Uitgenodigd voor de vakantie.

Deze zomer heb ik iets ongelofelijks beleefd tijdens mijn vakantie, een vakantie waar ik niet op had gerekend maar die me wel uitstekend is bevallen. Het stel dat mij meenam op vakantie heb ik eerst dit verhaal laten lezen en met hun toestemming mogen plaatsen. De namen heb ik uiteraard wel veranderd om herkenning te voorkomen.

Het stel in kwestie ken ik al geruime tijd, niet dat ik daar de deur plat loop, nee in eerste instantie heb ik hem (Johan) leren kennen in de kroeg. Op een avond ben ik toen met hem mee gegaan naar zijn huis om nog een afzakkertje te nemen en zo heb ik ook zijn vrouw Maartje leren kennen. Sinds die tijd ga ik wel eens bij hun op visite om een kaartje te leggen of zo maar even voor de gezelligheid. Johan is een leuke kerel van 28 jaar en zijn vrouw Maartje is een jaar jonger met een prima figuurtje, stevige borsten en lang donker haar, gewoon een lekkere meid om te zien. Ikzelf ben 32 jaar en nog steeds een vrije jongen zoals men dat in de volksmond noemt.

Eind Mei was ik weer een keer bij hun om een kaartje te leggen en tijdens het kaarten kwam opeens de vakantie ter sprake. Ze hadden een luxe vrijstaande bungalow gehuurd in Frankrijk met alles erop en eraan, je kent dat wel, sauna, zwembad en dergelijke. Vol aandacht bekeek ik de foto's op het net en ik moest eerlijk toegeven het zag er fantastisch uit. Toen Maartje mij vroeg waar ik naar toe ging deze vakantie vertelde ik dat het er dit jaar voor mij niet inzat om op vakantie te gaan. Ja, de financiën lieten het gewoon niet toe, ik had namelijk net een behoorlijk dure autoreparatie achter de rug. Verder werd er die avond niet meer over de vakantie gesproken en we gingen vrolijk door met ons kaartavondje tot het tijd was om afscheid te nemen. 

Ongeveer een anderhalve week later belde Johan mij op met de vraag of ik zin had in een biertje want hij had iets met mij te bespreken. Even later stapte ik bij hun binnen en ik kreeg van Maartje gelijk een lekker koud biertje aangeboden. En toen kwam het plan op tafel waar ze mij voor hadden laten komen. Johan vertelde mij dat hij en Maartje na hadden gedacht over de vakantie en dat ze het best wel lullig vonden dat ik dit jaar niet op vakantie kon gaan. De bungalow die ze hadden gehuurd was volgens hun ruim genoeg met drie slaapkamers dat ik wel mee mocht gaan als ik dat zou willen. Ik hoefde niet mee te betalen aan de huur omdat ze dat geld toch al kwijt waren, als ik wat mee zou betalen aan het eten en drinken dan was dat voor hun al voldoende. Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken en zo spraken we met ons drieën af dat ik twee weken later met hun mee zou gaan naar Frankrijk. 

Twee weken later was het inderdaad zover en we vertrokken met hun auto richting Frankrijk, onderweg wisselden we regelmatig van chauffeur en een kleine 11 uur later kwamen we aan bij de bungalow. Nou het was nog mooier dan ik op de foto's had gezien, echt een gigantisch grote bungalow, midden tussen de bossen en een behoorlijk zwembad erbij. Buren waren er niet te bekennen, ik denk dat het volgende huis zeker zo'n 500 meter verderop lag. Nadat we onze spullen hadden uitgeladen en naar binnen hadden gebracht zei Maartje tegen mij dat ik een van de twee slaapkamers boven wel kon gebruiken en dat hun de slaapkamer beneden zouden nemen. Op iedere slaapkamer was een douche en in hun slaapkamer was er ook nog eens een groot ligbad, volop luxe dus. Toen we uiteindelijk alle spullen hadden uitgepakt zakten we onderuit in de comfortabele stoelen met een heerlijk koud biertje, dat ging er prima in want het was inmiddels al rond de 32 graden geworden. Gelukkig was er een airco in de bungalow die het binnen aardig koel kon houden. Die dag hebben we het verder rustig aan gedaan, ik ging nog even met Johan naar het bijgelegen dorp om wat boodschappen in te slaan terwijl Maartje ondertussen de bedden op maakte en die avond doken we dan ook bijtijds de koffer in.

De volgende dag was Maartje vroeg opgestaan en had ze in het dorp vers brood gehaald en de tafel gedekt voor een heerlijk ontbijt met vers geperste sinaasappelsap en een gekookt eitje. Zo konden we er weer even tegenaan want we hadden besloten om de omgeving een beetje te gaan verkennen. Omdat het die dag weer behoorlijk warm zou worden had Maartje een kort rokje en een strak topje aangetrokken en ze zag er uit om op te vreten. Ik kon het dan ook niet laten om steeds weer onder haar rokje te gluren als ze voor mij een trap op liep of op een stoel ging zitten op een terras. Ik betrapte mezelf erop dat ik best wel een beetje geil werd van Maartje en zeker als ik het slipje zo in haar kruis zag zitten. Volgens mij had Maartje dat ook wel in de gaten want het viel me op dat ze mij steeds vaker de gelegenheid gaf om een blik onder haar rokje te werpen. Die avond toen we weer naar bed gingen heb ik mezelf dan ook heerlijk afgetrokken met in mijn gedachten het heerlijk geile kutje van Maartje, zonder dat ik het echt had kunnen bewonderen.

De dag daarop zouden we bij de bungalow blijven, we hadden besloten om er een zwemdag van te maken met een paar biertjes en wat hapjes. Maartje liep dan ook regelmatig naar de keuken om wat bier uit de koelkast te pakken. Hoe later op de dag het werd, des te vrijer werd Maartje en opeens kwam ze topless aangelopen met weer drie biertjes in haar handen. Ik slikte even toen ik haar prachtig stevige borsten zo voor mijn ogen zag en zeker toen ze mijn biertje aan de rand van het zwembad plaatste. Ik was op dat moment in het water en keek zo tegen haar deinende borsten aan, ik voelde mijn pik gewoon omhoog schieten. Maartje glimlachte breed en zei, jij hebt daar vast wel zin in met deze hitte. Ze doelde daarbij op het biertje, maar ik had eigenlijk de hoop dat ze haar borsten bedoelde. Johan zei nog dat ze mij niet gek moest maken, maar Maartje hoonde dat weg door te zeggen dat ik daar wel tegen kon. Nou ze moest een weten, dacht ik.

Inmiddels was het al na achten geworden en nog steeds doken we om beurten in het water, de temperatuur van het water was prima en ook de buitentemperatuur gaf nog steeds zo'n 30 graden aan. Maartje had een bal gepakt en daarmee waren we nu wat over en weer aan het gooien in het zwembad en steeds als ze de bal weg wilde slaan keek ik weer naar die mooie borsten die boven het water uitkwamen. Ik weet niet of het de drank was bij Maartje, maar ze werd steeds aanhankelijker bij Johan. Ze ging aan zijn nek hangen en begon hem te kussen en ik had zomaar het vermoeden dat ze hem af en toe in zijn kruis greep. Johan duwde haar dan steeds weer van zich af, maar Maartje bleef maar terug komen. Zo ging dat een tijdje door en ik keek met steeds meer bewondering naar deze vrouw die duidelijk liet merken dat ze wel met meer wilde spelen dan alleen die bal in het water. Ze had volgens mij meer behoefte aan de volle ballen van Johan en als ze zo door zou gaan dan zou Johan haar snel meenemen naar hun slaapkamer dacht ik nog.

Maar toen gebeurde er iets wat ik nooit had durven dromen. Maartje dook onder water en trok in een ruk de zwembroek van Johan naar beneden. Die was duidelijk niet blij met hetgeen Maartje hem flikte en hij was uit op wraak. Hij trok zijn zwembroek weer op en zwom naar haar toe en deed bij haar precies hetzelfde alleen in dit geval trok hij haar bikinibroekje nog kapot ook, de dunne touwtjes waren niet bestand tegen de kracht waarmee Johan aan haar broekje had getrokken. Johan hield het broekje triomfantelijk in de lucht en zei tegen haar, heb je nu je zin, nu moet je verder in je nakie zwemmen. Al lachend zwom Maartje naar de kant en ging nu uit het water, mijn mond viel gewoon open van verbazing, wat een goddelijk lichaam zag ik daar staan. Het water dat langs haar naakte lichaam droop maakte haar nog mooier dan ze al was en het maakte mij nog geiler.

Ook Johan ging nu het water uit en aan de bobbel in zijn zwembroek te zien raakte hij ook behoorlijk opgewonden van Maartje zoals ze er nu bij stond. Ik kon alleen maar kijken naar hetgeen zich voor mijn ogen afspeelde en ik zag Maartje nu op Johan aflopen en hem omhelzen. Ze liet gelijk haar hand in zijn zwembroek glijden en pakte hem bij zijn harde paal beet. Al snel lagen de twee op het gras en was Maartje druk bezig om de lul van Johan af te zuigen. Ik was nog steeds in het water en had nu mijn lul in mijn ene hand gepakt en begon er rustig, maar o zo geil aan te trekken. Maartje keek nu mijn kant op en zei dat ik er bij moest komen. Ik slikte even en keek met vragende ogen naar Johan, ik wilde geen ellende want ik moest wel de vakantie met hun doorbrengen. Maar Johan knikte dat het goed was en ik klom het zwembad uit, met nu toch ook wel een behoorlijk stijve pik.

Maartje gebaarde dat ik naar hun toe moest komen en zo liep ik op hun af, het leek wel of mijn pik uit mijn zwembroek barstte. Toen ik voor hun stond trok Maartje mijn zwembroek naar beneden en stapte ik eruit, mijn lul zwiepte ik alle stijfheid omhoog. Maartje kreunde tegen Johan dat hij haar moest likken en ze draaide zich zo dat ze met haar billen voor zijn gezicht zat, hij begon gelijk haar kutje te likken en zij nam mijn geile pik in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Ik was zo ontzettend geil dat ik bang was om al direct haar heerlijke pijpmondje vol te spuiten dus begon ik snel aan andere dingen te denken om maar niet te snel klaar te komen. Maartje was gewoon een geile meid die nu alle remmen los gooide en dat was duidelijk te merken. Maar ook Johan was verrast door zijn vrouwtje want dit had hij nog nooit meegemaakt.

Johan stopte nu met het likken van haar kutje en ging op zijn knieën achter haar zitten, ik zag hoe hij zijn lul in positie bracht en hem toen langzaam in haar kutje duwde. Maartje slaakte een kreet van genot en begon mij nog intensiever te pijpen. Johan, die haar heupen nu stevig beet hield pompte zijn pik in hoog tempo in haar nu al soppende kutje en bij elke stoot in haar kutje voelde ik haar lippen verder rond mijn lul gaan. Het duurde dan ook niet lang voordat Maartje al schuddend en kreunend klaar kwam en ze mijn lul uit haar mond liet floepen. Ze likte nog nahijgend langzaam over de lengte van mijn pik met haar zalige tong. Johan pakte haar nu nog steviger beet en het leek erop dat hij zijn hele lul nu in haar kut wilde begraven, zo hard begon hij op haar in te stoten. Ik zag aan de grimas op zijn gezicht dat het niet lang meer zou duren voordat hij haar kutje vol zou gaan spuiten. En op het moment dat ik het dacht gebeurde het ook. Met diepe stoten in haar kutje spoot Johan haar smachtende kutje vol, stoot na stoot perste hij zijn zaad diep in deze geile meid. Hij bleef nog even met zijn lul in haar kutje zitten tot hij zijn ballen helemaal in haar had geleegd en trok toen langzaam zijn nog van het zaad druipende lul er uit. Gelijk stond hij op en zei tegen ons dat hij even ging douchen en dat wij ons maar moesten vermaken.

Ik stond daar verbaasd met mijn lul nog keihard vlak voor de open mond van Maartje toen ik Johan inderdaad naar binnen zag lopen. Ik baalde behoorlijk want ik dacht nog, stom dat ik mezelf niet gewoon heb laten gaan, dan was ik in ieder geval ook lekker klaar gekomen. Maartje had er echter nog niet genoeg van en ze zei me dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ik deed wat ze vroeg en ze kwam gelijk met haar nog van het zaad druipende kutje op haar knieën boven mijn lul zitten. Ik voelde de druppels sperma van Johan op mijn lul vallen toen ze die beet pakte en hem rechtstreeks in haar zeiknatte spleetje dirigeerde. Ze schoof haar warme vochtige kutje in een keer over mijn lul heen en ik besefte me toen pas dat mijn lul nu in het zaad van Johan zat en natuurlijk in dat heerlijk geile spleetje van deze prachtmeid. Ze bereed me als een gek en ik voelde en zag haar keer op keer klaar komen. Ze zei me dat ik een heerlijke lul had en dat ze al zo lang een keer met mij had willen neuken. Dat maakte mij alleen nog maar geiler en toen ze voor de zoveelste keer een hoogtepunt bereikte kon ik het echt niet meer houden. Het voelde alsof mijn lul begon te spuiten als een vulkaan en mijn zaad schoot met ongekende kracht haar gewillige spleetje binnen. Maartje kon alleen nog maar uitbrengen dat ik haar vol moest spuiten, nou daar was ik volop mee bezig, ik denk niet dat ik ooit zo'n zaadlozing eerder mee heb mogen maken. Ze bleef op mijn pik rijden totdat ik echt helemaal leeg gespoten was en toen viel ze voorover met haar heerlijke borsten op mijn borstkas.

Na zeker nog een vijftal minuten zo te hebben gelegen verslapte mijn lul en gleed hij uit haar kutje, waarop er een stroom zaad uit haar liep en over mijn lul en ballen naar beneden droop. Ze ging nu weer rechtop op haar knieën zitten en keek tussen haar benen naar haar nog druppelende kutje en al het zaad wat op mijn lul en ballen zat. Ik lachte en zei haar dat het voor ons nu ook tijd was om te gaan douchen. En toen gebeurde er iets wat ik nog nooit in mijn leven mee had gemaakt. Ze keek mij aan met een grote glimlach en zei dat ze daar wel een andere oplossing voor wist en gelijktijdig voelde ik een flinke straal warm vocht op mijn lul en ballen kletteren. Ze begon gewoon over mijn zaakje heen te pissen en het voelde warm en geil aan, ik werd er gewoon weer ontzettend geil van. Dit was een absurd geile belevenis gewoon. Met een hand pakte ik mijn pik beet en hield hem recht overeind om maar goed haar warme vocht eroverheen te kunnen voelen. Aangezien mijn blaas door het neuken en de drank ook behoorlijk vol was liet ik mij nu ook gaan. Ik piste keihard tegen haar nog steeds pissende kutje aan en duwde mijn pissende paal weer in haar zaadkutje. Dit gaf haar ook een heerlijk gevoel schijnbaar want ze kreunde hard dat ik door moest gaan. Al pissend en met neukbewegingen zat ik in haar kutje en ook zij perste de laatste druppels pis naar buiten over mijn buik, alles plakte gewoon. Dit was zo intens dat ik nadat ik mijn blaas in haar kutje had geleegd na een paar keer stoten nogmaals heftig in haar klaar kwam.

Toen ze nu uiteindelijk van mij afging en opstond droop er een mengeling van zaad en pis langs haar benen op de grond. Ik lag nog steeds op het gras en ik zag hoe mijn lichaam onder hetzelfde mengsel zat. Maar wat was dit heerlijk geil geweest zeg. De hele vakantie hebben Johan en ik Maartje met regelmaat geneukt. Soms een trio, maar ik neukte haar ook wel zo af en toe alleen als Johan er even geen puf voor had.

Nu we weer in Nederland zijn kom ik vaker bij Johan en Maartje over de vloer en niet alleen maar om een kaartje te leggen. Soms doen we in de douche nog wel eens een plasspelletje, want dat was een nieuwe ervaring die ik toch wel heel lekker vond.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb