Verjaardag en een vriend.

Het volgende heb ik vorige maand beleefd. Het gebeurde op de verjaardag van mijn vrouw Cynthia. Ze was die dag 27 jaar geworden en we hadden die avond een aantal vrienden uitgenodigd. We hadden het huis versierd met ballonen en slingers en uiteraard waren er de nodige hapjes en drankjes in huis.

Cynthia en ik zijn een kleine 4 jaar getrouwd en nog steeds gek op elkaar. Die dag waren we in een bijzonder geile bui en we baalden een beetje dat de visite al zo vroeg binnen kwam druppelen. Heel de avond zaten we dan ook verlangend naar elkaar te kijken, hopende dat de visite weer snel naar huis zou gaan. Cynthia zag er die avond echt lekker uit in een strak sexy jurkje, waarin haar borsten, haar heupen en haar kontje mooi uitkwamen.

Het feestje begon gezellig en er werd door sommigen behoorlijk door gedronken, vooral Remco liet het zich behoorlijk smaken. Remco was een oud collega van mij en ik wist dat hij door teveel alcohol kon veranderen in een onaangenaam persoon. Hij vond het dan namelijk leuk om vrouwen lastig te vallen. Met zijn 31 jaar was Remco eigenlijk nog steeds vrijgezel en dat kwam mede door zijn verschijning. Ongeschoren, licht kalend en een kleine bierbuik, dus dat sprak ook niet echt in zijn voordeel bij de vrouwen. Hij was al snel flink aangeschoten maar gelukkig viel zijn gedrag nog mee.

De avond liep ten einde en iedereen stapte op, behalve Remco. Die was in slaap gevallen op de bank. Het luide snurken was hier een minder leuk bewijs van. We besloten hem zijn roes op de bank uit te laten slapen en Cynthia en ik besloten om ook maar naar bed te gaan. Terwijl Cynthia nog in de badkamer was kleedde ik me uit en kroop ik onder de lakens. Eindelijk met ons tweetjes en we hadden beiden zin om nog even lekker te neuken.

De badkamerdeur ging open en Cynthia stond in een uitdagende houding tegen de deurstijl geleund. Ze was om op te vreten in een zwart nachthemdje en bijpassende slip. Ze had haar lange blonde haren mooi opgestoken en ze bloosde wat haar nog mooier maakte dan ze al was. Terwijl ik haar nog lag te bewonderen kroop ze als een krolse kat het bed op. In de spiegel aan de andere kant van de kamer zag ik haar heerlijke kontje draaien in het kleine zwarte slipje. Het aanzicht van haar stijve tepeltjes in haar nachthemd wonden mij nog meer op. We begonnen elkaar opgewonden te kussen en waren nu echt in de stemming. Maar toen gebeurde er iets wat wij niet hadden verwacht, de deur van onze slaapkamer ging open en daar stond Remco. “Waar is iedereen?” vroeg hij met een duffe kop.

Ik vertelde hem dat iedereen al naar huis was gegaan en dat we hem hadden laten pitten omdat hij op de bank in slaap was gevallen. Of hij naar mij luisterde weet ik niet, hij keek namelijk vol belangstelling naar het kontje van Cynthia. Ze had het ook door en bedekte zich snel met een laken. We zeiden tegen hem dat hij beter nog even kon gaan slapen. Maar Remco wilde eerst nog een sigaret in de tuin gaan roken. Nou, een sigaret roken, dat duurt niet zo lang, dachten we dus we lieten hem zijn gang gaan. We speelden ondertussen verder onder de lakens, genietend van elkaar. Ze had al een paar keer zachtjes over mijn pik gestreeld en met mijn hand was ik langs haar kontje en kutje gegaan. Ze was nat en haar geile geur was heerlijk. We hadden enorm veel zin in elkaar.

Na zijn sigaretje kwam Remco weer binnen gewaggeld “Is er nog iets te drinken?” We keken hem vol verbazing aan maar voordat we iets konden zeggen was hij al naar de keuken vertrokken en kwam hij een paar tellen weer terug later met een biertje. Zonder iets te zeggen plofte hij op ons bed neer. Hij keek Cynthia verlekkerd aan en vroeg mij of ik Cynthia wel eens een massage had gegeven. Ik negeerde zijn vraag en vroeg hem ons met rust te laten. Hij begon wat te morren en vroeg brutaal aan Cynthia of hij haar mocht masseren. Ik begon me behoorlijk te ergeren aan hem. Cynthia zag dat mijn gezicht op onweer stond en om het allemaal een beetje te sussen stelde ze voor dat hij wel even haar schouders mocht masseren. Ze fluisterde in mijn oor dat hij daarna wel weg zou gaan. Ik kon wel ontploffen van woede, maar ging hiermee akkoord.

Cynthia ging op haar buik liggen en trok het laken tot net onder de schouders. Zonder blikken en blozen ging hij op zijn knieën over haar billen zitten en begon rustig de schouders masseren. Ondertussen probeerde hij zo nuchter mogelijk zijn techniek uit te leggen. Ik lag naast haar en keek in haar ogen. We moesten soms onze lach inhouden op de manier waarop hij iets probeerde uit te leggen.

Hij masseerde ook haar nek aan en dat deed haar duidelijk goed. Ja, masseren dat kon Remco zeker wel. Toen hij liet merken dat de bandjes van haar nachthemdje zijn masseren hinderde trok Cynthia die voor hem een beetje lager. Dit was voor Remco duidelijk een uitnodiging om wat meer te proberen. Onopvallend had hij het laken een stuk naar beneden getrokken. “Ik heb een prima massagetechniek voor je rug dat zal je heerlijk vinden.” Hij rolde haar nachthemd nu voorzichtig naar boven en ontblootte haar rug. We zagen hier geen probleem in want hij leek de massage serieus te nemen. Met beide handen bewerkte hij stevig de slanke rug van Cynthia. Ik vond het eerlijk gezegd wel opwindend om te zien hoe hij met Cynthia bezig was en zij genoot er ook van. “Wat is het hier warm” zei Remco opeens. Hij stapte uit bed en trok zijn kleren uit. Met ontbloot bovenlichaam en alleen nog in zijn boxershort ging hij snel weer verder met de massage.

Hij probeerde soms stiekem via de zijkant de borsten van Cynthia te bereiken maar ze hield haar armen stevig tegen haar zij. Hij veranderde toen van tactiek en ging zich nu focussen op haar kontje. Door telkens wat mijn zijn benen te bewegen kon hij een deel van haar billen vrijmaken. Ik kreeg op dat moment wat last van het op mijn zij liggen en ging op de stoel naast het bed zitten om hun twee te bekijken. Een beetje lachend stelde hij voor om me straks ook even te laten masseren. Pas toen ik op de stoel zat zag ik dat hij een flinke erectie in zijn boxer had zitten. Ik zei er niets van want eigenlijk vond ik het wel opwindend om te zien en Cynthia genoot van de massage.

Het duurde niet lang of hij had het mooie kontje van Cynthia nu helemaal bloot voor zijn ogen. Cynthia wou het laken weer omhoog trekken maar omdat dit niet lukte probeerde ze het zwarte slipje uit haar bilspleet te trekken zodat ze zich toch ietwat bedekt voelde. Remco had nu een mooi zicht op haar ronde billen. Hij verplaatste zich iets meer naar achter en vroeg Cynthia haar bekken wat op te tillen zodat hij een kussen onder haar kon plaatsen. Zo kon hij zich beter concentreren op haar onderrug. Nu haar kontje naar boven was gericht leek het wel of zijn pik nog groter werd. Zelf raakte ik met de minuut ook meer opgewonden en ik vroeg me af hoe ver dit zou gaan. Benieuwd hoe dit verder zou gaan deed ik alsof ik op de stoel in slaap viel.

Hij keek geregeld mijn kant op dus als ik in slaap zou vallen zou hem dat wel goed van pas komen. Cynthia lag wat licht te soezen door de massage en had nog altijd niet door dat Remco haar met een stijve lul zat te masseren. Zijn dikke eikel had zich ondertussen al via de bovenkant van zijn boxer laten zien. Hij raakte meer en meer opgewonden en trok nu voorzichtig zijn boxer uit zodat Cynthia het niet zouden merken. Zijn grote lul stond nu dreigend boven haar mooie ronde billen. Af en toe trok hij even aan zijn pik terwijl hij naar haar lichaam staarde.

Remco werd steeds brutaler, hij duwde zijn bekken naar voren en raakte daarbij met zijn eikel haar kontje. Ze reageerde niet maar na meerdere pogingen van zijn kant begon ze het te merken. Ze tilde haar hoofd op, keek even naar mij en toen naar Remco. Cynthia schrok toen ze zijn stijve lul zag en was even stil. Ze wist duidelijk niet hoe ze moest reageren. Ze vroeg wat hij aan het doen was. Hij pakte zijn lul stevig vast en trok er langzaam aan “ik ben aan het genieten” antwoordde hij. Ze keek weer naar mij, “Hij slaapt” zei Remco. Hij probeerde haar gerust te stellen door te zeggen dat hij zich alleen even wilde aftrekken terwijl hij haar mocht bekijken. Ze weigerde maar hij was vastberaden en bleef maar aandringen. Tot mijn verbazing gaf ze uiteindelijk toe. Remco moest wel beloven dat hij dit niet tegen mij zou vertellen, ik mocht niets te weten komen. En als hij klaar was gekomen moest hij onmiddellijk naar huis gaan.

Hij ging nu even van het bed af en ik zag zijn behaarde lichaam met een ongekend grote lul. Hij vroeg aan Cynthia of ze op haar handen en voeten wilde gaan zitten. Aarzelend en ongemakkelijk deed ze wat hij vroeg. Remco begon zich ondertussen rustig af te trekken. Hij vond het jammer dat hij niet alles kon zien door haar nachthemd en het slipje. Toen hij aan haar vroeg om alles uit te trekken zei ze kortaf “nee”.

Opeens viel het mij op dat Cynthia wel erg nat was. Ik zag duidelijk een vochtige plek tussen haar benen. En ook Remco had dat gemerkt. Schijnbaar was dat een teken voor hem dat ze klaar was voor meer. Op zijn knieën nam hij plaats achter haar, waarop ze vroeg wat hij van plan was. Hij wou even iets proberen antwoordde hij. Met zijn wijsvinger trok hij haar slipje opzij ter hoogte van haar kutje. Ze was inderdaad ontzettend nat geworden.

Ze had niet verwacht dat hij dit ging doen en probeerde van hem weg te draaien. Remco vroeg haar om stil te zijn want anders zou ik misschien wakker. Ze zat nog steeds op haar knieën en moest nu haar handen tegen de muur houden. Cynthia vroeg hem om op te schieten. Remco weer achter haar plaats en vroeg of hij nog eens even naar haar kutje mocht kijken. Zonder op het antwoord te wachten trok hij het slipje weer opzij om haar kutje te bekijken. Cynthia keek achterom maar liet hem zijn gang gaan. Hij bleef hierbij rustig aan zijn pik trekken. Ze had een klein kutje in vergelijking met haar volle billen zei hij en dat was ook zo. Remco vroeg haar waarom ze zo nat was. Daar kon ze geen antwoord op geven. “Dat is omdat je klaar bent voor een flinke lul” zei Remco. “En je hebt het duidelijk warm” ging hij verder “Ik zal je wel even helpen”.

Hij nam met beide handen haar slipje vast en rukte het naar beneden. Cynthia plaatste haar hand voor de mond om geen geluid te maken. Met een paar bewegingen had hij het stukje stof nu geheel uit kunnen trekken. Remco greep Cynthia bij haar heupen en trok haar naar zich toe. Met gestrekte armen leunde ze nu tegen de muur. Het ging zo snel dat ze zelf geen tijd had om te reageren. “Je bent echt een mooie meid” zei hij. Haar kutje stond nu volledig open en vrij voor zijn kloppende eikel. Wat mij verbaasde is dat ze niet veel zei. Cynthia is normaal gezien een heel vlotte open meid die soms ook bazig kan zijn. Nu leek ze wel onderdanig en dan nog tegenover Remco, een persoon waar ze niet mee overweg kon.

Hij liet zijn eikel een paar keer langs haar kutje glijden. Er ging een rilling door haar lijf en ze vroeg om het niet te doen. Hij trok zich verder af, maar nu met zijn eikel tegen haar spleetje aan gedrukt. Ze werd duidelijk natter. Op een bepaald moment ging hij met zijn handen over haar borsten heen. “Zullen we die maar vrijmaken” zei hij. Met wat stevige rukken trok hij het nachthemdje open, ik hoorde het zelfs scheuren. Haar borsten waren nu duidelijk zichtbaar en ik zag haar stijve tepels, een teken dat ze opgewonden is. “Dat is veel beter zo” zei hij, terwijl hij aan haar stijve tepels begon te trekken. Cynthia liet het gewoon allemaal toe, ze verzette zich niet. Ik kon het niet geloven. Ze zei ook niets meer. Hij duwde zijn paal tegen haar kutje en instinctief kromde ze haar rug, het teken dat ze er klaar voor was. De eikel gleed moeiteloos haar hete grotje binnen gevolgd door de volle lengte van zijn lul. Ze moest even naar adem happen. Mijn vrouw werd voor mijn ogen door een ander geneukt. Remco neukte haar traag maar diep. “Nu neuk ik je eindelijk” zei Remco.

Cynthia probeerde om geen geluid te maken, want ze wilde nu zeker niet dat ik wakker zou worden terwijl ze zo werd geneukt. Na enige minuten trok hij zich terug uit haar nu openstaande kutje. Ze moest zich omdraaien en op haar rug gaan liggen, wat ze ook snel deed. Hij trok haar tegen zich aan terwijl haar benen wijd werden gespreid. Zijn grote lul schoof weer meedogenloos bij haar binnen. Hij kuste haar borsten die ritmisch op en neer bewogen. Remco probeerde haar te kussen maar dat wilde ze niet. Hierop begon hij haar hard en stevig te neuken. Het zou niet lang meer duren voor hem maar het was Cynthia die als eerste tot een orgasme kwam. Ze klemde haar benen rond zijn heupen en met haar handen op zijn borst kwam ze schokkend klaar. Ze moest zich inhouden om niet teveel lawaai te maken. Remco genoot van het zicht en kwam op zijn beurt klaar. “Niet in mij!” hoorde ik Cynthia nog zeggen, maar hij pompte al het zaad wat hij had diep in haar kutje. Zijn ballen hield hij gedrukt tegen haar kutje. Ik dacht ze hier kwaad om zou zijn maar nu het te laat was liet ze zich achterover vallen. Hij stootte nog een paar keer diep in haar om er zeker van te zijn dat ze alles in haar kutje kreeg. Hij viel uitgeput neer op haar bezwete lichaam en liet zijn lul tot rust komen. Hij had gedaan wat hij van plan was te doen en trok zijn lul toen langzaam uit haar kutje. Terwijl zijn zaad nog uit haar kutje liep kleedde hij zich gehaast aan.

“Bedankt meid, dan ga ik nu maar naar huis, tot een volgende keer” Hij trok de deur dicht en Cynthia haastte zich naar de badkamer om een douche te nemen. Ik ging weer in bed liggen en na een kwartiertje kwam ze erbij liggen. We hielden elkaar vast en vielen in slaap.

Maak jouw eigen website met JouwWeb