Uitstapje met mijn sletje

Uitstapje met mijn sletje.

Dat in elke vrouw een slet verscholen zit bewijst weer eens mijn volgend verhaal.

Tanja mijn vrouw, 42 jaar, lekker struis gebouwd, lekkere kont en forse tieten. Gezien de zomer eindelijk ging beginnen zijn we op een zonnige dag een uitstapje gaan maken naar Hulst. Het ging een stralende warme dag worden zei het weerbericht, wij vertrokken in de late voormiddag, omdat de hemel er lekker stralend blauw uitzag besloten we onze jassen thuis te laten.

Tanja was gekleed in een leuk kort kleed met aan de voorzijde knopen van boven naar beneden.

In Hulst viel het shoppen erg mee, na een tweetal uurtjes kledingzaken moesten we de lading al naar de wagen brengen. Gezien het al middag was besloten we een hapje te gaan doen. We vonden een leuk restaurantje waar we een lekker vis aten met een goed glaasje wijn. Tanja werd al een stuk vrolijker door de wijn.

Na de maaltijd gingen we nog een stukje wandelen, plots sloeg het stralende weer om, een donkere wolk dreef boven Hulst en een fikse regenbui joeg de mensen van straat. Toeval wil dat wij net ter hoogte van een sexshop waren en ik trok Tanja mee naar binnen, ze pruttelde wat tegen maar ging toch mee.

In de leuke shop waren allerhande zaken te koop van lingerie, via boeken en video’s naar de vibratoren en dildo’s in alle maten. Ik grapte met Tanja dat ik voor haar een dildo zou kopen. En samen bekeken en bespraken we de dildo’s, Tanja was ervan overtuigd dat ik die toch niet zou kopen. Nou we vonden een leuke zachte dildo, een jelly dildo, en nog eentje van een goed formaat ook. Ik pakte hem en ging naar de kassa. Tanja volgde, aan de kassa zagen we dat het nog steeds fiks regende, ik stelde dan ook aan Tanja voor om maar even een filmpje te gaan kijken boven de sexshop, Tanja kreeg een rood kleurtje maar zei niet nee.

Wij samen naar de sexbios, gelukkig toen we binnenkwamen was de zaal leeg. Het was een mooie knusse filmzaal niet erg groot, met malse zetels. De zaal was redelijk verlicht zodat we goed konden zien waar we gingen zitten. Nou plaats zat, er was toch niemand.

Toen we dan eindelijk een plaatsje hadden gevonden bleek de film goed mee te vallen, het was geen extreme film en er zat een verhaal in, niet zo een domme aaneenschakeling van neukscènes. Hoewel er lekker oplos geneukt werd. Meerdere kutjes en dikke pikken kwamen in close up. Ik begon Tanja wat de plagen, streelde over haar dikke tieten. Ik kon door het stof heen voelen dat ze al dikke stijve tepels had. Nou die film had zeker invloed op haar. Ik begon dus haar lekkere tieten te kneden door het stof heen. “Niet doen” zei ze zwakjes, “er is toch niemand” repliceerde ik. Ik kneep nog harder in haar tepels, een zucht kwam er als reactie. Voorzichtig deed ik enkele knopen open van haar kleed, weer kwam er “niet doen” maar nu al iets zwakker. Ik deed haar kleed open tot haar middel en kneep weer hard in haar tieten, door de BH kon ik duidelijk haar dikke tepels zien staan, ik viste dan ook snel haar rechtertiet uit de BH en daarna de linker.,Daar zat ze, mijn geil wijfje met haar kleed open en haar tieten bovenop haar BH, een lekker geil zicht was dat. Zorgvuldig bewerkte ik haar dikke bruine spenen, ze heeft grote aureolen en lekkere dikke tepels, zo dik als een pink. Ik zat er dan ook heftig aan te trekken en te kneden. Ik nam ze zelfs in mijn mond om lekker in te bijten. Dat deze behandeling haar niet ongemoeid liet was duidelijk, ze deed haar benen van mekaar en weer over mekaar te doen, ze werd duidelijk geil van de film.

Nou het werd tijd om een stapje verder te gaan, tijdens het knijpen in haar tieten, ging ik met de andere hand over haar knie, geen reactie, dus streelde ik meer en meer naar boven. Als vanzelf gingen haar benen een stukje van mekaar zodat ik aan haar kutje kon. Asjemenou, haar slipje was helemaal nat, die kut lekte gewoon van de geilheid, toen ik dit voelde begon ik haar stevig over haar volle kut te wrijven. Ik maakte vlug een paar van de onderste knopen los. Nu kwam er geen reactie en ik deed nog enkele knopen meer los, zodat haar kleed helemaal open was van boven naar beneden. Als er nu iemand was binnengekomen had die haar direct zien zitten, geil met de benen van mekaar, tieten bovenop de BH en slipje nat van het geil. Ik begon nog heviger aan haar kut te wrijven en Tanja lag nu zwaar te kreunen van genot, en ja zowaar kwam ze klaar met een luide diepe zucht, nog voor ik de kans gehad had om in haar slip te raken.

Ik bleef zachtjes verder strelen over haar tieten en kut, langzaam kwam ze terug in de wereld en keek geboeid verder naar de film, waarin een lekker stel zwaar aan het neuken was en een vriend erbij kwam waarop de vrouw lekker door de twee jongens gepakt werd in alle gaten.

Langzaam begon Tanja weer te reageren op mijn strelingen, dit keer ging ik in haar slip en bij het beroeren van haar klit ging er een siddering van genot door haar lichaam, dit was voor mij het teken om haar slip uit te trekken, dit liet ze zonder meer toe. Waarop ze haar been over de leuning van de stoel legde. Ze zat/lag nu wijdbeen nar de porno te kijken. Hierop kwam bij mij de gedachte op van de pas gekochte dildo. Ik nam deze, Tanja lachte geil. Voorzichtig bracht ik de dikke eikel van de dildo tegen haar kut en duwde deze zachtjes naar binnen. Door al het geil wat haar kut geproduceerd had ging de dildo makkelijk naar binnen. Haar grote bruine schaamlippen sloten zich rond de dildo. Met een diepe zucht liet ze duidelijk merken dat dit ok was, ik begon haar stevig te neuken met de dildo, na enkele stoten kwam ze voor de tweede keer klaar. Ook op het scherm werd er sperma gespoten in het gezicht van een van de meiden, “lekker” kreunde ze. Ik bleef met de dildo verder pompen in haar kut. Tanja was duidelijk in een super geile bui.

Plots ging de deur open van de zaal en stapte een oudere man naar binnen, hij kon direct zien waar we mee bezig waren en had een prefect zicht op Tanja. Ze lag daar met haar benen wijd en een dikke dildo in haar kut. Tot mijn grote verbazing maakte ze geen aanstalten om zich te bedekken. Ze lag daar uitdagend. De man ik schatte hem midden vijftig kwam op de rij voor ons zitten, schuin voor ons. Terwijl hij daar ging zitten keek hij recht in Tanja's openstaande kut, waar ik de dildo uitgetrokken had. Hij kon duidelijk de grote bruine schaamlellen zien van haar kale kut. Nog terwijl hij keek plofte ik de dildo er terug in en neukte haar verder met de dildo. De man ging zitten, maar bij het horen van Tanja’s gehijg en gekreun draaide hij zich om. “Life” was nog altijd beter dan op het scherm. Ik pompte tegen een razend tempo de dildo in en uit haar kut. De man stond recht en haalde zijn pik uit zijn broek. Nou zo een gevaarte had ik nog maar zelden gezien op video. En dikke eikel met een weliswaar korte maar zeer dikke pik. De man begon Tanja’s been te strelen, wat zij ook zonder meer toeliet.

Ik gebaarde voorzichtig dat hij naast haar moest komen zitten. Wat hij ook deed, met zijn dikke pik uit de broek hangende stond hij nu naast Tanja. Streelde de binnenkant van haar dij en met de andere hand kneep hij in haar dikke bruine tepels. Dit had snel reactie, Tanja lag te kreunen en te kronkelen van genot. Op dat moment pakte ze de dikke pik van deze man en begon er stevig aan te sjorren. Binnen de kortste keren spoot de man zij lading over haar tieten. Ze trok de man naar haar toe en likte zijn dikke eikel. Deze eikel was zo groot dat ze hem niet in haar mondje kreeg, ze likte er geil rond met haar tong. De man genoot er blijkbaar van, zijn pik werd langzaam aan terug hard.

“Je moet me neuken” kreunde Tanja in alle geilheid. Dit had ik nooit verwacht. Ik vond dit ontzettend geil, had ondertussen mijn pik ook al uit mijn broek gevist en met haar vrije hand bewerkte Tanja deze ook, en door al die spanning spoot ik ook mijn lading over haar tieten. Ze had een echte spermadouche gekregen. De man had ondertussen tussen haar benen plaatsgenomen en duwde zijn dikke eikel met gemak tussen de lange bruine schaamlappen van Tanja, toen de kop er eenmaal inzat duwde hij met een harde stoot zijn pik tot het einde naar binnen. Onmiddellijk kwam Tanja klaar met een diepe langgerekte kreun. Dit was voor hem het teken om nu stevig door te neuken, en met felle diepe stoten neukte de man erop los. Tanja had het ene orgasme na het andere, het dikke stroperige geil stroomde uit haar kut. Gezien de man pas gespoten had kon hij nu wel even doorgaan. En doorgaan deed hij, hij neukte alsof zijn leven ervan afhing.

Tanja kwam dan ook meerdere keren klaar op deze man zijn dikke pik. Met een plop trok hij plots zijn dikke pik uit Tanja’s kut, het kutgeil gulpte uit de openstaande scheur. “Omdraaien” bromde de man, waarop Tanja op de knieën op de stoel plaatsnam, haar kont lekker omhoog stekend. De man aarzelde geen seconde en plofte zijn dikke pik terug in de sappige pruim. Hij trok haar billen uit mekaar en zo kwam Tanja’s bruine kontgat bloot te liggen, door het uit de kut stromende geil was ze nat genoeg om daar zonder meer een vinger in de duwen, haar kringspier trok samen rond mijn vinger, ik duwde er direct een tweede vinger bij en vingerde haar geile aars terwijl haar kut stevig geneukt werd. Ik kon de dikke pik makkelijk voelen pompen in en uit haar kut. De stimulans van mijn vingers in haar kont was voor beiden teveel en samen kwamen ze klaar. De man spoot een dikke lading in haar kont. Effe proper likken schatje bromde hij, en gedwee nam Tanja de nu dikke pik moeizaam in haar mond, nu hij echt slap was paste hij net in haar mondje.

Mijn pik was ondertussen weer op volle kracht gekomen. Ik draaide Tanja terug op haar rug en plofte mijn pik met gemak tot aan de wortel naar binnen. Haar kut was erg los en ik neukte met gemak in haar drijfnatte scheur. Zo nat had ik haar zelden gevoeld. Ik moet bekennen zo een sletterig gedrag had ik van haar nooit verwacht. Het wondt me enorm op. Ik neukte haar dan ook stevig door, en kneep hard in haar bruine tepels. Ze lag zwaar te kreunen. Ondertussen was de man verdwenen maar was er een jong ventje binnengekomen, we hadden hem niet gezien maar plots stond hij naast ons, met zijn pikkie in zijn hand en hij trok er hard aan. Hij had een lange dunne penis met een klein eikeltje. Komaan laat me effe pijpen zei Tanja tegen de jongen, die wij maximaal 19 jaar oud schatten. Met gemak pijpte Tanja de jongen nog stijver.

Ik had mijn pik teruggetrokken en keek toe hoe Tanja pijpte, ze nam hem diep in de mond tot in haar keel. De jonge stond op het ontploffen, en ontploffen deed hij. Met een rode kop spoot hij zijn lading diep in haar keel. Tanja slikte alles, zonder maar een druppel te missen. Maar ze stopte niet met pijpen en maakte binnen een paar tellen het jongenspikkie terug op oorlogssterkte. Je moet me neuken gromde ze de jongen toe. Dat liet deze zich geen twee keer zeggen en hij nam plaats voor haar wijd openstaande scheur. Haar roze gat stond wij dopen, het geil stroomde eruit, haar dikke bruine schaamlippen gezwollen van het geneuk. Haar clit was ondertussen opgezwollen tot een klein pikkie en stak zijn/har kopje tussen de schaamlappen uit. Tanja was supergeil. De jongen neukte haar als een bezetene, snel en diep. Tanja genoot ervan, ook nu kwam hij redelijk snel klaar, en hij spoot zijn lading diep in haar pruim. Gezien mijn pik nog op sterkte stond duwde ik de jongen opzij en ramde mijn pik in haar natte scheur naar binnen. Ik voelde de mengeling van kutgeil en sperma, ontzettend geolied liep deze kut. Hierdoor kon ik lekker lang neuken,telkens stootte ik mijn pik tegen haar baarmoeder, hierdoor kwam ze met een schreeuw ontzettend klaar, dit was ook voor mij de druppel die het spuitwerk ingang zette en ik spoot mijn lading diep in haar kut.

Wooooew was het enige wat ze zei, nu heb ik dorst. Tanja besloot haar slipje en BH in haar handtas te doen, om niet te verknoeien met al dat sperma wat nog op haar tieten hing. Ze knoopte haar kleed dicht en we verlieten de cinema.

Een cafeetje zoeken was blijkbaar niet makkelijk. Alles zat vol, we vonden nog een bruin café waar nog een staanplaats was aan de toog. We stonden aan deze toog op het hoekje, aan de zijkant stond nog een man, voor de rest was het erg druk in de zaak. Na een tijdje vertrouwde Tanja me toe dat het sperma uit haar kut stroomde en langs haar benen naar beneden liep. Gewoon lekker zei ik tegen haar, ze glimlachte. We dachten dat niemand het in de gaten had. Nou mispoes. De man achter haar had mij zien kijken en had begrepen wat er gebeurt was. Hij leunde voorover en fluisterde wat in Tanja’s oor. Waarop ze glimlachte tegen de man, ja knikte en haar kont iets naar achter stak. Ik begreep de situatie niet direct, totdat Tanja me dichterbij nam en in mijn oor fluisterde dat de man gezegd had “Jij bent een lekker sletje, ik denk dat je lekker geneukt bent en nu stroomt je kut over van het sperma, steek je kont naar achteren dan kan ik er beter aan.” Tanja had dus inderdaad haar kont naar achteren geduwd en verdorie de man had zijn hand onder haar rokje en vingerde haar natte kut. Niet te geloven in een volle zaak met brave mensen werd Tanja nog eens stevig gevingerd. Ik zag dat ze op haar tong moest bijten toen ze klaarkwam. Gelukkig had niemand het gemerkt. “Bedankt,lekker geil wijf” fluisterde de man in haar oor.

Op weg naar huis in de auto, vingerde ik Tanja tijdens het rijden. Dit was een ongelooflijk geile namiddag. Thuis aangekomen nam Tanja direct een douche, toen ze daarna bij mij in de zetel kwam zitten zei ze “ik heb er ten volle van genoten maar wil dit nooit meer doen”. OK schatje zei ik, maar stiekem hoopte ik dat de gelegenheid zich nog wel eens zal voordoen, en daar ben ik zeker van. In elke vrouw stekt verborgen en lekkere geile slet die wil genieten.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb