Verkracht in een steegje

Verkracht in een steegje.

Dit verhaal begint als ik samen met mijn man een seksbioscoop uitloop richting onze auto. Na een heerlijk diner in een gezellig restaurant zijn we hier nog even gauw naar binnen gesneakt voor de lol. Tijdens de film zaten we lekker aan elkaar te friemelen en verdween zijn hand steeds onder mijn rokje. Hij streelde me zalig en mijn kutje werd behoorlijk nat.

De aanwezige mannen keken hun ogen uit en stonden om ons heen. We besloten naar huis te gaan om het daar af te gaan maken. We stappen in en reden weg. Mijn man was behoorlijk geil geworden en kon niet wachten tot we thuis waren. Ook ik was behoorlijk opgewonden geworden. Ik besloot zijn pik tijdens het rijden uit zijn broek te halen. Het was wat gefriemel maar uiteindelijk lukte het. Ik liet mijn tong langs zijn pik glijden en nam zijn eikel in mijn mond. Het kostte de arme schat moeite om op de weg te blijven letten. Ik stelde voor een stil straatje in te rijden, ik wilde niet wachten tot we thuis waren. Ik wilde nu geneukt worden. Hij reed een stil steegje in en stopte de auto. Ik wilde over de rugleuning naar de achterbank klimmen, maar hij stelde voor om het op de motorkap van de auto te doen. Het risico om betrapt te worden maakte me nog geiler dan ik al was, dus ik stemde toe.

Ik stond naast de auto en mijn man keek om zich heen om er zeker van te zijn dat we alleen waren. Daarna kwam hij voor me staan en hij zei dat ik mijn bloesje uit moest doen. Binnen een mum van tijd had ik het uit. Mijn man Rob pakte met beide handen mijn borsten vast en gleed onder mijn oksels door naar mijn rug om mijn BH los te maken. Ik liet mijn hand over zijn kruis glijden en voelde zijn harde pik. Rob had intussen mijn BH uit en begon zachtjes aan mijn tepels te zuigen en te likken. Hij zei dat ik voorover moest gaan liggen over de motorkap zodat hij me van achteren kon nemen. Terwijl ik daar zo lag maakte mijn man de rits van mijn rokje los en liet deze langs mijn heupen naar beneden glijden. Nadat hij mijn string uittrok spreidde ik mijn benen en stond klaar om genomen te worden. Ik riep; “Kom schat neuk me. Ik wil je lekkere dikke harde pik in mijn natte kutje.”

Hij liet zijn pik in mijn kutje glijden. En het gevoel om zo in de buitenlucht op de motorkap genomen te worden maakte me zo ontzettend geil. Hij hield me bij mijn heupen vast en stootte krachtig. Ik wist dat hij dit nooit lang kon volhouden zo. Ik voelde zijn pik dikker worden en dat hij binnen niet al te lange tijd klaar zou komen. Ik zei; “kom schat spuit me vol met je lekkere zaad. Ik wil het kom neuk me als een geile hoer.” Hij ging nog harder tekeer en ik kwam sidderend en kreunend klaar. Net op het moment dat ik dacht dat hij klaar zou komen hoorde ik mannenstemmen. En opeens trok Rob zijn pik uit mijn kutje. Ik tilde mijn hoofd op en keek achter me wat er aan de hand was.

Ik zag twee kerels die mijn man vasthielden met zijn armen achter zijn rug gedraaid. Hij probeerde zich los te worstelen. Ik wist niet wat ik moest doen en begon te gillen. Ik kwam ook overeind en wilde mijn kleren aandoen. Op dat moment kwam er een derde man aan die me ruw een duw in de rug gaf zodat ik weer voorover over de motorkap viel. Met een klap kwam mijn hoofd op het harde staal terecht. De man hield zijn hand op mijn rug zodat ik niet overeind kon komen. Ik stopte met gillen omdat ik bang was klappen te krijgen. En daar lag ik dan. Een van de mannen die mij vasthoudt zegt; “Oké man nu ga jij toekijken hoe we jouw vrouwtje gaan neuken.” De man die zijn hand op mijn rug heeft zegt; “En kijk maar goed want ik denk dat ze het heerlijk gaat vinden.” Ik slaag erin om mijn hoofd iets te draaien zodat ik Rob kan zien. Hij probeert zich nog steeds te bevrijden maar kan geen kant op. Ik voel een hand over mijn kontje strelen en hoor het geluid van een riem die losgemaakt wordt. Gevolgd door het geluid van een ritssluiting die omlaag werd gedaan. Ik merk dat ik tril en probeer overeind te komen. Maar de man die mij omlaag blijft drukken is te sterk voor me.

Mijn enkels worden ruw uit elkaar geschopt en ik voel een paar vingers mijn kutje inglijden. “Ooh ja. Ze heeft een nat kutje jongens.” De anderen begonnen te lachten en roepen; “Neuk die hoer joh. Neuk haar en laat haar man eens zien hoe het moet.” Ik voel een dikke pik in mijn kutje glijden en schreeuw; “Ga van me af klootzak. Ga weg.” “Rustig aan slettebak. Je gaat het lekker vinden hoe mijn dikke pik je kutje gaat neuken.” Zijn voeten houden mijn benen uit elkaar en met zijn handen houd hij mijn armen op de motorkap gedrukt.

Hij hijgt behoorlijk terwijl hij mij aan het neuken is. Ik kijk naar het verbijsterende gezicht van mijn man. De man neukt me hard en diep. Ik voel zijn heupen steeds tegen mijn kontje komen. De man kreunt nu en ik voel hoe zijn sperma diep in mij gespoten wordt. Ik heb me erbij neergelegd dat ik niets kan doen om mijn verkrachting te voorkomen dus ik blijf stil liggen. De man trekt zijn broek weer omhoog en maakt hem dicht, dan loopt hij naar mijn man toe en lost een van de mannen af die Rob vasthouden. De man die net nog Rob’s arm op zijn rug hield loopt lachend naar me toe. Ook hij laat zijn broek zakken. “Kijk hoer”, zegt hij. “Mijn pik is nog groter dan die van Sammy. Vind je dat niet lekker?” Hij kijkt naar de man die me net geneukt heeft en lacht. Hij stapt uit zijn broek en loopt naar het spatbord van onze auto. Met zijn billen leunt hij hier tegenaan en hij zegt; “Kom hierheen hoer. En kniel voor me zodat je me kunt pijpen.” Ik kom overeind en loop naar de man toe. Voordat ik op mijn knieën kan zakken pakt hij eerst met beide handen mijn borsten vast. Hij betast ze hardhandig en kijkt naar mijn man als hij zegt; “Dat wijf van jou heeft lekkere tieten joh.” Hij kijkt weer naar mij en beveelt me dat ik op mijn knieën moet. “En nu pijpen”, commandeert hij. “En vergeet niet om ook mijn ballen te likken en doe het zo zodat je man kan zien hoe je het doet.” Terwijl ik op mijn knieën ga zitten voel ik het sperma uit mijn kutje druipen langs mijn benen.

Ik kijk nog een keer naar mijn man. Hij kijkt angstig en schreeuwt; “Marianne doe het niet. Ren, ren zo snel als je kan hiervandaan.” Een van de mannen die zijn arm vasthoudt stompt hem keihard in zijn maag en schreeuwt; “Hoe je kop en kijk hoe die slet van jou Jimmy’s pik pijpt.” Ik ben bang dat ze Rob nog meer pijn gaan doen als ik niet gehoorzaam en lik daarom voorzichtig langs de eikel van de man. Hij kreunt en roep dat ik zijn ballen moet likken. Ik lik zijn ballen en ruik de man’s lichaamsgeur, die niet fris is. Vervolgens spuug ik mijn speeksel op zijn pik en trek hem af met mijn handen. Op die manier probeer ik die lucht een beetje weg te krijgen. Ik kijk nogmaals naar mijn man en zeg; “Het is in orde. Hou je maar rustig en laten we de situatie nu maar accepteren.” Ik kijk omhoog naar de man voor me en zeg dan; “Je hebt een heerlijke grote harde dikke pik. Zo’n grote heb ik nog nooit gezien.” Ik begin hem te pijpen. Zachtjes draai ik met mijn tong rond zijn eikel en zuig aan zijn pik terwijl ik met mijn rechterhand zijn zak vasthoudt. Ik wil dat het allemaal zo snel mogelijk voorbij is en wil dan ook dat hij zo snel mogelijk klaar komt. De man hijgt en kreunt.

Ik kijk omhoog terwijl ik doorga me hem af te trekken en zeg; “Kom op je ballen zijn zo groot en zwaar. Ze moeten vast vol zitten met sperma. Kom ik wil dat je over mijn gezicht en over mijn borsten klaar komt.” Hij laat zijn mond open zakken en kreunt, ondertussen kijkt hij me in mijn ogen terwijl ik doorga met aan zijn pik te trekken. Opeens schiet hij zijn lading over mijn gezicht heen. Tot mijn afgrijzen komt er zelfs een beetje in mijn mond. Ik durf het niet uit te spugen en blijf aan de pik trekken tot de laatste druppel zaad eruit is. Mijn hele gezicht en mijn haar zit onder het zaad. Het lekt via mijn kin op mijn borsten. Jimmy kijkt naar mijn man en roept; “Kijk eens hoe ik op het gezicht van je hoer ben klaar gekomen. Kijk eens wat ik met die slet gedaan heb.” Rob kijkt en ik zie dat hij zijn verzet gestaakt heeft. Ook hij heeft zich erbij neergelegd. De derde man trekt zijn broek uit en zegt; “Ik ga die hoer neuken. Maar terwijl ik haar neuk wil ik dat ze de pik van haar man pijpt.” De broek van Rob hangt nog steeds rond zijn enkels. En ik zie dat zijn pik nog steeds hard is. Blijkbaar windt dit alles hem toch op. Ik zeg tegen hem; “Zo te zien vindt je het geil om te zien hoe je slet eruit ziet met het sperma van een andere man over mijn gezicht. Die man wil dus dat ik je pijp terwijl hij mij neukt. Zou je dat willen schat?” Rob zegt niets maar ik zie dat zowel hij als de derde man op me af komen lopen. Allebei met hun harde stijve pik naar mij gericht. Ik ga op handen en knieën zitten. De derde man knielt achter mijn kontje en Rob knielt voor mijn gezicht. Terwijl ik mijn man begin te pijpen ramt de man achter mij zijn pik in een stoot diep in mijn kutje. “Ooh ja, wat een heerlijk geil kutje heeft die hoer van jou. Ik voel hem samen knijpen terwijl ik haar neuk.”

Ik kom ongelooflijk klaar terwijl ik 2 pikken in mij heb zitten. De man achter me roept; “Ja ik kom klaar in je hoer. Ik ga je volspuiten met mijn zaad.” De man komt klaar in mijn kutje en ook mijn man komt klaar en spuit mijn mond helemaal vol met zijn zaad. Ik vind het nooit fijn om sperma in mijn mond te hebben maar deze keer slik ik alles door. Ik ben suf geneukt en het maakt me allemaal niets meer uit.

De drie mannen laten mij en mijn man achter. Maar niet zonder de mededeling dat als we het ooit nog eens een keer waagden om in hun steegje te komen neuken dat we er dan op moesten rekenen dat dit allemaal weer zou gebeuren. Ik kijk naar mijn man en vervolgens naar de drie jongens en roep ze na; ”Dan zien we jullie volgende week weer.”

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten
Rss feed wordt geladen

Maak jouw eigen website met JouwWeb