Verrassing

Verrassing.

Mijn vriendin en ik kennen elkaar nu ruim 2 jaar en we genieten echt van de sex die we hebben. Zij is 19 en ik ben 20 jaar. We hebben het super. Ze is altijd wel in voor iets nieuws. Vorige week wilde ze met een blinddoek op door mij genomen worden. Het leek haar wel spannend….

Een paar dagen daarvoor had ik een vriend gesproken die mij al een paar keer gevraagd had hoe het was om te neuken en gepijpt te worden en zo. Hij is ook 20 jaar maar heeft nog nooit echt sex gehad met een vrouw. Ik vertelde hem wat we van plan waren. Ik zei dat het een mooie kans was om ongemerkt eens te kunnen neuken. We hadden het hele plan al wel een keer of tien gerepeteerd en eindelijk was het dan zover. Mijn vriendin zat naakt op de rand van mijn bed en ik kleedde mezelf uit. Ik deed de blinddoek om bij haar. Ik zette wat muziek op om eventuele geluiden te verdoezelen. Ik kuchte. Dat was het sein voor mijn vriend om binnen te komen. Hij had alleen zijn onderbroek nog aan en ik kon zien dat hij een stijve pik had. Hij trok zijn onderbroek uit. Hij ging voor mijn vriendin staan en ik vlak achter hem. Mijn vriendin Anne strekte haar armen uit en begon mijn vriend te strelen over zijn buik en benen.

Ze dacht natuurlijk dat ik het was en ik liet dan ook af en toe mijn stem horen. Ze ging met haar handen naar zijn lul toe en even later zei ze:” Hé, heb je je schaamhaar afgeschoren?” “Eh, ja”, zei ik gauw, “spannend hè?” “Hmm,” zei ze. Toen masseerde ze zijn ballen en daarna zijn lul. “Je lul en je ballen lijken wel kleiner dan normaal?” “O,” zei ik.”komt zeker omdat je nu niks ziet. Dat denk je maar”. Gelukkig schonk ze er verder geen aandacht aan en ging door. Ze nam nu zijn lul helemaal in haar mond en op dat moment ging ik kreunen zodat het net echt was. Mijn vriend genoot ook maar moest zich stilhouden.... Nu liet ze zich achterover vallen op bed en spreidde haar benen. Haar lekkere kutje lag nu klaar om genomen te worden. Mijn vriend gooide een kussen op de grond en ging er met zijn knieën opzitten zodat zijn lul op de goede hoogte zat. Ik ging achter hem zitten en pakte met duim en wijsvinger zijn lul vast en richtte die naar haar kutje. Langzaam liet mijn vriend hem erin glijden en hij begon stootbewegingen te maken.” O heerlijk,” zei ze en kreunde het uit. “Ik ga al komen hoor,” zei ze.”Ik ben zoo zo.... aaahhhh ik kom...” Mijn vriend ging rustig door en als hij zou komen hadden we afgesproken dat hij in mijn hand zou knijpen en ik zou gaan kreunen.

Even later kneep hij al en hij had moeite om zich stil te houden. Ik kreunde:” O ja, ik ga o ja ik, oooooo ik heb gespoten in je”. Even later liet mijn vriend zijn pik eruit glijden. Hij sloop snel naar de deur met zijn onderbroek en ging weg. Ik deed ook mijn boxer aan en mijn vriendin deed haar blinddoek af. ”Dat was echt super joh,” zei ze. “Goed idee! Vooral dat je je schaamhaar eraf geschoren had, geweldig!” “Hahaha,” lachte ik. ”Kijk eens?” en ik trok mijn boxer naar beneden. “Wat??” zei ze, “Hoe kan dat nou? Je hebt gewoon haar?? Wie, wie …”, stamelde ze. “Vincent,” zei ik cool. “Wat?” zei ze “Hoe kan dat nou, hij is toch helemaal niet hier?”. “Oh”, zei ik, “maar hij was het echt.” Ze geloofde er geen bal van en ik riep:” Vincent, kom eens binnen.” Hij had inmiddels een T-shirt aangetrokken maar liep nog wel in zijn onderbroek. “Nou, kijk maar of ruik maar aan mijn lul. Ik ben echt in je geweest en ben klaargekomen.” Ze rook haar eigen kutgeil, dus ze kon niet meer ontkennen. Nu moest ze lachen. Ze vond het eigenlijk wel supergeil ook. “En,” zei ze tegen Vincent terwijl ze naar zijn nog harde lul wees, “volgens mij heeft hij er nog geen genoeg van??” “Eh, nee,” stamelde hij. “Als je wilt mag je wel gaan liggen, dan zal ik even op je rijden.”

Vincent ging liggen met zijn harde lul omhoog en langzaam liet mijn vriendin zich over hem heen zakken. Gehurkt begon ze zijn pik te pompen. Ik kon mooi alles overzien en werd zelf ook goed geil en begon mezelf af te rukken. Ik zag zijn ballen naar binnen trekken en hij begon zo te kreunen dat ik wist dat hij zo ging spuiten. Even later gebeurde dat ook en het was geil om te zien hoe zo’n jongen helemaal trilde en met ingetrokken buik intens genoot van het klaarkomen. “Nou ik,” zei ik snel. “Ik houd het niet meer.” Ik ging liggen en mijn vriendin heeft daarna mij klaar gepompt en met haar strakke kutje mijn zaad uit mijn ballen getrokken. Heerlijk was het! Mijn vriend was ook blij, want die wist nu ook hoe het voelde en zou niet meer aan mijn hoofd zeuren. “Dit geheimpje blijft onder ons,” zei mijn vriendin, maar ik moest dit geile verhaal toch echt even kwijt .

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten