Veel sperma in haar kontje.

Het was prachtig weer en ik vroeg aan mijn vrouw of ze zin had om ergens te gaan zonnen, want ik weet dat ze daar van geniet. Ze is lekker klein en slank van postuur en heeft een heerlijk strak kontje. Als je haar ziet zou je niet zeggen dat zij al moeder is. Zij is 37 jaar oud maar ziet eruit als 21 en kijkt vreselijk ondeugend uit haar donkere ogen.

We hadden al een keer eerder buiten seks met elkaar gehad en ik wilde dat eigenlijk nog wel een keer. Ik had gezegd dat ik nog wel een leuk plekje wist om te zonnen. We reden naar een plek in de omgeving van Leeuwarden waarvan ik wist dat er veel aan buitenseks werd gedaan, maar dat er voornamelijk homo’s komen. Het is een bosrijke omgeving met een aantal open veldjes en het ligt bij een meer. Ik parkeerde de auto en we liepen naar het meer toe. Onderweg kwamen we veel mannen tegen die daar rondliepen op zoek naar actie. De mannen die we passeerden kleedde haar met hun ogen uit omdat ze erg luchtig gekleed was. Ze droeg een zomerjurkje en een paar slippers. We liepen door de bosjes naar het meer en zochten daar een plekje waar we aan het water konden liggen. Het was erg warm die dag en ik stelde haar voor gelijk te gaan zwemmen, wat zij ook wel wilde. We trokken beide onze kleding uit, we hadden onze zwemkleding onder onze kleding aan. We doken alle twee in het water en hebben ongeveer 15 minuten in het water gelegen. Terwijl we daar dreven kwam ze naar mij toe en hing ze rond mijn nek omdat ik nog net kon staan en zij niet omdat ze zo klein was. We werden een beetje geil door de warmte en al snel streelde ik haar kutje en niet veel later vingerde ik haar.

Nadat ze was klaargekomen besloten we uit het water te gaan. Ik had al een behoorlijk stijve lul gekregen waar zij nog niet aan had gezeten. Bij het uit het water gaan heb ik even gewacht totdat mijn stijve lul wat slapper was geworden. We gingen aan de waterkant liggen maar daar was geen zon. Zij stelde voor om een open veldje op te zoeken waar wel zon was. We pakten onze spullen en liepen de bosjes weer in naar een open plek. Daar liepen veel mannen, waarvan sommige naakt waren. Zij waren duidelijk op zoek naar wat actie. Tot mijn genoegen wilde ze in het midden van die open plek gaan liggen. We liepen er naartoe en daar lag op een afstandje een man poedelnaakt. We sloegen onze badlakens uit en gingen naast elkaar liggen. Zij nog steeds in haar bikini en ik in een zwembroek. Ik zag dat de andere mannen in het veld interesse in ons hadden en langzaam dichterbij kwamen staan.

Ik was niet voor niets naar deze plek gegaan en hoopte dat we seks met elkaar konden hebben en dat zij misschien ook iemand anders daarbij zou toelaten, of dat ze het ook geil vond dat andere toekeken. Ze lag op haar rug met haar ogen dicht en ik leunde op mijn ellebogen. Ik vroeg haar of ik haar moest insmeren en dat wilde ze wel. Ik pakte de zonnebrand uit de tas en begon eerst haar buik in te smeren. Langzaam ging ik haar borsten masseren en ging daarvoor onder haar topje. Ze bleef liggen. Ik ging vervolgens naar beneden en smeerde haar benen in. Daarna ging ik via de binnenkant van haar dijen naar boven en masseerde haar kutje. Ik hoorde aan haar ademhaling dat ze opgewonden raakte. Ik duwde daarna haar broekje opzij en gleed nu met mijn vinger door haar schaamlipjes en ging met mijn twee vingers in haar kleine kutje. Ik haalde mijn vingers lekker heen en weer en zag hoe haar kleine lichtgebruinde lichaam glinsterde in de zon van de zonnebrand terwijl zij haar ogen nog steeds dicht had. De mannen in het veld kwamen nu echt dicht om ons heen staan en allemaal keken ze hoe ik haar kleine kutje vingerde.

Diverse mannen hadden zelf ook een enorme stijve lul in hun handen waar ze gretig aan trokken. Omdat ze volgens mij nu zo geil was geworden wenkte ik naar een man met een enorme lul en maakte met gebaren duidelijk dat hij haar kon vingeren. Hij ging door zijn knieën en nam het van mij over. Zij deed haar ogen open en keek even verschrikt maar liet het gebeuren. Ik lag op mijn zij naar haar te kijken. Het duurde niet lang of hij begon haar kutje te likken, waar ze enorm geil van werd. De man trok op een gegeven moment haar broekje van haar kleine kontje af en draaide haar met kracht op haar buik en trok haar daarna naar zich toe. Ik zag haar nu zitten, op haar knieën ingesmeerd met zonnebrand voor een horde geile mannen. De man plaatste zich achter haar en drukte zijn dikke lul naar binnen. Ik kon mij niet voorstellen dat zo’n lul in haar klein kutje zou gaan, maar het lukte kennelijk. Hij begon haar als een wilde te neuken. Hij kwam ook na een paar minuten klaar en trok zijn lul uit haar kut, waar gelijk het sperma uit sijpelde. Ze had geen tijd om zichzelf te herstellen want een andere man drukte zich ertussen, pakte haar bij haar heupen en begon haar gelijk te neuken. Door de zonnebrand was haar kontje lekker glad en de man haalde zijn lul uit haar kutje en drukte hem zonder al te veel moeite in haar kontje. Ik zag aan haar dat ze er even moeite mee had, maar ze liet het allemaal gebeuren. De man neukte haar kontje nu.

Opeens voelde ik dat er iemand achter mij was gaan zitten en dat deze mijn broek naar beneden schoof. Ik wist gelijk wat dat betekende, maar deed net of ik alleen maar oog voor haar had. Nadat mijn broek naar beneden was getrokken voelde ik de stijve lul van de man tegen mijn kont aan drukken. Ik was nog nooit geneukt, maar had zoiets van, zij heeft een lul in haar kont dan moet ik het ook voelen. De man achter mij had wat moeite zijn lul erin te krijgen maar met wat speeksel lukte het hem. Ik vond het een geweldig geil gevoel. De man die haar in haar kontje neukte kwam klaar en maakte plaats voor de volgende die zich verdrong. Die neukte haar ook in haar kontje. Een andere man was voor haar gaan staan en zij begon hem af te zuigen. Die man kwam al snel klaar. De man achter mij kwam klaar, dat voelde ik aan de dikte van zijn lul, zijn gekreun en het zaad wat in mijn kont spoot, na een minuut haalde hij zijn lul uit mijn kont.

Nadat de derde man in haar kontje was klaargekomen maakte ze duidelijk dat ze niet verder wilde. Alle mannen namen afstand maar bleven er wel omheen staan. Ik fluisterde in haar oor dat ik nog niet klaar was gekomen waarop ze op haar zij ging liggen en met haar kontje voor me ging liggen. Ik aarzelde geen seconde en stak mijn stijve lul in haar zaad lekkende kontje. Ik heb een aantal keren flink uitgehaald en kwam met een kreun klaar in haar kont. Toen ik mijn lul eruit trok kwamen er grote hoeveelheden sperma uit haar kontje van verschillende mannen.

We hebben ons weer aangekleed en zijn naar huis gegaan. Later vertelde ze mij dat ze al heel lang een keer in haar kontje geneukt wilde worden. Ik vond dit zo’n geile ervaring met haar dat ik het later nog eens heb voorgesteld, maar ze wilde het niet meer. We zijn nog wel een keer naar een parenclub geweest waar ze erg in trek was.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb