net69

Vandaag ben ik jouw sletje.

Tijdens onze vakantie had ik besloten om een dag alles te doen wat jij lekker vindt, gewoon een dag mezelf onderdanig en als een sletje te gedragen. Hoe die is verlopen zal ik je haarfijn vertellen. Als ik er nu weer aan terug denk, dan voel in het vocht alweer uit mijn kut lopen. Wat was dat een geile dag, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik word wakker van het zonlicht dat door de gordijnen naar binnenschijnt en ik kruip lekker tegen je aan. Ik voel me lekker maar vooral erg geil. Ik fluister in jouw oor: “Het moet er vandaag maar eens van komen.” Je snapt mij niet en ik pak met mijn hand jouw heerlijke lul beet.

“Vandaag ga ik mijn belofte aan jou inlossen en ik ga er voor zorgen dat er vandaag voor jou aan geiligheid niets zal ontbreken” zeg ik zo geil mogelijk. Ik hoor dat je nog wat zegt maar kan het niet verstaan, want ik verdwijn helemaal onder het dekbed en ik neem je lul lekker diep in mijn mond. Langzaam ga ik op en neer, lekker zuigend aan je mooie pik. Ik voel dat jij je iets draait en ik voel je hand in mijn string. Je stimuleert mijn klit. Goh wat ben ik geil en ik voel na enige stimulatie al een heerlijk orgasme opkomen. Ik stop met pijpen en kom weer boven het dekbed. Ik ga bovenop je zitten en ik leid met mijn hand jouw stijve lul naar mijn natte kut. Ik laat mij er gewoon overheen zakken. Langzaam en geil pomp ik lekker op je lul. Mijn nachthemd doe ik uit en ik laat mijn dikke tieten heerlijk mee schudden op het tempo waarin ik je neuk. Plotseling stop ik.

“Ik neuk je niet klaar, want anders heb ik straks niets meer aan je” zeg ik weer op de meest geile toon. Ik stap van je lul, lik hem droog en verdwijn in de douche. Jij geniet nog even na en weet dat je nu na ligt te denken over wat ik nou precies bedoelde. In de douche heb ik gisteravond al mijn kleding en make-up klaar gelegd voor vandaag. Onder de douche scheer ik nog snel even mijn kutje spiegelglad. De aanraking van het scheermes geeft mij een lekker gevoel. Ik douche kort, want ik wil zo snel mogelijk klaar staan zijn voor jou. Voor jou ga ik mij vandaag extra geil kleden. Als ik klaar ben en de make-up verzorgd is, stap ik uit de douche. Speciaal voor jou heb ik vandaag mijn korte zwarte doorknoop rokje en mijn doorzichtige blouse aangedaan. Daarbij draag ik laarzen met een hoge hak. Ik zie je kijken naar mijn borsten maar die zitten netjes verpakt in mijn doorschijnende BH. Als je goed kijkt kun je mijn tepels zien. Mijn make-up is precies zoals jij het graag wilt hebben.

“Zo, vandaag ben ik je sletje en sta ik klaar om je te dienen als een lustobject. Klaar om door jou gebruikt te worden en ook ga ik, zoals beloofd, vanmiddag al aan de drank.” Daarbij draai ik mij om en buig zover voorover zodat jij goed onder mijn rokje kunt kijken zodat je ziet dat ik mijn slipje thuis laat vandaag. Jij springt uit bed, kust mij op mijn wang en verdwijnt ook in de douche. In recordtijd heb jij je gedoucht. Regelmatig loop jij even langs mij heen en pak je me bij mijn billen en laat je ook even een vinger door mijn kutje glijden. Zo blijf ik geil en mijn kutje nat. We zitten bij onze stacaravan buiten op het terras koffie te drinken en mensen die voorbij komen kijken mij met meer dan normale belangstelling aan. Ik loop naar binnen voor een tweede kop koffie als jij achter me aan loopt en mij voor de deur vol bij mijn kut pakt. Ik kan niet verder en ik voel hoe je twee vingers bij mij naar binnen drukt. Omdat ik nog steeds botergeil ben voel ik opnieuw dat ik snel klaar ga komen. ”Jij komt niet eerder klaar dan dat ik jou daar toestemming voor geef” zeg je op strenge toon. Ik hijg en kreun en probeer uit alle macht mijn orgasme tegen te houden.

Je laat me gaan en loopt achter mij aan naar het aanrecht. Opnieuw pak je mij van de achterkant vast, draait mij om en ik voel hoe je handen op mijn schouders mij op de knieën dwingen. Je haalt je stijve lul uit je broek en duwt die hard tot achter in mijn keel. Een kokhals beweging kan ik net onderdrukken. “Pijpen, slet” commandeer je “en zuig hem goed naar binnen.” Ik zit daar op mijn knieën en pijp je of mijn leven er van af hangt. Dan realiseer ik me dat ik er wel ontzettend geil bij zit zo met mijn kont richting de deur en als er iemand bij ons naar binnen kijkt dan kunnen ze mij zien pijpen. Ik denk dat mijn kutje zo ook goed te zien moet zijn. Ik ben zo supergeil dat het mij niets kan schelen en ik draai met mijn kont nog meer richting de deuropening. Na enige tijd haal je je lul uit mijn mond en help je mij met opstaan: “Het was heerlijk, lekkere pijpslet” zeg je tegen me. Ik hou ervan als jij zo tegen mij praat.

Kort na de middagmaaltijd zeg je dat we zo een eind gaan fietsen. Ik schrik hier wel een beetje van, want ik had gedacht dat we in de caravan zouden blijven. Je schenkt voor mij een groot glas cola rum in. Tja, ik had beloofd dat ik zou gaan drinken, maar al zo vroeg in de middag. Je wilt dat ik redelijk snel het glas leeg drink. Ik begin mij toch wel ongemakkelijk te voelen, want ik had toch echt niet gedacht dat we vandaag weg zouden gaan. “Mag ik onder mijn rokje wel een slipje aan trekken” vraag ik je “want zo naakt onder mijn rokje vind ik toch nog wel een beetje eng.” Je geeft mij toestemming om mijn allerkleinste string aan te trekken. ”Maar dan wordt er vanaf nu alles gedaan wat ik van jou verlang” zeg je. Ik stem toe.

Als ik op de fiets wil stappen geef je mij mijn tril-ei. “Stop die maar in je slettenkutje” zeg je “en dat doe je hier buiten.” Ik probeer zo onopvallend mogelijk mijn rokje iets op te tillen en duw het tril-ei diep in mijn kutje. Ik zie dat je de afstandsbediening pakt en ik bemerk meteen het heftige trillen. Omdat ik van dit alles nog steeds erg geil ben maakt mijn bekken een paar ongecontroleerde bewegingen. Ik zie je glimlachen. We fietsen richting het natuurgebied en het is heerlijk om zo in het zonnetje te fietsen. Ik voel het eitje heerlijk trillen. Mmm, best wel lekker. Een zacht briesje zorgt er voor dat mijn rokje opwaait. Als ik het rokje weer terugduw verbied je mij om dit te doen. Zodoende waait het rokje steeds op en geeft het een mogelijke voorbijganger misschien wel een geile blik tussen mijn benen. Jij fietst naar een verlaten plekje midden in het bos. We zetten onze fietsen tegen een boom en jij pakt een grote deken en spreidt die uit. Uit de meegebrachte picknickmand haal jij een biertje voor jezelf en voor mij schenk je een glas cola rum in.

“Ga eens lekker met je pootjes wijd zitten, geil sletje” zeg je tegen mij. “Geef me maar eens een mooie geile blik op die lekkere kut van je.” Ik doe mijn benen ver uit elkaar en ik voel mijn stringetje strak tussen mijn schaamlippen trekken. Je zet het tril-ei nu op half vermogen en ik geniet. Ik ga liggen met mijn opgetrokken benen ver uit elkaar. Mijn rokje valt helemaal terug, mijn kutje moet nu volledig in beeld zijn voor jou. Ik ben zo opgewonden dat ik het geil uit mijn kutje voel lopen. Je doet je broek uit en ik zie dat je geen onderbroek aan hebt. Je komt naast mijn hoofd zitten en hangt je stijve lul boven mijn mond. Als een goed getrainde slet open ik mijn mond en zuig ik je stijve lul naar binnen. Ik pijp je lekker langzaam en vooral heel diep. Om mij hiervoor te belonen zet je het tril-ei op maximaal vermogen en je zet de meegebrachte vibrator stevig op mijn klit. Jezus, wat is dit lekker, ik begin te schokken met mijn hele lichaam.

“Mag ik klaarkomen?” vraag ik. Ik krijg geen toestemming, eerst moet de nood hoger zijn. Ik probeer uit alle macht om het orgasme tegen te gaan. Ik heb het moeilijk. Je doet mijn blouse open en wipt mijn borsten uit de BH. “Trek maar hard aan mijn tepels” zeg ik. Je doet dit niet en je loopt naar je fiets en pakt iets uit de fietstas. Ik sluit mijn ogen want een stevig orgasme kan ik bijna niet onderdrukken. Ik voel dat je nu een paar wasknijpers op mijn tepels zet. De stimulatie met de vibrator wordt nu maximaal opgevoerd. Nog steeds mag ik niet klaarkomen. Ik kan het bijna niet meer tegenhouden. Gemeen als jij kunt zijn trekt je hard aan de wasknijpers en mijn tepels worden maximaal uitgerekt. “Je mag pas klaar komen als je zo hard kreunt, dat het halve bos je kan horen” zeg je.

Je moedigt mij aan om zo hard mogelijk te kreunen. Ik explodeer, ik hijg, kreun en schreeuw het uit. “Toe maar sletje, laat iedereen hier in het bos maar horen dat je klaarkomt” moedig je mij aan. Dan haal je de wasknijpers van mijn tepels. Ze lijken wel een paar centimeter langer. “Wat is dit geil en ontzettend lekker” zeg ik. Ik geniet nog even na van de vibrator. Dan haal je de vibrator van mijn klit en het tril-ei uit mijn kutje. Mijn string voelt zeiknat aan. Je wilt dat ik mijn glas leegdrink. Ik ga zitten en houdt mijn benen zo uit elkaar dat jij een mooie blik hebt op mijn glinsterende kutje. Je gaat naast mij liggen. Snel kruip ik boven op je en ik laat me over je keiharde lul zakken. “Ik wil je diep in me voelen” zeg ik. En ik berijdt je als een volleerde amazone. Mijn borsten deinen mee op het ritme. Ik probeer je nu een orgasme te bezorgen. Ik glijd over jouw lul en ik geniet. Ik kan het niet meer volhouden. Opnieuw kom ik op een beestachtige manier klaar. Maar het lukt me niet om je zaad diep in me te krijgen. Ik laat me van je afglijden en ik voel hoe mijn eigen sappen uit mijn kutje stromen. Mijn kut is zeiknat. “Mijn slipje is nu wel heel erg nat” zeg ik. “Trek maar uit en geef hem maar aan mij” zeg je. Ik stap uit mijn slipje en geef het aan jou. Achteloos gooi je mijn stringetje weg. “Die hebben we vandaag niet meer nodig.” Er is nu geen weg meer terug realiseer ik me.

We stappen weer op de fiets en vervolgen onze weg, we hebben daar toch zeker een klein uurtje liggen geilen. De zwoele wind geeft een heerlijk gevoel op mijn kutje. “Ik moet pissen als een gek” zeg ik en stap af. Ik ga langs het bospad zitten en ik laat mijn plas in een flinke straal lopen. Snel maak je hier enkele geile foto’s van en een paar mooie close-ups van mijn pissende kutje. Je stelt voor om op het eerst volgende terras een drankje te nemen.

Het is er niet erg druk. We gaan aan de rand van het terras zitten en ik zit met mijn rug naar het café. Ik kijk uit over het pleintje. Doordat jij naar mijn knieën kijkt weet ik wat ik moet doen. Ik geef jou zicht op mijn blote kut. Ik voel me nog steeds geil. De ober komt om de bestelling te vragen en jij bestelt een cola-rum en een biertje. Ik heb het gevoel dat iedereen tussen mijn benen kan kijken als ze voorbij lopen en bij de eerste voorbijganger sluit ik mijn benen. Je corrigeert mij meteen en verlangd dat ik mijn benen wijd houdt. Ook als er mensen voorbij lopen. Om een beetje anoniem te blijven zet ik mijn zonnebril op.

Uit het niets zeg je opeens: ”Ik wil je BH”. “Dat meen je niet” zeg ik en begin te blozen. “Afspraak is afspraak” zeg je. “En ik wil dat je hem hier aan tafel aan me geeft.” Je hebt gelijk, ik heb je beloofd alles te doen wat je mij vraagt. Ik sta op en je geeft mij gelijk weer de vibrator. “Geniet hier ook nog maar even van” zeg je hardop. Ik loop naar de Wc. Op de Wc ga ik zitten en ik zet de vibrator heerlijk op mijn klitje. Het duurt niet lang of een heerlijk orgasme komt zich aandienen. Mijn blouse en BH trek ik nu ook uit. Alleen mijn rokje en laarzen heb ik nog aan. Tijdens het klaarkomen trek ik lekker hard aan mijn tepels, wat mijn intense gevoel goed versterkt. Ik hoor de deur van het damestoilet opengaan en de vrouw die binnenkomt, moet mijn gehijg en gekreun kunnen horen. Maar ik geniet en het kan me niets schelen. Nadat ik heerlijk ben klaargekomen doe ik alleen mijn blouse weer aan en vouw ik mijn BH op. Voordat ik het toilet verlaat stuur ik je een sms. Ik loop van de Wc naar ons tafeltje. Ik hoop dat mijn rode hoofd niet al te veel opvalt bij de mensen op het terras. Mijn tepels, die nu goed te zien zijn, voel ik keihard tegen mijn blouse aan drukken.

Bij de tafel geef ik jou mijn BH. Deze leg je demonstratief op de tafel naast je biertje neer en de vibrator ernaast. Ik ga weer zitten en doe mijn benen weer iets uit elkaar. Ik ben geil. Mijn glas drink ik leeg. Jij bestelt een nieuwe en ontvangt mijn sms. ‘Schat, ik vind dat je me erg te kijk zet. Iedereen kan zien dat ik nu geen BH draag en als ik zo wijdbeens moet blijven zitten dan kan iedereen mijn kutje zien. Ik wil je via deze sms wel even laten weten dat ik hier zo ontzettend geil van wordt. Het windt mij zo ontzettend op dat ik hier zo gebruiksklaar voor je zit. Je hebt mij nu wel duidelijk gemaakt dat ik inderdaad een echte slet ben.’ Jij pakt je telefoon en sms’t mij: ”Dat heb ik je toch altijd al gezegd en nu wil dat je twee knoopjes van je rokje open doet.” Ik gehoorzaam en mijn kutje komt nog beter in beeld. Mijn rokje valt nog verder open. De ober komt ons drinken brengen en ook hij krijgt een lekkere blik op mijn kutje. Als hij naar mijn BH kijkt, die nog steeds op tafel ligt, kijkt hij ook meteen naar mijn tieten. Mijn goed zichtbare tepels zijn keihard en staan fier en recht overeind. Aan de dikke bobbel in zijn broek te zien, blijkt dat hij het wel een geil gezicht vindt. Hij kan bijna zijn ogen niet van mijn kutje en mijn tieten afhouden. Ik blijf me geil voelen maar voel me nu ook erg vrouwelijk. Ik weet met mijn wat oudere lichaam nog steeds jonge mannen een stijve lul te bezorgen. Ik kom iets voorover om mijn glas te pakken en jij fluistert meteen in mijn oor: “Alweer zin om klaar te komen, want je kutje glinstert niet meer.” “Dat wil ik vandaag altijd wel, ja lekker” antwoord ik. Ik had gehoopt dat ik weer met de vibrator naar het toilet had moeten gaan, maar je komt met iets anders. Je pakt het tril-ei en zegt: ”Stop die maar in je kut en doe nog twee knoopjes extra van je blouse open.” Verbaasd kijk ik je aan.

“Ja hier” fluister je. Wat onhandig en voorzichtig en op een manier dat niemand het kan zien probeer ik het eitje diep in mijn kutje te stoppen. Van jou mag ik nu mijn benen sluiten zodat het speeltje er niet uit floept als ik weer ga soppen. Mijn blouse knoop ik iets verder open en de onderste lijn van mijn borsten komen fraai in beeld. Meteen voel ik de trillingen, het is lekker, maar verder doet het nog niet zoveel. Toch, na een aantal minuten begin ik het steeds lekkerder te vinden en ik begin zachtjes met mijn kontje te draaien. Ongegeneerd maak je nu foto’s van mij. Dan zet je het eitje op een hoger vermogen en ik voel mijn kutje samentrekken en laat een behoorlijke kreun horen. Ik heb niet de indruk dat iemand hier op het terras dat gehoord heeft. Dan voel ik het eitje op vol vermogen trillen en knijp ik mijn ogen stevig dicht en kan ik met de grootste moeite een keiharde kreun onderdrukken. De ontlading komt en jij laat mij hier op het terras genieten van een overweldigend orgasme. Ik ben blij dat ik mijn zonnebril op heb, zodat mijn rare grimassen op mijn gezicht niet goed zichtbaar zijn. Het eitje stopt met trillen en ik voel mijn heerlijke gevoel langzaam wegvloeien. “Je bent gemeen”, zeg ik. “Vond je het niet lekker dan?” “Heerlijk” zeg ik. “Ik wil het eitje terug” zeg je en ik open mijn benen. Met een schrik voel ik dat het eitje uit mijn kletsnatte kutje valt. Nog net op tijd kan ik het eitje oppakken voordat het onder de tafel van onze “buurtjes” rolt. “Ik heb een forse natte plek in mijn rokje, wat moet ik nu?” zeg ik. “Gewoon opstaan en op de fiets gaan zitten” antwoord je.

We drinken ons glas leeg en staan op om naar de fietsen te lopen. Ik loop voorop en loop stevig door om maar zo snel mogelijk van het terras te zijn. Daarbij vergeet ik dat mijn blouse nog openstaat en mijn borsten bijna naar buiten vallen. Onderweg fiets je naast me en zeg ik nogmaals dat ik het heerlijk heb gevonden om zo gebruikt te worden. Mijn blouse is nog steeds ver open. We fietsen over een smal bospad en ik ga voorop. Jij fietst vlak achter mij. Omdat ik het flashen wel geil vond daar zo op het terras bedenk ik dat ik jou eens ga verrassen. Met een hand trek ik mijn rokje helemaal omhoog tot op mijn navel zodat mijn naakte kont voor jou helemaal zichtbaar is. “Hey, slettebak, ben je geil?” vraag je. ”Ja, en heb jij een mooi uitzicht zo?” antwoord ik. “Heerlijk” is jouw antwoord. Ik laat mijn rokje zo hoog zitten en met mijn blote kutje zit ik op het zadel. Mijn blote billen moeten er aan de achterkant lekker uitzien, want je maakt regelmatig fluitende geluiden. Dan komt er een groepje jongens om de bocht fietsen. Ik word hierdoor wel verrast maar ik heb geen tijd meer om mijn rokje en mijn blouse te fatsoeneren. Ach, het kan mij eigenlijk ook niet zo veel schelen. Het groepje jongens kijkt naar mij maar voornamelijk tussen mijn benen en naar mijn open blouse. Als het groepje jongens uit het zicht is kijk ik om en roep ik lachend: “Ze wisten niet waar ze moesten kijken, een paar van die jongens keken recht in mijn kutje.” “Je hebt de smaak te pakken hè, sletje?” zeg je. “Ooh, wat is dit geil” zeg ik.

We fietsen verder en komen nog en paar andere fietsers tegen. Ik doe geen enkele moeite meer om mijn blouse en rok te fatsoeneren en ik gun iedereen een heerlijke blik op mijn kutje. ”Zullen we weer ergens stoppen, ik heb dorst” zeg ik. “Is goed, ik weet nog wel een mooi afgeschermd plekje hier in de buurt.” “Is helemaal goed, ik sta nog geheel tot je beschikking, ik hoop dat je me flink te pakken neemt en me goed gebruikt” is mijn reactie. “Oké, dan moet je nu je rokje tot op de bovenste knoop na losknopen en je blouse tot aan de onderste knoop.” Ik protesteer, maar je doet net of je me niet hoort. Mijn rokje wappert mooi in de wind, alleen de bovenste knoop houdt de boel bij elkaar en mijn tieten komen helemaal bloot, want mijn blouse staat bijna helemaal open. Dit is toch wel erg gewaagd, denk ik bij mezelf. Mocht ik nu weer mensen tegenkomen, dan blijft er niets te raden over. Ik heb geluk, we komen geen mensen meer tegen want na zo’n minuut of vijf fietsen slaan we een klein bospaadje in en komen op een open plek in het bos.

Jij legt een deken op de grond en ik ga daarop liggen. Jij pakt nog wat te drinken, voor mij weer een cola rum en voor jou een biertje. Ik geef jou een blik tussen mijn benen. Mijn rokje valt naar beide kanten helemaal open. Mijn borsten hangen helemaal uit mijn blouse. Omdat ik dorst heb neem ik meteen een flinke slok. Ik ga liggen en jij rommelt wat in je fietstas. Ik zie niet wat je eruit haalt. Het kan mij ook niets schelen, ik geniet. Ik probeer je met mijn meest uitdagende blik aan te kijken, daarbij nog een flinke slok uit mijn glas nemend. Ik ga op de deken liggen en doe mijn benen nog wat verder uit elkaar. Ik voel de warme gloed van de zon heerlijk op mijn kutje. Ik heb het idee dat de drank al lichtelijk zijn werk doet.

“Nou, waar blijf je?” zeg ik enigszins provocerend. Ik voel dat je de vibrator weer vol op mijn klitje zet. Meteen geeft mijn lichaam een reactie en ik kan een flinke kreun niet onderdrukken. “Speel hier maar even mee” zeg je en je geeft mij de vibrator. Ik kreun er lekker op los. “Waag het niet om klaar te komen” hoor ik je zeggen. Ondertussen hoor ik je allerlei dingen doen, ik heb mijn ogen dicht en geniet van het heerlijke gevoel in mijn lijf. Ik voer opnieuw een strijd tegen mijn orgasme. Ik voel dat ik een blinddoek voor krijg en denk direct aan spannende zaken die het licht in mijn ogen niet kunnen verdragen. Jij gaat iets uithalen met me wat ik niet mag zien maar alleen mag voelen. Jij pakt nu mijn benen en ik merk dat je ze nog verder uit elkaar legt. Door mijn strijd tegen mijn orgasme let ik daar niet verder op. Dan pak je mijn arm en ook deze leg je wijd. Ik laat je begaan. Dan pak je vliegensvlug de hand waarin ik de vibrator heb en ook die leg je maximaal wijd. Ik baal dat ik geen lekker gevoel in mijn lijf heb maar ik merk ook meteen dat ik muurvast lig aan de grond. Ik kan geen kant meer op. Ik lig nu als een met armen en benen wijd gespreid op de deken.

“Zo, jij bent klaar om misbruikt te worden” zeg je en ik geef een zachte kreun. Ik voel je lul bij mijn mond en gewillig, zoals jij vindt dat het hoort, open ik mijn mond. Jij duwt je eikel tussen mijn lippen. Ik zuig je heerlijk en jij duwt je lul nog dieper in mijn mond. Opnieuw zet je de vibrator op mijn klitje. Ik kronkel van geiligheid, maar mijn bewegingen worden belemmerd omdat ik vastgebonden lig. Je haalt je lul uit mijn mond en je gaat tussen mijn benen zitten. Ik voel dat de vibrator in mijn kutje wordt geduwd en met plakband op mijn kut wordt vastplakt. De vibrator trilt diep in mijn natte kutje. Het laatste knoopje van mijn rokje en mijn blouse doe jij nu ook los. Ik heb alleen nog mijn hoge laarzen aan, verder ben ik naakt. “Ik ga even verderop kijken“ en je zegt dat je mij even alleen laat. “Nee, niet doen, blijf bij me” zeg ik in paniek, maar jij lacht en ik hoor je weg lopen. “Tot straks en veel klaarkom plezier. En je weet het hè, hard schreeuwen en kreunen als je klaarkomt.” Ik hoor je voetstappen verdwijnen en nu hoor ik niets meer. Alleen het zoemende geluid van de vibrator en de vogeltjes hier in het bos. Mijn gedachten vliegen van links naar rechts. Zou hij mij werkelijk hier alleen laten en waarom? Ik probeer los te komen maar je hebt me te goed vastgebonden. Ik realiseer me dat ik hier naakt, geil, alleen, en beschikbaar vastgebonden lig.

Ik roep nog een paar keer hard je naam en dat je me niet alleen moet laten, dat ik dit niet wil. Maar ik krijg geen reactie van je. Ik lig even stil en meteen komt het heerlijke gevoel in mijn lijf weer terug. Een orgasme nadert weer, maar ik durf hier in mijn uppie, zonder jou, niet keihard te kreunen en te hijgen. Als iemand mij hoort dan lig ik hier voor iedereen beschikbaar om geneukt te worden. Met deze geile gedachte overvalt een mega orgasme mijn lichaam. Ik schreeuw, hijg en kreun zoals ik nog nooit heb gedaan. Deze situatie, van hulpeloos vastgebonden liggen en voor iedereen beschikbaar zijn, maakt mij supergeil. Mijn lichaam kronkelt, voor zover mogelijk, alle kanten op. Het touw om mijn armen begint een beetje in te snijden maar de pijn voelt heerlijk.

Zacht voel ik een aanraking aan de binnenkant van mijn dijen. Ik schrik en vraag: ”Lieverd, ben jij dat?” Ik krijg geen antwoord. Dan voel ik dat de vibrator wordt verwijderd. ”Lieverd, ben jij dat?” blijf ik vragen, maar weer geen antwoord en opnieuw raak ik in lichte paniek. Ik probeer uit alle macht los te komen, maar het lukt niet. Ik wil niet dat een vreemde aan mijn lichaam zit, maar toch zit hij aan mijn borsten. Ik herken de aanraking niet. “Stop, hou op, ik wil dit niet” roep ik keihard. Ook mijn natte kutje wordt op een vreemde manier aangeraakt. Dan voel ik, zonder enige aankondiging, dat er een keiharde lul diep in mijn kut wordt geramd. Het ontlokt toch een ingehouden kreun bij mij. “Niet zonder condoom, alstublieft” zeg ik. De vreemde stopt even maar dan wordt ik op een heftige manier geneukt. Er wordt werkelijk op mijn kutje gestampt en het bezorgt de vreemdeling en mijzelf een spetterend orgasme. Ik blijf zeggen dat ik dit niet wil, maar ik merk dat mijn lichaam neukt in het zelfde ritme als mijn verkrachter en ik geef maximaal tegendruk om zijn lul maar zo diep mogelijk in me te voelen. Mijn verstand sputtert tegen, maar mijn lichaam wil misbruikt worden. Ik voel hoe mijn kutje vol met zaad wordt gespoten en het laatste beetje spuit hij over mijn gezicht en wrijf het uit. Ik protesteer niet meer, het maakt mij niets meer uit. Ik voel mij een slet. Als zijn lul heel even mijn lippen raakt, open ik mijn mond als vanzelf. Ik voel me ontzettend geil en wil gewoon keihard gebruikt worden. Snel wordt de lul mijn mond in geduwd en als vanzelf begin ik te zuigen. Ik voel dat zijn lul weer stijver wordt en dat zijn lichaam opnieuw begint te schokken. Voor de tweede keer krijg ik het zaad van mijn verkrachter. Ik besluit om het gewillig door te slikken. Ik probeer nog een kreun aan mijn verkrachter te ontlokken door hem lekker te zuigen maar dit lukt mij niet. Dan voel ik zijn lippen op de mijne, hij geeft mij een tongzoen die ik beantwoord met mijn tong. Jezus, wat voel ik me geil. Ik ben er nu wel achter. Als ik geil ben dan maakt het mij niet uit wie mij een orgasme bezorgt en hoe. Als het maar gebeurt.

De vibrator wordt weer in mijn kut gedrukt en ik hoor de vreemde weglopen. Mijn geile gevoel is nog niet verdwenen en de vibrator zorgt er opnieuw voor dat ik klaar kom. Opnieuw kom ik hijgend, kreunend en schreeuwend klaar. Ik weet niet hoelang ik daar nog heb liggen genieten maar mijn geile roes wordt abrupt verstoord. “Zo lekker sletje, hoe was het hier in je eentje? Lekker genoten van die vibrator?” “Gelukkig, jij bent het en haal die vibrator uit mijn kut.” Gelukkig even rust, voor mijn gevoel heb ik nu fors opgezwollen schaamlippen.

“Aan je kutje te zien heb je flink genoten, maar jou kreunen en hijgen heb ik niet zolang kunnen horen, want ik heb een flink ommetje gemaakt” zeg je. Mijn handen en voeten worden los gemaakt en ik kruip tegen je aan en houd je stevig vast. Ik durf niet goed te vertellen wat mij hier net is overkomen. ”Wat zit er op je gezicht?” vraag je. “Het lijkt wel ..” meer zeg je niet. Zou hij weten wat er gebeurd is? denk ik. “Waarom heb je me alleen gelaten?” vraag ik. “Nou ik vond het wel een geil idee, jou zo vastgebonden alleen te laten. Jou alleen te laten met je eigen genot. En wat kan er nu gebeuren we zijn hier toch alleen!” is je reactie. “Nou niet waar hoor, ik ben net door iemand geneukt.” “Ja, ja, dat zal wel, wie moet dat dan gedaan hebben?” zeg je. ”Ik weet niet wie, maar het is jouw schuld. Als jij hier was gebleven dan was ik nu niet geneukt door een wildvreemde. Hij heeft me keihard klaar geneukt en al zijn zaad in mijn kutje gespoten. Daarna stopte hij zijn lul nog in mijn mond en heb ik hem klaar gezogen.” “Dus dat spul op je gezicht is…” “Sperma van die vent” zeg ik boos. “Ik heb geschreeuwd en om jou geroepen, maar je kwam maar niet.” “Dus die vent heeft zijn zaad in je kutje gespoten en daarna moest je hem klaar pijpen?” “Ja” zeg ik. “Dat is wel mooi kloten. En heeft die kerel nog iets gezegd, of heb je hem aan iets kunnen herkennen?” zeg je. “Nee, die klootzak helemaal niets heeft gezegd, helemaal niets heb ik gehoord. Hij kreunde alleen maar toen hij in mij klaarkwam.” We zijn beiden even stil.

Even later zeg je: “je was ook wel een makkelijke prooi zo vastgebonden en weerloos.” “Ja, dat was ik zeker en ik was ook zo bloedgeil. Die vibrator heeft mij van het ene naar het andere orgasme gebracht. En ik moet wel eerlijk bekennen dat diegene die mij dit geflikt heeft mij heerlijk klaar heeft geneukt. Ik begon er zelfs van te genieten. En wel op zo’n manier dat ik gewillig mijn mond opende om zijn lul te pijpen.” “Ooh, dus je vond het wel lekker?” “In eerste instantie wilde ik dit natuurlijk niet en heb ik me geprobeerd te verzetten, maar ik lag te stevig vastgebonden. Ik heb ook keihard om jou geschreeuwd maar je kwam maar niet, dus die kerel had vrij spel. Toen hij mij ging neuken heb ik nog tegen gesparteld maar op het laatst was het zo lekker dat ik mee heb bewogen. Toen hij met zijn lul bij mijn lippen kwam kon het mij niets meer schelen en heb ik mijn mond geopend en zijn lul naar binnen gezogen en zijn zaad uit zijn lul gezogen en doorgeslikt.” “Ik heb je toch altijd al gezegd dat je een slet bent, als jij eenmaal geil bent maakt het jou niet meer uit wie je neukt, als er maar geneukt wordt” zeg je nonchalant. “Ja, dat klopt. Ik weet nu dat je gelijk hebt, ik ben een geile slet” antwoord ik. Een beetje beschaamd zeg ik: “Ik hoop dat je niet boos op me bent omdat ik heb genoten van mijn verkrachting.” Je lacht en zegt: “ja, een verkrachting van een gewillige slet. Zo zou je het eerder kunnen noemen.” Opnieuw valt er een stilte.

Maar dan zeg je: “Lieverd, ik moet je iets bekennen. Het was geen vreemde, ik was het die je hier net hebt liggen neuken.” Ik ben blij, maar ook verrast: ”Nou dan is het je goed gelukt om mij de illusie te geven dat niet jij, maar een vreemde kerel mij geneukt heeft. Ik had echt niet door dat jij het was. Je hebt je rol goed gespeeld.” Ik moet iets van een teleurstelling hebben laten zien want je vraagt: “Is er iets dan.” Ik ontken. Ik doe mijn blouse en rokje aan en je wilt dat ik dit zo draag zoals op het terras, blouse open tot aan mijn borstlijn en mijn rokje de onderste twee knoopjes geopend. Je ruimt de spullen op en loopt naar mij toe. Pakt me even heerlijk vast en kust me. “Ik ben trots op je” zeg je. Het is al aardig laat in de middag en we besluiten om ergens iets te gaan eten.

Onderweg probeer ik een manier te vinden om je duidelijk te maken dat ik het vanmiddag allemaal wel heel erg geil heb gevonden. Vooral het moment dat ik dacht door een vreemde te worden geneukt. Het hoge woord komt eruit. “Ik ben blij dat jij mij vanmiddag geneukt hebt, maar ik had het achteraf ook wel super geil gevonden als ik echt door een vreemde man was geneukt. Het idee dat ik daar zo vastgebonden lag en door iedereen geneukt zou kunnen worden maakt me nu al weer geil. Ik had echt het gevoel dat een vreemde mij neukte. Ik stribbelde eerst flink tegen, maar later werd ik overmand door dierlijke geile sletterigheid. Als ik op dat moment losgemaakt zou worden was ik niet gestopt. Goh, wat werd ik geil van het idee dat ik daar willoos door een vreemde werd geneukt. Dat ik hem later ook nog moest pijpen was het toetje. Dit is misbruiken zoals misbruiken bedoeld is.” “Dus je vond het eigenlijk jammer dat ik het was?” “Nee, jammer vond ik het niet, maar ik had het wel enorm spannend en geil gevonden als het zo gegaan was als ik had gedacht dat het gegaan was. Daar vastliggen op de grond, willoos en klaar voor ieders gebruik.” “Zie je, je bent toch echt wel een geil wijf met sletterige gevoelens.”

We komen bij een leuk restaurant en gaan zitten op het terras. Het is vrij rustig. Een leuke jonge ober loopt over het terras. “Dat is een leuke knul” zeg ik. “Voor die jongenman doe jij dan van je blouse en rokje nog een knoopje extra open” zeg je. Ik merk dat ik niet eens tegenstribbel. Ik ben nog bezig met mijn knoopjes als de ober bij ons aan tafel komt. Jij bestelt een cola-rum en een biertje. De ober kan zijn ogen niet van mijn borsten en benen afhouden. De ober noteert de bestelling en loopt omzichtig voor het tafeltje langs, zijn blik tussen mijn benen houdend. Ik open mijn benen iets meer om hem een blik te gunnen op mijn kale kutje. Jij kijkt mij trots aan. “Zo goed?” vraag ik aan je. “Uitstekend, lekker geil sletje” antwoord je en je kust mij vol op mijn mond. Tegelijk laat je jouw hand in mijn blouse glijden en je pakt een borst vast. Je laat mijn tepel tussen je vingers door rollen. Een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond. De ober weet niet waar hij moet kijken maar loopt door. Jij stopt met zoenen en jij haalt in een beweging een tiet uit mijn blouse.

Ik laat hem er even uithangen want niemand op het terras kan mij van de voorkant zien. Tot jouw verbazing haal ik de andere er ook uit. Vlak voordat de ober terugkomt stop ik mijn tieten weer terug. De ober heeft alleen maar oog voor mij. Hij kan dan nu ook redelijk goed mijn borsten zien en veel duidelijker mijn kutje. Aan de bobbel in zijn broek is te zien dat hij het wel geil vindt. Opnieuw voel ik me vrouw en slet. Ik krijg nog steeds met mijn lichaam de lullen van jonge mannen stijf. “Je geilt op hem, of niet?” vraag je. “Het is wel een lekker ding” zeg ik en ik kijk je met mijn meest geile blik aan. De ober loopt nog een paar keer opzichtig voorbij. Mij constant aankijkend. Ik doe mijn best om hem een duidelijke blik te geven. Ook de twee andere obers lopen nu wat vaker langs onze tafel en allemaal kijken ze me aan. We bestellen ons eten. Onder het eten vraag je: “Zou je hem willen neuken?” “Doe niet zo gek” zeg ik. “Maar na vanmiddag lijkt het je toch spannend om door een vreemde geneukt te worden?” zeg je. Opnieuw kijk ik je geil aan. ”Ja, maar het is veel spannender om niet te weten wie je neukt” zeg ik.

Na het eten zeg je dat je naar het toilet moet. Ik denk aan wat je net zei: “Zou ik hem willen neuken? Het is wel een lekker ding en een vreemde.” Ik zie je weer terug komen van het toilet. Jij gaat zitten en ziet dat ik het glas leeg heb. Je roept de ober en bestelt nogmaals hetzelfde te drinken. De ober kijkt op een geile manier naar mij en kan zijn ogen niet van me afhouden. Jij glimlacht. “Waarom lach je?” zeg ik, als de ober weer weg is. “Och zomaar” zeg je. “Ik lach om de manier waarop jij je presenteert richting de ober. Je verbergt ook werkelijk niets. Je geeft hem alle ruimte om je te laten bewonderen.” “Dat moet ik toch van jou en het is toch ook een lekker ding. En jij zegt altijd als je iets lekkers hebt moet je het laten zien” zeg ik.

Dan zeg je op gebiedende toon: ”Dat klopt en daarom ga jij nu naar het herentoilet, je doet de deur niet op slot. Je doet je blouse helemaal open en je rokje tot op de bovenste knoop. Hier heb je een blinddoek. Doe deze om als je op het toilet zit en wacht af. Onderga wat er gebeurd. En geniet. En laat je horen. Je komt pas weer hierheen als je een sms van mij krijgt.”

Ik ga onderdanig gehoorzamend naar het toilet. Ik laat mijn borsten heerlijk op en neer schudden en ik voel hoe mijn tepels langs de binnenkant van mijn blouse schuren. Deze worden nog harder dan dat ze al zijn. Ik loop langs de obers die aan de bar staan. Een van de obers kijkt mij indringend aan. Mijn lieverd komt mij straks in het herentoilet opzoeken om mij een flinke beurt te geven, denk ik bij mijzelf. Even kijk ik om me heen om te kijken wie mij in het herentoilet ziet gaan. Ik denk dat niemand het ziet. Ik neem plaats in het laatste wc hokje en laat de deur open. Ik knoop mijn blouse helemaal open en van mijn rokje zit alleen het bovenste knoopje nog dicht. Ik laat het aan weerskanten goed open vallen zodat mijn kutje goed zichtbaar is. Als laatste knoop ik de blinddoek om. Ik zit nog maar net of ik hoor de deur van het herentoilet open gaan, mijn hart gaat als een gek te keer. Wat nu als jij het nog niet bent en een ander mij hier zo ziet zitten? Ik word nu toch wel wat nerveus maar tegelijk is dit ook weer ontzettend geil. Jij wilt zeker opnieuw een situatie creëren waarin ik denk dat ik door een ander geneukt ga worden. De deur van mijn wc hokje gaat open. Mijn hart bonst in mijn keel. Ik voel een hand in mijn nek en deze duwt mijn hoofd naar voren. Tegen mijn mond voel ik een harde lul. Ik open mijn mond en zuig die harde lul naar binnen. Heerlijk, denk ik, ik zit hier in het hol van de leeuw en wordt gewoon gepakt door mijn lieverd.

Ik voel dat je mijn mond stevig aan het neuken bent. Je houdt mijn hoofd stil en jij maakt de neukende beweging. Even later dwing je mij om te staan en buigt mij voorover over de wc pot. Van mijn rokje wordt de laatste knoop ook losgemaakt en je trekt mijn blouse nu helemaal uit. Ik sta hier in het herentoilet met alleen nog maar mijn hoge laarzen aan. Dan voel ik hoe ik diep wordt gepenetreerd door een keiharde lul. “Ooh, lieverd wat neuk je mij lekker” zeg ik. Ik hoor de deur van het herentoilet nogmaals opengaan. De man die nu binnenkomt zal mijn gehijg en gekreun zeker goed kunnen horen. Ik kan het niet onderdrukken. Om de zoveel tijd word ik omgedraaid tussen zitten op de wc pot, om jouw heerlijk te kunnen pijpen en voorover gebogen staan, om mij heerlijk te laten neuken. Ik moedig je zelfs nog aan om mij keihard te pakken. “Toe maar, pak deze geile slet maar eens stevig, gebruik me.” De aanmoedigingen hebben hun uitwerking niet gemist. Afwisselend stamp je stevig aan een stuk door in mijn kutje en vervolgens laat je mij je pik heel diep pijpen. “Lieverd” zeg ik “wat ben ik geil vandaag hè.” Ik krijg echter geen antwoord. Constant wordt mijn positie gewisseld. Mijn kutje en mond beginnen al redelijk gevoelig te worden. Ik sta voorover over de wc pot als ik voel hoe jouw orgasme eraan komt, je begint mij nog steviger te neuken en je begint licht te kreunen. Dan probeer je mij weer om te draaien om je pik weer in mijn mond te stoppen. Ik open mijn mond maar jij kunt het niet meer houden. Dikke klodders sperma belanden op mijn borsten. Ik neem je lul nog wel even in mijn mond en sabbel deze lekker schoon. Ik weet dat je dat lekker vindt. Even plotseling als je bent gekomen zo snel ben je ook weer weg. “Tot zo aan ons tafeltje, lieverd” zeg ik. “Bestel nog maar een cola-rum voor mij.”

Ik wacht tot ik de toiletdeur weer hoor sluiten en doe mijn blinddoek af. Ik trek mijn blouse en rokje weer aan. Even voel ik nog aan mijn klitje. Mijn lieverd is nu goed klaargekomen maar ik eigenlijk niet, het was lekker maar een knallend orgasme heb ik nu niet gehad. Ik zit hier om hem te plezieren en ik voel me gebruikt, maar wel op een heerlijke geile manier. Opnieuw ben ik gebruikt zoals gebruiken bedoeld is. Ik hoor mijn mobiel gaan, jouw sms’je: ”Kom maar weer terug, lekkere slet en droog je vooral niet af.” Met een vuurrood hoofd loop ik moeizaam uit het herentoilet en ik loop langs de bar waar nog steeds de obers staan te kletsen. Vol bewondering kijken ze mij aan.

”Lekker genoten?” vraag je als ik ga zitten. Ik zucht en ik puf. “Je hebt me totaal uitgewoond en ik heb geen kut en mond meer over.” Ik spreid mijn benen en mijn schaamlippen zijn flink opgezwollen en vuurrood van kleur. Mijn klitje staat als een grote keiharde knikker naar boven. Tussen mijn borsten zie ik flink wat sperma. “Wat kon jij het lang volhouden, jij was ook supergeil hè?” vraag ik. “ Wat is dat geil, zo in een herentoilet geneukt te worden. Na vanmiddag in het bos had ik nu wel door dat jij het was hoor. Het was ook geil om daar te neuken en dat we elk moment betrapt konden worden en ik heb ook wel een paar keer de toiletdeur open en dicht horen gaan. Dus er zijn mannen geweest die mij hebben horen kreunen. Want gekreund en gehijgd heb ik zeker want ik heb stevig van je genoten. Ik moest me toch ook flink laten horen?” “Ja, dat klopt” zeg je en je lacht.

We drinken ons glas leeg en je vraagt de ober om de rekening. Ik zie de obers overleg voeren met elkaar. Een ober komt naar ons tafeltje en overhandigt je de rekening. De ober loopt weg en geeft een knipoogje naar jou en mij een zoentje door de lucht. “Zag je wat die ober deed? Hij gaf een knipoog en een luchtzoen naar mij.” “Misschien heeft hij daar wel een reden voor, misschien bedankt hij jou wel voor de heerlijke aanblik die jij hem hebt gegeven?” “Nee, dat kan niet.” “Misschien dan voor de bewezen diensten” zeg ik achteloos. Jij kijkt op de rekening en zegt: “Nou het was allemaal gratis vandaag, dus we kunnen gaan.” Ik kijk je vreemd aan. “Hoe kan dat nou? We hebben gedronken en gegeten. Het kan toch niet zomaar voor gratis zijn.” ”Toch wel” zeg je. We lopen naar onze fietsen. Ik heb nog wat last van mijn uitgewoonde kut, en loop niet zo hard. Onderweg vraag ik je weer hoe het kan dat we niet hoeven te betalen. “Dat komt zeker doordat jij zo geil op het terras hebt gezeten en de obers alle ruimte hebt gegeven om je tieten en kutje te bewonderen. ”Zou dat de reden zijn? Dat kan ik mij haast niet voorstellen” zeg ik.

We fietsen verder en komen weer terug bij onze stacaravan. Jij zet de fietsen binnen en ik ga lekker onderuit zitten op een terrasstoel. “Goh, wat een geweldig geile dag was dit, ik heb vreselijk genoten van jouw geile ideeën, maar ik ben nu bekaf en ga zo slapen.” “Voor herhaling vatbaar?” vraag je. “Absoluut, maar over een tijdje, want mijn kutje en mond moeten eerst even herstellen. Lieverd, ik besef nu dat ik een ontzettende geile slet ben.” “Niet alleen een slet, maar ook een hoertje” zeg je heel direct. “Natuurlijk ben ik jouw hoertje” zeg ik nonchalant. Jij antwoordt: “Nee, ik bedoel, je bent echt een hoer, want jij bent de reden dat het vanmiddag gratis was. Jij hebt met je lichaam er voor gezorgd dat we niets hoefden te betalen.” Ik kijk jou vragend aan. “Alleen omdat ik daar zo geil zat?” “Nee, dat is niet de reden, want wie denk je wie jou in het herentoilet geneukt heeft? Ik was het niet.”

Je kijkt mij verschrikt aan. “Als jij het niet bent geweest, wie dan wel? Toch niet die lekkere ober van dat terras?” Jij begint te glimlachen. “Heeft hij mij echt geneukt? Echt niet, jij bent het geweest en je wilt mij nu weer de illusie geven dat een vreemde mij heeft geneukt. Echt niet.” ”Je vond het toch spannend dat je geneukt zou worden door een vreemde?” zeg jij. ”Nou dat is dus daar in dat herentoilet gebeurd.” Jij bent bezig met je mobiel en laat mij een foto zien waarop de betreffende ober mij stevig neukt. “Is dit voldoende bewijs?” zeg je.

Ik bekijk de foto. Ik weet niet goed hoe ik hierop moet reageren. Even ben ik stil en blijf ik kijken naar die geile foto. Dit had ik niet verwacht. “Ik dacht echt dat jij het was. En ben je er al die tijd erbij geweest?” “Nee, ik ben later weer stilletjes het toilet uit gegaan.” Je pakt je mobiel weer en laat me de andere foto’s zien. Met verbazing bekijk ik alle foto’s. “Je zou het toch spannend vinden om geneukt te worden door een vreemde? Wel, nu ben je geneukt door een vreemde. Of vond je het soms niet lekker?” Opnieuw ben ik stil. “Vond je het niet lekker dan?” vraag je nogmaals. “Ik vond het superlekker en supergeil en nu nog meer, nu ik weet dat ik daar in het herentoilet volledig ben gebruikt. Heb jij dit dan allemaal in scène gezet?”

Ik vertel dat dit een spontane actie was en hoe ik te werk was gegaan. “Jij bent toch ook een vieze oude man die zijn vrouw laat gebruiken door een ander” zeg ik. “Klopt helemaal” zeg je “daar is geen woord aan gelogen.” Inmiddels heb je de foto’s op de laptop gezet en kan ik de geile foto’s in het groot bewonderen. Jij laat mij ook nog de rekening zien en ik lees wat er op staat. “Geachte heer, ik heb besloten om jullie vandaag niet te laten betalen. Ik heb heerlijk genoten van uw vrouw. Mocht u in de toekomst ons weer bezoeken en gratis willen eten en drinken neem dan uw vrouw mee. Met geile vriendelijke groet. Het bedienend personeel.” “Misschien moeten we dat dan maar weer eens doen, want lekker eten en lekker geilen dat is toch een prima combinatie” zeg ik.

Jij gaat voor mij zitten en zegt dat je heel trots op me bent en kust mij op mijn mond. Ik beantwoord met een heerlijke tongzoen. “En als we daar weer naar toe gaan moet ik maar weer een ander geil plan bedenken voor jou.” “Ik kan me er nu al weer op verheugen” zeg ik. “Zullen we er nog eentje drinken voor we naar bed gaan?” “Oké, dan haal ik nog een lekker glas cola rum voor jou en een biertje voor mij” zeg je. Je loopt naar binnen om het drinken te halen. Komt weer terug op het terras en ik zit nog steeds onderuit gezakt in de stoel. Mijn rokje heb ik weer tot aan de bovenste knoop opengedaan, die valt mooi open en de terraslamp geeft een mooi licht op mijn kutje die nog steeds rood en gezwollen is. Ook mijn tepels priemen nog zichtbaar door mijn blouse heen. Je komt nogmaals voor me zitten en zegt opnieuw dat je heel trots op mij bent en dat je gezegend ben met zo’n geile vrouw. “Noem mij maar gerust een geile teef en geef mij nu een heerlijke tongzoen” zeg ik. “Jij bent mijn geile pornoster” zeg je met trots. “Dan had je vanmiddag in het herentoilet geen foto’s moeten maken maar een film.”

Je lacht en je pakt opnieuw de laptop. Opnieuw verras je mij. Je laat een geil filmpje van vanmiddag zien. “Geile donder, je hebt alles ook nog eens gefilmd.” Ik kijk gefascineerd naar het beeld en ik zie hoe de ober mij neukt en hoe ik hem pijp. Het filmpje duurt ongeveer tien minuten. “Ik word hier weer zo enorm geil van” zeg ik. “Nou, ga je gang” zeg je en je legt de laptop weg. Je gaat voor me staan en laat je broek zakken. Als een volleerde hoer neem ik je lul diep in mijn mond en begin ik je zalig te pijpen. Het kan mij niets schelen dat ik zo zichtbaar in het licht zit. Als er iemand langs zou lopen zou die mijn pijptechniek kunnen bewonderen. Even later stop ik met pijpen en ik loop naar de terrastafel. Ik laat mijn rokje vallen en mijn blouse gooi ik op de grond. Voor de derde keer vandaag heb ik alleen nog maar mijn hoge laarzen aan. Ik ga naakt voorover liggen op de tafel en zeg dat je mijn kutje keihard moet neuken.

“Oké, maar je hebt ook nog één lekker gaatje waar vandaag nog niemand in heeft gezeten en daar laat ik nu mijn zaad achter” zeg je. Jij doet ook je broek uit, pakt de laptop en met je stijve lul loop je naar me toe. Je zet de laptop zo op de tafel dat ik er op kan kijken. Het filmpje van vanmiddag speel je opnieuw af. Zonder ook maar enige weerstand duw je jouw lul in mijn kletsnatte kut. Je pakt mij bij mijn haren en trekt mijn hoofd wat achterover. “Kijk hoe die hoer daar geneukt en gebruikt wordt” zeg je. “Kijk slet, zo wordt jij in de toekomst nog vaker gebruikt, als een gebruiksvoorwerp, als een neukobject.”

Je neukt mij rustig. Ik doe geen enkele moeite om een orgasme te onderdrukken en kreun en hijg weer zoals ik vandaag al vaker heb gedaan. En als ik even niet kreun of hijg dan hoor ik mijzelf wel op de laptop genieten. Ik blijf kijken naar het filmpje en ik merk dat dit mij nog meer opwindt. Jij wrijft wat kutsap langs mijn kontje en zorgt dat die goed nat is. “Neuk mij maar lekker hard in mijn kont” schreeuw ik bijna. “Ook mijn kont wil ik morgen voelen. Ik wil morgen alles voelen. Zodat ik weet dat ik vandaag stevig gebruikt ben. Laat mij voelen dat ik een gebruiksvoorwerp ben.”

Je stopt even een vinger in mijn sterretje om mij even te laten wennen aan het gevoel. Dan haal je je stijve lul uit mijn kutje en ik voel hem tegen mijn sterretje. Voorzichtig duw je jouw eikel achter mijn sluitspier en ook nu geef je mij even een moment om te wennen. Dan met een harde en diepe stoot ram je je stijve lul diep mijn darmen in. Een gilletje ontsnapt, maar daar trek je je niets van aan. Nu zal ook mijn kontje uitgewoond gaan worden en stevig misbruikt worden. De pijnscheut in mijn kontje duurt maar heel even, maar voelt wel lekker, want ik duw nu heerlijk terug, om je lul zo diep mogelijk in mijn kont te voelen. Ik hijg en kreun weer aan een stuk door. Ik noem mijzelf, een slet, een geile teef en een gebruiksvoorwerp. “Je hebt een hoer van mij gemaakt” zeg ik geil.

Dan hou je het niet meer en ik voel je lading diep in je darmen. Je neukt nog even door om het heerlijke gevoel nog even vast te houden. Dan floept jouw halfslappe lul uit mijn kontje. Je zaad borrelt uit mijn sterretje en je wrijft het uit over mijn kutje en kontje. Af en toe raak je even mijn klitje. Ik ben zo geil dat ik me omdraai en je natte halfslappe lul in mijn mond neem. “Hij komt wel net uit je kont hè” zeg je, maar ik antwoord dat dit mij nu niets kan schelen. “Zo geil als ik vandaag ben, ben ik nog nooit geweest” zeg ik.

Ik vind deze situatie zo ontzettend geil dat ik het voor elkaar moet krijgen om jouw lul weer stijf te pijpen. “Opnieuw in mijn kont” zeg ik. Ik draai me weer om en ga opnieuw voorover op de tafel liggen. Jij voldoet dit keer aan mijn wens en stampt jouw harde lul weer diep in mijn kontgaatje. Je kunt het nu langer volhouden dan net en ramt werkelijk knetterhard in mijn kont. Ik geniet, maar mijn kontje voelt nu ook wel pijnlijk aan. Zolang ik niets zeg stamp jij door. ”Ja, lekker hard in mijn kontje, kom op, rammen” zeg ik “laat mij voelen dat ik een gebruiksvoorwerp ben, stamp die lul diep in mijn reet.” Dan toch komt bij jou het tweede orgasme en opnieuw spuit je een lading sperma in mijn darmen.

Je haalt je lul uit mijn sterretje die volledig open blijft staan. “Daar kan een flinke buttplug in, jammer dat ik die nu niet heb” zeg je. “Zorg dan dat je de volgende keer zo’n ding hebt, zodat je die kunt gebruiken” reageer ik. “Komt helemaal goed, sletje” zeg je. Opnieuw lik ik je lul helemaal schoon. Dan loop je terug naar je stoel. Ook ik neem plaats in mijn stoel. Naakt zitten we daar op ons terras. “Zouden mensen ons gezien of gehoord hebben?” vraag je. “Eerlijk gezegd kan me dat geen fuck interesseren, en met de nadruk op fuck” antwoord ik. Je lacht om de woordspeling. Het is al aardig laat, we drinken ons glas leeg en maken aanstalten om naar bed te gaan.

In bed kruip ik dicht tegen jou aan. “Bedankt dat ik je sletje mag zijn, ik denk dat ik morgen geradbraakt ben, want niet alleen mijn mond en kutje doen pijn, maar nu ook mijn kontje” zeg ik. In de verte hoor ik dat je nog iets zegt, en val vervolgens in een diepe slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Radar Desktop