Veel zaad op oudejaarsavond.

Het is weer bijna oudejaarsavond en ik ben benieuwd hoe deze jaarwisseling zal zijn. Vorig jaar heb ik namelijk de mooiste jaarwisseling gehad van mijn leven. Mijn vrouw en ik waren toen door een aantal vrienden uitgenodigd om bij hun oudejaarsavond te vieren, maar wij hadden besloten om thuis te blijven en daar een klein feestje te houden. We nodigden zelf een paar vrienden uit, waar een paar mensen op reageerden. Uiteindelijk waren we met een klein groepje en het was een gezellige avond, waarbij de drank bij iedereen bijzonder goed smaakte. Mijn vrouw was gekleed in een strakke spijkerbroek, hoge laarzen en een laag uitgesneden topje. We hadden in het verleden wel eens seks gehad met andere stellen. Maar ik had nog altijd de wens om mijn vrouw een keer bezig te zien met een man die haar zou willen neuken. Mijn vrouw heeft een grote dildo die ze soms gebruikt en ze vindt het geweldig om dat ding zo af en toe diep in haar kut te drukken en mij dan te vertellen dat ze het heerlijk vindt om klaar te komen op die grote dildo. Vaak vertel ik haar tijdens de seks dan ook, dat ik haar graag eens met een andere man wil zien neuken.

Maar goed, tijdens deze oudejaarsavond waren de mannen een potje darts aan het spelen en de vrouwen zaten volop met elkaar te kletsen. Het was ontzettend gezellig en om middernacht wensten we elkaar allemaal een gelukkig nieuwjaar, met de nodige kussen over en weer. Daarna ging de muziek een stuk luider en dat bracht de aanwezigen in een echte feeststemming. Om 02.00 uur begonnen de eerste gasten te vertrekken. Ik had Ron ook uitgenodigd, Ron is een vriend van me, die ik toen nog maar een paar maanden kende. Ron kon bijzonder goed opschieten met mijn vrouw en de twee aanwezige stellen, zij waren nog steeds volop aan het dansen en duidelijk in een feeststemming. Omdat we de buren geen overlast wilden bezorgen besloten we om nog even in de stad te gaan kijken om daar dan maar verder door te feesten. We kwamen uiteindelijk in een leuke kroeg terecht waar we nog de nodige consumpties achterover sloegen en er werd behoorlijk door gedanst. Ron danste met iedereen en leek niet moe te worden, ondanks de hoeveelheid drank die hij al had genuttigd. Het was een geweldige avond en om 04.00 uur gingen we allemaal terug naar ons huis om nog even een kop koffie ter afsluiting te drinken. Tijdens de koffie zaten we nog wat na te praatten over de nacht en hadden we de grootste lol.

Op een bepaald moment mistte ik mijn vrouw en ging ik maar eens kijken waar ze uithing. Ik liep naar onze slaapkamer en zag haar daar voorover gebogen staan, ik keek recht in haar natte kut. Ze had wat kleding op het bed gelegd en ze zei me dat ze op zoek was naar iets wat comfortabeler was om te dragen. Ik sloeg haar op haar blote kont en zei, onze gasten gaan zo vertrekken, kom je ze even uitzwaaien. Ze trok snel een rokje aan en we liepen allebei samen weer de woonkamer in en namen afscheid van Ron en de twee nog aanwezige stellen. Toen we buiten nog even stonden te praten moest Ron nog een paar dingen van binnen pakken. Ik stond buiten nog wat te praten met een van de twee stellen en na een kleine vijftien minuten reden die ook weg. Ik had nog wel trek in een kop koffie en toen had ik pas door dat mijn vrouw niet meer buiten stond en Ron ook nog bij ons binnen was. Waar waren mijn vrouw en Ron in godsnaam? Er schoot gelijk maar een gedachte door mijn hoofd heen. Maar ik dacht niet dat Ron zo maar iets met mijn vrouw zou gaan proberen. Ik liep naar binnen en vond haar rokje bij de deur naar de garage. In de garage was er genoeg licht om mijn vrouw op de motorkap te zien liggen. Mijn mond viel open van verbazing en ik kreeg gelijk een stijve lul.

Mijn vrouw lag daar op de motorkap van onze auto met haar borsten uit haar sexy witte bh en Ron had twee vingers in haar kut zitten en haar gezwollen klit in zijn mond. Ik kon horen hoe nat ze was en dat was ook goed aan haar gekreun te horen. Het maakt me bloedgeil. Ik maakte mijn broek open en begon al kijkend naar hun aan mijn pik te trekken. Ron begon nu een beetje harder en sneller met zijn tong haar kut te bewerken. Ik hoorde mijn vrouw steeds harder kreunen. Ze greep hem bij zijn hoofd en duwde haar natte kutje nu stevig tegen zijn mond aan terwijl ze trillend tot een orgasme kwam. Ze werd steeds geiler en zeker toen ​​Ron haar nek en tepels zachtjes begon te kussen.

Opeens ging hij staan, hij liet zijn broek zakken en haalde zijn stijve lul tevoorschijn. Mijn vrouw nam hem in haar hand en begon zijn kloppende pik af te zuigen, waarbij ze hem diep in haar mond nam. Ik zag dat ze het even moeilijk had toen Ron zijn lul een beetje te diep in haar mond duwde. Hij hielp haar van de motorkap af en toen ze voor hem stond draaide hij haar om. Ze stond nu voorovergebogen met haar ellebogen op de motorkap en haar druipende kut volledig bloot. Ron stond achter haar en stopte zijn pik in de natte kut van mijn sletterige vrouwtje! Ze stonden daar beide te kreunen toen hij eerst langzaam en daarna flink hard haar kutje begon te neuken. Haar borsten stuiterden bij elke stoot op de motorkap van de auto. Ik voelde de eerste druppels zaad al uit mijn lul komen terwijl ik langzaam trekkend aan mijn lul vanuit de deuropening zo naar hun stond te kijken.

Ik werd er steeds geiler van om te zien hoe mijn vrouw hier in onze garage door hem werd geneukt. Hij begon steeds sneller in haar kut te pompen en ik zag dat hij de controle begon te verliezen. Mijn vrouw kreunde dat hij haar vol moest spuiten! Ron duwde zijn lul nu zo diep mogelijk in haar kut en op dat moment zag ik ze samen ontploffen in een hevig orgasme. Hij stond daar zijn hete lading zaad diep in de opgezwollen kut van mijn vrouw te spuiten. Ik verspilde geen tijd om mijn broek nog uit te trekken en liep op hun af. Ron stapte gelijk opzij en ik liet mijn pik in de hete gebruikte kut van mijn vrouw glijden. Ik draaide haar om zodat ze Ron’s lul schoon kon likken en zijn sperma kon proeven. Ik kon het niet lang volhouden om haar te neuken want ik pompte al snel een enorme lading sperma diep in haar doorweekte kut. Mijn vrouw gedroeg zich die oudejaarsavond als een hete slet en kreeg toen twee ladingen sperma in haar kut gespoten. En we hebben haar daarna ook nog heerlijk in ons bed geneukt!

Sinds die oudejaarsavond komt Ron regelmatig bij ons langs. Soms neukt hij mijn vrouwtje als ik er niet ben en dan laat ze mij haar volgespoten kut zien als ik thuis kom. Dan weet ik niet hoe snel ik mijn broek uit moet trekken om snel een tweede lading sperma in haar geile kutje te spuiten. Pas geleden hebben we haar dubbel gepenetreerd en kreeg ze van ons gelijktijdig een flinke hoeveelheid sperma in haar kutje en in haar kontje naar binnen gespoten. Ze vond het heerlijk en het was ontzettend geil om te zien hoe ons zaad uit haar beide gaatjes druppelde toen ze op haar knieën ging zitten.

Deze oudejaarsavond blijven we weer thuis en nu hebben we alleen Ron uitgenodigd. We weten nu al dat we de hele avond neukend door gaan brengen en mijn vrouw kijkt er nu al naar uit. Ze hoopt vele keren vol gespoten te worden door ons beiden en dat zal ongetwijfeld ook gaan gebeuren. We gaan dan ook proberen om haar dubbel vaginaal te neuken. Ze wil dat graag een keer proberen, twee stijve lullen in haar kutje, wij moeten dan wel ons best doen om gelijktijdig haar kutje vol met zaad te spuiten. Ik ben nu al benieuwd hoeveel zaad er dan uit haar kut komt vloeien.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb