Uitgenodigd voor het eten

Uitgenodigd voor het eten.

Je hebt Paul uitgenodigd voor het eten. Hij is alleen want de rest van de familie is op vakantie. Ik heb die dag gewerkt, maar je wel gevraagd je paarse minirokje aan te doen. En ik had je drie dagen daarvoor netjes gladgeschoren. De laatste keer dat we met hem aten, likte je zijn vingers af omdat er chocolade opzat. Daarna wilde je me overtuigen om hem te laten blijven slapen maar dat wilde ik toen niet.

Nu heb ik een ander plan. Jij zegt dat het je niet zo boeit, maar ik weet denk ik beter. Dus ik zeg je dat rokje aan te doen en een mooi hemdje waarin je decolleté goed uitkomt. En ik spreek met je af dat als hij inderdaad naar je decolleté kijkt, je verder moet gaan. Als ik me omdraai om dingen uit de keuken te pakken moet je je hand op zijn bovenbeen leggen. En dan steeds dichter bij zijn kruis. Ik wil dat jij voelt of die hard wordt. Dus we eten en drinken wijn zoals gewoonlijk. En jij trekt je hemdje iets omlaag, zonder dat dat opvalt, maar wel om je borsten wat beter uit te laten komen. En ik win, hij kijkt inderdaad. Ook al probeert hij net te doen alsof hij niets heeft gezien. En dus op het moment dat ik het voorgerecht afruim, raak jij zijn bovenbeen aan. Hij kijkt er niet echt van op, omdat je midden in een gesprek bent. Maar wanneer ik de karaf water bijvul en jij je hand iets hoger legt, op een moment wat minder voor de hand ligt, kijkt hij je even aan en je ziet hem wat verlegen worden. Dat vind je leuk. Jij bent de baas. En je neemt nog wat wijn, en ik ga de kaasjes uit de koelkast pakken. Blauwe kaas en geitenkaas. En terwijl ik dat doe leg jij ondertussen, naar mij kijkend je hand op zijn kruis en je voelt een schok door zijn lul gaan. Je knijpt zachtjes en je voelt hoe zijn lul tegendruk geeft, dan trek je je hand weer terug en geef je hem het kaasplateau. Ik ga ook weer zitten en we eten en kletsen door. Paul heeft er wat moeite mee, maar vind het zichtbaar spannend.

Op het moment dat hij een servet pakt om de restjes blauwe kaas van zijn vingers af te vegen pak jij snel zijn hand beet en begint zijn vingers net als de vorige keer af te likken. Ik vraag of het goed gaat zo en jij doet alleen maar mhm. Paul weet niet waar die moet kijken maar lacht wel. Totdat je, terwijl ik nog aan tafel zit je andere hand weer op zijn net weer ontspannen pik legt. Die reageert meteen. Tussen het gelik aan zijn vingers, het feit dat je hem recht aan blijft kijken en de kneepjes in zijn lul wordt hij goed hard. Maar dan laat je hem weer los en staat op, je moet even naar de wc. Ik ruim af en tegen de tijd dat je terug komt ben ik net een wijntje aan het inschenken. Je komt achter me staan en fluistert snel in mijn oor dat je je string uit hebt gelaten. Nu wordt ik ook hard, zeker wanneer je snel mijn lul even aanraakt. En je gaat weer naast hem zitten. Maar dit keer naar hem toegedraaid met een been bij hem op schoot. Ik weet wat je wil, je wil hem laten zien hoe mooi glad geschoren je bent. En ja hij kijkt. Het duurt even, maar hij kijkt. En met je voet die op zijn schoot ligt raak je dan zijn kruis weer aan. Je kijkt mij aan en zegt, “weet je waar ik zin in heb ?” Ik vraag je waarin en jij zegt botweg, “om te neuken.” Ik vraag je met wie, en jij zegt dat je dat niets uitmaakt.

Paul kijkt mij verbaasd aan en op dat moment sta je op en ga je voor hem op tafel zitten. Hij weet even niet wat hij moet doen, totdat je zijn hoofd beet pakt en die tussen je benen duwt. Ik zeg hem snel dat hij zijn gang moet gaan, en dat laat die zich niet nog een keer zeggen. Hij begint je te likken. Ik zie hoe hij je lipjes uit elkaar trekt en jij gaat liggen. Je hoofd ligt voor me op tafel en ik begin je borsten te kneden. Ik trek je hemdje uit en je BH en hij likt je maar door. Maar jij wil meer en harder, je hebt geen geduld meer. Je duwt zijn hoofd weg en rolt je rokje van je billen af. Je gaat zitten en pakt zijn broek beet. Je doet zijn broek los en haalt zijn inmiddels harde lul naar buiten. Je pijpt hem, dat is een mooi gezicht. Maar het duurt niet lang, want zoals ik al zei wil je meer en harder. Jij wilt de baas eigenlijk niet zijn. Je wilt dat wij de baas zijn en je wilt hard genomen worden. Dus je gaat weer liggen. En ik zeg, “neuk haar Paul, neuk haar goed”. Hij komt tussen je benen staan en duwt in een keer zijn harde pik bij je naar binnen. Jij doet je ogen dicht en laat je nemen.

Ik speel met je borsten en laat een hand naar beneden glijden. En daar voel je net boven zijn pik, mijn hand met je klit spelen. Je wordt steeds geiler en met een vrije hand pak je mijn inmiddels harde lul beet. Terwijl hij je neukt en mijn hand je klit steeds warmer maakt, trek je aan mijn lul. Twee lullen, daar had je toch echt wel zin in. Je duwt hem weg en draait je om. Nog steeds op tafel, ga je op je buik liggen en duw ik mijn harde lul bij je naar binnen. Je bent goed nat en lekker glad. En ik zie hoe je zijn lul beet pakt en hem begint te pijpen. Ik neem je hard en ga met mijn vingers over je klit. Paul wrijft over je rug en hoofd terwijl je hem pijpt, en je komt klaar. Net voor mij, je kutje knijpt om mijn lul heen en ik spuit me leeg in je. Jij voelt dat en je trekt je terug. Je duwt Paul op zijn stoel en je gaat op hem zitten, met je rug naar hem toe. Je pakt zijn harde pik beet die nat is van jouw mond en je laat je over hem heen glijden. Ik zie hoe je mij aankijkt, terwijl hij zijn handen over je klitje laat gaan. Met zijn pik in je kom je nog een keer klaar. En dan sta je snel op, je draait je om en gaat weer op zijn harde lul zitten. En terwijl je hem aankijkt en op en neer gaat, komt ook hij in je klaar.

Ik ga achter jullie staan en je leunt tegen me aan. Ik kneed je borsten en je komt tot rust. “Koffie ?” vraag ik. Maar iedereen heeft liever water. En dan vraag jij me of Paul mag blijven slapen. En nu vindt ik dat wel goed.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten