Twee oudere mannen.

Hallo, ik ben Ron, 35 jaar oud, en heb nu een kleine 8 jaar een heerlijke relatie met een 9 jaar jongere vriendin. Zij is een leuke spontane meid met donkere lange haren en een normaal figuur, met mooie stevige borsten, heerlijke kleine tepels en een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes. Ze is eigenlijk altijd vrolijk en ook wel in voor spannende en leuke dingen. Na een lange tijd samenzijn komt er soms wel eens een moment dat er een dipje is. Zo gebeurde dat ook bij ons, het ging in hoofdzaak niet zo lekker met de seks. Waar we normaal gesproken behoorlijk lang met elkaar bezig konden zijn, was het de laatste maanden even snel en klaar. Dus er moest weer eens wat spannends gebeuren om elkaar lekker geil te maken.

Toen wij op een avond gezellig in de kroeg zaten raakten wij in gesprek over van alles en nog wat, ook onze fantasieën kwamen ter sprake, en die hadden we ruimschoots. We hadden het over diverse speeltjes en andere geile dingen, maar we zeiden elkaar toch niet alles over onze echte fantasie. We wilden beide duidelijk echt iets spannends beleven, maar wat? Opeens keek ze me aan en zei, “ik wil wel eens lekker neuken met meerdere mannen.” Even schrok ik, maar ik lachte en zei, “oké geil, hoe zie je dat dan voor je.” Ze keek me met een paar pretogen aan en zei al lachend, “nou jij vastgebonden op een stoel en dat ik dan heerlijk gedwongen wordt genomen, door een andere kerel dus.” Ik lachte en zei, “oké geil, een andere pik in je kutje.” “Ja, of pikken,” lachte ze. “Niet dat ik niet genoeg aan jou heb hoor, maar het lijkt me gewoon ontzettend spannend.” We lachten er samen om en toch hing er een bepaalde spanning tussen ons. De avond ging verder en de drank ook, er werd gelachen en gedold en ook gekeken naar hoe die persoon of personen er dan eventueel uit zouden moeten zien. Het was duidelijk dat we dit misschien wel nodig hadden om uit onze sleur te komen.

Aan de bar zaten twee mannen die duidelijk ouder waren dan ons, ik schatte ze rond de 55 a 60 jaar oud. Ik wees de heren aan en zei, “zoiets?” Ze keek, lachte en zei, “ja zolang ze het volhouden en me aankunnen, waarom ook niet.” Oké, het was gewoon een grapje, maar dit had ik niet verwacht als reactie. Ik lachte en zei, “nou, dat lijkt mij pas echt spannend.” Ze danste wat en stapte toen naar de bar en ging wat te drinken bestellen, daar stond ze tussen beide mannen in. Ze keken haar een beetje verbaasd aan. Ik keek ernaar en het was duidelijk dat ze de mannen aan het pesten was. Ze leunde met haar ellebogen op de bar en boog wat voorover. Haar spijkerbroek die strak om haar billen zat schoof daardoor iets omlaag met het gevolg dat haar string nu zichtbaar was. Je kon de twee mannen zien kijken en lachen. Ze bleef er gewoon staan en begon te kletsen met de twee, ze had alleen drinken voor zichzelf besteld. Ze stond te nippen aan haar glas en keek af en toe mijn kant op. Ze lachte en had duidelijk lol met die kerels. Ik lachte terug en dacht waar zou ze het over hebben.

Ze kreeg een nieuw glas van een van de mannen en toen kwam ze weer naar mij toe. Ze gaf me een zoen en zei, “nou als ik wil kan ik straks al neuken.” Ik lachte en zei, “ja natuurlijk meisje.” Ze keek me aan en zei, “ja als jij het niet wilt.” Ik keek haar aan en zei, “je gaat je gang maar.” Ik dacht uiteraard dat het gewoon een grapje was. Ze stond tegen me aan en fluisterde in mijn oor. “Het lijkt me pas echt spannend als je straks stiekem komt gluren, ik ga zo weg en heb mijn huissleutel bij me.” Ik lachte nog steeds, maar meer ook niet. Ze dronk haar drankje leeg, keek naar de heren en pakte haar jas. Ik keek haar nog even raar aan. Ze gaf me een knipoog en liep weg en beide heren liepen lachend achter haar aan. Ik zat een beetje verbaasd te kijken hoe ze met gedrieën het plein over liepen richting ons huis. Ik zat daar nog even na te denken, we hebben het er over gehad maar meer ook niet. Zou ze echt, nee ze pest me maar wat. Ik dronk mijn bier op en liep ook naar buiten. Ik keek even rond, maar zag ze niet meer. Ik keek voor de zekerheid ook nog even bij een andere kroeg naar binnen, nee daar was ze ook niet. Ze zou toch niet echt, ja drank genoeg, dan word ze altijd extra geil.

Ik wandelde toch maar richting huis, daar aangekomen zag ik dat er licht brandde. Ik probeerde eerst om door het raam wat te zien, maar ik zag niks. Ach, dacht ik nog, ze zal wel boven zijn. Ja, boven zag ik inderdaad het licht branden, ik besloot naar binnen te gaan. Ik stapte naar binnen, maar toch deed ik zachtjes want ergens vond ik het toch wel spannend. Ik stond in de woonkamer en hoorde boven niet veel. Toen ik op de trap stond hoorde ik iets, het leek wel zoenen. Ik ging iets verder naar boven, daar stond ik ineens stokstijf. Ik zag mijn vriendin in de slaapkamer staan en beide heren om haar heen. Ze stond er een te tongen en de andere stond haar billen te kneden en haar broek los te maken. Ik stond daar verstijft te kijken naar mijn vriendin die betast werd door twee oudere kerels. Haar broek was nu uit en ook haar shirt, ze stond nu alleen nog maar in haar string en ze was druk bezig met de broeken van die twee los te maken, ze ging het dus echt doen. Ik bleef staan kijken, de spanning was toch wel erg geil. Helemaal omdat ik stiekem stond te gluren naar hun. Beide mannen waren nu naakt en het was duidelijk te zien dat ze er zin in hadden. Beide lullen stonden recht vooruit en het waren nou bepaald niet de kleinste. Ik zag haar door haar knieën zakken en beide lullen vast pakken. Ze keek mijn richting op en nam een lul in haar mond en de andere trok ze langzaam af. Shit, ze zat daar gewoon vreemd te gaan. Nou ja vreemd gaan, ik had gezegd ga je gang. Ze zoog beide heren om en om en liet haar borsten strelen en de twee mannen waren druk aan het spelen met haar tepels. Zo te zien had ze er wel lol in. Goed, ze pijpt altijd erg lekker en bij de mannen was te zien dat ze het goed deed. Ik begon het steeds geiler te vinden en merkte dat ik zelf ook een stijve kreeg. Ze ging na een paar minuten naakt op het bed liggen en deed haar benen wijd. Een van de twee mannen kroop tussen haar benen en ik hoorde hem zeggen, zo, wat een lekker kutje en wat ben je nat zeg. Dat was voor mij de drempel, ik wilde nu alles zien, ik dacht, neuk haar maar die geile slet.

Hij begon haar te likken en te vingeren en zo te horen goed ook, want ze hijgde geil. Ik stapte zachtjes de logeerkamer in en had nu een perfect zicht op alles. Ik ging in het donker op het bed zitten en haalde mijn lul uit mijn broek. Ik kon zien dat ze lekker gelikt werd en dat ze de andere man pijpte terwijl die speelde met haar borsten. Aan haar gehijg te horen ging ze klaar komen. Wat ook gebeurde, want ze lag al snel behoorlijk te schudden op het bed. De andere kroop nu tussen haar benen en wreef zijn harde lul langs haar kletsnatte kutje. Hij duwde zachtjes en voor het eerst in 8 jaar kreeg ze een vreemde pik naar binnen geschoven, zo te zien wilde ze dat maar al te graag. Hij greep haar bij haar borsten en begon haar te neuken. Aan haar lichaamstaal te zien vond ze het heerlijk, ondertussen zoog ze de andere man. Hij begon haar nu echt stevig te neuken en ze hijgde harder en had moeite met pijpen. Jezus, ik zat gewoon te kijken naar mijn vriendin die genomen werd door twee kerels die haar vader hadden kunnen zijn. Er werd gewisseld en ze kroop op de ander, die lag nu op het bed. Nu draaide ze zich om en ze keek mijn kant op met die lul diep in haar kutje geschoven. Ze keek met een onwijs geile blik en bewoog haar natte kutje heen en weer op die lul. Aan haar ogen te zien vond ze het beslist erg lekker. Ze werd steeds wilder en wilder en stopte toen, ze schoof over de andere lul heen en na een paar keer keek ze me weer aan en pakte ze die lul vast.

Ze zat op haar hurken precies boven die harde lul en plaatste deze tegen haar kontje. Zachtjes zakte ze omlaag en ze wreef die lul nog een paar keer door haar kletsnatte kutje heen. Na een paar keer gleed die lul zonder probleem haar kontje in en zoog ze de andere weer. Zo werd ze door de heren afwisselend genomen in beide gaatjes. Nu kreeg ze zelfs twee lullen tegelijk in haar kutje geschoven, en ik keek met grote ogen hoe beide lullen in haar geile kutje bewogen. Twee lullen in haar kutje, dit had ik nooit verwacht van haar. Ze was onwijs geil bezig en liet zich helemaal gaan. Even later lag ze op de rand van het bed en werd ze weer stevig genomen door de een en zoog ze de andere weer. Die begon te grommen en spoot zijn zaad over haar borsten heen. De andere bonkte hard in haar kutje door en ik hoorde haar gillen en roepen, “ja, ja, ja,” zo te horen kwam ze weer klaar en hij ook. Hij kwam gigantisch klaar en spoot haar kutje zo te zien behoorlijk vol.

Beide heren gaven haar een zoen en kleden zich daarna weer aan. Ze gingen weg en hadden niet door dat ik in de logeerkamer was. De deur viel dicht en ik liep met mijn stijve lul naar haar toe. Ze lachte en zei, “zo dat was echt geil.” Ik lachte en pakte haar en duwde mijn lul in haar natte kut en zei, “jij bent echt een geile slet. Gewoon twee lullen tegelijk in je kutje krijgen.” Ze hijgde en zei, “dat was echt lekker, even pijnlijk maar al snel ontzettend geil.” Ik spoot dan ook snel mijn zaad in haar kutje die toch al vol zat met zaad.

De volgende dag liet ik haar zien dat ik hele stukken had gefilmd met mijn mobiel, ook toen ze twee lullen in zich kreeg. Ze lachte en zei, “de drank hielp een handje en dat jij keek helemaal.” Ik lachte en zei, “dat zal wel.” Nu is de spanning terug bij ons en het lijkt wel of alles nog beter is dan het was. Ach, soms kunnen dingen heel spannend, geil en ook erg goed zijn voor je relatie.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Homepage

Maak jouw eigen website met JouwWeb