar blouse gunt terwijl ze mijn kopje pakt, ze kijkt me met een blik aan van, ik weet dat je er naar kijkt en ik vindt het heerlijk.

Het duurt even voordat Liz terug is en Rik neemt de gelegenheid waar om me te vragen wat ik van haar vind, ik vertel hem dat hij boft met haar, ze heeft een erg mooi figuur en ik beken gelijk dat ik het ook warm van haar krijg. Liz komt net binnen en hoort de laatste opmerking waardoor ik rood tot achter mijn oren wordt. Ze zet de koffie voor me neer en blijft net weer langer voorover staan dan nodig, dan kijkt ze weer en bevochtigd haar lippen, het begint pijn te doen in mijn broek!! Als ze gaat zitten en ik van mijn koffie drink slaat Liz haar benen over elkaar en automatisch kijk ik richting haar kruis, de koffie gaat mijn luchtpijp in en komt er dan weer met kracht uit!! Ze heeft geen slipje aan!! De koffie gaat over mijn broek en de tafel, Rik lacht en roept, zo slecht is de koffie toch niet? Nee, nee, kuch en proest ik, niets aan de hand!! En ik probeer mijn stem terug te krijgen. Haal eens even een doekje Rik zegt Liz quasi boos en als Rik naar de keuken loopt komt Liz naar me toe en gaat op haar hurken bij me zitten en strijkt over mijn broek en dus ook over mijn stijve pik en zegt, ik hoop dat die vlekken er weer uitgaan. Rik is snel terug en ruimt de gemorste koffie op en geeft het doekje aan mij om mijn broek te deppen, maar Liz is snel en grist het doekje uit mijn handen en zegt, laat mij maar even Rik. Terwijl ze met het doekje over mijn stijve pik veegt en er af en toe in knijpt kijkt ze naar me en zegt dan ineens, misschien kun je beter je broek even uitdoen? Ik weet niet hoe ik het heb en begin te stamelen, euh, nou ja beter niet Liz, eh tsja, door die warme koffie en dat gewrijf met dat doekje is mijn jongeheer wat gegroeid snap je? Liz plaagt je hoor, zegt Rik, mijn schatje is je gewoon aan het verleiden hoor Rolf!!

En terwijl hij dit zegt grijpt hij Liz onder haar rokje en doet daar iets wat ik niet kan zien. De uitwerking zie ik echter wel, Liz doet haar ogen dicht en kreunt, ohhh jaaa lekker!! Liz ziet in het uitblijven van een reactie van mij de bevestiging dat ik dit ook wil en begint mijn broek los te maken en haalt geraffineerd mijn stijve pik tevoorschijn en kijkt er vol bewondering naar voordat ze hem in haar mond neemt. Volgens mij heeft ze zin in een trio Rolf, wat zeg je er van? Zullen we haar samen verwennen? Ik kan moeilijk beweren dat ik daar geen zin in heb Rik zoals je ziet!! Rik is ondertussen achter Liz gaan hurken en laat zijn broek zakken en haalt zijn geschut tevoorschijn om Liz van achter te dekken terwijl ze mij heerlijk pijpt. Wat een heerlijk gezicht is dit zegt Rik, je vrouw neuken terwijl ze een andere kerel aan het pijpen is!! Doordat de spanning al zo lang aan het opbouwen was komt het orgasme verrassend snel en ik zeg Liz dat ik moet klaarkomen, ze laat echter niet los maar zuigt en likt nog harder en even later schiet mijn zaad in haar mond, ze ontvangt het met een goedkeurende kreun en begint hevig te trillen omdat ze puur door geilheid zelf haar hoogtepunt bereikt. Rik is echter nog niet klaargekomen en hij ramt woest zijn stijve pik bij Liz naar binnen en het duurt dan ook niet lang of met een luide brul spuit hij haar kut vol warm zaad. Heerlijk die gelukzalige blik op haar gezicht op het moment dat Rik in haar klaarkomt terwijl ze nog steeds mijn pik afzuigt!! Ze laat mijn pik uit haar mond en zegt, als jullie denken dat we nu klaar zijn heb je het mis hoor!! Ik wil nog wel wat meer zaad, ik ga me dus even snel douchen en ik stel voor dat we boven verder gaan?

We volgen Liz naar boven waar we ons van onze kleding ontdoen en gaan samen onder de douche, het is wel krap maar ook lekker intiem en we zepen elkaar lekker in en geilen zo elkaar al weer lekker op. Liz verlaat als eerste de douche en als wij even later de slaapkamer inkomen met onze lullen recht vooruit, ligt Liz wulps op ons te wachten. We gaan elk aan een kant van haar liggen en beginnen haar te strelen, Rik heeft vooral veel aandacht voor haar borsten en aangezien ik een echte billenman ben concentreer ik me vooral daarop. Liz geniet van onze liefkozingen en beloont ons door onze pikken te strelen, ze gaat op haar rug liggen wat mij in de gelegenheid stelt om haar rug te kussen en dan haar zachte billen. Rik is zo gaan liggen dat Liz bij zijn pik kan en alsof ze honger heeft hapt ze hem op en pijpt hem diep, ik vind het een geweldig mooi gezicht en zacht bijt ik in haar kontje, met mijn tong glijd ik door haar bilnaad naar haar kontgaatje waar ik met mijn tong overheen lik. Liz duwt haar kontje grommend omhoog richting mijn tong en ik duw mijn tong in het geile kontje wat lekker makkelijk gaat, Liz kreunt, wie van jullie gaat me lekker in mijn kontje neuken? Rik gaat naast Liz liggen en draait haar zo zodat hij zijn pik in haar natte kutje kan duwen, hij kijkt naar mij en zegt, pak haar in haar kontje. Ik zet mijn pik voor haar kontje en duw langzaam een stukje naar binnen, Liz kreunt, ooh ja lekker dieper schatje!! Ik haal hem een stukje terug en duw mijn pik dan weer een stuk dieper in haar kontje. Rik is al lekker aan het pompen en zegt, godverdomme wat lekker, ik kan je pik in haar kontje voelen man!! Liz begint te rillen en hard te kreunen, ooh toe, harder, neuk me !! ooh heerlijk ik ben lekker gevuld!! Ik voel de pik van Rik heerlijk glijden langs mijn stamper als ik hem diep in haar kont duw. Ik voel ook dat Rik klaarkomt en ook ik houd het niet en duw mijn pik zo ver mogelijk in haar kontje en hou hem daar terwijl mijn sperma met schokken uit mijn pik schiet, Liz kreunt, ik voel jullie spuiten!! Ik ben nog nooit zo lekker verwent jongens!! Heerlijk!! Zegt Liz, Rik kust haar en ik geef haar een kus in haar nek, met haar vrijen vind ik vreemd genoeg te intiem.

We kleden ons weer aan en spreken af dat ik nog maar eens terug moet komen om de papierwinkel nog eens door te nemen. Verzekeren is hot tegenwoordig!!

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb