Vanavond laat ik me als een hoertje neuken.

Hallo, ik ben Gerda, ik ben getrouwd met Ruurd en we hebben twee kinderen. Verder hebben wij een uitstekend seksleven. Ik draag regelmatig spannende lingerie, we gebruiken diverse speeltjes en met mooi weer doen we ook wel eens aan buitenseks.

Ruurd is een goed uitziende man, kort haar en een stevig postuur, ik ben redelijk slank met een paar stevige tieten, half lang blond krullend haar, donkere ogen en ik heb mijn kutje altijd lekker glad geschoren. Tijdens de seks fantaseren we regelmatig over van alles en nog wat, bij Ruurd komt regelmatig de fantasie naar boven dat hij wel eens zou willen zien dat een andere man mij neukt. Als hij mij dan over zijn fantasie verteld dan doe ik lekker mee, en ik moet eerlijk toegeven dat het me altijd wel heerlijk geil en spannend lijkt.

Enige tijd geleden toen hij er weer over begon heb ik hem beloofd dat we die fantasie een keer uit zouden voeren, daar werd hij ontzettend geil van en heeft hij mij de beste beurt van mijn leven gegeven. Ik vroeg me daarna af hoe het zou zijn als ik werkelijk met een ander zou gaan neuken, niet dat ik er iedere dag over nadacht, maar het bleef wel in mijn hoofd spelen.

Vorige maand zijn we een weekend naar Preston Palace gegaan en omdat alles daar zich binnen afspeelt had ik daar natuurlijk rekening mee gehouden, een paar korte rokjes en dat soort dingen mee. Ook ging er de nodige mooie en spannende lingerie mee, Ruurd ziet erg graag dat ik me sexy kleed, een wat korter rokje kan hij wel waarderen. Daarbij kwam ook de gedachte dat niemand ons daar zou kennen, het zou vast een heerlijk geil weekend worden.

Eenmaal daar aangekomen bleek het dat Ruurd een suite had geboekt, met een mooie badkamer, hij had het prima geregeld, het was een mooie kamer. De eerste avond gingen we overal kijken en rondlopen en er was veel te zien en veel te beleven. Na wat gegeten te hebben en de nodige drankjes gingen we naar onze kamer waar we al vrij snel met een heerlijke vrijpartij bezig waren. Ik zat op Ruurd zijn paal te wippen, hij had mijn tieten in zijn handen en toen begon hij weer over zijn fantasie: “jij zit hier op een vreemde paal en ik zit dan in die stoel foto’s te maken, dat lijkt me wel wat, lekker geil wijf van me” fantaseerde hij hardop. Mede door wat wijntjes was ik natuurlijk wat vrijer en geiler en antwoordde ik: “ik mijzelf als een geil hoertje laten neuken, zou je dat willen geil ventje?”

Zo waren we lekker bezig en Ruurd ging verder: “jij wil wel een keert een hoertje zijn, daar droom jij ook van, lekker sletje” ondertussen wipte ik heerlijk op en neer en zei ik: “oké, beloofd, dit weekend laat ik mij neuken door een andere vent” daar werd Ruurd geiler dan geil van en werkelijk hij heeft me helemaal suf geneukt die avond. De volgende morgen realiseerde ik me wat ik gezegd en beloofd had, daar zat ik dan met een belofte die ik eigenlijk helemaal niet durfde waar te maken. De rest van de dag kwam het niet meer ter sprake, maar ik dacht er wel vaak aan, toch leek het me vreselijk spannend en super geil om op een vreemde paal te zitten.

Die middag zijn we gaan zwemmen en daarna gingen we nog even aan een barretje zitten en nam ik twee wijntjes, toen ontstond het idee om het die avond te laten gebeuren. Na wat gegeten te hebben gingen we weer naar onze kamer, mijn man wilde even snel met me neuken, ik zei dat ik hem wel even klaar zou pijpen. Tijdens het pijpen liet ik hem even uit mijn mond glijden, ik keek Ruurd aan en zei: “vanavond ga ik het hoertje van je zijn” vrijwel direct spoot hij mijn mond vol met zijn sperma. Ruurd was zo geil geworden van mijn opmerking om het vanavond echt met een ander te gaan doen, dat zijn paal gewoon stijf bleef na zijn zaadlozing.

Tijdens het douchen schoor ik mijn kut weer helemaal kaal en verzorgde ik me heerlijk, ik deed een witte dunne jurk aan tot net boven mijn knieën, een slipje trok ik niet aan om te voorkomen dat deze af zou tekenen onder mijn jurk, een BH deed ik wel aan omdat mijn tieten nogal bewegen als ze los hangen. Een paar zwarte knielaarsjes en een zwart vestje erbij aan, en zo liet ik me aan Ruurd zien, ik zei: “goed gekleed om als hoertje door te gaan?” Geil stond hij naar me te kijken en hij zei: “ik moet me inhouden om je niet gelijk al te neuken en je vol te pompen met mijn zaad, geile slet”. Dat zag ik als een mooi compliment. Ik wreef even over zijn paal en voelde dat Ruurd een behoorlijk stijve lul in zijn broek had, ik kneep er even in en zei: “vanavond gaat er een andere paal in mijn kut, dus jij rukt je maar af” en gaf hem een kus. “Met veel geil plezier zal ik kijken hoe jij je als een hoertje door een vreemde laat neuken, lekker sletje van me” was zijn reactie.

Beide waren we al vreselijk bloedgeil, we gingen eerst weer enkele barretjes af en toen vroeg Ruurd of ik zin had om te dansen, op de dansvloer gaf ik mijn ogen goed de kost of ik ergens een leuke kerel kon vinden. Even later toen we weer aan een tafeltje zaten nam ik mijn tweede wijntje en sprak ik met Ruurd af dat ik even rond ging lopen, maar af en toe naar hem zou komen om de stand van zaken te vertellen. Op mijn gemak liep ik een rondje door het gebouw, ik ging even naar het toilet en daarna liep ik richting het podium waar een optreden bezig was. Ik stond wat mee te dansen op de muziek toen er opeens iemand van achter zijn handen op mijn heupen legde en in mijn oor fluisterde: “wat een heerlijke achterkant zie ik daar bewegen” ik keek over mijn schouder en keek in een paar donkere ogen en antwoordde: “misschien valt de voorkant wel erg tegen”.

Al dansend pakte hij me vast en draaide me naar zich toe, hij bekeek me uitgebreid en zei “de voorkant is zelfs nog beter en hij bewoog mij mee op zijn dansende bewegingen. Op het eerste gezicht kwam hij als een leuke spontane vent over, en ik liet me meevoeren in zijn dans. Toen we even door de overgang van het ene in het ander nummer stilstonden ging hij weer achter mij staan en voelde ik hoe hij met zijn handen over mijn heupen en kontje wreef, ik liet hem zijn gang gaan. “Wat ik hier zo voel doet mij vermoeden dat ik met een lekker heet vrouwtje te maken heb” zei hij in mijn oor, om te kijken hoe hij zou reageren zei ik: “dit hete vrouwtje is wel getrouwd hoor.”

Een hand had hij nu op mijn buik liggen en de ander nog op mijn heup en hij antwoordde: “daarom ben je nog niet minder heet, en ik ben veel beter als je man”. Ik draaide me om, legde mijn handen op zijn schouders en zei: “dan moet jij wel vreselijk goed zijn” en ik keek hem recht in zijn ogen. Brutaal trok hij me tegen zich aan, hij gaf me een zoen en duwde zijn tong in mijn mond. Ik beantwoordde zijn zoen en voelde hoe hij een hand op mijn tiet legde en deze brutaal begon te kneden. Na die lange tongzoen zei hij: “een heerlijk hete bliksem ben jij, wel een BH aan en geen slip, lekker geil vind ik je” even wreef ik over zijn broek en ik voelde daar een heerlijke grote stijve paal staan, toen schoot het door mijn gedachte: “ jij gaat mij neuken vanavond”.

Inmiddels wist ik dat zijn naam Henk was, we stonden wat tegen elkaar toen hij opeens vroeg: “zullen we naar mijn kamer gaan, ik wil je kut even voelen” met enige twijfel liep ik met hem mee naar zijn kamer. Henk had een kleine kamer vergeleken met die van ons en zodra hij de deur achter zich had gesloten begonnen we elkaar weer te zoenen. Al snel werkte hij mijn jurk omhoog en had hij mijn blote en kale kut gevonden, inmiddels was ik natuurlijk al drijfnat. Ik haalde zijn stijve paal tevoorschijn, even later zakte ik door mijn knieën en nam ik zijn stijve lul in mijn mond. “Ik wil je neuken Gerda” zei Henk opeens. Op dat moment kwam ik weer overeind, ik keek hem aan en zei: “nog niet, kom maar mee dan gaan we eerst even aan mijn man vragen of je me mag neuken” met grote ogen keek hij me aan ik zag de schrik in zijn ogen. Met zijn stijve paal in mijn hand maakte ik trekkende bewegingen en legde ik hem snel uit hoe het in elkaar zat, dat maakte hem nog geiler. “Dus ik mag jou neuken en alles met je doen en je man kijkt toe” zei Henk.

Ik zei dat dat inderdaad de bedoeling was en stelde hem voor: “zal ik je eerst even klaar pijpen, dan mag je me straks lekker lang neuken” zijn hormonen gierden door zijn lichaam ik duwde hem op een stoel en voorover gebogen begon ik hem te pijpen. “Stop” riep Henk “maak je prachtige tieten bloot" ik liet mijn jurk naar beneden zakken en trok mijn BH uit. Ik begon hem voorover gebogen weer te pijpen en mijn grote en zware tieten hingen op zijn knieën, heerlijk kneedde hij ze en hij trok lekker aan mijn gevoelige tepels. Al vrij snel voelde ik dat mijn mond werd gevuld met zijn warme zaad, daarna brachten we onze kleding weer op orde, mijn BH deed ik in mijn handtasje en zo verlieten wij zijn kamer om snel naar mijn man te gaan.

Met grote ogen zat hij te kijken toen ik hand in hand met Henk aan kwam lopen, ik stelde ze aan elkaar voor, Henk zat even wat ongemakkelijk te kijken. Tegen mijn man vertelde ik in het kort hoe ik Henk had ontmoet, de snelle pijpbeurt op de kamer van Henk vertelde ik niet, en als laatste zei ik heel duidelijk in Ruurd zijn oor: “dus heb ik Henk beloofd dat hij me straks mag neuken en dat jij toekijkt” aan Ruurd zag ik dat de stoom bijna uit zijn oren kwam zo geil was hij op dat moment. “Je bent nu dus echt mijn geile hoertje” zei Ruurd in mijn oor, mijn hand legde ik op zijn kruis, ik voelde zijn harde paal en antwoordde hem: “ik zal me als een echte hoer gedragen en me ook zo laten neuken”.

We haalden nog wat te drinken, zo konden mijn man en Henk elkaar ook een beetje leren kennen, een kleine 15 minuten later besloten we om naar onze kamer te gaan. Toen we in onze kamer waren moest mijn man in een stoel gaan zitten, Henk stond achter mij en pakte mij van achter vandaan bij mijn dikke tieten en kneedde deze lekker en kneep flink in mijn tepels, de grote knoppen waren duidelijk zichtbaar door de stof van mijn jurk. Toen werkte hij mijn jurk aan de voorzijde omhoog zodat mijn blote en kale kut voor mijn man zichtbaar werd en Henk begon me lekker te vingeren, drijfnat was ik natuurlijk. Daarna kleden we elkaar uit en ging ik op mijn knieën voor Henk zitten, ik nam zijn harde paal in mijn mond en begon hem te pijpen.

Omdat hij al een keer in mijn mond had gespoten kwam hij niet zo snel klaar, uit mijn ooghoek zag ik hoe mijn man foto’s zat te maken. Even later stopte ik met pijpen en ging ik gebukt voor Henk staan, die onmiddellijk zijn grote en harde paal in mijn kut duwde, geiler dan geil voelde dat, toen ik die vreemde paal in mijn kut voelde schuiven. Omdat ik voorover gebukt stond hingen mijn grote tieten omlaag, tegelijk keek ik mijn man aan die foto’s bleef maken. Ik zei tegen Henk: “ga me eerst maar even flink likken, daarna mag je me verder neuken” en ik ging op mijn rug met mijn benen wijd op het bed liggen. Op zijn knieën ging hij voor het bed zitten en trok hij mij naar zich toe, met mijn handen in mijn knieholtes trok ik mijn benen zo ver mogelijk omhoog, Henk drukte zijn gezicht tegen mijn kale kut en ik voelde hoe zijn tong door mijn kut glibberde.

Wat was dat vreselijk spannend en geil, dat een vreemde vent mijn kut likte, weergaloos geil maakte het mij, mijn man Ruurd zat met zijn broek open aan zijn stijve paal te trekken. Op een totaal andere manier dan dat ik gewend was likte en vingerde Henk mijn kut, wild lag ik te kreunen en te draaien, geiler dan geil maakte dit alles mij. Zo vaak had mijn man hierover gefantaseerd en gepraat en nu gebeurde het echt. Zo enorm geil was ik, dat ik in sneltrein vaart richting een orgasme raasde, op een onvoorstelbaar heftige manier kwam ik klaar, de hele wereld leek op een snel draaiend reuzenrad, zo was ik even van deze wereld. Henk duwde ik even weg omdat mijn kut even veel te gevoelig werd, wat was dit klaarkomen, absoluut geweldig.

Met open mond en grote ogen zat mijn man mij te bekijken, de eikel van zijn harde paal glom van het voorvocht. “Vind je dit geil?” vroeg ik hem en zei gelijk: “nu mag Henk jouw geile vrouwtje echt gaan neuken” langzaam zat Ruurd aan zijn paal te trekken en hij antwoordde: “laat je maar flink uitwonen geil hoertje van me, Henk neuk haar maar”. Henk kwam op mij liggen en ik hield zijn staalharde paal voor mijn kut en voelde hoe hij hem er in duwde. Sinds ik denk wel twintig jaar had ik nu voor het eerst weer een andere paal dan die van mijn man in mijn kut “neuk me Henk, hard en diep” fluisterde ik in zijn oor. De gehele lengte duwde hij in mij, ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder drukken, in een redelijk tempo voelde ik hem in en uit mijn kut schuiven en hoe hij mij oprekte. Nooit had ik kunnen vermoeden dat dit in werkelijkheid zo spannend en zo onwijs geil zou zijn. “Oooohhh wat neuk je me lekker Henk” zei ik tegen hem. Wat een ervaring was het om met mijn benen wijd onder een andere man te liggen die mij heerlijk lag te neuken.

We hadden nu prima hetzelfde ritme te pakken ik hoorde de soppende geluiden van mijn kut, zo nat was ik inmiddels. Aan mijn lichaam voelde ik dat ik het niet lang meer kon uitstellen voordat ik klaar ging komen, ik gaf dat ook aan en zei tegen Henk dat ik bijna klaar ging komen. “Waar wil je mijn zaad hebben geil hoertje” vroeg hij ondertussen, omdat ik niet wilde dat hij in mij zou spuiten zei ik: “spuit alles maar over mijn tieten” ik zat tegen mijn orgasme aan en voelde de eerste krampen door mijn onderbuik schieten. Toen mijn orgasme door mijn lichaam heen schoot trok hij zijn paal uit mijn kut, en met nog een paar rukken aan zijn pik, zag ik grote dikke stralen zaad er uit komen en voelde ik de klodders op mijn buik en tieten. Toen hij uitgespoten was zei ik “Ruurd, kom me snel neuken, neuk me klaar en spuit je zaad in mijn kut”. Gelijk duwde Ruurd Henk opzij en ging hij op zijn knieën tussen mijn benen zitten en ramde hij zijn paal in mijn kut.

Toen begon mijn orgasme pas echt goed door te zetten, Ruurd was door alles wel zo vreselijk geil geworden, dat hij mij als een wilde aan het neuken was. Ik lag klaar te komen onder hem en op het moment dat ik zijn stralen warm zaad diep in mij voelde spuiten raakte ik de weg kwijt, nog nooit was ik op deze manier klaar gekomen, zo heftig zo intens, door dit alles was ik ook zo buitensporig geil, niet normaal meer. Toen Ruurd zich leeg had gespoten en uit mijn kut ging lag ik compleet af geneukt bij te komen, met mijn benen wijd waar Ruurd zijn sperma uit mijn openstaande kut droop en met Henk zijn sperma over mijn tieten.

Ruurd nam nog wat foto’s van mij, echt helemaal af geneukt was ik, toen mijn benen mij weer konden dragen strompelde ik naar de douche om mij even te wassen. Daarna bleef ik heerlijk naakt, de mannen waren dat ook nog en zo zaten we nog wat na te kletsen, voor zowel Ruurd als mij was het een geweldig succes geweest, het uitvoeren van onze fantasie. Henk had er ook enorm van genoten voordat hij wegging spraken we af dat we elkaar de volgende middag nog even bij het zwembad zouden zien.

Nadat hij weg was bekeken Ruurd en ik nog een aantal foto’s, daar werden we weer zo geil van, dat voor het slapen gaan Ruurd nog even over mij heen mocht, klaarkomen lukte mij niet meer omdat mijn kut inmiddels behoorlijk schraal was.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten