Van de nood een deugd maken.

Het volgende hebben wij afgelopen weekend meegemaakt en het leek mij wel een belevenis om met jullie te delen. Wij zijn een getrouwd stel, zij 32, lang bruin haar, slank, een lekker kontje en heerlijke borsten. Ik ben 36 en eigenlijk wel een sportief type en met mijn 18 cm. toch wel redelijk geschapen, maar het gaat hier vooral om mijn vrouw.

Al een tijdje hadden mijn vrouw en ik de behoefte om er even een weekend tussenuit te gaan, zo besloten wij enkele weken geleden om even te kijken of wij ergens een huis konden huren voor een leuk en gezellig weekend. Liefst in een grote stad nabij het centrum, zodat wij ook het een en ander aan alcoholische drankjes tot ons konden nemen, zonder met het probleem auto of taxi te zitten. Uiteindelijk kwamen wij uit bij een huisje in Tilburg. Na alles geregeld te hebben keken wij al vol enthousiasme uit naar afgelopen weekend. Toen wij dan die vrijdagmiddag ook in Tilburg aankwamen en eenmaal in het huis zaten waren wij best tevreden. We zaten echt midden in het centrum en keken uit op de diverse kroegen die daar zijn. Die avond zijn wij ook gelijk wat van die kroegen afgegaan en hebben beide een behoorlijke hoeveelheid alcohol naar binnen gewerkt. Maar toen begon de ellende, wij konden niet in slaap komen vanwege het lawaai op straat. De hele nacht ging die herrie maar door, van dronken mensen en ander geschreeuw wat vanwege de slechte isolatie duidelijk de woning binnen drong. Uiteindelijk zijn wij toch nog in slaap gevallen om na een paar uur slaap gebroken uit bed te komen. Ik had behoorlijk de smoor in en zei dan ook tegen mijn vrouw dat ik geen nacht langer in het huis door wilde brengen en dat we wel een hotel zouden nemen voor de volgende twee nachten. Een hotel hadden we snel genoeg gevonden en nadat we onze spullen op onze kamer hadden staan zijn wij weer het bed ingedoken om de achterstallige slaap in te halen.

Zo werden wij laat in de middag pas weer wakker en heb ik mijn vrouw eerst uitgebreid liggen neuken, want daar waren we wel aan toe. Daarna even een douche genomen en toen het centrum in gegaan om wat te winkelen en een hapje te eten. Tijdens het eten kreeg ik opeens een waanzinnig geil idee en ik wist dat mijn vrouw daar zeker ook wel voor te vinden was. Ik vertelde haar mijn plan om die avond weer naar een van de kroegen te gaan waar wij die avond ervoor ook al even binnen hadden gekeken. Dat was een kroeg waar duidelijk alleen maar vrouwen en mannen kwamen die zin hadden in een goede neukbeurt. Ik zei haar dat we daar afzonderlijk naar binnen zouden gaan en dat zij zich dan moest laten versieren door een kerel, zodat ze hem mee zou kunnen nemen naar ons gehuurde huis. Wij maakten verder toch geen gebruik van het huis, dus kon ze zich daar lekker uitleven met een man. Natuurlijk weten wij van elkaar dat ik het heerlijk geil vindt als zij met een ander rotzooit en zij houdt er ook wel van om andere mannen op te geilen. Alleen hebben we wel de afspraak gemaakt dat ze nooit verder zal gaan dan aftrekken en de man dan over haar borsten te laten spuiten. Zoals ik al verwachtte was zij ook wel in voor een geil avontuurtje die avond en terug in het hotel trok ze een lekker strak rokje aan met een luchtig topje. Het resultaat was verbluffend toen ze ook nog eens haar hoge hakken erbij aan had getrokken, een vrouw om op te vreten. Zij zou als eerste de kroeg binnen gaan en ik zou ongeveer vijf minuten later volgen. Als ze beet had, dan zou ze mij een seintje geven en dan zou ik alvast naar het huis vertrekken, waarop zij enkele minuten later met de man in kwestie zou volgen.

Zo gezegd, zo gedaan en rond 11.00 uur die zaterdagavond liep zij de kroeg binnen die overigens recht tegenover ons gehuurde huis staat. Ik volgde vijf minuten later en nam plaats aan de bar waar ik een biertje bestelde, mijn vrouw zat aan de andere hoek van de bar dus ik kon haar mooi in de gaten houden. Ik had al een paar keer gezien dat er mannen naar haar toe kwamen, maar die wimpelde ze snel af. Schijnbaar was dat niet het type man waar ze naar op zoek was, of ze kwamen al gelijk met voorstellen waar zij absoluut geen zin in had. Maar een half uurtje later was het raak, ze had de grootste lol met een niet slecht uitziende man van rond de dertig jaar. Hij had al een paar keer zijn arm om haar schouders gelegd en zij vond het allemaal wel goed. Zelfs toen hij haar een kus gaf ging ze daar volledig in mee en voor mij was het nu alleen nog maar afwachten op het afgesproken seintje wat ze mij zou geven als ze verder wilde gaan. Dat seintje volgde al vrij snel, ze bestelde een biertje in plaats van wijn en dat was het seintje wat wij hadden afgesproken. Ik dronk snel mijn glas leeg en ging naar ons gehuurde huis aan de overkant van de straat waar ik geduldig wachtte op mijn vrouw en haar aanwinst. Vanuit de woonkamer kon ik mooi op de kroeg kijken, dus zodra ik ze naar buiten zou zien komen kon ik mijn positie innemen naast de slaapkamer. De slaapkamer in het huis was vroeger denk ik een eetkamer geweest want er zat een raampje in naar de keuken, daar was wel een gordijntje voor gehangen, maar dat had ik al een klein stukje open gedaan. Zo kon ik vanuit de keuken zien wat er zich in de slaapkamer af zou moeten gaan spelen. Ik stond nu al zeker tien minuten te staren naar de kroeg, maar nog steeds geen teken van mijn vrouw en ik begon me af te vragen of het allemaal wel door zou gaan. Maar net toen ik me daar zorgen over maakte zag ik mijn vrouw de kroeg uit komen en pal achter haar liep de bewuste man. Ik dook snel de keuken in, nam plaats op een stoel en hield me muisstil toen ik de deur open hoorde gaan.

Een paar tellen later ging het licht in de slaapkamer aan en als eerste zag ik mijn vrouw binnen komen, direct gevolgd door twee mannen. Toen schrok ik toch wel even, twee mannen? Waar kwam in godsnaam die tweede kerel vandaan? Ik kon hier echter nu niets meer aan veranderen en mijn vrouw had ze beide mee genomen dus zou ze daar wel een reden voor hebben. De twee mannen begonnen gelijk mijn vrouw uit te kleden en ze stond al snel spiernaakt tussen de twee in. Zij opende hun broeken en haalde hun lullen een voor een tevoorschijn, die jongens mochten er best wel zijn want het waren behoorlijk geschapen lullen, zeker meer dan 20 cm.. Ze ging op het bed zitten en begon ze nu langzaam af te trekken terwijl de twee haar borsten kneden. Nu was het voor mij gewoon afwachten totdat ze hun lading over haar borsten zouden spuiten en dan hadden wij ons pleziertje weer gehad voor vanavond. Maar toen deed ze iets wat ze normaal gesproken nooit zou doen, ze begon de twee harde lullen om en om in haar mond te nemen. Ze zat ze gewoon te pijpen en ze genoot er zichtbaar van! Dat was niet de afspraak die wij hadden, aftrekken oké, maar meer ook niet. Die twee kerels hadden het behoorlijk naar hun zin, ze legden mijn vrouw nu op het bed neer en gingen aan weerszijden van haar op hun knieën zitten. Mijn vrouw likte en zoog verlekkerd door aan die beide harde lullen en was ondertussen druk bezig met het kneden van hun ballen.

Terwijl ze zo aan die lullen lag te zuigen zag ik de handen van die twee langzaam over haar borsten en buik richting haar kutje gaan, ze spreidde nu zelfs haar benen om de twee toegang te geven. En zo was ik er getuige van dat er voor de eerste keer dat wij getrouwd zijn een andere man haar kutje aanraakte, en hoe. Een van de twee duwde zijn vingers in haar kutje en begon haar langzaam te vingeren, ik was echt niet blij dat ze dit allemaal toeliet maar aan de andere kant merkte ik wel dat het mij behoorlijk geil maakte. Nu begon ze zelfs met haar heupen mee te bewegen op die vingers die duidelijk goed werk verrichtte in haar nu inmiddels behoorlijk natte kutje, ik kon het soppen gewoon horen. Ik was zo gefocust op haar kutje en die vingers die er in en uit bewogen dat ik niet in de gaten had dat de andere man zijn kleren ondertussen uit had getrokken. Hij dook nu met zijn hoofd tussen de benen van mijn vrouw en begon haar als een bezetene te beffen, ze kreunde het uit van geilheid. Hij gaf haar zo te zien een geweldige befbeurt en ik hoorde haar al snel duidelijk klaar komen op zijn tong. Ook de andere man had zijn kleding nu uitgetrokken en hij stond al rukkend aan zijn grote lul te kijken hoe mijn vrouw daar klaar werd gelikt. Toen de beffer zijn hoofd tussen de benen van mijn vrouw wegtrok kon ik gewoon het geil op haar kut zien zitten, haar geil wel te verstaan.

De andere man nam nu plaats op het bed en ik zag die grote lul van hem gewoon voor mijn gezicht bengelen, zijn dikke eikel glom van het voorvocht. Ik was in de veronderstelling dat hij haar kutje nu ook een likbeurt zou gaan geven, maar dat was dus niet het geval. Hij knielde tussen haar benen en ik zag hoe hij zijn lul beet pakte en die in de richting van haar glimmende kutje bewoog. Ze laat zich toch niet echt neuken? Dacht ik nog. Mijn mond viel open van verbazing toen hij zijn lul langzaam het strakke, natte kutje van mijn vrouw in drukte en mijn pik had het ook niet meer. Hij begon langzaam in haar kut te pompen met die grote pik en ik haalde zachtjes mijn eigen lul uit mijn broek. Ik was denk ik nu net zo geil als mijn vrouw, en zij was toch degene die aan het neuken was. Was het een paar minuten geleden nog de eerste keer dat ze toeliet dat een andere man aan haar kutje zat, nu liet ze gewoon een ander lul in haar kutje toe. Mijn vrouw genoot zoals ik haar nog nooit had zien genieten en dat liet ze duidelijk horen ook. Ze kreunde de hele boel bij elkaar, bij iedere stoot die ze in haar kutje kreeg. Ze begon hem nu zelfs complimentjes te maken over zijn lul en dat hij zo lekker kon neuken. Dat moedigde de man nog meer aan om haar nog feller te neuken en toen ik mijn vrouw ook nog hoorde zeggen dat hij haar vol moest spuiten was dat de trigger voor hem. Hij kwam gewoon keihard klaar in haar eveneens klaar komende lichaam, hij was echt zijn hele zak aan het leeg spuiten in mijn geile vrouw die helemaal van de wereld was. Hij had een orgasme van zeker een minuut lang en als die ook een minuut lang sperma aan het lozen was geweest in haar kutje, dan moest ze nu behoorlijk vol met zaad zitten. Toen hij zijn lul langzaam uit haar trok zag ik dat zowel het kutje van mijn vrouw evenals zijn lul bedekt waren met het schuim van geil en sperma.

Hij bewoog zich op zijn knieën naar haar hoofd met nog steeds een draad van sperma aan zijn lul hangend. Mijn vrouw hapte gelijk naar die slijmerige pik en nam hem diep in haar mond om hem nu finaal leeg te zuigen. De andere man had nu plaats genomen tussen haar benen en ook hij had een behoorlijk grote jongen hangen, of liever gezegd staan. Mijn vrouw lag nog steeds met haar benen wijd gespreid en haar zaad lekkende kut was gewoon een uitnodiging voor hem. Zonder probleem gleed de tweede lul voor deze avond nu haar gewillige kutje binnen en daar reageerde ze onmiddellijk op. Ze begon nu tussen het kreunen door nog harder te zuigen aan de pik die net haar kut vol had gespoten. Ze wipte gewoon omhoog met haar kont om die stotende lul nog dieper te voelen in haar kutje. Bij mij liep het geil nu echt behoorlijk uit mijn lul, maar ik wilde nog niet klaar komen, ik wilde genieten van mijn geile vrouw. En geil was ze die avond, ze zoog als een beest aan de ene lul en liet zich ook als een beest neuken door die andere lul. Ook deze man begon ze tussen het pijpen door aan te moedigen, door hem bijna smekend te zeggen dat hij haar kutje vol moest spuiten. En voor de tweede keer die avond zag ik een man zich klaar gaan neuken in het kutje van mijn vrouw. Hij kwam ook waanzinnig klaar en op dat moment kreeg de andere man het zelfs voor elkaar om voor een tweede keer een lading zaad te lozen, maar nu in haar mond. De man die haar kutje nu vol pompte met zijn sperma had schijnbaar ook al een lange tijd geen zaadlozing meer gehad, want ook hij deponeerde een flinke hoeveelheid zaad in haar kutje. Tezamen met het zaad van zijn maat die hem voor was gegaan liep het nu uit haar kutje langs haar benen op het bed. Dat zag ik pas echt goed toen hij zijn half slappe lul uit haar soppende kutje trok en er nog een lading sperma naar buiten sijpelde.

Gelukkig was mijn vrouw mij niet vergeten want terwijl ze daar nog zo lag met haar sperma gevulde kutje vertelde ze de mannen dat ze nu weg moesten gaan omdat haar man elk moment thuis kon komen, ze moesten eens weten. De twee trokken snel hun kleren aan en nog geen minuut later hoorde ik de voordeur dicht slaan. Ik kwam uit de keuken en zag nu pas echt wat die twee bij mijn vrouw hadden aangericht. Het zaad van de een zat nog op haar gezicht en het resultaat van twee behoorlijke zaadlozingen in haar kutje was helemaal niet te missen. Haar kutje zat onder het sperma en tussen haar schaamlippen zag het roomwit van die twee spuitende lullen die ze had toegelaten. Ik kon mezelf niet langer meer beheersen en trok zo snel als ik kon mijn broek uit en sprong op het bed. Ik duwde mijn lul in haar waanzinnig natte kutje en ik voelde hoe mijn lul het sperma van die twee mannen uit haar kutje drukte. Dit was ongekend geil gewoon, je eigen vrouw neuken die net vol is gespoten door een, nee twee andere kerels. Ik had slechts een minuut nodig om haar kutje als derde die avond te vullen met sperma en ik spoot ook zeer zeker meer dan normaal. Op het moment dat ik mijn lading in haar spoot kwam ook mijn vrouw weer voor de zoveelste keer klaar die avond. Ze genoot er echt van en toen ik mijn lul uit haar trok en zij op haar knieën ging zitten liep de mengelmoes van zaad zo hard uit haar kutje alsof ze zat te plassen, zoveel sperma was er bij haar naar binnen gespoten.

We zijn daar nog een half uurtje gebleven en hebben ons daarna weer wat opgefrist en de avond rustig afgesloten in een andere kroeg. In het hotel heb ik haar nog gevraagd waarom ze zo ver was gegaan met die twee en waar die tweede man vandaan was gekomen. Ze vertelde mij dat het vrienden waren maar dat ze dat in eerste instantie niet wist en moeilijk terug kon krabbelen. Ze had zich laten neuken omdat ze gewoon een keer een echt grote lul in haar kutje wilde voelen en dat het er nu twee waren was voor haar echt geweldig geweest. We hebben die nacht nog een keer uitgebreid liggen neuken en ik voelde nog steeds het zaad van die andere twee rond mijn lul tijdens het neuken.

Het gehuurde huis was niet echt geschikt om te overnachten maar had zeker wel zijn nut bewezen en wij zijn ook van plan om dit vaker te doen, maar dan wel in een andere stad.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten