Uitdagend op het terras.

Afgelopen zomer waren mijn vrouw en ik even toe aan een weekend voor onszelf. We besloten een uitstapje te maken naar Limburg. Het was prachtig weer, rond de dertig graden en het hele weekend zou het zo blijven. Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden we niet nodig. Nog een paar jurkjes voor ’s avonds voor haar en een paar korte broeken voor mij. Vrijdagmiddag kwamen we aan in een klein hotel wat we geboekt hadden via internet. Ik stelde haar voor om direct een wandeling te gaan maken in de prachtige natuur, net zoals vroeger, een verliefd jong stel in de bossen. Ze wou zich nog eerst nog even snel omkleden.

Toen ze uit de badkamer kwam, zag ik dat ze een mooi wit zomerjurkje had aangetrokken met een laag decolleté en ik zag dat ze geen bh had aangedaan. Toen ik haar daarover aansprak, zei ze ”nee we zitten in de natuur, dus ik ook puur natuur, geen bh en geen slipje”. Ik verschoot even, zij die altijd zo preuts is. Ik zei er verder niets over, want ik vond het eigenlijk wel heel opwindend om met haar rond te lopen wetende dat ze niets onder haar jurkje droeg. Als ik naast haar liep en schuin naar haar keek, zag ik de tepel van haar mooie ronde rechterborst, ik hoefde er weinig moeite voor doen om die te zien. Na een half uurtje in de warmte rond te hebben gewandeld hadden we behoorlijk dorst gekregen, maar ik had vooral ook zin om eens onder haar rokje te voelen. Iets wat ik nog nooit in de natuur gedaan had en ik wist ook niet of ze het toe zou laten, ik streek mijn hand over haar rug naar haar kontje terwijl we aan het wandelen waren. Ik kneep zacht in haar kontje, ze keek naar mij en glimlachte, één vinger liet ik langzaam tussen haar billen verdwijnen richting haar kutje! Ze genoot er blijkbaar van en liet me mijn gang gaan. We kregen het beide nog warmer.

Plotseling duwde ze voorzichtig mijn hand tussen haar billen weg. ”Daar is een café met een terras” zei ze. ”Zullen we hier iets gaan drinken”? We ploften neer in erg leuke lage loungestoelen met kussens er in. Na een tijdje kwam de ober onze bestelling opnemen, hij was even verstrooid zag ik, niet zo raar eigenlijk, want vanuit zijn positie kon hij zo naar binnen kijken in het decolleté van mijn vrouw. Ik zei haar een klein beetje aan haar jurkje te trekken, omdat ze nogal bekijks had op een toch wel redelijk gevuld terras. ”Ik wil hier wel wat blijven zitten om te zonnen” zei ze en ze trok haar decolleté nog wat verder open. Iedereen kon nu gemakkelijk de rondingen van haar borsten zien en als je recht voor haar zou staan ook haar tepels. Er waren veel blikken van mannen op haar gericht en ik was toch wel een beetje trots dat ze zoveel bekijks had. Ik maakte haar er op attent dat er een man bezig was met de veters van zijn sportschoenen, maar dat hij haar stiekem aan het bekijken was. Ze vroeg mij of ze even heel stout mocht doen en of ik het erg zou vinden dat ze haar benen zou openen. Ik schrok nu echt even van die opmerking, maar tot mijn eigen verbazing zei ik "ja, doe maar, kunnen we lachen".

Er zaten drie mannen aan de tafel van diegene die zijn veters aan het knopen was en toen ze haar benen open deed, trok hij zijn veters weer los om opnieuw te beginnen en sprak hij zijn tafelgenoten aan. Eentje zakte een beetje onderuit in zijn stoel en keek toen zo onopvallend mogelijk onder het jurkje van mijn vrouw, recht op haar kutje, de twee anderen begonnen nu ook hun veters te knopen. Met drie man zaten ze nu naar de kut van mijn vrouw te kijken. Alsof er niets aan de hand was dronken we rustig door en praten verder met elkaar. Ik werd wel erg opgewonden van heel het gebeuren en zei dat tegen mijn vrouw, straks als we in het bos zijn zal ik je wel blussen zei ze. Ik viel van verbazing in verbazing door haar uitspraken, maar werd zo geil als een konijn. Ze maakte de mannen nog wat gekker door met haar hand langs de binnenkant van haar benen te wrijven. Mijn vrouw waar ik nu acht jaar mee getrouwd was, zat daar drie mannen geil te maken en ik vond het lekker!!! ”Ze hebben in de gaten dat we het leuk vinden, stop nu maar” zei ik tegen mijn vrouw. ”Laat me nog heel even” vroeg ze, ”kijk hem daar, die in de stoel onderuit gezakt zit, wat een bobbel in zijn broek, mmm” en ze deed haar benen nog verder uit elkaar. Ze glimlachte even naar hem, de man greep naar zijn kruis om te verbergen dat hij een flinke bobbel had, maar wreef er ondertussen overheen.

Ik stelde voor om te gaan wandelen in het bos, ik was haar belofte van daarnet nog niet vergeten! ”Ik ga eerst nog even naar het toilet” zei ik. Toen ik opstond zag ik wat de ober ook gezien had, twee mooie ronde borsten zo zichtbaar alsof ze naakt zouden zijn. Ik ging naar het toilet en ondertussen ook naar de bar om af te rekenen. Toen ik door het raam keek, zag ik dat twee van de drie mannen bij mijn vrouw aan de tafel zaten. Toen ik weer bij de tafel kwam stelde ze mij de mannen voor dit is Roy en dit is Erwin. Ze wilden ons nog iets te drinken aanbieden. Roy was een donkere man van een jaar of dertig, Erwin was een man die hier in de buurt woonde, ook een jaar of dertig. We stemden toe om nog een drankje te nemen en de mannen bleven aan ons tafeltje zitten, de derde kwam er nu ook bij. Ik zat nu recht tegenover mijn vrouw en de twee andere zaten naast haar, de derde kwam naast mij zitten. We spraken en lachten een beetje, tot ik opeens het gezicht van mijn vrouw zag veranderen, ze genoot blijkbaar van iets, en ja hoor ik zag direct waar ze van genoot. Roy zat met zijn hand tussen haar benen, ze zag dat ik iets wou zeggen en gaf mij een teken, van nee, alsjeblieft niets zeggen?? Ik werd er zelf helemaal geil van, een vreemde hand tussen de benen van mijn vrouw !!! Ik kon alleen nog maar naar haar benen en die hand kijken en mij niet meer concentreren op het gesprek dat de andere mannen met mij probeerde te hebben.

Roy zijn hand gleed hoger, richting haar kut en ik zag dat hij met een vinger haar kut begon te vingeren! Ze genoot, maar ik werd nog geiler en ik wou mee doen, een tweede hand kwam op haar been te liggen, het was die van Erwin, hij wachtte niet zo lang om zijn vinger in haar kut te schuiven, nu zaten ze daar met twee man haar kut te vingeren. Ik zat met een enorme bult in mijn broek en haar kut werd alsmaar natter, haar benen waren wijd gespreid, iedereen op het terras zou alles kunnen zien. Ze kreunde zachtjes, de derde man, ik weet zijn naam nog steeds niet, liet zijn aansteker vallen onder de tafel en bukte zich om die zogezegd op te rapen, maar onder de tafel ging hij met zijn hoofd tussen de benen van mijn vrouw. Ik zag hoe hij haar begon te beffen, zij werd gek van geilheid. Ik riep ” stop, genoeg zo” de mannen schrokken en mijn vrouw ook. Iedereen kan hier zo zien hoe jullie mijn vrouw geil maken, ik word er ook geil van, maar we gaan nu verder wandelen in het bos, als jullie willen kunnen jullie mee komen? Mijn vrouw glimlachte, ze had mij begrepen. De mannen zeiden dat ze het oké vonden en liepen achter ons aan.

Na ongeveer 10 minuten lopen begon ik mijn vrouw op een afgelegen plek in het bos te zoenen en te strelen. De mannen kwamen dichterbij, Roy de donkere man liet er geen gras over groeien en nam direct de borsten van mijn vrouw in zijn handen, ze fluisterde in mijn oor ” vind je het goed dat we allemaal wat lol gaan hebben”? Ik was zo geil dat ik ja zei, maar alleen als jij dat ook wil? Er volgde een ”jaaaaa”!!!! Oké dan zei ik en mijn vrouw opende gelijk mijn broek, ze liet hem zakken en stak haar hand in mijn onderbroek, ze kwam er een behoorlijk stijve pik tegen en glimlachte naar mij. Roy zat ondertussen aan haar borsten te likken, langzaam ging hij met zijn tong langs haar tepels, haar jurkje hing helemaal scheef. Met haar andere hand zag ik hoe mijn vrouw de broek van Roy probeerde te openen, het ging moeizaam en hij hielp haar een handje door zijn rits te openen en zijn riem los te maken. Daarna liet mijn vrouw zijn broek zakken en net als bij mij, maar nu met haar andere hand, stak ze een hand in zijn onderbroek, ze keek verrast en fluisterde in mijn oor, ”Jezus, dat is nogal een paal” Roy had het gehoord en glimlachte wat. Mijn vrouw begon ons gelijk af te rukken, terwijl we ieder een borst aan het likken waren, ondertussen was Erwin al met zijn hand aan haar kut begonnen. Hij had haar jurkje omhoog geschoven en begon direct haar kut te likken, de derde man was achter haar gaan staan en was met haar kont bezig. Haar jurkje viel steeds omlaag toen Erwin haar aan het beffen was, hij vond dat blijkbaar lastig en trok haar jurkje uit.

Daar stond mijn vrouw, poedelnaakt midden in de bossen van Limburg. Een mooi kaalgeschoren kut, lekker kontje, lichtjes achteruit en mooi ronde borsten met kleine lichtbruine tepels die zo stijf stonden als onze vier pikken. Ik hoorde hoe haar kut sopte van de nattigheid terwijl Erwin haar vurig aan het vingeren was, en via achter de derde man het vocht oplikte, de hand rond Roy zijn paal ging sneller en sneller, hij begon te kreunen van genot. Roy keek mij aan en vroeg of hij haar mocht neuken, ik zei ”ga je gang.” Hij pakte haar heupen vast en draaide haar tegen een boom alsof ze niet meer dan een pop was, haar handen moest ze tegen de boom zetten en haar kont moest ze achteruit houden, met haar benen gespreid. Hij had er duidelijk zin in, want het kon hem niet snel genoeg gaan. Ze stond nu voorover gebogen en hij schoof zijn paal lang achter in haar kut, ik stond daar verbijsterd te kijken, ”kan ze die grote lul wel binnen krijgen” dacht ik. Hij was wel 25 cm lang en heel dik. Ik stond daar vol spanning te kijken tot hij er helemaal in zat!!! Mijn vrouw stond daar met een pik van ongeveer 25 cm in haar kut in het bos en ik stond er geil naar te kijken. Ik vond het geweldig, hij ging heen en weer en ze genoot er heel erg van. Erwin ging voor haar staan en duwde zijn paal, die iets kleiner was in haar mond, nu had ze al twee pikken in haar lichaam. Samen met de derde man stonden we al rukkend te kijken naar dit geile tafereel. Roy zei haar om op handen en knieën te gaan zitten, wat ze direct deed. De derde man wisselde nu van plaats met Erwin en mijn vrouw bleef maar zuigen, het sap droop van haar kin. Roy zei tegen mij dat ik voor hem moest komen, ik schrok, ik ga me niet laten neuken zei ik. Hij zei, nee dat bedoel ik niet, steek je pik in haar kont! Ik zei dat ze dat niet graag had, ik had dat nog nooit mogen doen. Mijn vrouw commandeerde mij ”zwijg en doe wat hij je vraagt?” Ze was duidelijk bloedgeil, want alles mocht.

Ik ging voor Roy staan en stak mijn pik in haar kont, hij kwam nu achter mij staan, ik was er niet echt gerust op, maar hij stak zijn lange pik in haar kut en zei tegen mijn vrouw pijp om beurten mijn twee vrienden? Ze deed alles wat hij vroeg. Met vier man stonden we daar mijn vrouw klaar te maken, ze werd gek van geilheid, haar kont die ik nog nooit had mogen neuken stond zo ver open dat je naar binnen kon kijken. Met Roy hebben we dan nog eens gewisseld hij in haar kont en ik in haar kut, ik zei eerst nog van, ”dat gaat ze niet aankunnen”, maar ze riep terug, ”ga je nu eens je mond houden en doen wat hij vraagt?” Ze genoot er echt van, ze riep ”kom op jongens laat me lekker klaar komen, mmmmm”!!!!!!! Ik kon het niet meer houden en spoot haar kut vol, de drie andere gingen nog een tijdje door terwijl ik er bij stond te kijken. Om beurten werd ze gepakt in haar kut, kont en mond, geil was dat zeg. De derde man kon het nu ook niet meer houden en zei ”ik ga spuiten” terwijl hij zijn lul in haar mond stak, ik dacht dat ze terug zou trekken maar nee hoor, ze zoog nog harder en hij spoot haar mond vol. Slikken deed ze niet want ik zag het langs de kanten van haar mond naar buiten druipen, Erwin trok zijn pik uit haar kont en spoot alles over haar rug.

Nu was het alleen nog Roy die met haar bezig was, ik denk dat mijn vrouw ondertussen al een keer of vier klaar gekomen was, maar ze wou dat Roy het zo lang mogelijk volhield, dat vroeg ze hem. ”Je bent zo zalig” zei ze. Roy, draaide haar om en nam mijn vrouw met haar benen wijd open en rond zijn dijen nu met zijn paal diep in haar kut. Ze hing nu op hem, en alsof ze niets woog schoof hij haar op en neer over zijn dikke pik. Ik keek er op en werd weer ontzettend geil van dit spektakel, ik zag hoe ze na tien minuten gelijktijdig klaar kwamen. De lading sperma die ze toen binnen kreeg zal niet weinig zijn geweest, want ze bleef maar roepen van ”aaaahhh, ik ben nog nooit zo fantastisch klaargekomen.” ”Sorry schatje”, zei ze daarna. Ik vond het niet erg en genoot van haar genot. Mijn vrouw heeft Roy en mij nog schoon gelikt en na nog even na te genieten, heb ik haar zelfs met Roy laten kussen. We hebben ons daarna weer aangekleed.

Toen zagen we pas dat er nog een paar mannen achter de bomen stonden met hun broek op de knieën. Mijn vrouw moest lachen en trok nog even haar jurkje omhoog voor die geile rukkers. Later in het hotel zijn we samen onder de douche gegaan en hebben we heel de middag nog eens besproken. Ze vroeg me of ik het niet erg had gevonden, ik zei van niet, maar alleen op vakantie en nooit thuis! Roy hebben we de dag erna nog op onze kamer uitgenodigd, en ook toen heeft ze weer volop genoten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten