Vandaag is mijn dag

Vandaag is mijn dag.

Eindelijk twee mannen tot mijn beschikking. En ik wil me hier goed op voorbereiden. Voor mezelf duidelijk hebben wat ik wil geven en ontvangen. Ook ben ik benieuwd of ik het kan, twee mannen tegelijk verwennen. Bedenken en er over fantaseren is heel anders dan het daadwerkelijk uitvoeren.

Ik bedenk wat ik aan wil hebben als mijn mannen arriveren. Ik zat te denken aan een leuk thema pakje. Als van een serveerstertje, of kamermeisje. Een zwart kort jurkje, waarbij mijn billen praktisch bloot zijn, en mijn borsten er aan de bovenkant meer uitpuilen als dat ze bedekt zijn. Mijn haren opgestoken in slordige plukken, uitdagende make-up. String, jarretels en zwarte kousen en hoge rode pumps.

De woonkamer wil ik sfeervol maken, kaarsjes aan, erotische opzwepende muziek, en ook een opwekkend geurtje, wierrook of geurkaars. Op de grond heb ik een tweepersoons luchtbed, hard opgepompt en bekleed met een rode overtrek hoes. Wij hebben een vrij grote woonkamer, aan de andere kant maak ik een soort lounge zitgedeelte, over de bank een donker rood laken met grote kussens. Ik heb een heerlijke kir royal klaar staan, en wat kleine lekkernijen, vers fruit en vers geklopte slagroom, en aardbeien en chocolade saus. Ook wat hartige hapjes.

Als mijn mannen binnenkomen, bedien ik hun op hun wenken. Ik doe alles voor ze. Ze mogen me betasten in mijn billen knijpen. Ongegeneerd bekijken, geile opmerkingen maken. Ik wil dat ze me bekijken, me laten lopen. Me als slaafje gebruiken.

Ze willen beide eerst koffie, dus zet ik braaf koffie. Op de juiste sterkte. Terwijl ze van hun koffie genieten willen ze dat ik dans. Uitdagend dans. Ik moet hun laten zien dat ik geniet van mijn eigen lijf. De muziek helpt heel erg mee, Tantric Sexuality. Een heerlijk zwepende beat. Het maakt dat ik het heerlijk vind om te bewegen. Door mijn knieën zak, en ze met holle rug weer strek. De mannen een mooi zicht gevend op mijn kont. Ik draai en beweeg mijn heupen. Met mijn armen in de lucht, draai ik langzaam en sensueel rondjes. Mijn handen over mijn borsten, buik en billen bewegend.

Ik kijk mijn mannen een voor een aan. Lik mijn lippen vochtig, mijn mond een beetje open om makkelijker adem te halen. De sfeer, hun lustige blikken, hun aanmoedigingen hoe ze willen dat ik sta en beweeg en me laat zien, laten mijn geilheid meer en meer toenemen. Mijn zenuwen verdwijnen meer en meer naar de achtergrond. Mijn hoofd wordt leeg en het enige wat overblijft is lust en een doel om te genieten.

De muziek gaat over in een zwoeler ritme. Ik loop op Tom af en dans voor hem en raak hem aan. Mijn handen over zijn schouders, mijn knie tegen de binnenkant van zijn knie. Ik draai me om en schuur mijn lichaam over het zijne, mijn billen tegen zijn kruis. Ik draai verder door en wrijf mijn borsten tegen zijn gezicht. Ik voel zijn warme tong over mijn huid. Ik geef hem een plagende tongzoen. Voor hij te gretig word stop ik bij hem met dansen en geef mijn man een geile lapdance. Het is zo lekker om zo vrij en ongegeneerd geil te bewegen. Te dansen, te rijden, droog neuken. Ik hoor aan de ademhalingen dat mijn mannen behoorlijk geil geworden zijn.

Ik sta op draai nog een rondje en laat mijn mannen nog even genieten. Ik loop uitdagend kijkend op Tom af, maak zijn broeksknoop en rits los en doe het zelfde bij mijn man. Beide mannen zakken nog meer onderuit op de bank, zodat ik met mijn handen goed in hun broeken kan voelen. Ik streel ze beide over hun boxers heen, zoen ze omstebeurt. Geile intense tongzoenen.

Ik blijf Tom met mijn hand aftrekken terwijl ik mijn eigen man langzaam begin te pijpen, met mijn tong ga ik plagend over zijn eikel. Mijn borsten liggen bij beide mannen op een knie. Ik voel mijn tepels lekker hard worden. Ik wissel van penis en plaag mijn mannen om en om. Allebei dezelfde behandeling gevend, plagend en uitdagend. Ik geniet heel erg van het genot dat ik ze nu kan geven. Ik pijp ze nu nog teder en intens en voer langzaam het tempo op.

Mijn geiligheid neemt meer en meer toe. Om en om neem ik ze steeds verder en verder in mijn mond. Ik voel mijn speeksel langs mijn mondhoeken lopen. Als ik de een pijp trek ik de ander af. Het duurt niet heel lang voor Tom als eerste klaarkomt. Ik hoor zijn ademhaling veranderen, diepe kreunen in zijn keel. Ik blijf Tom aftrekken en voel het warme zaad in en over mijn hand vloeien. Ik concentreer me op mijn man en pijp hem nu hard en diep. Ik voel hoe zijn ballen samentrekken en ook zijn orgasme kan niet heel lang uit gaan blijven. Ik bewerk hem nu met een hand en mijn mond en tong en neem hem diep in mijn keel. Vlak voor hij komt trek ik mijn mond terug en laat ik ook zijn zaad over mijn hand vloeien.

Ik geniet ervan twee mannen die hijgend op de bank zitten, na te genieten. De muziek veranderd weer en ik begin weer te dansen. Ik vraag al dansend wat mijn mannen willen, strippen of dat ze me zelf willen uitkleden.

Hmmm, ik glimlach, ik mag strippen. Niet dat ik nu heel erg veel kleding meer aan heb, maar toch, ik vind het erg spanend. Zwoel beweeg ik me op de muziek, draai en wieg mijn heupen. Langzaam maak ik het schortje los en streel ik mijn borsten. Ik draai me om en haal de spelden uit mijn haar, zodat mijn half lange haar los valt. Over mijn schouder mijn mannen aankijkend maak ik de rits aan de achterkant van het jurkje los. En laat deze plagend iets naar beneden glijden.

Ik draai me weer om en geef ze een blik op mijn borsten en stijve tepels. Ik dans sensueel verder en laat het jurkje van me af glijden. Ik sta nu met blote borsten, een rode string, zwarte jarretels, zwarte kousen en rode pumps voor ze te dansen. Mijn mannen spelen allebei een beetje met hun zelf en ik verheug me te zien dat ze allebei al weer een stijve lul krijgen. Dat wordt genieten!!

Ik dans draaiend verder en strek mijn string heel plagend en uitdagen uit. Het touwtje blijft tussen mijn billen plakken als ik met mijn kont, voorover gebukt sta en deze uit trek. Ik hoor goedkeurend gemurmel.

Mijn man staat op en zoent me begerig vol op mijn mond, ik geniet van zijn wilde tong in mijn mond. Zijn hand gaat over mijn linker borst en knijpt er hard in. Het doet even pijn, maar de pijnscheut trek gelijk door naar mijn navel. Ik trek mijn man z’n overhemd en shirt uit. Een zalig gevoel huid op huid. Ik voel zijn stijve langs mijn buik wrijven, sliertjes geil blijven achter waar zijn eikel langs mijn huid wrijft.

Ook Tom staat op, pakt mijn andere borst en zoent me gretig. Mijn man heeft zijn mond inmiddels om mijn tepel, en zuigt, sabbelt, plaagt en bijt. Ik voel zijn hand doeltreffend tussen mijn benen glijden.

‘Oh schatje wat ben je nat!!!” bromt hij goedkeurend. Tom heeft mijn haar en borst vast, trekt mijn hoofd iets achterover, knijpt in mijn borst en neemt bezit van mijn mond. Ik voel overal handen, lippen en tongen.

Mijn man gaat achter me staan, en wrijft zijn hand van voor naar achter tussen mijn benen, bewust mijn klitje ontwijkend en enkel en alleen mijn eigen geile vocht overal uitsmerend. Hij duwt me iets voorover, zakt door zijn knieën en begint me te likken, overal behalve om mijn klitje.

Tom staat recht voor me en ik pak zijn lekkere stijve vast en begin hem weer op nieuw te pijpen. Ik lik de restjes sperma weg. Ik voel Tom zijn hand over mijn rug naar mijn billen gaan, langs mijn bilspleet over mijn kontje. Mijn man likt me gretig en ik voel duidelijk dat hij twee vingers diep naar binnen stoot en hoe hij mijn geil nog meer over mijn kontje uitsmeert. Ik pijp kreunend en hijgend en lik gretig om Tom zijn eikel en ballen.

Ik voel hoe zijn vinger in mijn kontje verdwijnt, mijn man draait zijn vingers naar voren en masseert een zalig plekje aan de binnenkant. Ik voel hoe mijn kontje verder en verder opgerekt word. Mijn drijf natte kutje wordt bewerkt. Het duurt niet lang of mijn eerste orgasme kondigt zich aan. Ik probeer me te concentreren op het pijpen en mijn orgasme uit te stellen, dit lukt me echter niet heel goed en mijn lichaam schokt. Drie vingers pompen hard in en uit mijn kutje en ik voel hoe mijn kontje in tegengesteld ritme bewerkt wordt.

Mijn man geeft aan dat hij wil wisselen. Als Tom en mijn man van plaats gewisseld hebben voel ik mijn man zijn eikel ver achter in mijn keel. Ik sta voorover gebukt en hou me vast aan zijn heupen. Ik voel Tom zijn handen langs en tussen mijn benen. Ik voel duidelijk meerdere vingers naar binnen glijden en ik denk zijn duim in mijn kontje te voelen. Hij masseert me teder en zacht, maar oh zo lekker, terwijl mijn man flink mijn mond aan het nemen is.

Mijn orgasme komt met vlagen weer op, en schokken schieten door mijn lijf. Ik voel dat Tom zich achter me positioneert. Zijn eikel langs mijn lippen en kontje wrijft. Ik voel een pets op mijn rechter bil. Mijn man staat inmiddels stil en ik beweeg mijn mond over zijn eikel, met mijn tong gretig likkend. Ik voel hoe Tom zijn eikel tegen de opening van mijn kutje zet en zich naar binnen laat glijden. Ik kreun zuigend op de eikel van mijn man.

Tom maakt langzame diepe halen, met elke keer dat hij stoot, voel ik de eikel van mijn man in mijn keel. Dit is zo geil, zo lekker. Slierten geil en speeksel druipen langs mijn mondhoeken en kin. Mijn orgasme komt op en af, soms trilt en schokt mijn lichaam hevig. Maar als ik me concentreer op het pijpen, kan ik de schokken onder controle houden. Tom masseert ook mijn kontje, hij rekt me verder en verder op. Het is verrukkelijk, zalig en een genot om zo gebruikt te worden.

De mannen stoppen even, en ik voel me direct leeg. Mijn man neemt me mee naar het luchtbed. Tom gaat op zijn rug liggen, mijn man positioneert mij tussen Tom’s benen. Ik geef Tom nog een geile tongzoen voor hij achterover gaat liggen en ik me op zijn recht opstaande lul stort. Mijn mond over zijn ontblote eikel. Ik proef mezelf vermengd met zijn geil.

Mijn man streelt me met zijn vingers, plagend langs mijn klitje en direct schieten er schokken door mijn lijf. Ik geniet van zijn vingers in mijn kutje en kontje. Mijn man weet precies wat ik lekker vind en brengt me elke keer op het randje van een super orgasme, ik hou me bezig met het pijpen van Tom. Ik lik en sabbel op zijn ballen, neem hem wisselend diep in mijn keel en dan weer alleen zijn eikel likkend.

Ik voel hoe mijn man zijn eikel langs mijn lippen wrijft. Het is zo verschillend tussen mijn mannen. Tom is teder, zacht en rustig, mijn man is een stuk ruwer en harder, het is zalig op twee manieren verwend te worden. Ik voel mijn mans eikel diep in mijn kutje verdwijnen. Ik ontspan mijn mond en keel en met elke harde stoot neem ik Tom.

Na een paar stoten voel ik mijn man mijn andere gaatje plagen. Hier is hij wel rustig en voorzichtig mee. Ik voel zijn dikke eikel tegen mijn roosje. Zijn hand schept nog wat geil uit mijn kutje en smeert dit over mijn kontje. Met kleine rustige stootjes duwt hij zijn eikel rustig beetje bij beetje naar binnen. Ik hou mijn hoofd stil, heb Tom's lul in mijn mond en ontspan. Genietend van het gevoel.

Ik voel mijn mans eikel tegen mijn kringspier. Langzaam en teder duwt hij verder. Dit is zo’n intens lekker gevoel, een eikel die de tweede spier passeert. Maximale vulling. Hij duwt verder tot hij helemaal tot aan zijn ballen in me zit. Ik geniet van de minuut dat hij even zijn lul bewegingloos in mijn kontje houd. Ik begin weer met het pijpen van Tom.

Mijn man trekt zich terug en vult me intens langzaam opnieuw. Ik kreun met Tom’s eikel in mijn mond. Mijn man voert het tempo rustig op. Lange halen, helemaal uit mijn kontje weer samen laten trekken en dan weer naar binnen. Ik voel hoe Tom mijn borsten pakt en me naar boven begint te trekken. Even laat mijn man me los zodat ik over Tom heen kan gaan zitten, mijn knieën aan weerszijde. Tom houd zijn eikel tegen mijn openstaande kutje en ik laat me over hem heen zakken.

Ik schrik even als ik een flits zie. Mijn man is foto’s aan het maken met zijn telefoon. Ik glimlach, dat moeten best geile foto’s zijn. Ik die Tom bereid, blote borsten, jarretels, zwarte kousen en rode pumps. Mijn kont die glimt van het geile vocht. Ik bereid Tom rustig. Ik zit recht op hem, zodat beide mannen een heerlijk zicht op mijn borsten hebben. Tom heeft mijn borsten vast. Mijn man komt voor me staan. Zijn voeten aan weerszijde van Tom’s hoofd zodat ik hem weer kan pijpen. Even twijfel ik. Maar bij de eerst lik proef ik alleen mijn eigen geil en zijn geil. Tom beweegt sneller onder me, knijpt mijn borsten en ik pijp mijn man.

Mijn man haalt zijn lul uit mijn mond en geeft me een tongzoen voor hij weer omloopt. Tom trekt me naar beneden en duwt zijn tong in mijn mond. We zoenen gretig. Mijn man neemt weer plaats achter me. Nu iets ruwer duwt hij zijn eikel mijn kontje in. Ik kom bijna direct klaar. Mijn man houd zich diep in me stil. Dan beginnen Tom en mijn man omstebeurt me heerlijk te penetreren. Ik gil het uit van genot. Ik kan niet meer zoenen, alleen maar genieten.

Ik heb mijn ogen dicht en geniet van de vulling. Al mijn spieren in mijn benen, buik en billen trillen. Ik schreeuw het bijna uit dat ik bijna klaar ga komen.

Het motiveert mijn mannen enkel meer om me nog sneller en harder te nemen. Mijn spieren beginnen pijn te doen van het trillen. Ik voel de golven opkomen, van mijn navel door trekkend naar mijn klitje, naar alles in mijn kutje en kontje. Van kleine kabbelende golfjes naar de ongecontroleerde tsunami’s. Ik kan mijn lijf niet meer stil houden en rij mee in het genot. Mijn kutspieren knijpen om Tom’s lul, mijn kont knijpt samen om mijn man's lul. Ik kronkel, kreun, rij en schreeuw door mijn super orgasme. Mijn mannen blijven net zo lang op me in beuken tot ik echt niet meer kan.

Mijn man laat me los en ik val voorover over Tom’s borst. Ik voel mijn spiertjes nog steeds trillen om Tom’s eikel. Mijn man loopt naar de keuken en ik hoor de waterkraan open gaan. Ik hijg en puf, ik luister naar Tom’s versnelde hardslag. We draaien langzaam en ik voel Tom’s nog keiharde lul uit me glijden. Ik lig op mijn rug, nog steeds uit te hijgen. Tom loopt naar de schaal met fruit en neemt deze mee naar het luchtbed.

Beetje suikers eten, krijg je weer energie van, zegt hij breed lachend. Ik snoep van de heerlijk zoete aardbeien en ananas. Mijn mannen ontdoen zich nu allebei van de restanten kleding die ze nog aan hadden. Mijn man trekt mijn pumps uit en Tom maakt de jarretels los van mijn kousen. De kousen mag ik nog aan houden.

Nu ik weer op adem ben, neem ik een slokje van de kir royal. Ja ik ben er weer klaar voor. Ik begin mijn man met mijn handen weer te masseren. Tom kijkt toe en haalt zijn telefoon tevoorschijn. Ik hoor de klik van de camera.

Als mijn man weer op volle sterkte is, pak ik Tom vast en help ik hem ook weer op sterkte. Nu is het mijn man die op zijn rug gaat liggen en ik ga over hem heen zitten. Ik wrijf me even heerlijk tegen zijn borst en voel zijn eikel naar binnen glijden. Ik neuk mijn man even ruw en hard. Beweeg met mijn heupen, draai met mijn kutje en voel hem goed diep in me.

Dan hou ik stil en werp een blik op Tom, die met open mond zichzelf een beetje aftrekt. Met een grote grijns komt hij naar ons toe. Ik voel hoe hij zijn eikel langs mijn geil wrijft en hoe hij zijn eikel tegen mijn roosje zet. Tom glijd makkelijk naar binnen. Ik kan nu weer niet anders dan stil zitten en genieten van dit gevoel. Ze bewegen tegelijk in en uit me, dan weer om en om. Tom trekt zich regelmatig terug om mijn kontje weer samen te laten trekken. Als hij weer diep in me glijd voel ik een pets op mijn billen zodat ik in een reflex mijn billen samentrek en zo zijn lul melk. Mijn mannen leven zich uit, ik kan alleen maar genieten.

Ik had het niet verwacht maar ik voel opnieuw kleine trillingen in mijn spieren, kleine golfjes door heel mijn lijf, zou het nog een keer kunnen. De borst van mijn man glimt van het zweet, ook mijn armen glimmen. Ik hou mijn ogen open. Ik zie aan mijn man's blik dat het voor hem niet heel lang meer gaat duren voor hij explodeert. Ik voel aan Tom’s schokkende bewegingen dat hij ook naar een hoogtepunt gaat.

Mijn mannen bewegen nu elk in een eigen tempo. Soms samen tegelijkertijd in beide gaatjes, dan weer om en om. Ik probeer mijn ogen open te houden en mijn man aan te kijken. Ik zie aan zijn blik dat hij mijn spiertjes voelt knijpen om zijn lul. Er wordt luid gekreund en gehijgd. Mijn orgasme golft door mijn lijf, minder heftig als de eerste keer, maar wel onwijs lekker. Mijn man pakt me om mijn middel, trekt me nog verder voorover, en nog strakker op zijn lul. Ik voel zijn eikel pulseren als hij zijn zaad in me spuit. Heerlijke diepe grommen en kreunen komen er uit zijn keel.

Tom heeft nog een beetje nodig, ik knijp mijn billen zo hard ik nog kan samen. Wat hem over de streep trek. Met harde stoten hoor ik hem kreunend tot zijn orgasme komen. Hij trekt zich terug en trekt zich verder af over mijn billen en rug. Ik val voorover over mijn man's borst en hijg uit.

Tom komt er bij liggen op het luchtbed. En ik geef hem een tongzoen. Ik ben echt voldaan en uitgeput. Ik geloof dat Tom ook voldaan is. Ik werp een blik op mijn man, die met een grote grijns nee durft te schudden. Mijn handen schieten direct naar zijn flanken en beginnen hem te kietelen. Waarop hij het uitschreeuwt dat hij ook echt wel voldaan is, voor nu dan.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb