Verrassing voor hem.

Ik schrik wakker door de wekker maar na een paar tellen ben ik helemaal helder. Het is eindelijk zover. Ik ga mijn wilde plannetje vandaag ten uitvoer brengen. Eerst maar eens lekker uitgebreid douchen. Gisterenavond heb ik al een mooi kledingsetje uitgezocht met natuurlijk bijpassende, spannende lingerie. In gedachten dwaal ik af naar het moment waarop jij me daarvan zult ontdoen. Het warme water op mijn lichaam voelt lekker. Sinds ik jou heb verteld over de uitwerking van de massagestraal op mijn poesje en jouw verlekkerde reactie daarop, kan ik het niet laten om mezelf tijdens het douchen even te verwennen en daarbij aan jou te denken.

Seks met jezelf kan toch erg lekker zijn. Ik ga zitten op de vloertegels van de douche en spreid mijn benen. De straal uit de douchekop is precies hard genoeg. Met mijn linkerhand schuif ik mijn lipjes uit elkaar zodat mijn klitje tevoorschijn komt. Ik beweeg de waterstraal in kleine cirkels rond mijn genotknobbeltje. Een heerlijk gevoel verspreidt zich tussen mijn benen. Terwijl ik denk aan jouw tong die al likkend en zuigend mijn poesje bewerkt, voel ik het hoogtepunt naderen. Golven van genot stromen al snel door mijn onderbuik en kutje. Wat een lekker begin van de dag!

Vandaag en morgen heb jij een training en aan het eind van de middag heb ik met je afgesproken in de hotelbar. Totdat het tijd is om weg te gaan, ben ik mezelf lekker aan het optutten. Eerst smeer ik me helemaal in met een heerlijk geurende bodylotion zodat mijn huid lekker zacht en soepel wordt. Vervolgens trek ik mijn body aan waarvan het kruisje bij elkaar gehouden wordt door satijnen lintjes. Er overheen een kanten blouse, kort rokje en hoge laarzen. Tenslotte doe ik nog mijn haren en make-up. En na een laatste blik in de spiegel loop ik naar de auto. Je zou eens moeten weten wat je vanavond te wachten staat.

Het is een eindje rijden naar het hotel maar met alle fantasieën in mijn hoofd verveel ik me geen moment. Tegen 18:00 uur arriveer ik in het hotel waar ik jou al snel zie zitten in de bar. Ongelofelijk wat jouw aanblik een uitwerking op me heeft. Ik voel hoe mijn hart sneller begint te slaan en hoe ik helemaal warm word van binnen. Je staat op en begroet me met een zoen op mijn wang alsof we oude bekenden zijn. We bestellen een wijntje en je vertelt me wat over de training van vandaag. Met mijn gedachten ben ik er maar half bij. Ik word toch een beetje nerveus nu het moment steeds dichterbij komt. Hoe zou je reageren? Zou je mijn actie wel weten te waarderen? Ik schrik wakker uit mijn overpeinzingen wanneer je me vraagt naar mijn gedachten. Ik houd het er maar op dat ik aan het fantaseren ben over alles wat we zo meteen gaan doen. Dat is voor jou aanleiding om je glas snel leeg te drinken en me mee te nemen naar het restaurant. Daar hebben we gelukkig een rustig plekje in de hoek zodat we vrijuit kunnen praten.

Terwijl ik de kaart aan het bestuderen ben die de ober ons zojuist heeft gebracht, voel ik je warme hand over mijn been gaan. “Fijn dat je er bent”, zeg je. En ik voel hoe je hand onder mijn rokje verdwijnt. Ik antwoord hoezeer ik ernaar heb uitgekeken om na al die maanden weer een nacht met je samen te kunnen zijn. Je legt je andere hand op die van mij en knijpt me zachtjes. “Ik ook,” zeg je “het is zo frustrerend om alleen maar naar je te mogen kijken zonder je aan te kunnen raken. Laat staan naakt tegen je aan te kunnen liggen en ongeremde seks met je te hebben.” Hmm, ik houd ervan als je zo tegen me praat. Het windt me enorm op wanneer je de dingen zo expliciet tegen me zegt. Onder mijn rokje beweeg je je hand steeds verder naar boven, en dan voel je de lintjes van mijn body. Er verschijnt een grijns op je gezicht en je begint al snel aan de uiteindes van de strikjes te trekken. Zo te zien heeft niemand in de gaten wat je aan het doen bent dus ik doe mijn benen een stukje uit elkaar. Na wat gefriemel is het je gelukt om de boel los te krijgen en ik voel je vingers mijn kutje inglijden.

“Jezus wat ben je nat”, fluister je in mijn oor. Het enige wat ik uit kan brengen is een zacht gekreun. Je vingers gaan ondertussen onverstoorbaar door. Met je duim bewerk je mijn klitje terwijl je met je wijsvinger in mijn poesje zit. Volgens mij ben je echt van plan om me hier midden in het restaurant een eerste orgasme te bezorgen. Even twijfel ik maar het verlangen dat je oproept is te groot en ik geef me over aan het heerlijke gevoel dat zich tussen mijn benen steeds verder uitbreidt. Het lijkt wel of de angst dat iemand in de gaten krijgt wat we aan het doen zijn me extra opwindt. Het duurt niet lang voordat een overweldigend gevoel zich meester maakt van mijn onderlichaam.

Lang tijd om na te genieten krijg ik niet want vanuit mijn ooghoek zie ik de ober aankomen om onze bestelling op te nemen. Snel trek ik mijn rokje recht en schuif jij weer een stukje bij me vandaan. Gelukkig weet ik redelijk normaal uit mijn woorden te komen hoewel de rode blosjes op mijn wangen toch enigszins verdacht moeten overkomen. “Wacht even,” zeg ik wanneer we weer alleen zijn “ik ben zo terug.” Terwijl ik naar het toilet loop, ben ik me bewust van jouw blik op mijn lichaam.

Vooraf had ik met Mieke al het een en ander doorgesproken over het verloop van de avond. Zo zou ik, zodra ik wist hoe laat ik ongeveer op onze kamer zou zijn, een sms sturen met de gewenste aankomsttijd en het kamernummer. Met trillende vingers, ik ben blijkbaar toch wat nerveuzer dan gedacht, weet ik een berichtje te typen dat onze kamergenote rond 22:00 uur welkom is. De bevestiging die ik kort daarna ontvang, maakt dat er nu echt geen weg meer terug is.

“Waar denk je aan?” vraag je me wanneer ik terugkom bij onze tafel. “Je kijkt zo geheimzinnig.” Ik houd het er maar op dat het vooruitzicht van jouw naakte lichaam van alles in me losmaakt. Omdat de ober met onze bestelling arriveert, is deze verklaring voorlopig voldoende. Maar oh, je zou eens moeten weten wat er zich allemaal in mijn gedachten afspeelt. Het idee om jou zo dadelijk samen met een andere vrouw te beminnen, maakt dat ik mijn slipje steeds natter voel worden. Het lijkt me echt geweldig geil om toe te kijken hoe jij bezig bent met een ander maar wel zelf kan bepalen hoe ver jullie gaan. Ik heb werkelijk geen idee hoe ik in de praktijk zal reageren. Het eten is heerlijk. En nadat je me het laatste beetje chocolademousse hebt gevoerd, fluister je in mijn oor dat je zo snel mogelijk met me naar boven wilt. Ik werp een snelle blik op mijn horloge en zie dat het iets na half tien is. Een prima tijd om onze hotelkamer op te zoeken.

Wanneer we de lift in zijn gestapt en de knop van de achtste etage hebben ingedrukt, trek je me tegen je aan voor een korte, heftige zoen. Ik voel hoe opgewonden je bent en verlang intens naar je. Als de lift stopt fatsoeneer ik snel mijn kleren en samen lopen we naar onze kamer. Binnen staat een mooi groot tweepersoonsbed op ons te wachten. Ik vlij me erop neer en vraag je om me te laten zien hoeveel je naar me verlangt. Dat laat je je geen twee keer zeggen en in no time sta je in al je mannelijkheid naakt voor me. Een rilling van genot gaat door me heen. Wat heb ik je gemist de afgelopen maanden.

Ik sta op en vraag je om plaats op het bed te nemen. Langzaam knoop ik mijn blouse open en laat hem over mijn schouders glijden. Daarna stap ik uit mijn rokje. Je werpt een goedkeurende blik op mijn body. Je gebaart me naar je toe te komen. Ik buig voorover en laat mijn tong over jouw lippen glijden. Je probeert me te ontdoen van het laatste beetje stof dat tussen ons inzit. Ik fluister in je oor dat je nog even moet wachten omdat er elk moment een verrassing kan arriveren. Je kijkt me vragend aan, maar ik schud lachend mijn hoofd. Je geduld zal snel worden beloond.

Ik streel plagend je dijbeen tot vlak bij je ballen en daarna weer naar beneden. Je kreunt en beweegt je onderlichaam ongeduldig richting mijn vingers maar ik geef nog niet toe. Je vraagt me of ik al wil vertellen wat mijn verrassing is maar weer krijg je geen antwoord van me. Net wanneer ik wil beginnen met een kusjesoffensief rond jouw heerlijke lul, hoor ik een zacht geklop op de deur. Verrast kijk je me aan en ik werp je een ondeugende blik toe. Voordat ik naar de deur loop, zeg ik je nog wel dat je uiteraard niets hoeft te doen wat je niet wilt. Maar je zegt me dat je alle vertrouwen hebt in mijn plannetje. Ik doe de deur open en zie mijn prachtige blonde collega Mieke voor me staan. Ze geeft me als begroeting drie warme zoenen op mijn wangen. Haar parfumkeuze belooft in ieder geval al veel goeds.

Ik zie hoe ze jouw richting opkijkt en jij haar blik met een glimlach rond je mond beantwoordt. Ze loopt naar je toe en begroet ook jou met drie zoenen waarbij je de laatste zoen al op haar mond plaatst. Deze enthousiaste begroeting laat het laatste beetje stress van me afglijden. Ik weet dat ik de komende uren volop ga genieten. Eerst jou maar eens even flink gek maken. Ik pak Mieke’s hand en trek haar omhoog tegen me aan. Zoenen met een vrouw heb ik nog nooit gedaan maar dat gaat nu veranderen. Ik ga met mijn tong langs mijn lippen en al snel voel ik haar mond tegen de mijne. Eerst nog wat onwennig maar al snel hebben onze tongen elkaar gevonden. Het voelt anders dan zoenen met een man maar zeker niet minder lekker. Ik werp een blik in jouw richting en zie hoe je verlekkerd ligt toe te kijken.

Tijd voor meer actie. Ik trek haar strakke truitje uit en stroop haar strakke jeans van haar billen. Onder haar kleding zit een doorschijnend, knalroze setje waarin zo te zien een stel prachtige borsten zit. Weer kijk ik jouw kant uit en de geilheid is van je gezicht af te lezen. Ik zie dat het laken dat je bij Mieke’s binnenkomst over je heen had getrokken nog steeds over je heen ligt. “Zullen we eens kijken wat er onder dat laken verborgen zit?” vraag ik haar. Als antwoord loopt ze al in jouw richting en trekt het laken van je lichaam. Alle overgebleven twijfel of je een trio met twee vrouwen wel ziet zitten, verdwijnt als sneeuw voor de zon bij het zien van jouw erectie. Kaarsrecht staat hij overeind in afwachting van wat komen gaat. “Wel, wel, zal ik jou ook eens even begroeten?” zegt onze blonde dame met een verlekkerde blik op jouw lul. Ze buigt zich voorover en drukt met haar warme lippen een kus op jouw vochtige eikel. Ik zie de siddering die door jouw lichaam gaat. Zelf voel ik ook hoe mijn kutje reageert op deze aanblik. Zonder dat iemand mijn klitje aan heeft geraakt, voel ik hetzelfde gevoel als net aan tafel toen jouw vingers mijn kutje bewerkten.

Ik ga achter haar staan en maak de sluiting van haar bh los zodat jij goed zicht hebt op haar weelderige borsten. Daarna schuif ik ook haar slipje naar beneden en een prachtig gladgeschoren kutje komt tevoorschijn. Zo te zien geniet je volop van deze aanblik. Maar al snel draait onze kamergenote zich om en ontdoet ze ook mij van mijn laatste kleding. Om je nog wat meer te prikkelen geef ik Mieke opnieuw een lange zoen en neem daarna een van haar tepels in mijn mond. Met mijn tong draai ik kleine rondjes en een goedkeurend gekreun ontsnapt uit haar keel. Zou ik het durven om nog wat verder omlaag te zakken?

Even twijfel ik maar in de wetenschap dat jij toekijkt, besluit ik door te zetten. Ik kniel op de grond voor haar neer en voel met mijn vingers dat zij evenveel geniet als wij. Haar kutje is al wijd opengesperd en nat van opwinding. Een zoetige geur komt me al van een afstandje tegemoet. Ik buig langzaam naar voren en voorzichtig lik ik rondom haar klitje. Mijn onwennigheid verandert al snel in vastberadenheid. Ik beweeg mijn tong tussen haar lipjes en proef haar opwinding. Ik kijk even opzij in jouw richting en zie dat je jezelf aan het aftrekken bent onder het genot van dit uitzicht. Het is echt zo gaaf om je zo te zien genieten.

Dan voel ik een stel handen op mijn hoofd die me gebiedend dirigeren naar mijn afgebroken activiteiten. “Oké,” denk ik “als je het zo graag wilt dan zal ik het je geven.” Opnieuw glijdt mijn tong, al cirkeltjes draaiend, over haar klitje. Vervolgens begin ik eraan te zuigen terwijl mijn tong nog steeds doorgaat met draaien. Aan haar gekreun hoor ik dat ik het goede tempo te pakken heb. Ik blijf zuigen en likken terwijl haar lichaam steeds meer beweegt. Ineens slaakt ze een kreet en al schokkend bereikt ze haar hoogtepunt. Ik sta op en leg haar naast je op bed om even bij te komen. “Wow,” zeg je “wat was dat een onwijs geil gezicht.” Je paal, die fier overeind staat, is daarvoor afdoende bewijs. Ik geef je een zoen zodat ik de smaak van Mieke met jou kan delen. “Moet je straks ook eens proberen”, zeg ik zacht. “Dat ben ik ook zeker van plan”, is jouw reactie.

Na een korte pauze is Mieke weer overeind gekomen. Ze nestelt zich tussen jouw benen en maakt zich klaar voor een uitgebreide pijpbeurt. Ik besluit naast je te gaan liggen en lekker met mezelf te spelen. De aanblik van jullie bezigheden zorgt voor genoeg inspiratie! Ik zie hoe ze je ballen aan het likken is en daarna met haar tong een lange likbeweging omhoog maakt tot aan het topje van je lul. Omdat ik weet dat je graag toekijkt wanneer je wordt gepijpt, schuif ik een extra kussen achter je zodat je bovenlichaam wat omhoog komt. Je geeft me een tongzoen en fluistert daarna in mijn oor dat ik je wel erg goed begin te kennen. Ik voel je lichaam ineens aanspannen en ik denk dat ik wel weet waardoor. Achter me zie ik hoe jouw pik in Mieke’s mondje verdwijnt. Jezus, wat is dit een geil gezicht!

Ik ga weer naast je liggen zodat jij uitgebreid van het schouwspel kunt genieten. Samen kijken we hoe haar lippen helemaal tot aan je ballen komen en daarna weer langzaam omhoog bewegen. Heen en weer, steeds iets sneller terwijl ze met haar vingers zachtjes in jouw ballen knijpt. Het zien van jouw geile blik en haar mond om jouw erectie zorgt ervoor dat mijn kutje bijna ontploft. Ik breng mijn hand naar beneden en wrijf over mijn klitje. Ik voel hoe nat ik ben, het geil druipt eruit. Het duurt niet lang voordat een nieuw orgasme zich aankondigt. De aanblik van jullie zorgt voor een nog intenser gevoel dan normaal.

Na even bijkomen, besluit ik om actief mee te doen. Ik ga voor haar zitten en zeg: “Schuif eens op naar boven, zodat hij je van onder kan verwennen, dan neem ik jouw plaats in.” Ze doet wat ik zeg, en gaat op haar knieën boven je zitten met haar kutje vlak bij jouw gezicht. Van hieruit kan ik net zien hoe jouw tong bezig is haar intieme plekjes te verkennen. Ik zie hoe je ook je vingers gebruikt die zonder moeite een voor een bij haar naar binnen glijden.

Na even verlekkerd te hebben toegekeken, richt ik me weer helemaal op jou. Ik moet het rustig aan doen want volgens mij is er niet veel meer voor nodig om je klaar te laten komen. Ik trek een spoor van kusjes vanaf je eikel langs de schacht naar beneden en neem vervolgens je ballen een voor een in mijn mond, waarbij ik plagend mijn tong gebruik. Jij bent zo te horen ook lekker bezig want ik hoor zowel Mieke als jou volop kreunen boven mij.

Ik neem je nu helemaal in mijn mond. Je bent zo stijf dat ik flink mijn best moet doen. Mijn handen en vingers heb ik ingewreven met olie zodat alles lekker kan glijden. Ik cirkel met mijn wijsvinger rond jouw gaatje en breng hem voorzichtig naar binnen. Ik weet hoe lekker je dit vindt. Het gekreun boven me neemt toe en zo te horen is Mieke dicht bij een tweede orgasme. Hoewel het idee om jullie gelijk te laten klaarkomen me wel aanspreekt, blijf ik toch zo voorzichtig mogelijk. Tenslotte zijn we nog lang niet uitgespeeld!

Tergend langzaam beweeg ik mijn lippen op en neer terwijl ik mijn vinger naar binnen stoot. Ik voel je onderlichaam kronkelen en verlangen naar meer. Ondertussen ben je vol passie Mieke’s kutje aan het likken en zuigen en weer voel ik die siddering door mijn klitje gaan. Het gekreun van Mieke wordt steeds luider en al snel bereikt ze haar hoogtepunt. Ze gooit haar hoofd in haar nek waardoor haar borsten fier overeind komen te staan. En net zoals je bij mij altijd doet, stop je ook bij haar niet na het wegebben van het orgasme. In eerste instantie is dat bijna ondragelijk maar al snel lijkt het ene orgasme dan in het volgende over te lopen.

Na zich even te hebben verzet, waarbij jij haar stevig vasthield, geeft ze zich nu weer helemaal aan je over. Ongelofelijk wat een uithoudingsvermogen jij hebt. Het zachte gekreun van zo-even maakt nu plaats voor gilletjes en schreeuwtjes en ik zie dat een van je vingers zich heeft verplaatst en in haar kontje is gegleden. Als reactie beweeg ik me nog eens nadrukkelijk in jou en voer het tempo licht op. Voor mij zie ik dat Mieke begint te schokken en ze schreeuwt nu ongeremd terwijl ze klaarkomt. Ik voel dat ik nu moet stoppen omdat je anders gaat komen. Na een kus op je glimmende pik beweeg ik me weer omhoog en nestel me naast je.

Ook Mieke is van je afgeklommen en even liggen we bij te komen, jij tussen ons in. Je wisselt links en rechts tongzoenen uit en onze handen bewegen zich strelend over elkaars lichaam. Na een tijdje nemen de strelingen in intensiteit toe en de handen van Mieke en mij verplaatsen zich naar jouw kruis. Terwijl haar hand jouw ballen streelt, en het gevoelige plekje daarachter, sluiten mijn vingers zich om jouw staaf. Al snel staat hij weer helemaal strak van de opwinding.

Ik ga op mijn rug liggen en vraag Mieke om boven me op haar knieën te zitten met haar kutje ter hoogte van mijn mond. Vervolgens moedig ik jou aan om haar te nemen. Dat hoef ik je geen twee keer te zeggen en ik zie boven me hoe jouw lul haar kutje binnenglijdt. Met mijn tong bewerkt ik haar knopje en lik ik aan jouw staaf. Het is ongelofelijk geil om je van zo dichtbij een ander te zien neuken. Ik voel het geil langs mijn benen lopen.

Plots voel ik jouw hand tussen mijn benen maar al snel is hij weer weg. Even ben ik in verwarring maar dan zie ik dat je mijn vocht gebruikt om haar sterretje voor te bereiden. Daar werk ik natuurlijk aan mee. Ik open mijn benen nog wat meer en nogmaals voel ik je vingers naar binnen glijden. Nu blijf je iets langer hangen en je wrijft over mijn klitje die meteen reageert. Bijna kom ik, maar dan ben je weer verdwenen. Nogmaals verdwijnen je vingers in haar gaatje waarna je je terugtrekt uit haar kutje en hem naar boven verplaatst. Mieke duwt haar billen nog wat verder naar achteren als teken dat je je gang kunt gaan. Door het voorbereidende werk hoef je weinig druk te zetten en al snel zie ik je haar kontje binnenglijden. “Hmm, wat voelt dat heerlijk strak”, kreun je terwijl je in en uit haar stoot.

“Oh kom maar, spuit me helemaal vol”, kreunt Mieke aanmoedigend. Om zo dicht mogelijk bij jullie te kunnen zijn, breng ik mijn mond weer naar haar lipjes en plaats tegelijk twee vingers in haar kutje. Van binnen voel ik hoe jouw pik in haar kontje beweegt en ik neem jouw ritme over. Terwijl ik zuig en lik, hoor ik jullie gekreun steeds harder worden en ik voel Mieke boven mij kronkelen van genot. Met de vingers van mijn vrije hand knijp ik zachtjes in je ballen en dat is genoeg om je te laten komen. En terwijl jij jouw zaad in haar spuit, brengt mijn tong haar naar een spetterend orgasme.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten