Twee stellen maken een film.

Alles was in gereedheid gebracht, de camera’s stonden klaar, de lampen en de reflectieschermen waren opgesteld en de rekwisieten lagen op hun plek. Gerda had zich opgemaakt en was zich nu aan het omkleden. Vanavond zouden ze hun spelletjes op video vastleggen. Het moest een professionele film worden en daarom had Marcel een draaiboek gemaakt. Ze had dat niet mogen zien, dus de gebeurtenissen van die avond bleef een verrassing voor haar. Ze kleedde zich in een zwarte teddy, zwarte overslagjurk, zwarte kousen en haar goud met hooggehakte schoenen. Ze had grote goud met zwarte oorbellen in en om haar vingers zaten een paar ringen. Haar lippen en nagels waren fel rood, ze had blosjes op haar wangen en haar haar was opgestoken.

Marcel en Trudy waren beneden bezig met de filmapparatuur en Erik kon elk moment arriveren. Gerda was zenuwachtig, omdat ze niet wist wat er ging gebeuren. Bovendien zou ze optreden voor een publiek van drie mensen, haar man, Marcel en Erik. Na enkele minuten kwam Trudy haar kamer binnen en vroeg of ze klaar was. Trudy was gekleed in een strakke spijkerbroek en een wit met blauw gestreept hemd. Zo te zien droeg ze er niets onder, zodat haar borstjes vrolijk op en neer wipten in het hemd. Hand in hand gingen ze naar de woonkamer. Erik was inmiddels gearriveerd en hij begroette haar met drie zoenen op haar wang. Om de stemming wat losser te maken, werd er eerst wat gepraat en gedronken. Toen na een paar drankjes de zenuwen bij iedereen wat gekalmeerd waren, stelde Marcel voor om maar te beginnen. De glazen werden naar de keuken gebracht en de kamer werd opgeruimd.

Gerda moest op de bank gaan zitten en een glas wijn drinken. De felle lampen werden ontstoken en opeens voelde Gerda zich geïsoleerd. Zij in de felle spotlights, met drie mensen eromheen die ze zelf niet zo goed kon zien. Eerst werden er wat shots van haar gemaakt terwijl ze op de bank zat en een glaasje dronk en een sigaret rookte. Toen moest ze haar glas wegzetten en haar tepels onder haar jurk strelen. De jongens filmden haar met twee camera’s, een op een statief en een uit de hand. Ze maakten close-ups van haar gezicht en van haar handen die in haar jurk verdwenen. Toen kreeg ze de opdracht om wat onderuit te zakken op de bank en haar jurk tussen haar benen te draperen. Met een hand op haar borsten moest ze door haar jurk heen met de andere hand haar kut masseren. Met haar benen wijd lag ze nu op de bank, met twee camera’s op haar gericht, die elke beweging van haar vastlegden. Nu moest ze langzaam haar jurk naar boven trekken en de camera zoomde in op haar kruis. Ze moest de haakjes van haar teddy losmaken, zodat haar heerlijke, vochtige kutje in beeld kwam. Met een wijsvinger masseerde ze haar klitje en het was duidelijk te zien hoe vochtig ze al was.

De vaste camera stond nog steeds ingezoomd op haar kutje, terwijl Marcel haar gezicht in een close-up filmde. Haar rode lippen glansden in het licht van de lampen en haar ogen waren half gesloten. Haar mond opende zich wat en haar witte sterke tanden werden zichtbaar. Nu kreeg ze de opdracht om op te staan en zich helemaal uit te kleden. Daarna moest ze haar haar losmaken en helemaal naakt met alleen haar schoenen aan op de bank gaan liggen. Het was prachtig om te zien hoe Gerda zich van haar jurk ontdeed terwijl ze midden in de kamer stond.

Even later volgde de teddy en maakte ze haar haar los. Haar donkerrode krullen omlijstten haar gezicht. Haar benen leken langer door de hoge hakken die ze droeg. Sensueel ging ze op de bank liggen. Ze moest een been op de grond zetten, zodat haar kutje goed zichtbaar was. Met haar hoofd achterover moest ze zich vingeren. Ze kreeg opdracht om haar klit te masseren en even later moest ze een vinger in haar kut steken.

Een camera was nu constant op haar kutje gericht, zodat alles vastgelegd kon worden. Ze moest meer vingers in haar kut steken en zichzelf met haar vingers neuken. Toen kwam de opdracht om haar vibrator te pakken die onder de kussens van de bank verstopt was. Gerda zette het apparaat op zijn hoogste snelheid Ze liet hem eerst heen en weer glijden over haar schaamlipjes en anus en drukte hem toen tegen haar clitoris. De spanning en de geilheid van de situatie werden haar teveel en ze voelde dat ze klaar ging komen. Tijdens dit intense orgasme zoomde de camera op nieuw in op haar gezicht. Ze vond het extra stimulerend om zo meedogenloos gefilmd te worden op haar intiemste momenten. “Ooooohh, Marcel, ik kom klaar!” kreunde ze en liet haar sappen uit haar kutje stromen.

Nadat het orgasme wat geweken was, keek ze met waterig geile ogen recht in de camera en dat was misschien wel het geilste stukje film tot nu toe! Marcel besloot om gebruik te maken van die geile stemming van Gerda door gelijk door te gaan met de volgende scène. Hiervoor moest ze met opgetrokken benen gaan liggen en zich verder masturberen met haar vibrator en een enorme zwarte kunstlul. Al gauw lag ze wijdbeens met de kunstlul in haar kut, terwijl ze de vibrator over haar clitoris liet dansen. Wild pompte ze de enorme dildo in en uit haar kut. Het apparaat glom van haar sappen. Op dat moment kreeg Trudy opdracht om mee te gaan spelen. Ze was van te voren ingelicht en ze had het script goed gelezen. Helemaal gekleed ging ze naast Gerda liggen en begon haar teder te zoenen. Haar hand gleed tussen Gerda’s benen en ze nam de dildo van |Gerda over. Krachtig pompte ze het ding op en neer terwijl haar mond haar tepels vond. Zachtjes beet ze in die heerlijke knopjes en wederom beleefde Gerda een orgasme.

Terwijl ze bij lag te komen van dit orgasme kleedde Trudy zich uit en ging weer bij haar liggen. Teder kusten de meisjes elkaar en al snel begonnen ze wilder te vrijen. Ze namen de 69-positie in en begonnen elkaars kutje te likken. De mannen hadden nu allebei een camera in de hand en filmden de meisjes uit alle hoeken. Het duurde niet lang of de meiden kwamen klaar op hun tongetjes. Hun gezichten waren nat van elkaars vocht toen ze in elkaars armen tot rust kwamen.

Het was tijd voor een pauze, de camera’s werden opnieuw geladen en ze namen allemaal een glas wijn. Na een half uurtje besloten de dames elkaars make-up wat bij te werken en de set werd klaargemaakt voor de volgende scène. Daarvoor moest Gerda weer plaatsnemen op de bank. Een camera stond op het statief en filmde het gehele gebeuren. Trudy hanteerde de tweede camera. Gerda lag zich rustig te masturberen toen Marcel en Erik naast haar in beeld verschenen. Ze gingen naast haar zitten en begonnen haar te strelen en te zoenen. Erik ging na enige tijd achter de bank staan. Gerda maakte zijn gulp open en nam zijn stijve lul in haar mond. Marcel lag op zijn knieën voor haar en begon haar te beffen. Trudy nam de beide acties een voor een in close-up met haar camera. Gerda streelde Erik’s ballen terwijl ze hem diep pijpte. Op haar gezicht was echte verrukking te zien. Na enige tijd kleedden de jongens zich uit. Gerda werd op de bank gehesen en Erik nam tussen haar benen plaats. Marcel ging op zijn knieën bij haar hoofd zitten. Terwijl Erik zijn lul bij haar naar binnen stak, duwde Marcel zijn pik in haar mond. Erik neukte als een bezetene en Gerda zoog Marcel’s lul zo diep mogelijk in haar mond. Met een knalrood hoofd liep Trudy om het vrijende trio heen en schoot de mooiste scènes.

Marcel’s glanzende lul in Gerda’s rode mond en Erik’s neukende stang in haar kutje. Het werd tijd voor een positiewisseling. Gerda werd op handen en knieën gezet en het was nu de beurt aan Marcel om haar achterlangs te neuken. Erik had voor haar plaatsgenomen zodat ze hem diep kon pijpen. In een wilde roes was het trio nu bezig en ze vergaten de camera's, die alles tot in het kleinste detail vastlegden. Na enkele minuten kwam Gerda opnieuw klaar en ze liet Erik’s lul uit haar mond schieten. Trudy maakte hiervan gebruik door haar camera op Gerda’s gezicht te richten en haar orgasme vast te leggen. De mannen gingen nu naast haar liggen en begonnen haar weer te strelen en te kussen. Marcel likte haar tepeltjes terwijl Erik zijn mond in haar kletsnatte kut begroef. Trillend kwam Gerda weer klaar en de mannen gingen nu aan weerskanten van haar hoofd zitten.

Teder begon ze de lullen te likken en zoenen, terwijl ze met haar linkerhand haar kutje streelde. Een voor een nam ze de enorme pikken in haar mond en op een gegeven moment slaagde ze er in de twee eikels in haar mond te nemen. Iedereen voelde wel, dat het niet lang meer zou duren voor de mannen zouden klaarkomen. Trudy liet de vaste camera inzoomen op het gezicht van Gerda en bleef zelf met de hand filmen. Gerda pijpte nu Erik, terwijl Marcel zich zachtjes aftrok. Trudy filmde de pijpende mond van Gerda. Opeens trok Erik zijn lul iets terug en zij opende haar mond een beetje. Haarscherp registreerde de camera hoe Erik zijn sperma in Gerda’s gezicht spoot. Straal na straal spoot over haar tong en in haar gezicht. Het was ongelofelijk hoeveel zaad Erik produceerde. Het vocht bedekte haar lippen en tong en ze speelde een geil spel met zijn zaad. Toen zoog ze zijn verslappende lul weer naar binnen terwijl het geil langs haar kin op haar borsten droop.

Met een intense blik keek ze Erik aan terwijl ze zijn laatste druppels naar binnen zoog. Op dat moment kon ook Marcel zich niet meer beheersen. Gerda liet Erik’s glanzende lul schieten en keek haar man aan. Ze keken elkaar diep in de ogen terwijl Marcel zijn zaad in haar gezicht spoot. Zijn zaad vermengde zich met dat van zijn vriend en het was werkelijk een ongelooflijk gezicht om te zien hoe Gerda baadde in het sperma van de twee mannen. Met zijn lul duwde Marcel het sperma naar de lippen, waar zij haar tong ermee liet spelen. Trudy filmde hoe Gerda het geil in haar mond nam en het dan weer naar buiten liet lopen. Dit was zo’n opwindend gezicht, dat de mannen weer opgewonden raakten.

Marcel bood zijn weer verstijvende lul aan Gerda aan en zij nam hem weer in haar warme, natte mond. Erik haastte zich om zijn lul weer in haar kut te steken en begon opnieuw wild te neuken. Pijpend en neukend kwam het trio opnieuw tot een hoogtepunt. Erik spoot zijn zaad diep in Gerda’s kut en Marcel kwam opnieuw in haar mond klaar. Erik trok zich terug en zijn zaad droop nu uit Gerda’s kut naar buiten. Haar gezicht glansde nu helemaal van de drie orgasmes. Uitgeput gingen ze naast elkaar liggen om elkaar te strelen.

Trudy haalde ze uit hun mooie droom door te zeggen: “Hallo, jongens. Hoe zit het nou, mag ik alleen maar toekijken of kom ik ook nog aan de beurt?” Natuurlijk zou zij ook nog aan de beurt komen, maar eerst volgde er een lange pauze.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb